ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 – 31 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 – 31 มีนาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 - 31 มีนาคม 255
ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 - 31 มีนาคม 255

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Cups ข่าวดี เรื่องที่ดีเกี่ยวกับมิตรสัมพันธ์ การพบปะผู้คนที่สอดคล้องต้องกัน อยู่ในบรรยากาศแวดล้อมที่มีความสุข

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Cups ถ้วย แม้จะมีเรื่องที่ดี แต่ก็ยังมีสิ่งที่แย่แฝงอยู่ จะได้อะไรมา ก็เหมือนมีสิ่งที่ต้องสูญเสียไปด้วยในเวลาเดียวกัน เป็นไพ่ของความผิดหวังอันยากจะทำใจได้ แต่ก็ต้องทำใจ (ไม่มีทางอื่น)

สถานการณ์การเงิน Nine of Cups เศรษฐกิจจะเป็นอย่างไร คุณก็จะมีช่องทางที่ดี ถือว่ามีทรัพย์สินรองรัง แต่อาจจะไม่เปิดเผย ไม่แสดงมูลค่าเหล่านั้นออกมา อีกด้านจึงมักหมายถึงคนในสไตล์ผ้าขี้ริ้วห่อทอง

ธุรกิจ การงาน Strength เป็นไพ่ที่เตือนให้คุณใช้พลังในการควบคุมตัวเอง และใช้จุดเด่นของคุณในการจัดการเรื่องต่าง ๆ อย่างไรก็ตาม คุณอาจเผลอกดดันใครเข้าเกินกว่าที่ควรเป็น ระวังผลสะท้อนกลับด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Wands (กลับหัว) พบเพื่อนร่วมงานที่ “เคย” มีศักยภาพ หรือตัวคุณเองที่ทำงานผิดพลาดเพราะเชื่อมือตัวเองมากไป

คำแนะนำพิเศษ Four of Cups เมื่อยังตรองไม่ตกว่าจะเลือกอะไร ก็อย่าด่วนใจร้อนเกิน ช้า ๆ ได้พร้าเล่มงามก็ยังใช้การได้อยู่

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands การสัมพันธ์กับคนเก่ง มีความคิดสร้างสรรค์ มีไอเดียดี ๆ ได้ใช้ประโยชน์ในการแบ่งปันประสบการณ์ หากมีการเดินทาง การดูงาน จะประสบความสำเร็จมาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Cups พาแฟนไปเปิดตัวกับกลุ่มเพื่อน หรือเปิดเผยกับคนรอบข้างมากขึ้น ได้คนรักที่รสนิยมต้องกัน มีเรื่องเบิกบานใจ มีความสุข มีเหตุให้เฉลิมฉลอง แต่ถึงจะโสดก็สนุกทุกเมื่อละ

สถานการณ์การเงิน Three of Pentacles มีรายได้พิเศษเข้ามา มักจะมีโชค ได้ค่าตอบแทนจากงานที่ทำสบาย ๆ งานนายหน้า ตัวกลาง นักการตลาด ตัวแทนฝ่ายขาย จะประสบความสำเร็จ

ธุรกิจ การงาน Six of Wands งานไหนที่เคยเริ่มต้นมาแล้ว เผื่อใจให้ความล่าช้าด้วย แต่งานใดก็ตามที่เพิ่งเริ่มต้น แม้ต้องใช้เวลาในการรอคอยสักระยะ แต่จะประสบความสำเร็จในที่สุด

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Empress ความคิดเกี่ยวกับความมั่นคง การครอบครอง การเป็นเจ้าของ ไม่ว่าจะเป็นความสัมพันธ์หรือเรื่องอื่น ๆ ในชีวิต อาจนำทุกข์มาให้มากกว่าความสุข

คำแนะนำพิเศษ Page of Swords รอเวลาฟ้าเปิดอีกนิด สถานการณ์ต่าง ๆ ยังคงแปรปรวน มีเรื่องให้คุณเหนื่อยและต้องปรับตัวอยู่ ในดีก็มีร้ายแทรก ขอให้ยืดหยุ่นไปตามจังหวะเวลา ใช้ความอดทนอดกลั้น โดยเฉพาะกับบุตรหลานบริวาร หรือคนอายุน้อยกว่า

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Star ได้เพื่อนได้มิตร ได้อยู่ในวงล้อมสังคมที่ดี สิ่งใดที่คุณหวังสิ่งนั้นจะมาถึง หากเจ็บไข้ได้ป่วยก็จะได้รับการเยียวยารักษา เป็นนิมิตหมายที่ดีว่าสิ่งต่าง ๆ จะแจ่มใสเบิกบาน

ความรัก ความสัมพันธ์ Knight of Wands อาจหมายถึงความปรารถนาที่จะพุ่งไปข้างหน้า ไม่สนฟ้าสนดิน คิดแต่จะ “ให้ได้” กัน 😉 จิตใจพลุ่งพล่านในระยะนี้ แต่บางคนจะเกี่ยวข้องกับการเดินทาง มีคนรักอยู่ไกล สื่อสารกันไม่ขาดตอน

สถานการณ์การเงิน Seven of Swords ความพยายามแก้ปัญหาด้วยวิธีการแปลก ๆ ซึ่งยากที่คนอื่นจะเข้าใจ หรือมีเรื่องพลิกแพลงทางการเงิน วาระซ่อนเร้น เกี่ยวข้องกับการเงินลับลวงพรางทางใดทางหนึ่ง

ธุรกิจ การงาน The Hanged Man จำเป็นต้องเสียสละหรือแลกเปลี่ยนแบบไม่เต็มใจ แต่ก็ดีที่สุดเท่าที่จะทำได้ ระวังเรื่องงานที่จะเกิดความขัดข้อง การหยุดพักงาน การเปลี่ยนแปลงที่นำไปสู่ความคาราคาซัง ไม่ใช่การเคลียร์คัท

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Cups ปัญหาจากสิ่งเก่า ๆ ในอดีต อะไรก็ตามที่นึกว่าผ่านพ้นไปแล้ว ยังกลายมาเป็นอุปสรรคหรือเงื่อนไขในปัจจุบัน

คำแนะนำพิเศษ Wheel of Fortune โชคชะตาเป็นของไม่แน่นอน จังหวะชีวิตมีขึ้นมีลง และในไม่ช้า จังหวะของคุณจะมาถึงอีก หากตอนนี้มีแต่เรื่องแย่ ๆ ก็อดทนสักนิด

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The World เหมือนได้หวนกลับไปสู่วงจรเก่า ๆ บางประการ แต่คุณจะรู้เองว่ามันต่างจากเดิมอย่างไร บางคนอาจมาถึงอีกขั้นหนึ่งของชีวิต มีเหตุการณ์ที่เกิดขึ้นหรือจบลง แต่เป็นการเปลี่ยนแปลงเพื่อก้าวไปสู่สิ่งที่ดีกว่าเดิม

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Pentacles ไพ่ใบนี้มักหมายถึงคนที่คบกันมานาน มีสิ่งที่สั่งสมมาร่วมกัน มองชีวิตเป็นจริงมากกว่าความฝัน ลงทุนลงแรงเพื่ออนาคต วางรากฐานทางเศรษฐกิจร่วมกัน

สถานการณ์การเงิน Ten of Cups ใช้จ่ายเพื่อความสุขในบ้านเรือน มีโอกาสได้เงินก้อนใหญ่ มีรายได้จากงานซึ่งเกี่ยวพันกับคู่ครอง ซื้อหาอสังหาริมทรัพย์ หรือวางแผนการเงินเพื่อที่อยู่อาศัยใหม่

ธุรกิจ การงาน The Hierophant อาจได้รับข่าวสารหรือเกี่ยวข้องกับสิ่งที่ล้าสมัย แนวคิดอนุรักษนิยม แต่จะเป็นประโยชน์ในท้ายที่สุด หากมีปัญหา จะได้รับการปัดเป่าแก้ไข มีคนเข้ามาช่วยแนะแนวทาง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Lovers คุณกำลังต้องเลือกอะไรอยู่ มีความคิดที่ลังเล การตัดสินใจที่ไม่ชัดเจน เรื่องหนักใจ? ความคลุมเครือและเส้นทางที่หม่นมัว?

คำแนะนำพิเศษ Eight of Wands คุณจะสามารถพัฒนางานไปได้อีกมาก มีสิ่งที่คุณทำได้ มีศักยภาพพอ แต่ตัวคุณเองพร้อมที่จะก้าวไปแค่ไหน คุณรักงานรักอาชีพตัวเองหรือเปล่า

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Pentacles พบกับเรื่องเล็ก ๆ น้อย ๆ ซึ่งรวมกันมากเข้าก็สร้างอุปสรรคใหญ่ได้เหมือนกัน ระมัดระวังการเงินให้ดีด้วย อาจมีรอยรั่วที่สร้างปัญหา หรือค่าใช้จ่ายจุกจิกมีมาตลอด

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Wands ช่วงเวลาที่มีภารกิจมากมาย จนอารมณ์ด้านรักใคร่เหือดหายไปบ้าง บางครั้งความสัมพันธ์ก็กลายเป็นภาระหน้าที่หรือความรับผิดชอบ ความสุขก็มีบ้าง แต่ความเหนื่อยมีมากกว่า

สถานการณ์การเงิน Six of Cups สำรวจว่าอะไรคือสิ่งที่สร้างความสุขให้คุณจริง ๆ โอกาสทางการเงินของคุณอาจมาจากเพื่อนเก่า คนรักเก่า หรือประสบการณ์ที่คุณมีติดตัวมาจากอดีต โดยเฉพาะจากสิ่งที่คุณรัก มีใจผูกพัน

ธุรกิจ การงาน Page of Pentacles อาจอยู่ในช่วงทำงานเพื่อเงิน หมายถึงยังทำทุกอย่างด้วยคุณภาพและมาตรฐาน แต่ใจรักและกระตือรือร้นพร่องลงไป ก็ถือว่าไปได้ในจังหวะที่มั่นคงพอใช้ แต่ไม่ใช่ความสุขที่สุด

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Sun แสงสว่างที่มาเพียงชั่วคราว ปัญหาดูราวจะแก้ไขได้ แต่ไม่นานนัก อาทิตย์ก็ยอแสง และคุณก็พบกับความมืดอีกครั้ง

คำแนะนำพิเศษ Three of Swords อาจเป็น ช่วงเวลาที่พร้อมจะแตกหักกับใคร ๆ ได้ง่ายดาย หากจิตใจขุ่นมัวง่าย ขอให้ระงับไว้บ้าง รีเช็กตัวเองสักนิด เครียดมากไปหรือเปล่า

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Cups ความผิดหวัง ความเสียใจ เรื่องที่ทำให้คุณรู้สึกไม่ได้รับความสะดวกสบาย มีอุปสรรคในการเดินทาง รวมถึงการสื่อสารที่ไม่รู้เรื่อง ไม่คืบหน้า จนอาจลงเอยด้วยการหันหลังให้กัน

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Cups โอกาสของการหมั้นหมาย การแต่งงาน การย้ายเข้าอยู่ร่วมกับคนรัก ช่วงเวลาดี ๆ ของทั้งสองฝ่าย การคืนดี หรือมีความสัมพันธ์ใหม่ ที่นำความสุขความสมหวังมาให้ ถ้าทะเลาะกันจะปรับความเข้าใจได้ รักกันมากเป็นพิเศษ

สถานการณ์การเงิน The High Priestess การเงินอาจไม่ได้เดือดร้อนจริงจัง แต่อยู่ในภาวะใคร่ครวญ คิดทุกเม็ดที่ใช้จ่าย บางครั้งมีความทุกข์ ความน้อยใจแอบแฝงอยู่ ระวังจะตกเป็นทาสของเงินโดยไม่ได้ตั้งใจ

ธุรกิจ การงาน Ten of Swords มีปัญหาสุมเข้ามา หนีความยุ่งยากไปไม่พ้น แต่บางครั้งไพ่ใบนี้มักจะแนะนำให้ยอมรับสิ่งที่เกิดขึ้นตามจริงก่อน แก้ไขไปทีละเปลาะ เอาน่า วันพระไม่ได้มีหนเดียว

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Wands สิ่งที่เริ่มต้นดีมาก แต่ก็แล้วก็ล้มเหลวพับไป ระวังงานหรือโครงการใหม่ใด ๆ ที่เข้ามาในระยะนี้ รวมถึงคนเจ้าไอเดียที่ทำอะไรไม่สำเร็จสักที

คำแนะนำพิเศษ Seven of Cups ฝันน้อยลงก็ได้นะ กลับมาสู่ความเป็นจริง ทำทุกอย่างด้วยสติ ความรอบคอบ การประเมินสถานการณ์ที่ไม่ได้สวยหรูทุกย่างก้าว อาจทำให้คุณบาดเจ็บน้อยลง และเดินหน้าได้ดีขึ้นเรื่อย ๆ

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Four of Wands การร่วมหุ้นลงทุน การร่วมครอบครัว ได้พบเพื่อนคู่คิดมิตรคู่ใจ มีการก่อตั้งขึ้นของสิ่งที่จะรุ่งเรืองไปในอนาคต การงานหวังได้ถึงความสำเร็จและความร่วมมือที่ดี

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Wands อาจหมายถึงการมองการณ์ไกลเรื่องผลประโยชน์ต่าง ๆ มากกว่า “ความรัก” เท่านั้น หรือพบคนที่เกื้อหนุนเรื่องการงาน นำคุณไปสู่แวดวงใหม่ ๆ สนุกกับการเรียนรู้กันและกัน มากกว่าแค่เรื่องรักใคร่

สถานการณ์การเงิน Two of Pentacles ช่วงตึงมือ ระวังความติดขัดมาเยือน อาจมีปัญหาให้ต้องหาวิธีหมุนแก้ไขแบบขอไปที ใช้ได้ในระยะสั้น แต่ไม่ควรให้เป็นไปตลอดในระยะยาว ระวังการเสียเครดิตด้วย

ธุรกิจ การงาน Temperance เดินทางสายกลางเอาไว้จะดีที่สุด เตรียมพร้อมรับสิ่งที่ไม่ได้คาดหวัง เผื่อใจกับการโยกย้ายเปลี่ยนแปลง การต้องประคองตัวให้ได้ในสถานการณ์แปรปรวน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Cups มีเรื่องไม่สบอารมณ์ที่บ่อยเกินไป แม้จะมีส่วนหนึ่งจากความเครียดของคุณ แต่ก็เป็นปัญหาเรื้อรัง ระวังการทะเลาะทางไกลด้วย ไม่เห็นหน้าก็ยังมีปัญหากันได้

คำแนะนำพิเศษ Page of Cups (กลับหัว) ถามใจตัวเองให้แน่ชัด คุณต้องการอะไร ความอ่อนไหวที่มีเป็นประโยชน์หรือไม่ หากคุณคิดจะเริ่มต้นกับอะไรสักอย่าง ใครสักคน ปลายทางนั้นคืออะไร คุณแน่ใจในทุกประเด็นแล้วหรือ

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Pentacles สถานการณ์ที่ดีมากในเรื่องการเงิน และการจัดการขั้นเทพ คุณอาจอยู่ในฐานะผู้สั่งการ ผู้มีอำนาจ หรือรับมอบหมายเรื่องสำคัญอันจะนำมาซึ่งผลตอบแทนเด่น ๆ ในอนาคต

ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Wands มีสิ่งที่ต้องจัดการมากมายในความสัมพันธ์ ต้องใช้ทั้งความแข็งแกร่งและละเอียดอ่อน คำนึงถึงองค์ประกอบอื่น ๆ ในชีวิตตนเองและคู่รัก มากกว่าจะขึ้นเตียงเท่านั้น

สถานการณ์การเงิน The Moon การเงินในอนาคตของคุณมีลู่ทางแจ่มใสมาก หรืออาจได้เงินก้อนใหญ่มาในตอนนี้ด้วย แต่อย่างไรก็ตาม ระวังปัญหาที่จะแถมตามมา หรือเหตุการณ์ที่ยังคลุมเครือ ส่อแววจะพลิกผันอย่างไรบอกไม่ถูก

ธุรกิจ การงาน The Tower ระวังปัญหาที่อาจเกิดขึ้นฉับพลันทันที สิ่งที่ส่งผลสะเทือนต่อหน้าที่การงานของคุณ หรืออุปสรรคอันไม่คาดหมาย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands มีเรื่องไม่พอใจ มีความคิดเป็นเจ้าข้าวเจ้าของสูงมาก แต่ก็ยังทำอะไรไม่ได้ ลึก ๆ หวั่นไหวและขลาดกลัว

คำแนะนำพิเศษ The Hermit เสาะหาเส้นทางสำหรับตัวเองอยู่หรือเปล่า ลองสงบใจและตั้งคำถามถึงสิ่งที่ต้องการจริง ๆ ดู ใช้ประโยชน์จากข้อมูลหรือการศึกษา การหารือกับผู้มีประสบการณ์ก็ช่วยได้ กรณีต้องอยู่เพียงลำพังโดดเดี่ยว อาจเป็นเวลาที่วิเศษแล้ว จะมีความคิดดี ๆ เกิดขึ้น

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Pentacles (กลับหัว) ระวังการลงทุน โครงการใด ๆ ที่คาดว่าจะได้รับการสนับสนุนอย่างดี อาจพลิกกลับผิดแผน ผิดจังหวะ เสียค่าใช้จ่ายเบื้องต้นไปแล้วโดยไม่ได้อะไรขึ้นมา

ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Pentacles มีคนรักที่มีฐานะ มีความสัมพันธ์ที่นำมาซึ่งความรุ่งเรือง สนับสนุนกันในเรื่องเศรษฐกิจ หรืออาจไม่เกี่ยวกับเรื่องเงินทองสักบาทเลยก็ได้ แต่เป็นมุมมองที่ต่างฝ่ายต่างมองเห็นคุณค่ากันและกัน

สถานการณ์การเงิน Five of Swords ไม่ค่อยได้ดั่งใจ มีเรื่องให้ผิดหวังอีก การเงินรั่วไหล ชักหน้าไม่ถึงหลัง เสียเงินกับเรื่องไม่เป็นเรื่อง

ธุรกิจ การงาน The Devil คุณอาจทำงานด้วยโทสะ โมหะ มากกว่าจิตใจที่แจ่มใสเบิกบาน ไม่มีความสุขกับสิ่งที่เป็นอยู่ มีเงื่อนไขผูกมัด หรือตกในบรรยากาศอึมครึม วางใจในข้อเสนอไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Swords ความวิตกที่พาจิตใจดิ่งลง ปัญหาทางอารมณ์ ความสับสน วุ่นวายใจ ความเครียด ดูแลสุขภาพผู้หลักผู้ใหญ่ในบ้านด้วย

คำแนะนำพิเศษ Eight of Pentacles คุณไม่อับจนหนทางแน่นอน ขอเพียงเรียนรู้ให้มาก ใช้ทักษะ พยายามฝึกปรือตัวเอง มีความขยันหมั่นเพียร แม้จะดูเป็นคุณสมบัติแบบโบ ๆ แต่ก็นำความสำเร็จมาให้หลายคนแล้ว (ตระหนักไว้)

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Fool การก้าวไปข้างหน้า การมองโลกในแง่ดี อะไรจะเกิดขึ้นก็ช่างเหอะ กล้าหาญไว้ดีแล้ว เพียงแต่ก็ให้มีจุดยับยั้งชั่งใจ ตั้งสติให้เร็วเมื่อเกิดเหตุการณ์พลิกผัน แม้ลื่นไถลตกเหวคุณจะครองชีวิตอยู่ได้

ความรัก ความสัมพันธ์ Six of Swords หากคุณมีปัญหาในความสัมพันธ์ จะคลี่คลายออกไปช้า ๆ แต่เคล็ดลับอยู่ที่อย่าหันหน้าหนีจากกันนาน เกิดอะไรขึ้นให้หาทางพูดกันให้ได้ ผ่อนหนักผ่อนเบา แล้วความเข้าใจจะค่อย ๆ เกิด

สถานการณ์การเงิน The Emperor หากมีปัญหาใด ๆ จะได้รับการช่วยเหลือ โครงการต่าง ๆ จะมีทุนที่แข็งแกร่ง แม้ขาดแคลนเงินสดก็ไม่อดตาย อนึ่ง เด่นพิเศษสำหรับเจ้าหน้าที่ของรัฐ ราชการ นักบริหาร อาจได้เลื่อนขั้นเลื่อนตำแหน่ง มีรายได้เพิ่ม

ธุรกิจ การงาน Judgement หากคุณเข้าสอบแข่งขัน สมัครงานใหม่ หรือรอคอยผลลัพธ์ใดอยู่ จะได้รับฟังข่าวสารเร็ว ๆ นี้ แต่จะผลดีหรือผลร้าย ขึ้นอยู่กับการกระทำของคุณทุกประการ อย่างไรก็ตาม คุณมักจะได้โอกาสรอบสองอีกครั้ง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Justice ปัญหาจากเอกสารสำคัญ เรื่องทางกฎหมาย สิ่งที่ไม่ชอบธรรมมาแต่แรก หากเป็นคดีความมีความเสี่ยงจะเพลี่ยงพล้ำ

คำแนะนำพิเศษ The Chariot จำเป็นต้องมีวินัยและไปให้ถึงปลายทางของคุณตามเวลาที่กำหนด จะมีความกดดันเกิดขึ้นตลอดเวลา แต่ถ้าคุณแน่ใจจริง สิ่งที่ฝันก็จะบรรลุในท้ายที่สุด
ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Swords จำเป็นต้องอยู่กับเรื่องที่เลี่ยงไม่ได้ อึดอัดและถูกจำกัดบทบาท มีเงื่อนไขที่ต้องรับไว้ แต่ก็ใช่จะเป็นไปตลอด ทำวันนี้ให้ดีที่สุด รอเวลาฟ้าใหม่

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Wands อย่ามองข้ามการเรียนรู้กันและกันให้มากไปกว่าเคย ถึงจะเริ่มต้นกันดีแค่ไหนก็ตาม หากมีแฟนอายุน้อยกว่าจะมีปัญหาหนักใจ แต่ก็ไม่แน่เสมอไป มีแฟนอายุมากแต่อาจนิสัยเหมือนเด็กก็ได้

สถานการณ์การเงิน Two of Swords ระวังการตัดสินใจผิดพลาด เสียทรัพย์เพราะความเข้าใจผิด หรือเกี่ยวกับเครื่องมือเครื่องใช้ที่มีปัญหา หากมีการเบิกจ่ายใด ๆ ให้ตรวจตราเอกสารรอบคอบไว้

ธุรกิจ การงาน Five of Wands การทำงานเป็นทีมไม่เวิร์ค มีข้อขัดแย้งและปัญหาจุกจิกหลายอย่าง พบความชุลมุนวุ่นวายอย่างคาดไม่ถึง ไม่ได้รับความร่วมมืออย่างที่ควรเป็น

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Pentacles (กลับหัว) คุณมองไม่เห็นค่าของตนเอง หรือฝากความหมายของชีวิตตนเองไว้ที่คนอื่นมากเกินไป

คำแนะนำพิเศษ Knight of Pentacles กระแสการเงินกำลังไหลมา มีช่องทางดี ๆ หากได้ติดต่อประสานงานกับคนที่มีหัวทางธุรกิจ คนเก่งการเงิน การตลาด อย่ามองข้ามการขอความรู้หรือปรึกษาหารือไว้

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Wands ปัญหาทยอยเข้ามาเรื่อย ๆ เรื่องนี้หมดไป เรื่องใหม่มาต่อ เป็นอุปสรรคเล็ก ๆ น้อย ๆ ในชีวิตประจำวัน แต่ก็ไม่ซีเรียสถึงขั้นทำให้ชีวิตคุณล่มสลายหรอกน่า สู้ต่อไป (เถอะ)

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Cups จิตใจอาจยังอ่อนไหว หรือตัดใครไม่ขาด มีทั้งความรักความใคร่ ความรู้สึกปะปนหลายอย่าง เบื่อ ๆ อยาก ๆ ก็ด้วย แต่ถ้าไม่พร้อมจะรับใครมาในชีวิตจริง ๆ ก็ควรพิจารณาแต่ต้น เมื่อตนเองยังมีโอกาสจัดวางความสัมพันธ์

สถานการณ์การเงิน Queen of Swords มีสิ่งที่คุณยังต้องเผชิญด้วยความหนักใจ ต้องเข้มแข็ง ต้องฝ่าฟัน การตัดสินใจจะเป็นเรื่องสำคัญ เป็นเวลาที่ค่อนข้างเข้มงวดกับค่าใช้จ่าย

ธุรกิจ การงาน Queen of Cups มีความสุขไม่น้อยกับสิ่งที่ทำอยู่ แต่ก็แฝงความเหงา ความโดดเดี่ยว หรือบางสิ่งในความรู้สึกที่ไม่อาจอธิบายให้คนอื่นรับรู้ได้ หากมีความสัมพันธ์กับเพื่อนร่วมงาน จะยิ่งไปกันใหญ่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Wands (กลับหัว) ขาดคู่คิดที่ปรึกษาอย่างแท้จริง เหมือนมีคนเคียงข้าง แต่จริง ๆ กลับไม่มีใครเลย

คำแนะนำพิเศษ Ten of Pentacles ครอบครัวมีความหมายสำหรับคุณ และจะเป็นแรงเกื้อหนุนสำคัญ ไม่ว่าอะไรจะเกิดขึ้น หากมีปัญหาหนักหน่วงจริง ๆ ให้ปรึกษาญาติพี่น้องคนในครอบครัวตัวเอง จะได้ความช่วยเหลือที่สำคัญ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Continue reading “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556” <span class="meta-nav">→</span>

123 Replies to “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556

 1. I simply want to mention I’m beginner to blogs and truly liked this web site. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely have remarkable posts. Regards for revealing your blog site.

 2. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 3. Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 4. A fascinating discussion is worth comment. I believe that you need to publish more about this issue, it might not be a taboo subject but typically folks don’t talk about such issues. To the next! All the best!!

 5. Nazwa “pompa ciepła” jest użyta przez analogię do nazwy powszechnie znanej “pompy hydraulicznej” pompującej ciecz (najczęściej wodę) z niżej położonego zbiornika do zbiornika położonego wyżej. Zarówno “pompa hydrauliczna” jak i “pompa ciepła” potrzebują energii dostarczonej z zewnątrz. Kiedy ciepło płynie w naturalnym kierunku (od wyższej temperatury do niższej), przepływ tego ciepła może być wykorzystany do napędu silnika cieplnego podobnie jak przepływ wody płynącej grawitacyjnie z góry na dół napędza silnik hydrauliczny (turbinę wodną). Aby “zmusić” ciepło do płynięcia w odwrotnym kierunku (od temperatury niższej do wyższej) należy z zewnątrz dostarczyć energii do napędu, podobnie jak przy pompowaniu wody z dolnego zbiornika do górnego. Przy odpowiedniej konstrukcji “pompa ciepła” i “silnik cieplny” mogą być jednym urządzeniem, podobnie jak jednym urządzeniem mogą być pompa hydrauliczna i silnik hydrauliczny w elektrowni szczytowo-pompowej.zasobniki solarne

 6. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something that not enough men and women are speaking intelligently about. I’m very happy that I found this during my search for something concerning this.

 7. I not to mention my pals were actually examining the best recommendations on the blog then at once I got a terrible feeling I never expressed respect to the website owner for those strategies. These women came passionate to read all of them and now have in actuality been taking advantage of those things. Many thanks for genuinely very kind as well as for deciding upon such incredibly good subject matter most people are really desirous to understand about. My very own sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

 8. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something too few people are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 9. Aw, this was an incredibly nice post. Taking a few minutes and actual effort to produce a great article… but what can I say… I put things off a whole lot and never seem to get anything done.

 10. I’m browsing to fully understand too much about the web-based browsing network when i can. Can people advocate their best blog pages, tweet deals with, or sites you unearth most complete? The ones are most well liked? Cheers! .

 11. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 12. The next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read through, but I genuinely believed you would have something useful to talk about. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you weren’t too busy searching for attention.

 13. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 14. I have read several good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make any such magnificent informative web site.

 15. franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 16. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 17. Hiya, I am truly joyful I’ve originate this info. At the present time bloggers publish emphatically in relation to gossips and obtain and this is truly frustrating. A good site with exciting subject matter, this is what I ought. Merit for keeping this situate, I’ll be visiting it. Achieve you accomplish newsletters? Can not stumble on it.

 18. Pingback: bubble envelopes
 19. Pingback: advisor
 20. I’m searching some very good organisation blogs and forums to enhance my the search engines audience that happens to be rewarding subsequent when using ongoing basis. Are you able to make and strategies? I have got Seth Godin’s certainly. Thanks a bunch! . . It will even be valuable once you advised me reasons why you favored these web logs..

 21. I do agree with all the ideas you have presented in your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for novices. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

 22. I need to learn where by accurately to paste the code on my template in my web site so that the ‘Digg It’ Button exhibits up for every and each write-up of mine.. . Also If I want to indicate how many diggs I bought on among my web site post the place do I demonstrate it? The place particularly do I place the code? And in which do I receive the code from? Many thanks for assisting me using this type of..

 23. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I’ll definitely be back.

 24. Simply desire to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply cool and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 25. I have to show my passion for your kind-heartedness giving support to men who actually need assistance with your situation. Your very own dedication to passing the solution all-around was incredibly good and have regularly allowed girls like me to attain their aims. Your entire important guide means much a person like me and especially to my office workers. Warm regards; from all of us.

 26. What i don’t realize is in reality how you’re not really much more smartly-preferred than you may be now. You are so intelligent. You understand therefore considerably in relation to this subject, made me individually imagine it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be interested until it¡¦s one thing to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs great. At all times maintain it up!

 27. Thanks for another informative web site. Where else may just I am getting that type of info written in such an ideal manner? I’ve a mission that I’m simply now operating on, and I have been on the glance out for such information.

 28. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

 29. I think other web-site proprietors should take this web site as an model, very clean and great user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 30. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 31. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

 32. In general, what number of website posts have illustrations or photos outside of many of the weblog posts in all weblogs?. I’m looking for a median quantity for your US and throughout the world..

 33. Hello very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also¡KI’m satisfied to search out numerous useful info here within the post, we want work out more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 34. A person essentially lend a hand to make critically articles I might state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this particular post amazing. Magnificent activity!

 35. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 36. You could definitely see your expertise within the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

 37. I haven¡¦t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 38. I am demanding my mum. She doesn’t specifically intend to make extra money off of them, her cause is by using her wordpress blog (once well-liked) and use it as personal references to perhaps help you her buy a journal blog post. She features a label first also known as “Strategies to Life’s Matters”. Whereby can she write personal blogs additionally they end up prevalent? She uploaded it definitely on WordPress platforms but one can find 3 million everyone publishing blogs and forums hers can get lost during the mix. Any advice? .

 39. Thank you for every other fantastic article. Where else could anybody get that type of information in such an ideal means of writing? I have a presentation next week, and I’m on the search for such information.

 40. I would like to convey my appreciation for your kind-heartedness for people who require guidance on that matter. Your real dedication to passing the message all over appears to be rather helpful and has frequently encouraged employees just like me to attain their endeavors. Your entire informative help and advice means much to me and far more to my office workers. Many thanks; from everyone of us.
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 41. Someone essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish incredible. Great job!

 42. The very next time I read a blog, Hopefully it won’t fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, nonetheless I really thought you would have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something that you could fix if you weren’t too busy searching for attention.

 43. Wonderful goods from you, man. I’ve have an understanding of your stuff earlier to and you’re just also magnificent. I truly like what you have acquired here, definitely like what you will be stating plus the way in which you say it. You make it enjoyable and you nevertheless look after to keep it smart. I cant wait to read significantly extra from you. This is genuinely a tremendous internet site.

 44. Thanks so a lot a propos giving me personally an update taking place this topic matter proceeding your website. Entertain identify that if a finally original send becomes open or else if conceivably any improvements transpire by the current submission, I would deem conception a vast agreement added and learning how to compose first-rate employ of those techniques you argue. Thanks for your calculate and consideration of other males and ladies by producing this internet situate available. saint’s day in cuba

 45. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 46. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 47. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 48. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful info particularly the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

 49. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. An excellent read. I will certainly be back.

 50. hello!,I really like your writing so a lot! proportion we keep in touch extra about your post on AOL? I need a specialist in this area to unravel my problem. May be that is you! Having a look ahead to look you.

 51. A person necessarily help to make seriously articles I’d state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the analysis you made to make this particular put up incredible. Great task!

 52. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. A great read. I’ll certainly be back.

 53. Wonderful work! This is the type of info that are supposed to be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and seek advice from my website . Thank you =)

 54. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 55. Thank you so much for giving everyone an exceptionally splendid opportunity to read in detail from this blog. It can be very pleasing and as well , packed with a great time for me and my office mates to search the blog a minimum of 3 times in one week to find out the fresh guidance you have. And indeed, we’re always happy for the incredible things you give. Selected 2 ideas in this post are honestly the most beneficial I have ever had.

 56. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 57. I will right away seize your rss as I can’t in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please allow me recognise in order that I may subscribe. Thanks.

 58. Thanks a lot for sharing this with all folks you actually understand what you’re speaking about! Bookmarked. Please additionally visit my website =). We can have a hyperlink alternate arrangement between us!

 59. Excellent weblog right here! Additionally your website so much up fast! What web host are you the use of? Can I get your associate link for your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

 60. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 61. hello!,I like your writing very much! proportion we be in contact more about your post on AOL? I require a specialist on this house to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

 62. There is no point in buying this fridge freezer if you do not have
  the space to show it off effectively: that could be like buying a hummer
  and wanting to park it in a city side street. Such computers are basically the
  ones returned by the customers to the dealer as a trade in. By doing
  this in an orderly fashion will cause visible
  images to be displayed on the screen of the Refurbished LCD monitors.

  Also visit my web site https://www.facebook.com/monitoaresecondhand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556  โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Continue reading “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556” <span class="meta-nav">→</span>

128 Replies to “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556

 1. I simply want to mention I am beginner to weblog and really enjoyed your web site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely come with incredible posts. Appreciate it for sharing your blog.

 2. Sprężarkowe pompy ciepła realizują obieg termodynamiczny (obieg Lindego), będący odwróceniem obiegu silnika cieplnego. Ciepło jest pobierane przez parujący ciekły czynnik roboczy znajdujący się pod niskim, stałym ciśnieniem [ciepło przemiany fazowej] czynnik termodynamiczny (freon, amoniak, dwutlenek węgla) w parowniku (dolne źródło ciepła), i dalej jako para trafia do sprężarki, gdzie rośnie jej ciśnienie oraz energia wewnętrzna. Para pod wysokim, stałym ciśnieniem oddaje ciepło skraplając się w wymienniku ciepła – skraplaczu (górne źródło ciepła) i czynnik w postaci cieczy przez zawór dławiący, lub rurkę kapilarną, lub turbinę rozprężną gdzie następuje spadek ciśnienia, trafia z powrotem do parownika.pompy ciepła

 3. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 4. Pingback: Tattoo letters
 5. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 6. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 7. Right here is the right web site for everyone who hopes to understand this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that’s been written about for many years. Great stuff, just wonderful!

 8. I might really love to have a site but.. I’m not certain which kind of information sites get the most traffic? Which kind of blogs do you surf? I typically surf shot web logs and designer blogs and forums. Just finding a survey now thanks a bunch! .

 9. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 10. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 11. This basically means, how to look for sites that suit what I would like to learn more about? Does an individual find out how to Read through web sites by topic area or no matter which on blogger? .

 12. Pingback: pop over here
 13. Pingback: Princesshouse
 14. Pingback: penis enlargement
 15. Pingback: Mobile Websites
 16. Pingback: Portable Tea Pot
 17. Pingback: financial
 18. I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 19. I precisely desired to appreciate you again. I do not know the things I might have achieved in the absence of the entire creative concepts revealed by you about this topic. It previously was an absolute distressing situation for me personally, however , considering the very specialized approach you solved it made me to jump for happiness. I am just grateful for your advice and even hope you realize what a powerful job you are providing training many others all through your website. I’m certain you’ve never encountered any of us.

 20. I intended to compose you the very small note to give many thanks over again with your lovely solutions you have featured in this case. It is so particularly open-handed with people like you to supply freely what exactly most people could have sold for an electronic book in order to make some money on their own, principally since you could possibly have tried it if you desired. Those secrets additionally served like a great way to fully grasp many people have the identical dreams really like my personal own to grasp a good deal more when considering this issue. Certainly there are many more fun sessions ahead for those who view your site.

 21. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 22. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 23. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 24. Hi there very nice website!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also¡KI’m glad to seek out a lot of useful info right here within the submit, we want develop extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 25. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 26. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 27. I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

 28. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 29. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website 🙂

 30. A lot of thanks for each of your efforts on this web site. My mom takes pleasure in conducting internet research and it’s obvious why. Many of us know all regarding the dynamic means you provide both interesting and useful secrets via your web blog and as well encourage participation from the others about this theme plus our own child is actually understanding a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You are conducting a tremendous job.

 31. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 32. I must show some appreciation to the writer just for rescuing me from this particular setting. Because of looking out throughout the online world and seeing solutions which are not beneficial, I thought my life was over. Being alive devoid of the answers to the problems you have solved through your main post is a crucial case, as well as those that would have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t encountered your website. Your good talents and kindness in handling the whole lot was very useful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a stuff like this. I can at this moment relish my future. Thanks so much for this professional and results-oriented guide. I won’t hesitate to propose your site to anybody who needs guide on this subject matter.

 33. Usually I do not read article on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thank you, very great post.

 34. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 35. I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i¡¦m glad to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot indubitably will make sure to do not omit this site and give it a look on a constant basis.

 36. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 37. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 38. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 39. OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 40. My husband and i were really satisfied that Albert could complete his web research through the precious recommendations he received out of the weblog. It’s not at all simplistic to just be handing out tips and hints which often many others may have been trying to sell. Therefore we know we have got the writer to appreciate for this. The most important illustrations you’ve made, the simple web site menu, the relationships you give support to foster – it is everything exceptional, and it is facilitating our son and us do think this content is cool, and that’s particularly vital. Thanks for everything!
  Discount oakley dispatch http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 41. My husband and i ended up being very fortunate Louis could finish up his researching via the ideas he grabbed while using the web page. It is now and again perplexing to simply find yourself giving for free tips and tricks which often other folks could have been making money from. Therefore we take into account we’ve got the website owner to give thanks to because of that. Those illustrations you’ve made, the easy blog navigation, the relationships you can give support to instill – it’s got many awesome, and it’s letting our son and our family understand that situation is pleasurable, which is certainly particularly important. Many thanks for all the pieces!
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 42. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 43. I think further tangle locate proprietors should acquire this situate as an exemplary, fantastically clean and excellent client welcoming technique and design, as fine as the pleased. You’re an expert in this topic!

 44. I this way column, enjoyed this one regards pertaining to posting. The universe is just not hostile, nor yet can it live unfriendly. It is immediately not very good. by John Andrew Holmes.

 45. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 46. Pingback: Google
 47. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 48. Someone necessarily help to make seriously posts I might state. That is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this particular submit amazing. Wonderful task!

 49. Thank you, I’ve just been looking for info about this subject for a long time and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what concerning the bottom line? Are you certain about the source?

 50. Thank you for your whole labor on this blog. My daughter enjoys getting into investigations and it’s really easy to understand why. My spouse and i notice all about the dynamic tactic you make reliable thoughts through this web site and recommend contribution from others on this concern and our favorite girl is undoubtedly studying a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You are doing a terrific job.

 51. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 52. What i do not realize is actually how you’re now not really a lot more smartly-appreciated than you might be now. You are very intelligent. You understand thus considerably in relation to this matter, made me in my opinion consider it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t involved unless it is one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. All the time maintain it up!

 53. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

 54. Thanks for any other wonderful post. The place else may just anyone get that type of information in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for such information.

 55. Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 56. hi!,I like your writing very a lot! proportion we keep up a correspondence more about your post on AOL? I need a specialist on this house to solve my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to look you.

 57. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Regards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 4 – 10 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 4 – 10 มีนาคม 2556  โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Continue reading “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 4 – 10 มีนาคม 2556” <span class="meta-nav">→</span>

139 Replies to “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 4 – 10 มีนาคม 2556

 1. I simply want to tell you that I am just very new to blogging and site-building and truly enjoyed this web page. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with great posts. Thank you for sharing with us your web-site.

 2. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 3. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 4. Nazwa “pompa ciepła” jest użyta przez analogię do nazwy powszechnie znanej “pompy hydraulicznej” pompującej ciecz (najczęściej wodę) z niżej położonego zbiornika do zbiornika położonego wyżej. Zarówno “pompa hydrauliczna” jak i “pompa ciepła” potrzebują energii dostarczonej z zewnątrz. Kiedy ciepło płynie w naturalnym kierunku (od wyższej temperatury do niższej), przepływ tego ciepła może być wykorzystany do napędu silnika cieplnego podobnie jak przepływ wody płynącej grawitacyjnie z góry na dół napędza silnik hydrauliczny (turbinę wodną). Aby “zmusić” ciepło do płynięcia w odwrotnym kierunku (od temperatury niższej do wyższej) należy z zewnątrz dostarczyć energii do napędu, podobnie jak przy pompowaniu wody z dolnego zbiornika do górnego. Przy odpowiedniej konstrukcji “pompa ciepła” i “silnik cieplny” mogą być jednym urządzeniem, podobnie jak jednym urządzeniem mogą być pompa hydrauliczna i silnik hydrauliczny w elektrowni szczytowo-pompowej.zasobniki solarne

 5. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 6. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

 7. Aw, this was a really good post. Spending some time and actual effort to generate a really good article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t manage to get nearly anything done.

 8. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 9. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 10. Aw, this was an extremely good post. Finding the time and actual effort to generate a good article… but what can I say… I put things off a whole lot and never seem to get nearly anything done.

 11. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 12. I’m in need of some excellent online business blogs to use in my google and yahoo readers which may be sensible immediately following while on an continual structure. Are you able make and guidelines? I had Seth Godin’s without a doubt. Appreciate it! . . In case you explained reasons why you enjoyed these blog sites., it will additionally be great.

 13. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 14. This indicates there are certainly weblogs and webpages committed to a number of physical activities, such type of television, songs, dwells of super stars, or anything else.. . On The Other Hand without a doubt are not able to find blog pages and websites committed to scanning through, sad to say an afterthought concerning pastimes.. . Everyone know some absolutely superior and favorite styles? Basic and the latest literature are both trendy with me, since i have see both of those.. . Cheers a whole lot! =o).

 15. Heya i am for the first calculate at this juncture. I set up this board and I get back It accurately practical & it helped me absent a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 16. Pingback: partylite candle
 17. Pingback: bubble envelopes
 18. I actually have read about websites and method of really know what these are. My question for you is what can you prepare within a website, like things that is in your thoughts or only any? And what websites am i allowed to logon to to get started on blogs? .

 19. I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

 20. Pingback: Chat
 21. Pingback: Brewing Bottle
 22. I am just requesting my new mother. She doesn’t really intend to make finances off them, her intention is with her website (after widely used) and employ it as referrals to almost certainly aide her find a papers writing. She includes a label first recognized as “Strategies to Life’s Obstacles”. Where can she blog post sites and then they to become prevalent? She released it certainly on WordPress platforms but there can be 3 zillion people young and old posting blog pages hers gets to be missing within your selection. Any recommendations? .

 23. Pingback: Perth SEO Services
 24. and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 25. A person necessarily help to make severely articles I might state. That is the very first time I frequented your web page and so far? I surprised with the research you made to create this actual submit incredible. Fantastic process!

 26. I would like to convey my appreciation for your generosity giving support to individuals that really need guidance on this subject. Your personal dedication to getting the solution across had become astonishingly informative and has consistently encouraged people like me to achieve their aims. Your amazing invaluable suggestions implies a lot to me and far more to my colleagues. Thank you; from everyone of us.

 27. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 28. I as well as my pals came studying the great information located on the website while then got a horrible suspicion I had not thanked the web blog owner for those techniques. All the women came warmed to study them and have unquestionably been tapping into those things. We appreciate you indeed being well helpful and also for figuring out this form of perfect information millions of individuals are really wanting to be aware of. My personal honest regret for not saying thanks to you sooner.

 29. Thanks for every other informative web site. The place else may I get that kind of info written in such an ideal way? I have a undertaking that I’m just now running on, and I’ve been at the look out for such info.

 30. I am just highly not used to web creation once i do not have preceding experience and know smaller Code.. I only desire to understand what the very best software packages are to purchase to style websites. I have down loaded CS5 Design and style High grade with Photoshop and Dreamweaver, nonetheless notice this will be a smallish superior to me and dear! !! . Does everybody have advice of software systems or techniques to make websites and website quite simply and cheap? . . Appreciate it! .

 31. I simply wanted to appreciate you once more. I do not know the things that I might have handled in the absence of the information documented by you regarding this topic. This has been the daunting problem in my opinion, however , taking note of the skilled form you resolved the issue made me to leap with joy. I’m just thankful for your help as well as expect you comprehend what a great job your are undertaking teaching many people through the use of your webblog. I’m certain you haven’t encountered any of us.

 32. Hiya very nice web site!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I’ll bookmark your site and take the feeds additionally¡KI am happy to search out numerous helpful information right here in the post, we need develop more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 33. Thank you for sharing superb informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and simply could not come across. What an ideal web site.

 34. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 35. Thank you for all of your labor on this web site. My daughter really loves going through investigation and it is obvious why. A lot of people hear all concerning the powerful method you present helpful suggestions via this website and as well strongly encourage response from visitors on this concern then my simple princess is without a doubt understanding a great deal. Enjoy the remaining portion of the year. You’re conducting a useful job.

 36. hello!,I love your writing so much! percentage we communicate more approximately your article on AOL? I need an expert in this house to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to look you.

 37. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 38. What i don’t realize is in reality how you are now not actually a lot more well-favored than you might be right now. You’re so intelligent. You know therefore considerably when it comes to this matter, made me personally imagine it from so many varied angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated except it is something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. At all times take care of it up!

 39. Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossips and web and this is actually irritating. A good website with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 40. I’m trying to see how can you prevent the content from being removed on a youtube video due to copyright. I really just want to see what material can you use so that youtube will not remove the content. Like with music, should you use music from like a CD instead of downloading it from like itunes? Can you give me any suggestions?.

 41. Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and just could not come across. What an ideal web site.

 42. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this info So i¡¦m glad to exhibit that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I most no doubt will make certain to do not overlook this site and provides it a glance on a continuing basis.

 43. Thanks on behalf of enabling me to get original thoughts about PC systems. I also possess the belief that one of the paramount conduct to maintain your laptop in reach the summit of stipulation is by with a hard false holder, or else perhaps shell, that will able-bodied over the highest of one’s computer. These kind of defending gear are commonly prototype exclusive as they are made to able-bodied effortlessly in the real covering. You can buy them directly as of the vendor, or else from third political party sources if they are intentional representing your laptop computer, still don’t feign each and every one laptop can have a encompass taking place the advertise. Merely as formerly, gratitude for your suggestions.

 44. Aw, this was a really trivial place of duty. Clothed in inspiration I would like to engrave comparable this – intriguing time and inflexible endeavor to make a fantastically safe article is fantastically rare…

 45. Can I just say what a comfort to discover somebody that really knows what they’re discussing on the internet. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important. More and more people should check this out and understand this side of the story. I was surprised you aren’t more popular because you most certainly have the gift.

 46. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

 47. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 48. I and my buddies appeared to be going through the great points located on the website and then all of a sudden got a terrible suspicion I never thanked the site owner for those tips. Most of the men were definitely for this reason warmed to read them and have in effect surely been loving those things. Appreciation for getting considerably helpful as well as for deciding on certain smart areas millions of individuals are really desirous to know about. My very own sincere regret for not saying thanks to earlier.

 49. I am also writing to let you be aware of what a awesome experience my cousin’s princess undergone going through the blog. She came to find some issues, including how it is like to possess a wonderful teaching style to let others without hassle gain knowledge of chosen tricky things. You really exceeded our desires. Many thanks for giving those warm and friendly, trusted, educational and also unique tips about this topic to Jane.

 50. Pingback: 5Linx review
 51. Thank you for every other magnificent article. Where else could anybody get that kind of information in such an ideal approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for such information.

 52. I¡¦ve been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Studying this information So i am satisfied to convey that I have a very good uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot indisputably will make certain to do not omit this web site and provides it a glance on a constant basis.

 53. Simply want to say your article is as astounding. The clarity in your post is simply excellent and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 54. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice article.

 55. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 56. My wife and i have been very thrilled when Raymond managed to round up his investigations through the precious recommendations he grabbed from your very own weblog. It’s not at all simplistic to simply always be giving for free techniques which usually most people could have been selling. We fully grasp we have got the blog owner to appreciate because of that. These explanations you have made, the simple site menu, the friendships your site assist to create – it is mostly impressive, and it’s letting our son in addition to us reckon that this theme is enjoyable, which is certainly really essential. Thanks for the whole thing!

 57. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Reading this information So i¡¦m glad to show that I’ve a very good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot for sure will make certain to do not put out of your mind this web site and provides it a glance on a continuing basis.

 58. I wish to express my thanks to this writer for rescuing me from this particular problem. Right after browsing throughout the the web and coming across thoughts which were not productive, I assumed my life was well over. Living devoid of the answers to the problems you’ve fixed by way of your entire website is a serious case, and those which might have in a wrong way affected my career if I hadn’t noticed the blog. The understanding and kindness in handling all areas was precious. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come across such a solution like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thank you very much for the high quality and effective help. I won’t think twice to refer the blog to any individual who needs to have tips on this subject.

 59. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

 60. Thanks for sharing superb informations. Your web site is very cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What an ideal web-site.

 61. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely comeback.

 62. I am commenting to make you understand what a impressive discovery my wife’s daughter undergone reading through your web site. She noticed plenty of issues, which included how it is like to have an amazing helping spirit to let other individuals completely fully grasp specified advanced subject matter. You undoubtedly exceeded our own expected results. Many thanks for presenting the effective, trusted, explanatory not to mention cool tips on this topic to Jane.

 63. I am no longer positive the place you are getting your information, but good topic. I must spend a while finding out much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was on the lookout for this information for my mission.

 64. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

 65. What i do not understood is in truth how you are now not really much more neatly-liked than you might be right now. You are very intelligent. You realize thus significantly on the subject of this subject, made me in my view consider it from a lot of numerous angles. Its like women and men are not involved except it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs great. All the time maintain it up!

 66. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 67. I was just searching for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative web sites in top of the list. Generally the top web sites are full of garbage.

 68. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

 69. Hi there very nice site!! Man .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally¡KI am satisfied to seek out a lot of useful information here within the post, we need develop more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 70. Thanks a lot for providing individuals with such a memorable chance to read in detail from this web site. It’s usually very nice and full of a great time for me and my office fellow workers to search your site nearly thrice weekly to see the fresh stuff you have got. And indeed, I’m just usually happy for the fantastic tactics you give. Certain two points in this article are particularly the best I’ve had.

 71. Pingback: Network Marketing
 72. Hi, Neat post. There is an issue together with your website in internet explorer, might test this¡K IE still is the market leader and a good part of folks will miss your magnificent writing because of this problem.

 73. hello!,I love your writing so a lot! percentage we keep in touch extra approximately your article on AOL? I need an expert in this area to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

 74. My spouse and i ended up being quite fortunate that Edward could do his basic research while using the ideas he received using your site. It is now and again perplexing to just happen to be offering key points that many many others could have been selling. And now we take into account we need the blog owner to thank for that. The type of explanations you’ve made, the straightforward blog navigation, the friendships you aid to engender – it is most impressive, and it’s really letting our son and us know that the article is entertaining, and that’s truly pressing. Thank you for all the pieces!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 กุมภาพันธ์ – 3 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 กุมภาพันธ์ – 3 มีนาคม 2556  โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Continue reading “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 25 กุมภาพันธ์ – 3 มีนาคม 2556” <span class="meta-nav">→</span>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *