Home » ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 8 – 14 เมษายน 2556

8 April 2013 เข้าชม 1,070 No Comment
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 8 – 14 เมษายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 8 – 14 เมษายน 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 8 – 14 เมษายน 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands อาจมีการร่วมหุ้น ลงทุน หรือได้ขยายแวดวงงานออกไป เด่นในเรื่องการประชาสัมพันธ์ การตลาดต่างๆ มีการก้าวไปข้างหน้าอีกขั้นหนึ่งในเรื่องของการงาน

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Wands การต้องแบกความรับผิดชอบมาก มีสิ่งรบกวนจิตใจ ทำให้ความสัมพันธ์แห้งแล้งเย็นชาไปมาก ความสัมพันธ์ไม่ค่อยสอดคล้องกับวิถีชีวิต หรือกลายเป็นภาระไป

สถานการณ์การเงิน Two of Pentacles อย่างที่บอกเสมอว่าเป็นการจับแพะชนแกะกันอุตลุด คุณอาจต้องหาวิธีแก้ปัญหาอย่างชุลมุนวุ่นวาย ค่อนข้างตึงมือ  ต้องหมุนไปมา

ธุรกิจ การงาน Justice หากเรื่องใดคุณไม่มีความรู้ความชำนาญพอให้หาผู้ที่จะช่วยเหลือคุณ จะดีกว่ามุ่งหน้าไปตามลำพัง ต้องใช้ความรอบคอบระมัดระวังอย่างมาก แต่อย่างไรก็ดี คุณจะได้รับความเป็นธรรมในเรื่องที่มีข้อพิพาท

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Pentacles อดีตก็คืออดีต และไม่อาจหวังการพึ่งพาผู้อื่นได้

คำแนะนำพิเศษ  King of Pentacles ประเด็นคือการบริหารจัดการอย่างมืออาชีพ และอย่างเป็นธรรม คุณอาจมีทรัพย์อันยิ่งใหญ่ในมือ ซึ่งจะเป็นอะไรก็ได้ อยู่ที่ว่าคุณจะจัดการอย่างไร

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Wands ที่คุณทำได้ก็คือตั้งใจ ตั้งสติ เมื่ออุปสรรคมากมายทยอยถาโถมเข้ามา งัดกลยุทธ์ต่างๆ ออกมาสู้ อย่ายอมแพ้

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Wands เป็นช่วงที่ไม่มีสมาธิมากพอ ยังมีความคิดที่ลังเลสับสน ไม่รู้จะเอาอย่างไร อาจโยกไปทางนั้นที ทางนี้ที มีเรื่องให้ต้องง้องอนกันบ่อย หรือบาดหมางใจกันอยู่ได้

สถานการณ์การเงิน  Five of Wands หากทำโครงการใดๆ ที่รอการตัดสิน รอฟังผล ก็จะมีความคิดที่แตกแยกและส่งผลมาถึง หรือหากต้องสัมพันธ์กับคนหมู่มากในเรื่องงบประมาณ จะเกิดข้อขลุกขลักมีปัญหา

ธุรกิจ การงาน Two of Cups คุณกำลังอยู่ในจังหวะชีวิตที่ดีเป็นอย่างมาก ไม่ว่าจะทำงานอะไร หรือกำลังจะเปลี่ยนงาน แม้แต่ตกงานอยู่ก็ตาม จะมีความพึงพอใจต่อสถานการณ์ ได้พบบรรยากาศที่ดีและมีความสุข

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Six of Swords เจอความล่าช้า ปัญหาเรื้อรัง เรื่องที่ต้องอดทนรอเวลาเหมือนไม่มีสิ้นสุดเสียที

คำแนะนำพิเศษ  Eight of Wands ต่อยอดหรือเพิ่มพูนความรู้จากประสบการณ์เดิมของคุณ  พัฒนาตนอย่าหยุดนิ่ง จะมีความก้าวหน้ามาอีกมากมาย

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Cups การได้รับแรงสนับสนุนจากญาติมิตร เป็นเวลาที่มีความสุข ช่วงเวลาดีๆ ในครอบครัว และยังหมายถึงหลักฐานที่มั่นคง การเริ่มต้นในเรื่องสำคัญ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Emperor การจัดการกับความสัมพันธ์อย่างมีวุฒิภาวะ หรือในบางคนจะถึงช่วงเวลาสำคัญของชีวิต มีการหมั้นหมาย สมรส ญาติผู้ใหญ่เข้ามารับรู้ความสัมพันธ์ที่เป็นทางการ

สถานการณ์การเงิน  Ace of Pentacles โดยทั่วไปถือว่าเป็นไพ่ที่ดี มีจุดเริ่มต้นที่ดีในเรื่องการเงิน หากมีโครงการใหม่ๆ ให้พิจารณาเรื่องค่าใช้จ่ายให้ดี

ธุรกิจ การงาน   Four of Wands เป็นช่วงเวลาดีๆ หากคุณจะริเริ่มอะไรในช่วงนี้ จะมีงานบางอย่างที่เป็นความมั่นคงในชีวิตคุณ หากคิดจะเปลี่ยนงานใหม่ ให้มองไปที่เรื่องความยั่งยืน การวางแผนอย่างเป็นระบบในระยะยาว

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Three of Swords หลีกเลี่ยงการอยู่ในสถานการณ์ที่กระตุ้นโทสะ เรื่องของอารมณ์ ความหงุดหงิด โมโหง่าย

คำแนะนำพิเศษ  The Tower แม้มีอะไรไม่ชอบมาพากล หรือมีสิ่งที่เกิดขึ้นโดยไม่คาดฝัน ตั้งรับโดยตั้งสติให้มั่น บางเรื่องอาจเป็นสัญญาณเตือนภัย ให้หาวิธีรับมือทันท่วงทีก่อนจะสูญเสียมากเกินไป

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Star เป็นนิมิตหมายที่ดีว่าสิ่งต่างๆ จะแจ่มใสเบิกบาน ได้เพื่อนได้มิตร ได้อยู่ในวงล้อมสังคมที่ดี สิ่งใดที่คุณหวังสิ่งนั้นจะมาถึง หากเจ็บไข้ได้ป่วยก็จะได้รับการเยียวยารักษา

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Pentacles คนที่คุณสัมพันธ์ด้วย คู่รัก คู่ครอง หรือใครก็ตามที่เป็นที่รักของคุณ สิ่งเหล่านี้มีความหมายต่อชีวิตคุณมากที่สุด เมื่อมีเวลาอยู่ด้วยกัน ได้เป็นที่รักของกันและกัน ควรรักษาช่วงที่มีความหมายนี้ไว้ ทำทุกสิ่งให้ดีที่สุด

สถานการณ์การเงิน  Two of Wands การได้เพื่อนร่วมงานที่นำมาซึ่งความสำเร็จ ในทางธุรกิจเกี่ยวข้องกับสิ่งที่เป็นทั้งธาตุน้ำและธาตุไฟ การใช้ทั้งความเร็วร้อนแรงในภาคปฏิบัติ และความนุ่มนวลในการติดต่อประสานงาน จะนำมาซึ่งผลตอบแทนที่ดี

ธุรกิจ การงาน  Judgement อาจมีการประกาศผลในเรื่องสำคัญบางอย่าง สิ่งที่มีความหมายต่อหน้าที่การงานของคุณ กรณีรอฟังผลสอบ ผลแข่งขัน อาจต้องทำสิ่งต่างๆ ซ้ำสองรอบ จึงจะประสบความสำเร็จ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Knight of Wands ความใจร้อนใจเร็วเกินไป การโจนทะยานไปเบื้องหน้าโดยไม่ประเมินสถานการณ์ให้ดี นำตัวเองไปสู่ความเสี่ยงเกินไป

คำแนะนำพิเศษ  Seven of Swords คุณอาจจำเป็นต้องใช้เทคนิคพลิกแพลงเพื่อเอาตัวรอดในสภาวะวิกฤติ ใช้ความฉลาดและไหวพริบในยามคับขัน ต้องใช้เล่ห์กลแม้ตนเองไม่ได้เต็มใจ

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Devil  มีสิ่งที่ผูกพันธนาการคุณไว้ เป็นความรู้สึกที่ไม่อิสระ หรือมีข้อผูกมัดมากเกินไป ปัญหาส่วนหนึ่งอาจมาจากการเงินที่ติดขัด หรือมีเงื่อนไขมากเกินไป

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Cups วาระที่น่ายินดี มีสิ่งดีๆ ที่ทำให้จิตใจเฟื่องฟู พบรักพบสุข แต่บางคนหมายถึงความสุขในชีวิตโสด ไม่ต้องมีแฟนก็สนุกได้

สถานการณ์การเงิน  Knight of Swords มีอุปสรรคเกิดขึ้นง่ายและอาจเกิดตลอดเวลา เป็นช่วงเวลาที่หนักพอสมควร สิ่งต่างๆ อาจไม่เป็นไปตามฝัน ต้องใช้ความอดทนอย่างมาก

ธุรกิจ การงาน   Queen of Pentacles ได้พบเพื่อนร่วมงานที่เป็นคนเก่ง มืออาชีพ หรือหัวหน้าเจ้านายที่สอนงานให้คุณอย่างมีชั้นเชิง มีแรงหนุนสำคัญในเรื่องธุรกิจการงาน ได้โอกาสรับการโปรโมท เลื่อนตำแหน่ง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Eight of Swords เรียกง่ายๆ ว่าคราวเคราะห์ แม้จะมีเรื่องดีๆ แต่ก็มีเรื่องแย่เข้ามาแทรกได้ ปัญหามาจากหลายทิศทาง ยังไงก็ต้องชนจังๆ เข้าสักเรื่อง

คำแนะนำพิเศษ  Eight of Cups อย่าฝืนทนอยู่ในที่ๆ ให้ความทุกข์ หากมีอะไรที่รู้สึกว่าไม่ไหวแล้วจริงๆ หันหลังหรือปลีกตัวออกห่างสักระยะ จะดีกว่า

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Swords มีเรื่องที่ยากแก่การควบคุม แต่ก็เป็นเรื่องเล็กๆ น้อยๆ ไม่มีอิทธิพลมากนัก ประเภทเจอเรื่องแปรปรวน คำพูดคำจาที่ไม่เป็นมงคล หรือปััญจากจุกจิกไร้สาระจากคนที่ดีแต่พูด

ความรัก ความสัมพันธ์Temperance ความสัมพันธ์อาจมีช่วงแปรปรวนขึ้นๆ ลงๆ ต้องปรับตัว ปรับใจ เรียนรู้การผ่อนปรน การให้อภัย หรือรับฟังกันเท่าที่จะทำได้ มีเรื่องไม่เข้าใจกันบ้างเป็นเหตุการณ์ปกติ อยู่ที่การตระหนักว่ายังรักกันอยู่หรือเปล่า

สถานการณ์การเงิน  Five of Swords การเงินอาจมีเหตุที่พลิกผันไม่เป็นตามหวัง ระวังจะมีปัญหาทำให้คุณต้องถอดใจ หรือยอมแพ ต้อง้ถอยไปตั้งหลักสักพัก

ธุรกิจ การงาน   Two of Swords  การสื่อสารที่ผิดพลาด ล้มเหลว  เรื่องไม่เป็นเรื่อง การทำงานที่มีอุปสรรคเกี่ยวกับตัวบุคคลมากกว่าระบบ หากประสานงานกันหลายฝ่ายจะยิ่งวุ่นวายซ้ำซ้อนมาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  The Lovers วาระที่ต้องเลือก ต้องตัดสินใจ แต่ปัญหาคือไม่รู้จะทำอย่างไรจริงๆ ยังไม่มีทางเลือกที่ดีกว่า ที่มีก็ไม่ใช่สักอย่างที่ต้องการ

คำแนะนำพิเศษ  Queen of Swords อย่าได้แคร์ ครองบัลลังก์ของคุณไว้ให้มั่น ไม่ว่าจะเป็นเรื่องใดที่อาจมีใครพยายามเข้ามาแทรกแซง คุณแข็งแกร่งพอที่จะโต้ตอบได้

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Pentacles  เป็นสัญญาณให้คุณทบทวนอดีตหรือประสบการณ์ที่ผ่านมา ก่อนจะเดินหน้าไปกับสิ่งที่มุ่งหวัง นอกจากนั้นยังหมายถึงการเก็บออม การตั้งหลัก การหยุดพักเพื่อการก้าวต่อไปให้ดีกว่าเดิม

ความรัก ความสัมพันธ์ The World การร่วมรักร่วมใจ การครองชีวิตร่วมกัน ในความสัมพันธ์ถือว่าเป็นช่วงที่ดีมาก จะมีความเข้าอกเข้าใจ การเรียนรู้ความผิดพลาดของตนเองเพื่อทำวันใหม่ให้ดีกว่าเดิม หากมีการหย่าร้างจะเป็นผลดีต่อชีวิตในที่สุด

สถานการณ์การเงิน  Four of Cups การตัดสินใจทางบัญชีต่างๆ เป็นช่วงที่ไม่ค่อยเหมาะสมนัก หากจะลงทุนที่มีความเสี่ยงต้องรอบคอบให้มาก การเงินส่วนตัวทั่วไปอยู่ในเกณฑ์ดี แต่จะมีความกังวลมากหน่อยเท่านั้นเอง

ธุรกิจ การงาน   Knight of Pentacles หากคุณทำธุรกิจส่วนตัว ให้สนใจทัศนะจากผู้ที่ชำนาญเรื่องการเงิน หากเป็นลูกจ้าง อยู่ในองค์กรแบบไหนก็ตาม จะได้ร่วมงานกับคนเก่ง มืออาชีพ ที่เรียนรู้จากเค้าได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Strength ระวังการกดดันตัวเองเกินไป หรือเหมือนวางระเบิดเวลาเอาไว้ให้ตัวเอง อะไรที่ตึงมากใช่ว่าจะเวิร์ก (ผ่อนปรนลงบ้างก็ได้)

คำแนะนำพิเศษ  Ace of Sword ถ้าคุณอดทนมากพอ จะได้รับความสำเร็จจนได้ แม้จะต้องพบความเหนื่อยยาก การลงเหงื่อลงแรงนานแค่ไหน แต่วันแห่งชัยชนะก็จะมาถึง

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Cups อาจได้เดินทางไปในที่ๆ มีความพึงพอใจ ได้พบคนต้องรสนิยม ได้ทำในสิ่งที่ตนเองชอบ มีความสุขกับชีวิตในปัจจุบัน รวมถึงการมีความสัมพันธ์ที่ดีกับคนรอบข้าง

ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Wands  การจัดการความสัมพันธ์อย่างเป็นระบบ อย่างคนมีวุฒิภาวะ มีปัญหาก็แก้กันไป แต่ในด้านลบ อาจขาดแคลนความโรแมนติค ไม่ค่อยมีอะไรหวานๆ กันเสียเลย

สถานการณ์การเงิน  Six of Cups งานอะไรหรือที่คุณทำแล้วมีความสุขกับมันจริงๆ บ้าง โอกาสทางการเงินของคุณจะมาจากสิ่งนั้น หรือการใช้ประสบการณ์เก่าเข้าประยุกต์ รวมไปถึงแรงสนับสนุนจากผู้คนที่คบหากันมายาวนาน กรณีมีปัญหาจะได้รับความช่วยเหลือ

ธุรกิจ การงาน   Four of Swords เหนื่อยนักพักหน่อยมั้ย อาจมีเหตุให้คุณต้องพักหรือชะลอบางโครงงาน กลับมาตั้งหลักทบทวน หรือถ้ามีปัญหาสุขภาพก็อย่านิ่งนอนใจ การรับมือไว้แต่เนิ่นๆ จะช่วยผ่อนหนักเป็นเบา

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  King of Cups (กลับหัว) อารมณ์ที่แปรปรวนมากเกินไป จับจด หวั่นไหว ทำอะไรไม่สำเร็จ

คำแนะนำพิเศษ  Five of Pentacles แสวงหาสิ่งดีๆ แม้แต่ในสิ่งที่ดูเสื่อมโทรมหรือไร้คุณค่า เก็บเกี่ยวประโยชน์จากสิ่งเล็กๆ น้อยๆ รอบตัว คุณจะค้นพบอะไรดีๆ อีกมากที่คนอื่นอาจมองข้ามไป

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Cups ความเหงาในท่ามกลางความสมบูรณ์พร้อม เช่น ใครๆ อาจมองว่าคุณเป็นคนที่มีความสุข มีความพร้อมทุกอย่าง โดยเฉพาะในเรื่องชีวิตส่วนตัว ความสะดวกสบายในบ้าน แต่ตัวคุณเองรู้ว่าอะไรคือสิ่งที่เงินซื้อให้ไม่ได้

ความรัก ความสัมพันธ์The Hanged Man  เรื่องที่หมกเม็ดไว้ ปัญหาค้างคา ความสัมพันธ์ที่ไม่แจ่มใส มีเงื่อนไขที่ต้องยอมจำนน หรือยอมเป็นฝ่ายเสียสละ ไม่มีความสุขอย่างที่ควรเป็น แม้ดูภายนอกเหมือนไม่มีปัญหาอะไร

สถานการณ์การเงิน  Page of Pentacles การเริ่มต้นลงทุนใหม่ๆ ข่าวดีเล็กๆ น้อยๆ  โอกาสทางธุรกิจหรือกระแสเงินที่ผ่านมา ช่วงเวลาที่ดีสำหรับการจัดระบบใหม่ทางการเงินด้วย

ธุรกิจ การงาน  Wheel of Fortune ชีวิตคนเรามีขึ้นมีลงตามปกติ ช่วงนี้อะไรๆ น่าจะดูคล่องขึ้นเป็นพิเศษ แต่ก็อย่าประมาทไป เมื่อมีโอกาสดีเข้ามาก็รีบคว้าไว้เถอะ เพียงแต่ตระหนักด้วยว่าของบางอย่างก็มาเร็วไปเร็ว

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Ten of Swords ไม่ว่าคุณจะระมัดระวังแค่ไหน ก็อาจมีคราวเคราะห์เข้ามาจนได้ แต่การยอมรับความจริงตั้งแต่แรก จะช่วยให้หาวิธีแก้ไขปัญหาได้ดีขึ้น

คำแนะนำพิเศษ  Eight of Pentacles ไพ่ของคนขยัน ถ้าคุณทำทุกสิ่งเต็มที่แล้วอย่าได้กลัวอะไร ผลลัพธ์ที่ดีอย่างไรก็ต้องมาถึง

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Moon จิตใจไม่ค่อยดี มีความวิตกกังวลเป็นเจ้าเรือน อาจเจอกับสิ่งที่คลุมเครือ สภาวะพร่ามัว ไม่มีความชัดเจน เป็นช่วงที่ควรตรวจสอบจิตใจตัวเองบ่อยๆ ถ้าจิตตกหรือซึมเศร้าเกินไปอาจต้องหาวิธีเยียวยารักษา

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Swords ไพ่เปิดมาประกบอีกใบ ความสัมพันธ์ก็มีความเสี่ยงต่อการบาดหมาง มีเรื่องให้วิตกกังวล ไม่สบายใจ แต่บางทีไม่ใช่แค่สถานการณ์ หากเพราะเป็นช่วงที่จิตใจตกต่ำ อะไรๆ จึงดูเลวร้ายไปหมด

สถานการณ์การเงิน  Ace of Wands เป็นนิมิตหมายที่ดี จะมีการเริ่มต้นที่มีความหมาย การซื้อหาข้าวของต่างๆ ได้รับความพึงพอใจ ได้โชคลาภ ได้ข่าวดี

ธุรกิจ การงาน   Seven of Cups ่ไพ่ใบนี้มักเตือนคุณเกี่ยวกับภาพลวงตา การแยกแยะให้ออก มองให้ตรงประเด็น ระวังความฝันที่ไม่อยู่บนพื้นฐานความจริง หรือการคาดหวังแต่ด้านดีมากเกินไปจนเสี่ยงต่อการ “เสีย” มากกว่าจะ “ได้”

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Six of Pentacles ระวังการเป็นหนี้ การใช้เครดิตโดยไม่ระมัดระวัง

คำแนะนำพิเศษ  Death ดังที่เคยบอกไว้เสมอ เมื่อไพ่ใบนี้ปรากฏขึ้น หากมีอะไรที่จะต้องสิ้นสุด จบลง ยกเลิก หรือมีการเปลี่ยนแปลงครั้งสำคัญขอให้มันเป็นไป ไม่ต้องฝืนหรือขวาง คุณจะเริ่มต้นใหม่ได้ เมื่อผ่านช่วงเวลามืดมิดไปแล้วครั้งหนึ่ง
ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Empress เวลาของการเก็บเกี่ยวสิ่งที่เคยเพาะปลูกไว้ การได้รับแรงสนับสนุนสำคัญ การตั้งครรภ์ การสมรส การวางแผนอนาคตร่วมกับคู่รักคู่ครอง หรือการวางแผนด้านอสังหาริมทรัพย์

ความรัก ความสัมพันธ์The Sun ความรักความสัมพันธ์ใดๆ มีความแจ่มใสเบิกบาน แม้เป็นโสดก็จะมีความสุข สนุกสนาน เป็นเวลาที่ดีสำหรับคู่รัก ได้พักผ่อนหย่อนใจร่วมกัน ถ้าเคยโกรธกันจะได้คืนดี

สถานการณ์การเงิน  The Magician ได้ประโยชน์จากงานที่ใช้ความคิดสร้างสรรค์อย่างมาก หรือได้พบคนเก่ง ฉลาด มีไหวพริบ ช่วยชี้ช่องทางดีๆ ให้ รวมถึงได้ไอเดียดีๆ ที่ส่งผลต่อเรื่องการเงินหรือทรัพย์สิน

ธุรกิจ การงาน   Page of Cups การเริ่มต้นที่ดี หากมีความสนใจเรื่องใดใหม่ๆ จะนำไปต่อยอดได้อีกมาก มีความสุขกับการงาน ความสัมพันธ์ระหว่างเพื่อนร่วมงานเป็นไปในทางราบรื่น โดยเฉพาะกับคนอายุน้อยกว่า

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Four of Pentacles มีความกังวลมากเกินไป วิตกต่อความสูญเสีย งก (ไม่เข้าเรื่อง)

คำแนะนำพิเศษ  Ace of Cups ไพ่ของคุณมีแต่เรื่องดีๆ เสียเป็นส่วนใหญ่ จะเป็นสัปดาห์ที่มีความสุข แม้มีเหตุการณ์เลวร้ายใดๆ ก็จะแก้ไขได้ในไม่ช้า

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Swords คงต้องเน้นการช่วยเหลือตนเอง การตั้งรับต่อปัญหาที่กำลังทยอยเข้ามา มีเรื่องให้ต้องใช้กำลังกายกำลังใจ เกิดอะไรขึ้นก็ไม่ต้องไปคาดหวัง หรือรอคอยใคร ทำด้วยตัวเองให้มากที่สุด

ความรัก ความสัมพันธ์ The High Priestess หลายครั้งที่ไพ่ใบนี้เกี่ยวพันกับรักที่ซ่อนเร้น ความรู้สึกหรือความสัมพันธ์ที่ไม่เปิดเผย แต่ก็หมายถึงการใช้ทั้งอารมณ์และเหตุผลควบคู่กันไป คุณอาจต้องยั้งใจให้มากกว่านี้ หรือมีการควบคุมตนเองในระดับหนึ่ง

สถานการณ์การเงิน  The Hierophant  จะไม่ลำบาก ไม่เดือดร้อน มีความเป็นอยู่ หรือรายรับรายจ่ายที่สมดุลดี แต่ก็เป็นช่วงที่การเงินนิ่งๆ ไม่หวือหวา ไม่เหมาะกับการลงทุนหนักๆ

ธุรกิจ การงาน Five of Cups จะมีเรื่องผิดหวังอยู่บ้าง เหตุเล็กๆ น้อยๆ ที่อาจทำให้งานไม่เดินหน้าเร็วเท่าที่ควร บางเรื่องต้องพยายามตั้งหลัก หรือยอมรับสิ่งที่เป็นอยู่ ทำวันนี้ให้ดีที่สุด

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  The Hermit การหมกมุ่นอยู่ในความคิกมากเกินไป คิดแสวงหาเสรีภพ แต่กลับพาตัวเองหลงทางเข้าถ้ำไปเรื่อยๆ

คำแนะนำพิเศษ  Nine of Cups คุณแน่ใจไหมว่ามีความสุขดีกับสิ่งที่ไม่อาจเปิดเผยกับบุคคลทั่วไป ถ้ามีความรักความสัมพันธ์ หรือสิ่งใดที่เกี่ยวพันกับความลับ เรื่องหลังม่าน เรื่องที่ต้องซ่อนเร้นมากเกินไป บางทีอาจมีความผิดพลาดอะไรสักอย่าง คุณมีความทุกข์หรือสุขกันแน่ ลองถามตัวเองดูไหม

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading...

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Home » ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 1 – 7 เมษายน 2556

2 April 2013 เข้าชม 4,945 135 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 1 – 7 เมษายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Read the rest of this entry »

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading...

135 Comments »

 • Burton Haynes said:

  I simply want to tell you that I’m beginner to blogs and really liked this blog. Very likely I’m planning to bookmark your site . You definitely have outstanding article content. Thank you for sharing with us your web-site.

 • check post in albumsexo.com said:

  I was very pleased to find this great site. I want to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely really liked every little bit of it and i also have you saved to fav to look at new stuff on your website.

 • online business directory listing said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • Amour et voyance said:

  logiciel tarot gratuite perpignanConsulter mon magnifique site : voyance par telephone gratuite

 • sexo en vivo said:

  Oh my goodness! Impressive article dude!

 • view said:

  Precisely what is the simplest way to look up blogs and forums you are searching for?

 • here hot-porn-site.com said:

  Very good blog post. I definitely appreciate this site. Stick with it!

 • zasobniki solarne said:

  Pompa ciepła jest maszyną cieplną wymuszającą przepływ ciepła z obszaru o niższej temperaturze do obszaru o temperaturze wyższej. Proces ten przebiega wbrew naturalnemu kierunkowi przepływu ciepła i zachodzi dzięki dostarczonej z zewnątrz energii mechanicznej (w pompach ciepła sprężarkowych) lub energii cieplnej (w pompach absorpcyjnych).klimatyzacja

 • telewizory lcd said:

  I appreciate, cause I found just what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 • follow this article said:

  I’m more than happy to discover this page. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you book marked to see new stuff on your blog.

 • check please-bang-my-wife.net said:

  When I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I receive 4 emails with the same comment. Is there an easy method you can remove me from that service? Thanks!

 • le tribulus said:

  I’ve learn some excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to make one of these wonderful informative site.

 • find more in pornarmy.net said:

  Hello there! I simply want to give you a huge thumbs up for your great info you’ve got here on this post. I am coming back to your blog for more soon.

 • Anonymous said:

  Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

 • browse post said:

  I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 • great content said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • Deeann Selvey said:

  Hey very cool website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I’m satisfied to search out a lot of useful information here within the put up, we’d like develop extra strategies on this regard, thanks for sharing.

 • www sluttymilfmom.com said:

  Next time I read a blog, Hopefully it does not fail me just as much as this one. After all, Yes, it was my choice to read through, but I genuinely thought you would probably have something helpful to say. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you weren’t too busy seeking attention.

 • read content said:

  Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it!

 • good website said:

  Spot on with this write-up, I honestly think this site needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the info!

 • check these guys out said:

  Accurate Assessments of Needs…

  As soon as I found this web site I went on reddit to share some of the love with them….

 • viagra said:

  Great write-up, I’m normal visitor of one’s web site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Find Out More said:

  I’m on the lookout in order to discover a great deal of about the on line surfing local community after i can. Can a person advise using their best blogs, youtube deals with, or sites that you will search for most all-encompassing? The ones are most favored? Appreciate it! .

 • tworzenie stron www said:

  You have made some good points there. I looked on the net to learn more about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

 • browse content said:

  I like reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • Lavelle Heinke said:

  An amazing disclose, I a minute ago set this onto any colleague who had been doing fairly examination for this. And he in truth bought me breakfast for the reason that I set up it pertaining to him.. grin. Hence i fancy to alter that: Thnx for the treat! But sure Thnkx with regard to spending calculate to talk in relation to this, I undergo solidly vis-?-vis it and enjoy conception added taking place this topic. Qualification sufficient, as you feel expertise, would anyone mind updating your blog with more details? It can be extremely stereotype in support of me. Cumbersome browse up immediately in support of this blog post!

 • party lite said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting topic…

 • padded envelopes said:

  Looking around…

  I like to browse around the web, regularly I will just go to Stumble Upon and read and check stuff out…

 • visit this page said:

  I would really love to earn a site but.. I’m unclear which information sites make the most traffic? What kind of blogging do you ever browse? I for the most part search snapshot web blogs and manner web blogs. Just having a survey there cheers! .

 • Longaberger basket said:

  Just Browsing…

  While I was surfing today I noticed a excellent article concerning…

 • admin said:

  Hello there, I found your web site via Google while searching for a related topic, your site came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • review said:

  What sites and websites perform surfing network relate most on?

 • Hell said:

  Wikia…

  Wika linked to this place…

 • how to make penis bigger without pills said:

  Can I just say what a reduction to search out someone who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know the best way to carry a difficulty to gentle and make it important. Extra people have to learn this and understand this aspect of the story. I cant consider youre not more standard because you definitely have the gift.

 • http://www.youtube.com/watch?v=CHVLW7meVig said:

  I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again

 • anchor said:

  I am just pretty novices at web creation once i have zero before experience and know little Web-page coding.. I only desire to realize what one of the best applications are to purchase to make websites. We have saved CS5 Development Premium with Dreamweaver and Photoshop, nevertheless i comprehend this is a limited highly developed personally and expensive! !! . Does an individual have ideas of software program or methods of construct internet pages and blogging conveniently and inexpensive? . . Kudos! .

 • Erflgreich im Internet said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly proclaiming that its hard to find quality help, but here is…

 • dre beats said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch,

 • Business Insurance said:

  hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this website, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon..

 • SEO Optimization said:

  There is evidently a lot to know about this. I think you made certain good points in features also.

 • High Tech Gadget said:

  There is apparently a bunch to know about this. I assume you made various nice points in features also.

 • Sony Ericsson Xperia said:

  Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and web and this is really irritating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Civil Procedure said:

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

 • Lamborghini Gallardo said:

  Hello very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also¡KI am glad to find numerous helpful information right here in the post, we want develop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • Mental and Emotional Health said:

  It¡¦s really a cool and helpful piece of information. I¡¦m satisfied that you simply shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 • how to manifest said:

  Tumblr article…

  I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to…

 • Virus Protection said:

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Internet Banking said:

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site 🙂

 • Kanesha Parco said:

  I know nothing about blogging, Its just that my friend tells me to use wordpress but I want to start my blog offline to save money. So, can I use ez generator as an offline blogger while using wordpress on it?.

 • Natural Skin Care said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • Cheap Travel said:

  Hey there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this web site.

 • Homes for Sale said:

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!

 • Låna pengar snabbt said:

  Hey, I think your site might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine
  but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!
  Låna pengar snabbt

 • Foreign Policy said:

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 • Classroom Design said:

  It¡¦s actually a great and useful piece of info. I am satisfied that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 • Casual Dress said:

  I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 • Vinyl Flooring said:

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 • EQ Next Plat said:

  I believe you have observed some very interesting details , appreciate it for the post.

 • ESO Power Leveling said:

  Very interesting subject , regards for posting . “Ok. Sex is fine. Sex is good. Sex is GREAT Okay, okay, we need men for sex… Do we need so many” by Sybil Adelman.

 • Beauty Treatments said:

  Awsome info and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thank you 🙂

 • venus factor said:

  laptop or computer forensics job?. . Thanks. Just a little extra info: I do a lot more programming than anything with personal computers, but I’m pretty superior with the non-programming side far too..

 • Black Diamond Ring said:

  I wanted to write down a simple comment to say thanks to you for the fantastic tips and tricks you are sharing at this website. My time-consuming internet investigation has at the end been compensated with good facts and techniques to go over with my pals. I would assume that most of us visitors are very lucky to dwell in a useful website with so many awesome individuals with beneficial hints. I feel rather blessed to have discovered the site and look forward to some more fabulous minutes reading here. Thanks once again for all the details.

 • Mental and Emotional Health said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • Business Tips said:

  Definitely, what a magnificent blog and informative posts, I will bookmark your website.Have an awsome day!

 • Auto Body Repairs said:

  Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 • Acheter ecigarette said:

  Voir mon superbe site web : Acheter e-cigarette ego-t

 • Kitchen Cabinets said:

  I’m not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

 • Decorative Panels said:

  Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognise what you’re talking about! Bookmarked. Please additionally discuss with my web site =). We may have a link change contract between us!

 • Leather Furniture said:

  There is noticeably a bundle to identify about this. I consider you made various good points in features also.

 • Dining Room said:

  I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 • iPhone Accessories said:

  Thanks so much for providing individuals with such a pleasant chance to read in detail from this blog. It is usually very brilliant and as well , jam-packed with amusement for me and my office fellow workers to visit the blog really three times a week to study the new tips you have got. And of course, we’re usually impressed with all the unbelievable methods you give. Some 3 ideas in this post are absolutely the most suitable we’ve had.

 • Global Warming said:

  I simply could not leave your website prior to suggesting that I actually loved the standard info an individual provide on your guests? Is gonna be back often to inspect new posts

 • SEO Optimization said:

  We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 • Carpet Tiles said:

  Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

 • Winter Vacation said:

  Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • i loved this said:

  On my own friend’s web logs they may have added me to their blogging site moves, but mine continually is situated towards the bottom about the shortlist and will not checklist while i submit like it does for other people. Is a environment that I have to transition or perhaps is this an alternative that they have undertaken? .

 • dr dre headphones said:

  Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • {http://myvenusfactorreviews.weebly.com|myvenusfactorreviews.weebly.com|myvenusfactorreviews weebly.com|myvenusfactorreviews|weebly.com』 said:

  useful plus much more complex repairing and guidance the method. I am really considering that. Its called computer enterprising. .. . But I want to use to extra but I get

 • mulberry satchel Sale said:

  Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks
  mulberry satchel Sale http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Stunning story there. What happened after? Take care!
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • mulberry Sale said:

  I am no longer sure where you’re getting your information, but great topic. I must spend some time finding out much more or working out more. Thanks for magnificent information I used to be looking for this information for my mission.
  mulberry Sale http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • discount mulberry bags said:

  I enjoy you because of all your labor on this site. Gloria delights in conducting internet research and it’s easy to see why. Many of us notice all relating to the dynamic ways you present invaluable strategies on this blog and in addition encourage contribution from visitors on that subject matter plus our own daughter is certainly understanding a lot. Have fun with the remaining portion of the year. You’re carrying out a good job.
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Iˇve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i am satisfied to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot indisputably will make sure to do not forget this website and give it a glance on a relentless basis.
  cheap mulberry bag http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • www.voyancesupergratuite.biz said:

  voir horoscope gratuit perpignanConsulter mon superbe post : voyance gratuite immediate

 • check post in sitidelima.com said:

  I’m very happy to discover this page. I want to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely liked every part of it and I have you bookmarked to see new information in your site.

 • Lavon said:

  Good website! I especially fondness how it is straightforward resting on my eyes and the data are thriving on paper. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been completed. I have subscribed to your nourish which must do the trick! Have a nice day!

 • hamburger said:

  Hamburger zawsze i tylko najlepszy jest w sieci ZigZac.

 • here xxxkylierose net said:

  Oh my goodness! Amazing article dude!

 • http://fwdurl.net/Tn4t said:

  How to let the other people know about your blogspot?

 • Elsa said:

  I such as this post a abundant split. i will ensue clever to certainly end awake being back. Wish that we are talented to be capable to browse loads of perceptive posts next. will be converted into division your information with all of my buddies!

 • Marketing Strategy said:

  I am no longer certain where you’re getting your info, however good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I used to be in search of this information for my mission.

 • Best Web Hosting said:

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 • Gaming Headset said:

  Needed to draft you the little observation to be able to thank you very much again for those nice things you have contributed above. This has been so incredibly open-handed of people like you to give unhampered precisely what many people could possibly have advertised as an ebook to end up making some bucks for themselves, chiefly now that you could possibly have done it if you decided. The strategies in addition served to become a easy way to realize that other individuals have similar desire really like my very own to understand very much more in terms of this condition. I believe there are thousands of more pleasurable situations in the future for individuals who look over your site.

 • beats by dre guarantee said:

  Iˇve recently started a site, the info you offer on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.
  beats by dre guarantee http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=beats-by-dre-guarantee.html

 • where to buy cheap beats by dre studio said:

  Hello, Neat post. There’s an issue together with your site in internet explorer, could check this IE still is the marketplace leader and a big portion of other people will omit your wonderful writing due to this problem.
  where to buy cheap beats by dre studio http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=where-to-buy-cheap-beats-by-dre-studio.html

 • beats by dre qatar price said:

  I enjoy you because of all of the hard work on this site. My daughter really likes carrying out investigations and it’s really easy to understand why. Many of us know all relating to the powerful manner you make good guides by means of the web site and even foster participation from visitors on this subject while our favorite simple princess is always being taught so much. Have fun with the rest of the new year. You’re carrying out a splendid job.
  beats by dre qatar price http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=beats-by-dre-qatar-price.html

 • cintura uomo louis vuitton said:

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I抦 gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
  cintura uomo louis vuitton http://www.grandhoteltombolo.com/immagini/louis-vuitton.asp?p=cintura-uomo-louis-vuitton.html

 • beats by dre junk said:

  Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!
  beats by dre junk http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=beats-by-dre-junk.html

 • imitazione louis vuitton said:

  This info is invaluable. How can I find out more?
  imitazione louis vuitton http://www.grandhoteltombolo.com/immagini/louis-vuitton.asp?p=imitazione-louis-vuitton.html

 • GPS Navigation said:

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 • Criminal Investigation said:

  I am now not certain the place you’re getting your info, however great topic. I needs to spend some time learning much more or figuring out more. Thanks for fantastic info I was in search of this information for my mission.

 • nike air max 90 cheap said:

  Usually I don’t learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.
  nike air max 90 cheap http://www.rowancountyonline.com/cities.cfm?p=nike-air-max-90-cheap.html

 • Subaru Impreza said:

  Thank you for all your valuable effort on this blog. Debby delights in making time for internet research and it’s simple to grasp why. My partner and i learn all concerning the dynamic tactic you convey reliable techniques through your web site and attract participation from people on that idea then my child is now discovering so much. Have fun with the rest of the new year. You’re the one conducting a really great job.

 • Financial Management said:

  I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I definitely liked reading everything that is written on your blog.Keep the posts coming. I liked it!

 • Weight Loss said:

  You completed several fine points there. I did a search on the subject matter and found most persons will have the same opinion with your blog.

 • Best Antivirus said:

  I think this is one of the most significant info for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • Toronto Indian Jewellery said:

  I’m impressed, I should say. Actually seldom do I encounter a weblog that’s the two educative and entertaining, and permit me tell you, you’ve hit the nail on the head. Your believed is remarkable the problem is some factor that not adequate people are speaking intelligently about. I am incredibly pleased that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 • Credit Management said:

  Definitely, what a great blog and revealing posts, I definitely will bookmark your site.Have an awsome day!

 • Collaborative Learning said:

  There is visibly a bunch to know about this. I think you made various good points in features also.

 • Hot Stone Massage said:

  Excellent weblog here! Additionally your website so much up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link on your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 • European Vacation said:

  you’re really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful process on this subject!

 • Residential Property said:

  Needed to post you that very little note so as to give thanks as before with your wonderful methods you have contributed on this page. It has been open-handed of people like you giving openly what exactly some people would have marketed as an e-book to help with making some bucks for themselves, notably since you might well have done it in the event you desired. These tactics as well worked as the easy way to be sure that most people have similar interest really like mine to grasp great deal more with regards to this issue. Certainly there are some more fun times up front for many who read carefully your site.

 • Global Warming said:

  Hello, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your super writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 • Court Cases said:

  Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply nice and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 • Diamond Necklaces said:

  Hello my friend! I wish to say that this post is amazing, great written and come with almost all vital infos. I¡¦d like to look extra posts like this .

 • Wood Flooring said:

  Great blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

 • ArcheAge Gold said:

  F*ckin’ remarkable things here. I am very happy to look your article. Thank you a lot and i’m looking ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 • lenovo computer said:

  I will right away take hold of your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

 • Healthy Weight loss said:

  I want to voice my affection for your generosity for those who really need help with your area. Your personal dedication to getting the message all around ended up being definitely significant and have empowered employees like me to realize their pursuits. Your amazing insightful tips and hints can mean this much to me and additionally to my peers. Thanks a lot; from everyone of us.

 • Home Decorating said:

  Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 • street fashion said:

  I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 • carpet installation said:

  I¡¦ll right away seize your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me recognise in order that I could subscribe. Thanks.

 • volleyball clothes said:

  I was just looking for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

 • Home for Sale said:

  Great blog here! Also your site quite a bit up fast! What host are you the use of? Can I get your associate link for your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 • Health Education said:

  I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • general auto insurance said:

  whoah this weblog is magnificent i like reading your articles. Keep up the good work! You recognize, a lot of individuals are searching around for this information, you could help them greatly.

 • bamboo flooring said:

  Someone essentially lend a hand to make critically posts I might state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to make this actual publish amazing. Excellent task!

 • education today said:

  Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 • Flooring Installation said:

  Fantastic web site. Lots of helpful info here. I¡¦m sending it to some friends ans also sharing in delicious. And obviously, thank you on your sweat!

 • Money Order said:

  Definitely, what a fantastic website and enlightening posts, I surely will bookmark your website.All the Best!

 • Weight Loss Program said:

  I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website 🙂

 • Wireless Mouse said:

  I am continually searching online for posts that can assist me. Thank you!

 • Modern Kitchen Design said:

  whoah this blog is magnificent i love reading your posts. Keep up the good work! You understand, many persons are hunting round for this info, you could aid them greatly.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.