ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556
ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Pentacles การตั้งหลักวางแผน การเก็บออม การจัดการเกี่ยวกับทรัพย์สินเงินทอง (ก้อนเล็ก) บางคนกำลังมองหาความมั่นคงหลังจากประเมินสถานการณ์แล้วดูไม่สู้จะดีนัก

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Pentacles คู่รักคู่ครองจะอยู่ในช่วงเข้าอกเข้าใจกันเป็นพิเศษ หากทำกิจการงานร่วมกัน แต่ถ้าเครียด ๆ ทั้งสองฝ่าย จะยิ่งไม่มีเวลาให้กัน ความรักจะขาดความโรแมนติกไปบ้างละช่วงนี้

สถานการณ์การเงิน Nine of Swords ไม่ค่อยจะดีนักค่ะ อาจมีปัญหาให้ต้องเสียค่าใช้จ่าย โดยเฉพาะเรื่องสุขภาพ ไม่ว่าจะของตนเองหรือคนในครอบครัว หากมีญาติผู้ใหญ่เจ็บไข้ได้ป่วยควรระวังให้มาก อนึ่ง ความคิดจะไม่ค่อยปลอดโปร่ง มีเรื่องกังวล

ธุรกิจ การงาน Seven of Wands อยู่ในเกณฑ์ต้องคิดต้องทำ ต้องลุย ต้องสู้ จะมีสิ่งที่ต้องผลักดันให้ขับเคลื่อนไปให้ได้ ไม่ว่าจะเกิดอะไรขึ้นก็ตาม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Swords ความเครียด ความหงุดหงิด เรื่องไม่ได้ดั่งใจ หรือสัมพันธ์อยู่กับคนที่ใช้อารมณ์อยู่เสมอ

คำแนะนำพิเศษ Ace of Wands มองหาอะไรใหม่ ๆ ที่จะทำให้คุณเกิดแรงบันดาลใจ เกิดกำลังใจ การเข้าร่วมกิจกรรมที่ไม่เคยทำมาก่อน หรือริเริ่มโครงการใหม่ใด ๆ จะทำให้คุณมีชีวิตชีวาขึ้น

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Swords ช่วงเวลาของความเหน็ดเหนื่อย ความเครียด การรุกไปข้างหน้า พยายามทำเวลากับการแข่งขัน หรือมีเป้าหมายที่ต้องพิชิตให้จงได้ แต่ในบางคน หมายถึงการพยายามต่อสู้กับความขัดแย้งในตัวตนก็ได้ พยายามทำใจให้สงบ (ซึ่งทำไม่ได้)

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Cups เป็นเวลาที่ดีสำหรับคู่รักคู่ครองค่ะ มีความเข้าใจกันมากเป็นพิเศษ อาจวางแผนเกี่ยวกับบ้านเรือนที่อยู่อาศัย การมองชีวิตคู่อย่างมีวุฒิภาวะ มีเกณฑ์หมั้นหมายแต่งงาน

สถานการณ์การเงิน The Hierophant ไม่ลำบากเดือดร้อนอยู่แล้วค่ะ หากมีปัญหาก็จะมีคนช่วยเหลือ โดยทั่วไปแสดงถึงการเงินที่มั่นคง รายได้ประจำ แต่ไม่เหมาะกับการเสี่ยงโชค การลงทุนรอกำไรระยะสั้น

ธุรกิจ การงาน The Sun เด่นอย่างที่สุดค่ะ จะเป็นเวลาของการได้รับตำแหน่งที่ดี การมีชื่อเสียง มีผลงาน ได้รับเกียรติยศจากสิ่งที่ทำ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Pentacles ความคาดหวังที่มากเกินไป ต่อสิ่งต่าง ๆ ที่ทำให้คุณไม่มีความสุขกับชีวิตประจำวัน

คำแนะนำพิเศษ Queen of Wands คุณเป็นคนที่มีความสามารถสูง ใช้ศักยภาพของตัวเองให้เต็มที่ และการมีบทบาทผู้นำ หรือการจำเป็นต้องนำในบางครั้ง จะช่วยให้อะไร ๆ ง่ายขึ้นมาก

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Cups การได้พบหรือสัมพันธ์กับสิ่งที่เป็นเรื่องเก่าความหลัง เช่น การระลึกถึงอดีต การพบปะมิตรเก่า แฟนเก่า เพื่อนเก่า การได้หวนคืนสู่ที่ ๆ มีความทรงจำพิเศษ รวมไปถึงการใช้ประโยชน์จากประสบการณ์

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Cups หากคุณมีความรัก ทุกสิ่งจะดูไปได้ดี สวยงาม แต่ก็ยังมีสิ่งที่ไม่ถึงจุดสูงสุดของความสัมพันธ์ เหมือนเดินไปได้ 8 ก้าว อีก 2 ก้าวจะถึงปลายทาง ก็มีอันให้ต้องพะวักพะวง

สถานการณ์การเงิน Two of Cups จะมีเรื่องยินดี ได้ลาภจากสเน่หา หรือได้สิ่งของต้องประสงค์ ใช้จ่ายเงินกับความรักความใคร่ การเดท การดื่มกิน แม้แต่การทำของกินอร่อย ๆ ที่บ้านกับคนที่ตนพึงใจ

ธุรกิจ การงาน King of Wands เด่นค่ะ ถือว่าอยู่ในเกณฑ์ดี มีผลงานเป็นที่ประจักษ์ หากมีการสอบการแข่งขันจะได้รับความสำเร็จดังมุ่งหวัง ถ้าคิดจะโยกย้ายงานก็จะสมใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Cups การมองสิ่งที่อยู่ไกลตัวออกไป ด้วยความรู้สึกอันเลื่อนลอยเพ้อเจ้อในบางคราว จะเรียกว่าความหวังที่สูงสุดสอย (ทั้งๆ ที่รู้ก็ได้) ระวังการหลอกตัวเองด้วย

คำแนะนำพิเศษ Eight of Cups หากคุณมีเรื่องทุกข์ใจ ความเครียด ความกังวล อย่าปล่อยให้ตนเองตกในสถานการณ์แย่ ๆ นานไป หาที่พักผ่อนหย่อนใจ ที่ ๆ ทำให้คุณผ่อนคลายดีกว่า หากให้ดีควรเป็นที่ใกล้แหล่งน้ำ ทะเล

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Sword การตัดสินใจครั้งสำคัญ หรือเรื่องที่ต้องใช้กำลังกายกำลังใจเข้าฮึดสู้ การฝ่าไปสู่เบื้องหน้า แม้จะผ่านอุปสรรคแค่ไหน ประเด็นอยู่ที่คุณพร้อมจะ “ไป” แล้วจริง ๆ หรือเปล่า

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hermit เป็นช่วงของความเงียบเหงา ความแปลกแยก ความห่างไกลและความโดดเดี่ยว ไม่ว่าอยู่ใกล้หรือไกล คุณอาจรู้สึกว่าไม่มีใครเข้าใจมากพอ และสิ่งที่คุณต้องการก็ยากจะอธิบายได้เสียด้วย แม้พยายามใช้วุฒิภาวะแค่ไหน แต่ก็ไม่อาจทำใจให้รื่นเริงขึ้นได้กับสิ่งที่เป็น

สถานการณ์การเงิน Queen of Pentacles เด่นค่ะ แม้เรื่องอื่นจะมีปัญหา แต่การเงินของคุณดีมากเลยนะ และก็จะพบความสำเร็จมากไปกว่านี้ หากมีปัญหาก็จะจัดการได้อย่างแน่นอน

ธุรกิจ การงาน Queen of Cups อาจทำงานไม่มีความสุขเท่าที่ควร หรือมีโลกส่วนตัวในเวลาที่ควรจะเปิดตัวเปิดใจให้กว้างกว่านี้ จะลงตัวถ้าเป็นคนที่ทำงานตามลำพัง หรือชอบการทำอะไร ๆ ด้วยตัวเอง ไม่มีคนยุ่งวุ่นวาย แต่จะไม่สนุกเลยถ้าตัวตนลึก ๆ ของคุณต้องการสิ่งที่มีชีวิตชีวากว่านี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Wands การขาดคู่คิดที่ปรึกษา หรือมีคนอยู่เคียงข้างก็ไม่อาจพึ่งพาได้อย่างแท้จริง

คำแนะนำพิเศษ Four of Swords คุณอาจต้องพบสถานการณ์ที่ทำให้ต้องตัดสินใจหยุดพัก หรือทบทวนเรื่องบางอย่าง ก่อนจะเดินหน้าไปอีกครั้ง ข้อสังเกต ไพ่ใบแรกของคุณบอกถึงการมุ่งไปข้างหน้า แต่ไพ่ใบสุดท้ายเตือนให้คุณตระหนักถึงการ “หยุด” อย่างมีจังหวะ ลองพิจารณาในเรื่องนี้ดู

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Empress เวลาที่ดีของคุณค่ะ อะไรก็ตามที่คาดหวังถึงความมั่นคงยั่งยืน ให้ทำในช่วงนี้ จะเป็นเวลาของการหว่านพืชรอหวังผล หรือเก็บเกี่ยวผลลัพธ์ในสิ่งที่เคยทำไปก่อนหน้า หากคุณมีคู่รักคู่ครอง จะเป็นเวลาเหมาะสมกับการวางแผนตั้งครรภ์ หรือการรับสมาชิกใหม่ด้วยค่ะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Wands เวลาที่ดีและเหมาะสม หากจะหมั้นหมาย สมรส ปูพื้นฐานการร่วมชีวิตคู่ หากเป็นโสดก็จะหมายถึงเวลาที่มีหุ้นส่วนดี ๆ เข้ามา มีคนสนับสนุนช่วยเหลือ ความสัมพันธ์แนบแน่นมั่นคง

สถานการณ์การเงิน Eight of Pentacles จังหวะที่ดีของคุณอีกหนึ่งเรื่อง น่าจะเป็นสัปดาห์แห่งความเฮงเชียวล่ะ เพราะอะไรที่เคยติดขัดล่าช้าจะเริ่มเดินหน้า และคุณจะได้โอกาสพัฒนาทักษะฝีมือ การเรียนการศึกษาอยู่ในเกณฑ์แจ่มใส

ธุรกิจ การงาน The Magician จะมีข่าวดีค่ะ ได้เรื่องเซอร์ไพรส์ในทางบวก ได้ใช้ความคิดสร้างสรรค์ หรือพูดแบบโบราณ ๆ ว่าส้มหล่น อนึ่ง เรื่องราวใดที่มีจุดหักเห แม้ว่าจะดูย่ำแย่ในตอนต้น จะเป็นเรื่องต้นร้ายปลายดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Swords ปัญหาที่รัดตัวเข้ามาโดยยังไม่อาจจะแก้ไขได้ทั้งหมด เรื่องยุ่งมักจะมาจากกลุ่มคน ญาติพี่น้อง หรือทีมงานที่อยู่ด้วยกันอย่างจำเป็นจำใจ และสถานการณ์ที่คุณจะปลีกตัวไปตามลำพังก็ทำไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ The Star ทำในสิ่งที่คุณรักคุณเชื่อ มีความหวังกับอนาคตไว้ และอย่าลืมเรื่องของมิตรภาพ การคบหากับคนที่มองไปในทิศทางเดียวกัน เรื่องนี้สำคัญกับคุณมาก

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength การเผชิญแรงกดดันในหลายรูปแบบ การต้องมีวินัยสำหรับตัวเองด้วย แต่หลายครั้งไพ่ใบนี้ก็เตือนถึงการเดินทางสายกลาง ระวังจะเคร่งเกินไป ไม่ยืดหยุ่นเสียจนเกิดผลเสียก็เป็นได้ อย่างไรก็ตาม แสดงถึงเจ้าชะตาที่มีกำลังอยู่มาก เรื่องใดที่เกิดขึ้นใช่ว่าจะกระทบให้เสียศูนย์ได้ง่าย ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Swords เป็นเวลาของความขัดแย้ง ความเครียด สิ่งที่อาจเกิดการปะทะคะคาน เอาแพ้เอาชนะ ถ้ามีปัญหากันอยู่ ให้ระวังเรื่องขิงก็ราข่าก็แรง บรรยากาศที่จะฟาดฟันกันไม่รู้จบ แต่ถ้าดี ๆ กันอยู่ก็ระวังอย่าให้เกิดความเครียดต่อกันขึ้นมาได้

สถานการณ์การเงิน Knight of Pentacles จังหวะที่ดีของคุณนะ จะมีข่าวเกี่ยวกับรายได้ใหม่ หรือได้โอกาสเก็บออม มีข่าวโชคลาภ หากมีการเดินทางจะช่วยเพิ่มประโยชน์ให้คุณ บางคนจะมีรายได้ประจำขึ้นมา

ธุรกิจ การงาน Five of Pentacles แต่ในส่วนของการงาน ก็คงต้องเผื่อเหลือเผื่อขาด จะมีงานที่คุณรู้สึกได้อย่างเสียอย่าง หรือได้รับผลตอบแทนไม่เต็มเม็ดเต็มหน่วย มีความไม่พอใจในสถานการณ์ ปัญหาจุกจิกมีมาเรื่อย ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Wands งานที่งอกออกมาจากของเดิม ทำเรื่องเก่าไม่เสร็จ แล้วก็ต้องไปต่อเรื่องใหม่ คุมงานไม่ได้ มีสิ่งที่ต้องรับผิดชอบมากขึ้นเรื่อย ๆ เหนื่อยโดยไม่ได้รับค่าตอบแทนที่เหมาะสม

คำแนะนำพิเศษ Death ชีวิตของคุณกำลังมีการเปลี่ยนแปลง บางสิ่งจะสิ้นสุดลง อาจหมายถึงรูปแบบชีวิตเก่า ๆ หรืออาจมีการสูญเสียเกิดขึ้นก็ได้ แต่เป็นภาวะของการอดทนต่อการเปลี่ยนผ่าน ถึงที่สุดแล้วคุณจะมีชีวิตใหม่

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands การเดินทางระยะใกล้ การติดต่อสื่อสารกับผู้คนในแวดวงใหม่ ๆ การเข้าสังคม การพบปะญาติมิตรพี่น้อง มีกิจกรรมที่ต่อเนื่องจากก่อนหน้านี้ ซึ่งก็นำเอาประโยชน์ใหม่ ๆ มาให้คุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Swords ระวังการทะเลาะเบาะแว้ง ปัญหาความตึงเครียด ไม่เข้าใจ มีความทุกข์กับสิ่งที่เกิดขึ้นระหว่างกัน แต่ก็จะมีฝ่ายหนึ่งยอมแพ้ให้กับอีกฝ่าย (ชั่วคราว) ระวังปัญหาที่จะไม่จบลงง่าย ๆ

สถานการณ์การเงิน Temperance ยังต้องพยายามจัดสรรให้ดีที่สุด อยู่ระหว่างดีกับแย่ เหมือนเหตุการณ์สลับไปสลับมา ต้องคิดเลข คิดงบประมาณ มากกว่าครั้งไหน ๆ การใช้จ่ายทุกอย่างหาความแน่นอนไม่ได้

ธุรกิจ การงาน Five of Wands เป็นเวลาที่คุณจะต้องพบความกดดันในแทบทุกเรื่อง สิ่งที่ไม่เป็นปัญหาก็เป็นขึ้นมาจนได้ กับเพื่อนร่วมงานร่วมทีมอาจมีบรรยากาศสับสน ขัดแย้ง มีเหตุไม่ลงรอยกัน การทำงานเป็นหมู่คณะจะหาความสำเร็จได้ยาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot การวางเป้าหมายชีวิตของคุณเอง แน่ใจหรือไม่ว่าได้กำหนดไว้ชัดเจนดีแล้ว จะไม่สะเปะสะปะ หรือว่าล้มเลิกเองกลางคัน

คำแนะนำพิเศษ The High Priestess คุณเป็นคนฉลาดเฉลียว มีความคิดอ่านที่ลึกซึ้ง และหลายครั้งมีสัญชาตญาณที่แม่นยำด้วย บางเรื่องจึงไม่จำเป็นต้องขอคำปรึกษาจากใคร ตราบใดที่คุณค้นลึกเข้าไปในจิตใตตัวเอง แล้วจะได้คำตอบ

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Wheel of Fortune ภาวะที่ทุกสิ่งไม่แน่นอน โชคและเคราะห์จะผ่านมาหาคุณด้วยการสลับไปสลับมา ประดุจการลอยโล้โต้คลื่นในทะเล คุณจะตระหนักได้ถึงโอกาสงาม ๆ ทัศนียภาพที่น่าตื่นตะลึงน่าหลงใหล และการตกตะลึงในสิ่งไม่คาดฝัน ความหวั่นไหว ความกลัว ตลอดจนความไม่มั่นคงทางจิตใจก็เกิดขึ้นได้

ความรัก ความสัมพันธ์ The World หากคุณมีคู่รักคู่ครอง มีโอกาสเป็นไปได้ทั้งสองอย่าง คือหย่าร้าง หรือคืนดี สิ่งที่เป็นคีย์เวิร์ดคือ การเดินทางถึงปลายทางของความสัมพันธ์ เพื่อจะเริ่มต้นใหม่ แต่จะเป็นการเริ่มกับคนเก่า หรือเริ่มด้วยตัวคุณเอง นั่นคือสิ่งที่จะเป็นคำตอบภายหลัง ในบางคนจะได้พบคู่โซลเมท ได้รักที่มาด้วยโชคชะตา

สถานการณ์การเงิน Seven of Pentacles การเก็บหอมรอมริบ การวางแผนเก็บออม จะเป็นประโยชน์สำหรับคุณ และจะเป็นช่วงที่ดีในการซื้อหาอสังหาริมทรัพย์ การทำงานด้านเกษตร การงานประจำ ธุรกิจส่วนตัวที่ต้องใช้เวลายาวนานหลายปี กว่าจะคืนทุน

ธุรกิจ การงาน Queen of Swords แต่ในการทำงานของคุณ หากมีเพื่อนร่วมงานหรือหัวหน้านายงานเป็นผู้หญิงที่มีบุคลิกเก่ง แกร่ง เชื่อมั่นตัวเองสูง บุคคลนี้ย่อมให้คุณให้โทษคุณได้ อย่าประมาทถ้ามีข้อขัดแย้งกัน สถานการณ์ทั่วไป หมายถึงการต้องอยู่ในภาวะตั้งรับให้ดีที่สุด ยังรุกอะไรมากไม่ได้ และต้องใช้พระเดชพระคุณให้เหมาะสมในแต่ละกาลเทศะด้วยค่ะ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Swords เรื่องลมเพลมพัด ข่าวรกหูรกใจ แต่ปัญหาคือ คุณไหวโอนเอนไปกับมันนี่สิ เหมือนเพิ่มทุกข์ให้ตัวเองอยู่เสมอ ๆ ถ้าเข้มแข็งเสียก็ไม่เป็นไร แต่ทำไม่ได้นี่สิ

คำแนะนำพิเศษ Knight of Wands เดินหน้าไปเถอะกับสิ่งที่คุณฝัน อย่ามัวรอการพึ่งพาคนอื่น สิ่งใดที่ไม่เป็นไปตามแผนก็อย่าเพิ่งท้อใจ ช่วงนี้จังหวะชีวิตคุณจะต้องเหนื่อย ยังไงก็เลี่ยงปัญหาไม่ได้ เติมไฟให้ตัวเองแล้วก็ “ไป” เลย

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Wands การเริ่มต้นกิจกรรมใหม่ที่น่าสนใจ การเรียนการศึกษาในขั้นต้น การได้พบปะผูกมิตรสัมพันธ์กับคนอายุน้อยกว่า แต่ก็ให้ประสบการณ์ดี ๆ กับคุณได้ นักเรียนนักศึกษาจะมีข่าวดี

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Cups การเริ่มต้นใหม่อีกครั้งหนึ่ง แต่จะเป็นเรื่องของรักใหม่ หรือการคืนดีกับคนเดิม ก็เป็นสิ่งที่ต่างเกิดขึ้นได้ เป็นเวลาของข่าวดี ความสุข เซ็กส์ที่นุ่มนวล และการมีความรักก่อเกิด โรแมนติกเป็นพิเศษ แต่ถ้าเป็นโสดระวังจะอิจฉาเพื่อน

สถานการณ์การเงิน The Lovers จะมีเรื่องให้คุณต้องตัดสินใจ หรือต้องเลือก เช่น เงื่อนไขเกี่ยวกับค่าตอบแทน การจัดสรรงบประมาณรายได้ การเลือกเส้นทางที่จะเกี่ยวพันกับการเงินของคุณอย่างมีนัยสำคัญ

ธุรกิจ การงาน The Emperor เด่นทีเดียวค่ะ หมายถึงงานที่จะประสบความสำเร็จในสุดท้าย การได้รับแรงสนับสนุนจากผู้มีตำแหน่งสูง การได้จับงานใหญ่ โปรเจคท์ใหญ่ แต่ถ้าคุณอยู่ในตำแหน่งสูงอยู่ ก็ให้ระวังจะมีเกมการเมืองดุเดือดไม่เบา แต่อย่างไรก็ตาม คุณจะเป็นฝ่ายได้รับข่าวดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands เรื่องที่ทำให้คุณลังเลและตัดสินใจลำบาก เหมือนมีสิ่งถ่วงรั้ง มีเหตุพะวักพะวง ในบางคนระวังการหวงงาน หวงคน หวงของ ทำให้อะไร ๆ ก็คืบหน้าลำบาก

คำแนะนำพิเศษ Seven of Wands จะมีอุปสรรคทยอยเข้ามาเป็นระยะตลอดเวลา แต่ข้อดีก็คือ คุณก็จะฝ่าไปได้เรื่อย ๆ ไม่เหมือนกัน ไม่ท้อถอยไว้จะเป็นการดี เพราะบททดสอบต่าง ๆ นี้ จะมีเพื่อให้คุณแข็งแกร่งขึ้น และทำได้ดีกว่าในครั้งต่อ ๆ ไป

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Moon พึงระวังภาพลวงตาจากสถานการณ์ต่าง ๆ การตกในห้วงหวาดระแวง หรือมีเรื่องเคลือบแคลงในใจ เป็นเวลาที่คุณอาจจิตตกได้ง่าย มีความทุกข์ในส่วนลึก มีความเปราะบาง จิตใจอ่อนไหวง่ายเป็นพิเศษ

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Swords ปัญหาจุกจิกจะเกิดขึ้นได้ง่าย ชีวิตประจำวันไม่ราบรื่น หากมีคนรักอายุน้อยกว่า หรือเป็นรักต่างวัยยิ่งต้องระวังให้มาก ถ้อยคำและการสื่อสารจะเป็นที่มาของความเข้าใจผิดอีกด้วย

สถานการณ์การเงิน Ten of Wands จะมีภาระความรับผิดชอบมาก ต้องจัดงบประมาณอย่างจริงจัง ใช้จ่ายกับเรื่องในครอบครัว เครื่องมือเครื่องใช้ อุปกรณ์ทำงาน เครื่องจักรขนาดใหญ่ หรือการลงทุนลงแรงเพื่ออนาคต

ธุรกิจ การงาน Knight of Cups อยู่ในช่วงกึ่งดีกึ่งควรระมัดระวัง สถานการณ์อาจสวนทางกับความรู้สึกก็ได้ ทำสิ่งใดให้ตระหนักถึงข้อเท็จจริงให้มาก การทำงานต้องใช้ศาสตร์และศิลป์ควบคู่กันไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Pentacles ค่าใช้จ่ายใหม่ ๆ การต้องควักกระเป๋าอยู่เรื่อย ๆ ไม่รู้จบ จากเงินเล็กเงินน้อย รวมกันก็เป็นก้อนใหญ่ได้เหมือนกัน อนึ่ง การเริ่มต้นสิ่งใดใหม่ ๆ ในช่วงนี้ควรระวังให้มาก อาจพลาดหวัง ไม่อาจจะคืบหน้าได้อย่างที่คิด

คำแนะนำพิเศษ Six of Swords ถ้าคุณมีอะไรจำเป็นต้องรอ รอเวลาที่เหมาะสมเถิดนะ อย่าด่วนดันทุรังออกเรือเมื่อพายุกำลังจะมา

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Cups การเริ่มต้นของสิ่งใหม่ๆ ความรู้สึกที่อ่อนไหว การใช้สัญชาตญาณเข้าจับในเรื่องต่าง ๆ มีข่าวดีเกี่ยวกับบุคคล การเริ่มต้นของความรู้สึกดี ๆ มีความสุขเกี่ยวข้องกับบุตรหลานบริวาร

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Pentacles อาจไม่มีความสุขมากนัก แต่ก็มีความห่วงหวงกันที่ตัดไม่ขาด อาจเกิดความระแวงแคลงใจ หึงหวง มีปัญหาอยู่ลึก ๆ โดยไม่พูดกัน รวมไปถึงบางคนที่จะมีปัญหาเพราะไม่มั่นใจในกันและกัน

สถานการณ์การเงิน Five of Cups ได้ครึ่งเสียครึ่ง ได้ค่าตอบแทนไม่เต็มเม็ดเต็มหน่วย หรือจำเป็นต้องยอมรับเงื่อนไขที่เกิดขึ้นแล้ว ถ้าซื้อข้าวของเครื่องใช้ในช่วงนี้ ระวังจะได้ของไม่มีคุณภาพเพียงพอ ได้ของมีตำหนิ

ธุรกิจ การงาน Justice เสมอตัวมาก ทำมากได้มาก ทำน้อยได้น้อย ผลลัพธ์เป็นไปตามการกระทำ กรณีมีข้อพิพาทปัญหา คุณจะได้รับความเป็นธรรม งานราชการ การทำงานร่วมกับภาครัฐ จะเป็นไปโดยราบรื่นดี บางคนจะมีการเซ็นสัญญาลงนามในเอกสารสำคัญ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Swords สิ่งที่ต้องเก็บซ่อนไว้ ความปรารถนาจะมีชีวิตส่วนตัว หรือต้องการหลบเลี่ยงจากความเหน็ดเหนื่อยยุ่งยาก การพยายามแสวงหาที่ ๆ ลงตัวสำหรับตนเอง แต่หาไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ Two of Pentacles ในช่วงสัปดาห์นี้ คุณอาจต้องหมุนเงินหน่อย หรือจัดสรรเวลาให้ดีที่สุด สิ่งต่าง ๆ จะยังยุ่งเหยิงไปอีกสักระยะหนึ่ง อดทนไปก่อนนะ

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Pentacles การพยายามจัดการหลายสิ่งหลายอย่าง โดยมีคนอื่นเข้ามาเป็นปัจจัยประกอบ อาจมีคนที่มีอิทธิพลเหนือคุณ ทำให้ต้องยอมรับฟัง หรือเป็นความกดดันในอีกรูปแบบหนึ่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Cups มีเรื่องให้ต้องทบทวน ต้องตัดสินใจ มีความลังเล ทั้งกับอดีตที่ผ่านมา หรืออนาคตที่กำลังจะมาถึง บางคนจะนึกเสียดายย้อนหลังว่าไม่น่า…

สถานการณ์การเงิน The Fool มีสิ่งที่ไม่อาจจะคาดเดาได้ ไม่ควรวางใจต่ออนาคต สิ่งที่คาดหวังอาจผิดหวัง แต่ก็จะได้ใช้ความคิดสร้างสรรค์อย่างท้าทาย พึงระวังอารมณ์ใจเร็วด่วนได้ของตัวเอง การใช้เงินเพื่อตอบสนองความสุขระยะสั้น

ธุรกิจ การงาน Queen of Pentacles คุณยังอยู่ในตำแหน่งที่ดี และในเรื่องหน้าที่การงาน จะได้รับผลตอบแทนที่ดี มีลาภผล แม้ว่าสิ่งอื่น ๆ จะแย่แค่ไหน เรื่องการงานของคุณยังมั่นคงและรุ่งโรจน์ได้อยู่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Tower สิ่งที่ไม่อาจจะคาดฝัน เรื่องที่พลิกผัน เหตุการณ์อันอุบัติขึ้นฉับพลันทันใด เกินกว่าการตั้งรับได้

คำแนะนำพิเศษ The Hanged Man คุณจะต้องอยู่กับสถานการณ์บางอย่าง ที่ยังไม่มีทางออกดีไปกว่าที่เป็นอยู่ หรือจำเป็นยอมรับเงื่อนไขที่ไม่พึงประสงค์ ต้องอดทนอดกลั้น ท้าทายความสงบนิ่งในจิตใจมาก เป็นช่วงที่พยายามดูแลจิตใจตัวเองให้มาก ๆ ค่ะ จะมีเรื่องทุกข์ได้ง่ายมาก

162 Replies to “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556

 1. I just want to tell you that I’m new to blogging and truly liked this web page. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with excellent well written articles. Cheers for sharing your website page.

 2. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 3. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 4. Pompa ciepła jest maszyną cieplną wymuszającą przepływ ciepła z obszaru o niższej temperaturze do obszaru o temperaturze wyższej. Proces ten przebiega wbrew naturalnemu kierunkowi przepływu ciepła i zachodzi dzięki dostarczonej z zewnątrz energii mechanicznej (w pompach ciepła sprężarkowych) lub energii cieplnej (w pompach absorpcyjnych).klimatyzacja

 5. Pingback: Woocommerce points
 6. Pingback: Tattoo design
 7. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 8. Next time I read a blog, Hopefully it doesn’t disappoint me as much as this one. After all, I know it was my choice to read, however I really believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of complaining about something you can fix if you weren’t too busy looking for attention.

 9. You are so interesting! I don’t believe I have read through a single thing like that before. So good to discover somebody with a few original thoughts on this topic. Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality!

 10. Aw, this was an extremely nice post. Finding the time and actual effort to generate a good article… but what can I say… I put things off a lot and never seem to get anything done.

 11. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something that too few men and women are speaking intelligently about. I’m very happy I found this during my search for something relating to this.

 12. Pingback: article source
 13. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 14. I’m finding some fabulous corporation personal blogs to include in my google and bing viewer which could be sensible sticking to in an continual base. Can you really make and solutions? I actually have Seth Godin’s certainly. Thank you! . . It is going to also be important in the event you explained to me why you preferred these blog posts..

 15. You can certainly see your skills in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. All the time go after your heart. “The only way most people recognize their limits is by trespassing on them.” by Tom Morris.

 16. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you spending some time and energy to put this short article together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 17. Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 18. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 19. I am not dependable qualification it is emphatically my machine, on the contrary I am incapable to view approximately of your images acceptably. I am by Chrome on the contrary a number of possessions are not loading. Social Networking Software

 20. Pingback: partylite candle
 21. Pingback: envo envelopes
 22. Pingback: Longaberger review
 23. I’m in the market to determine too much around the on the web surfing industry as I can. Can anybody urge their preferred personal blogs, flickr addresses, or sites you purchase most broad? The ones that are most in-demand? Many thanks! .

 24. Pingback: Conspiracy Theory
 25. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 26. I am exceptionally fresh to web development while i have no earlier past experiences and know bit of Html code.. I want to figure out what one of the best software package is to purchase to develop websites. I actually have down loaded CS5 Construction Superior quality with Photoshop and Dreamweaver, but I figure out this may be a bit of modern in my situation and expensive! !! . Does any person have suggestions of technology or ways of assemble blog posts and net sites quite easily and inexpensive? . . Cheers! .

 27. Pingback: NDE
 28. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any tips for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

 29. Pingback: Jeremy Madvin
 30. Pingback: stories
 31. I’m shopping to see any regarding the using the web exploring network once i can. Can any individual encourage their most favorite information sites, youtube grips, or sites that you just simply locate most broad? Which ones are most widely used? Thanks a lot! .

 32. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 33. You actually make it seem so easy together with your presentation however I find this matter to be really something which I think I would never understand. It sort of feels too complicated and very broad for me. I am taking a look ahead for your subsequent submit, I¡¦ll attempt to get the dangle of it!

 34. Thanks for all your valuable labor on this blog. My mom delights in working on internet research and it’s obvious why. All of us notice all of the dynamic medium you deliver rewarding tactics via this website and therefore boost response from visitors on that situation so our girl is undoubtedly being taught a lot of things. Enjoy the remaining portion of the year. You’re carrying out a splendid job.

 35. I have been browsing on-line greater than three hours these days, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful worth sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net can be a lot more helpful than ever before.

 36. Very nice info and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks in advance 🙂

 37. Hi, Neat post. There’s a problem with your web site in internet explorer, could check this¡K IE nonetheless is the market chief and a huge component of folks will pass over your wonderful writing due to this problem.

 38. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

 39. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 40. I haven¡¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 41. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 42. I am now not certain where you are getting your info, but great topic. I must spend some time finding out much more or figuring out more. Thank you for great information I was searching for this information for my mission.

 43. Thank you for every other informative web site. The place else could I am getting that type of info written in such an ideal method? I have a mission that I am simply now operating on, and I’ve been on the glance out for such info.

 44. I wanted to write a small comment to say thanks to you for the marvelous tactics you are sharing on this website. My prolonged internet investigation has now been compensated with professional facts and techniques to share with my family. I would state that that we readers actually are undeniably fortunate to live in a wonderful website with so many wonderful individuals with beneficial secrets. I feel somewhat blessed to have used your site and look forward to plenty of more pleasurable moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

 45. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 46. I have been browsing on-line more than three hours today, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty price enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content material as you probably did, the net will likely be a lot more helpful than ever before.

 47. Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 48. I precisely wanted to appreciate you yet again. I do not know the things I would’ve carried out without those recommendations shared by you relating to such question. It had become an absolute troublesome problem in my position, however , taking a look at a new skilled tactic you resolved the issue forced me to weep with gladness. I am just thankful for your service and thus have high hopes you are aware of a great job that you’re carrying out educating many others using a site. I know that you have never come across all of us.

 49. Wonderful paintings! This is the kind of info that are meant to be shared across the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thank you =)

 50. Hello very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds additionally¡KI’m satisfied to seek out numerous useful info right here within the post, we’d like develop extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 51. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to.

 52. Heya i am for the earliest period now. I found this board and I get back It really practical & it helped me absent a lot. I possibility to give something back and aid others like you aided me.

 53. I sign into my Tumblr account, and switch the dashboard from my main blog to the secondary blog, then I go to Account > Preferences > Customize your blog, but then it just takes me to the customization page for my main blog. Any way to customize my secondary blog, or should I just create a second account altogether?.

 54. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 55. you’re in point of fact a good webmaster. The website loading speed is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful activity in this topic!

 56. I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 57. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 58. I simply wanted to type a quick comment so as to express gratitude to you for those marvelous suggestions you are sharing at this website. My time consuming internet lookup has at the end of the day been paid with awesome strategies to talk about with my neighbours. I would assume that most of us site visitors are very fortunate to dwell in a useful network with so many perfect professionals with helpful methods. I feel somewhat privileged to have discovered your webpage and look forward to some more enjoyable minutes reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.
  nike boys free run 3 running shoes http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-boys-free-run-3-running-shoes.html

 59. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too great. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific website.
  nike shoes free shipping http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-shoes-free-shipping.html

 60. Great blog right here! Also your site lots up very fast! What web host are you the usage of? Can I get your affiliate link on your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 61. Pingback: what is 5Linx
 62. Thanks a lot for sharing this with all folks you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please also visit my web site =). We can have a hyperlink exchange arrangement among us!

 63. Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually frustrating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 64. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too wonderful. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a tremendous web site.

 65. Good website! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 66. What i do not understood is in reality how you are no longer actually a lot more smartly-liked than you may be now. You’re so intelligent. You recognize thus significantly on the subject of this topic, produced me in my view consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t interested except it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times care for it up!

 67. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

 68. I together with my guys have been going through the great tricks from your web page and unexpectedly developed a horrible feeling I had not expressed respect to the blog owner for those techniques. These young men ended up consequently thrilled to read through them and have clearly been loving them. Appreciate your simply being very considerate as well as for going for this form of fine information most people are really desirous to discover. My honest apologies for not expressing gratitude to earlier.

 69. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

 70. hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

 71. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 72. I would like to show my appreciation to you just for bailing me out of this challenge. Right after surfing throughout the the net and coming across techniques which are not productive, I assumed my entire life was over. Existing minus the strategies to the issues you’ve solved as a result of your good review is a serious case, and the ones that could have in a negative way affected my career if I had not discovered your web blog. Your actual ability and kindness in controlling everything was important. I don’t know what I would’ve done if I had not come across such a solution like this. I’m able to now relish my future. Thank you so much for the impressive and results-oriented help. I will not think twice to refer your site to any individual who needs counselling on this subject matter.

 73. A person essentially lend a hand to make severely articles I might state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I amazed with the analysis you made to make this particular publish extraordinary. Magnificent process!

 74. What i don’t understood is if truth be told how you’re not actually much more well-appreciated than you might be now. You are very intelligent. You know therefore significantly in terms of this matter, made me individually believe it from numerous various angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs great. At all times care for it up!

 75. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

 76. magnificent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not realize this. You should proceed your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

 77. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Continue reading “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556” <span class="meta-nav">→</span>

205 Replies to “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556

 1. I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and seriously liked you’re web page. Very likely I’m want to bookmark your website . You actually come with incredible articles. Regards for sharing your webpage.

 2. After I initially commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment. Perhaps there is a way you can remove me from that service? Many thanks!

 3. Right here is the right webpage for anybody who wishes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject that has been written about for many years. Great stuff, just great!

 4. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 5. I truly wanted to write a note in order to say thanks to you for all the precious suggestions you are showing on this site. My extended internet investigation has finally been paid with extremely good facts and techniques to talk about with my friends and family. I would suppose that most of us readers are very much lucky to dwell in a fabulous site with so many perfect individuals with very beneficial ideas. I feel somewhat happy to have encountered the web pages and look forward to tons of more amazing minutes reading here. Thanks once more for everything.

 6. I’m very happy to find this site. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to check out new things in your web site.

 7. Can I just say what a comfort to discover an individual who really knows what they are discussing on the internet. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. A lot more people need to read this and understand this side of your story. I was surprised you’re not more popular because you definitely possess the gift.

 8. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 9. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 10. As I website possessor I believe the content matter here is rattling magnificent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

 11. franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 12. I would really love to make a wordpress blog but.. I’m not sure which type of blogs and forums maximum benefit traffic? Which kind of web sites would you surfing? I principally surfing graphic web sites and vogue websites. Just acquiring a survey in this article thanks a bunch! .

 13. After I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service? Appreciate it!

 14. Pingback: envo envelopes
 15. I am rather new to web layout as I have no preceding go through and know minimal Html code.. I simply want to understand what the correct applications are to purchase to build weblogs. I realize this is usually a minimal amount of enhanced in my opinion and dear, whereas i had obtained CS5 Product Quality with Photoshop and Dreamweaver! !! . Does any person have options of software package or ways of develop websites and web blogs without difficulty and inexpensive? . . Thanks a lot! .

 16. Pingback: chatline
 17. Pingback: Afterlife
 18. I’m studying Journalism at the University of Minnesota, and I am looking for a good website to start blogging on. I’m mostly looking for a good sports blogging website, but a music website would also be of interest. I’ve heard about Bleacher Report, is that one of the main sites?.

 19. Pingback: Erfolg im Internet
 20. Thank you so much for providing individuals with an extremely remarkable opportunity to discover important secrets from this blog. It can be very pleasing and jam-packed with amusement for me personally and my office co-workers to visit your site at a minimum 3 times in one week to find out the newest stuff you have. And definitely, we’re always happy considering the sensational tricks served by you. Certain 4 tips in this article are without a doubt the finest we have all had.

 21. Pingback: Up to 60% discount
 22. I enjoy you because of all of your efforts on this blog. Kim really likes setting aside time for investigation and it’s really obvious why. My partner and i hear all about the lively manner you make worthwhile tips and hints via this website and even attract response from other individuals on this article then our child is always understanding so much. Have fun with the remaining portion of the year. You are doing a remarkable job.

 23. you are really a just right webmaster. The website loading pace is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful process in this topic!

 24. certainly like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the truth however I¡¦ll certainly come back again.

 25. There’s an interesting webpage that has just been deleted, but thanks to the miracle of hibernation, it’s still open in Firefox. The problem is, when I save it, it seems to attempt to retrieve the page from its source on the internet, which no longer exists. Is there any way I can configure Firefox to save the locally-held files instead?.

 26. Hello, Neat post. There’s a problem with your web site in internet explorer, may test this¡K IE still is the market chief and a large component to people will omit your magnificent writing because of this problem.

 27. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 28. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 29. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 30. Hello there! I could have sworn I’ve been to your blog before but after going through some of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly delighted I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

 31. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this website. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 32. Excellent blog right here! Additionally your web site quite a bit up very fast! What host are you the usage of? Can I am getting your associate link on your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 33. I¡¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this information So i am glad to show that I’ve a very excellent uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much no doubt will make sure to don¡¦t omit this web site and provides it a glance regularly.

 34. Your style is so unique compared to other people I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.

 35. I¡¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Studying this info So i¡¦m happy to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out just what I needed. I most unquestionably will make certain to do not disregard this site and provides it a glance on a relentless basis.

 36. What i do not understood is in fact how you are now not actually much more neatly-favored than you might be now. You are so intelligent. You recognize thus considerably in terms of this matter, made me in my opinion believe it from numerous varied angles. Its like men and women don’t seem to be interested unless it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. At all times care for it up!

 37. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal website.

 38. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 39. I¡¦ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this info So i am glad to express that I’ve a very just right uncanny feeling I found out just what I needed. I so much surely will make sure to don¡¦t overlook this web site and give it a glance regularly.

 40. Simply wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is just cool and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 41. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely great. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is actually a wonderful site.

 42. What i do not understood is in truth how you’re not really much more well-favored than you might be now. You are very intelligent. You understand therefore considerably relating to this topic, made me personally believe it from a lot of various angles. Its like men and women are not involved except it’s something to do with Woman gaga! Your personal stuffs great. At all times handle it up!

 43. Just want to say your article is as astounding. The clarity in your post is just nice and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 44. You actually make it appear really easy with your presentation but I to find this topic to be really one thing which I feel I would never understand. It seems too complicated and very vast for me. I’m looking forward for your subsequent submit, I will try to get the hold of it!

 45. I¡¦m not certain the place you are getting your info, however great topic. I needs to spend some time studying more or understanding more. Thank you for magnificent information I used to be searching for this info for my mission.

 46. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is really frustrating. A good website with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 47. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours these days, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely price sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the internet will likely be much more helpful than ever before.

 48. My wife and i ended up being absolutely cheerful Ervin managed to carry out his investigation with the precious recommendations he was given from your own web pages. It is now and again perplexing to simply choose to be freely giving helpful tips that many some people might have been making money from. So we do understand we’ve got the writer to appreciate for that. Those explanations you’ve made, the easy web site menu, the friendships you make it easier to foster – it’s got most astounding, and it is aiding our son in addition to us know that this subject matter is awesome, and that is wonderfully essential. Thanks for the whole thing!

 49. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply nice and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 50. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 51. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 52. Great paintings! That is the type of information that are supposed to be shared across the internet. Disgrace on the seek engines for not positioning this post upper! Come on over and consult with my site . Thanks =)

 53. Thanks for all of your work on this website. Ellie delights in engaging in investigations and it is obvious why. Many of us learn all about the dynamic mode you render reliable solutions by means of this web site and therefore attract contribution from the others on the subject while our favorite princess is always becoming educated so much. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re performing a powerful job.

 54. Thanks , I have recently been looking for information approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. But, what about the conclusion? Are you certain about the source?

 55. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent. I really like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific website.

 56. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this information So i¡¦m glad to express that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much undoubtedly will make certain to don¡¦t overlook this website and give it a glance regularly.

 57. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one these days..

 58. Thank you for any other excellent post. The place else could anybody get that kind of information in such a perfect means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the look for such information.

 59. I have been browsing on-line greater than 3 hours nowadays, yet I by no means discovered any fascinating article like yours. It is beautiful price enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content material as you did, the internet will likely be a lot more helpful than ever before.

 60. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this website. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

 61. Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too wonderful. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is really a terrific website.

 62. Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 63. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users,

 64. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 65. OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 66. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too great. I actually like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a tremendous site.
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 67. Khmer Karaoke Stars I was suggested this web locate by my cousin. I am unsure whether this exact column is written by him as rebuff self else distinguish such in vigor about our problem. You’re amazing! Thanks! your content concerning Khmer Karaoke Superstars All the finest Agata Cassetta

 68. It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve read this publish and if I may just I desire to recommend you few interesting issues or suggestions. Maybe you can write subsequent articles regarding this article. I want to read even more things approximately it!

 69. I blog frequently and I genuinely thank you for your content. Your article has really peaked my interest. I’m going to bookmark your site and keep checking for new information about once a week. I opted in for your RSS feed too.

 70. Hey this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 71. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 72. Thanks hence a lot on the topic of giving me personally an renovate by this topic matter on your website. Entertain get that if a completely new place of duty becomes available otherwise if possibly some improvements transpire proceeding the current submission, I would consider conception a enormous split added and learning how to make superb get through of those techniques you discuss. Merit for your time and consideration of new males and ladies by producing this internet site on hand. public holiday in cuba

 73. Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem resolved soon. Many thanks

 74. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 75. But wanna remark on few general things, The website design is perfect, the subject matter is rattling fantastic. “If a man does his best, what else is there” by George Smith Patton, Jr..

 76. Good ?I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 77. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 78. What i do not realize is in reality how you are no longer actually a lot more neatly-favored than you might be right now. You are very intelligent. You already know therefore significantly with regards to this subject, produced me in my opinion imagine it from numerous varied angles. Its like women and men are not fascinated unless it is something to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. At all times take care of it up!

 79. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 80. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 81. I do believe all of the ideas you have introduced in your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 82. What i don’t understood is in reality how you’re not actually much more smartly-liked than you might be right now. You’re so intelligent. You already know thus considerably when it comes to this topic, produced me in my opinion believe it from so many varied angles. Its like women and men are not interested except it is something to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. Always maintain it up!

 83. I have to show my thanks to the writer for bailing me out of this type of predicament. Because of researching through the world-wide-web and seeing basics which were not productive, I figured my entire life was over. Being alive devoid of the strategies to the problems you have solved by way of your good short article is a critical case, as well as the ones which might have adversely affected my entire career if I had not discovered your web blog. That capability and kindness in handling the whole thing was important. I am not sure what I would have done if I had not come across such a thing like this. It’s possible to now look forward to my future. Thanks for your time so much for this impressive and result oriented guide. I won’t be reluctant to recommend the blog to any individual who would need tips about this situation.
  air max 2013 cheap http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=air-max-2013-cheap.html

 84. You actually make it seem so easy together with your presentation however I in finding this matter to be really something which I feel I’d never understand. It sort of feels too complicated and very large for me. I’m having a look ahead on your subsequent submit, I will attempt to get the dangle of it!
  louis vuitton portafogli uomo http://www.bellavista-abetone.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-portafogli-uomo.html

 85. Pingback: guvesdilort
 86. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & help other customers like its aided me. Great job.

 87. Thanks a bunch for sharing this with all people you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally visit my website =). We could have a hyperlink alternate arrangement between us!

 88. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 89. My partner and I stumbled over here by a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your web page repeatedly.

 90. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 91. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 92. Pingback: website link
 93. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 94. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 95. I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site 🙂

 96. Thanks a lot for giving everyone such a memorable possiblity to read critical reviews from this web site. It’s always very lovely and as well , jam-packed with a good time for me and my office co-workers to visit your web site on the least three times weekly to read the fresh guides you will have. Not to mention, I am just actually motivated with all the awesome pointers you serve. Certain two points on this page are in fact the very best I have had.

 97. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

 98. I’m just commenting to let you be aware of of the incredible encounter our child obtained browsing your web site. She came to find too many pieces, not to mention what it is like to possess a marvelous coaching heart to let many more effortlessly know just exactly selected grueling things. You actually exceeded our own expected results. Many thanks for providing the valuable, trustworthy, explanatory not to mention easy thoughts on the topic to Lizeth.

 99. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 100. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your blog.
  It appears as if some of the written text in your posts are
  running off the screen. Can somebody else please provide
  feedback and let me know if this is happening to them too?
  This may be a problem with my browser because I’ve had this happen previously.
  Many thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ Continue reading “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556” <span class="meta-nav">→</span>

151 Replies to “ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556

 1. I simply want to mention I am just all new to blogs and honestly liked your web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You surely come with wonderful well written articles. Bless you for sharing with us your web page.

 2. Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 3. You’re so interesting! I don’t suppose I’ve truly read through anything like that before. So good to discover somebody with genuine thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something that is needed on the internet, someone with some originality!

 4. I was excited to uncover this great site. I need to to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you saved to fav to check out new information in your blog.

 5. After I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Thanks a lot!

 6. Pingback: Tattoo letters
 7. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 8. Thank you, I’ve just been looking for information about this topic for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

 9. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 10. I was excited to find this site. I need to to thank you for ones time due to this fantastic read!! I definitely loved every little bit of it and i also have you book-marked to see new stuff in your website.

 11. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 12. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 13. I was just seeking this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 14. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and engaging, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I came across this in my search for something regarding this.

 15. When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. Is there an easy method you can remove me from that service? Many thanks!

 16. It appears to be one can find blogging sites and online pages dedicated to countless physical activities, such type of television, popular music, is located of super stars, and so forth … . Having Said That I quite cannot obtain blog pages and internet pages devoted to examining, however an afterthought with regards to pastimes.. . Most people know some absolutely prominent and really good designs? Classic and present-day literature both are cool with me, since I read through equally.. . Appreciate it such a lot! =o).

 17. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 18. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

 19. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 20. franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 21. Hello. Very polite blog!! Man .. Outstanding .. Amazing .. I’ll bookmark your web place and acquire the feeds additionally…I’m satisfied to attain several beneficial in rank decent at this point in the send. Merit for sharing.

 22. In my friend’s websites they possess increased me on his or her web publication rolls, but mine definitely sits at the end belonging to the checklist and fails to checklist whenever i report enjoy it does for other individuals. Is that this a location that I need to alter or is this a choice that they have developed? .

 23. Pingback: envelopes
 24. Pingback: Princess house
 25. Pingback: Origami owl charms
 26. Pingback: Hugegenic reviews
 27. It seems there exist web logs and internet websites specialized in a lot of recreation, this kind of tv set, song, everyday life of stars, and so on.. . Nonetheless totally are not able to acquire website pages and blogs and forums specialized in browsing, sorry to say an afterthought when dealing with pastimes.. . Anybody know some genuinely popularly accepted and exceptional people? Basic and latest literature both are interesting with me, since i have read through both the.. . Cheers so much! =o).

 28. Pingback: Conspiracy Theory
 29. Pingback: Chat
 30. Pingback: NDE
 31. Pingback: Jeremy Madvin
 32. Pingback: money
 33. What i do not realize is in fact how you’re now not really a lot more well-favored than you might be now. You’re very intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, produced me individually consider it from numerous various angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated until it is something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times maintain it up!

 34. Thanks for some other wonderful article. Where else could anybody get that type of info in such an ideal means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m on the search for such information.

 35. I have been browsing on-line more than three hours these days, yet I never discovered any fascinating article like yours. It¡¦s pretty value sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet can be a lot more useful than ever before.

 36. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 37. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back.

 38. Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

 39. Thanks for every other informative site. Where else may I get that type of information written in such an ideal approach? I have a project that I’m simply now running on, and I’ve been on the glance out for such information.

 40. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 41. Needed to put you that little observation just to thank you as before over the marvelous strategies you’ve provided on this site. This has been simply seriously generous with people like you to provide freely what exactly a few individuals would have supplied as an e book to get some dough for their own end, chiefly seeing that you could have done it if you desired. Those advice additionally served to be the fantastic way to fully grasp that most people have similar dreams just like mine to see a great deal more when it comes to this issue. Certainly there are millions of more pleasurable opportunities ahead for people who see your site.

 42. Simply wanna input on few general things, The website layout is perfect, the subject matter is very great. “I have seen the future and it doesn’t work.” by Robert Fulford.

 43. Thank you for some other wonderful post. Where else may just anybody get that type of information in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.

 44. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 45. I think other site proprietors should take this web site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

 46. You actually make it seem really easy together with your presentation but I in finding this topic to be actually something which I think I would by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely huge for me. I am having a look forward to your subsequent submit, I¡¦ll attempt to get the dangle of it!

 47. of course like your web site but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the reality nevertheless I will definitely come back again.

 48. I am also commenting to make you know of the outstanding experience my cousin’s girl went through browsing your blog. She noticed some details, most notably what it’s like to possess a marvelous coaching spirit to get men and women really easily thoroughly grasp specific problematic issues. You undoubtedly did more than my expectations. Thank you for imparting the insightful, safe, revealing and as well as easy thoughts on your topic to Ethel.

 49. You can definitely see your skills within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

 50. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 51. Someone necessarily assist to make seriously posts I’d state. That is the first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to make this particular put up amazing. Great process!

 52. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 53. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 54. The next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, nonetheless I truly believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of complaining about something you could fix if you weren’t too busy looking for attention.

 55. I made a blogger account a few months ago, and i added some pictures to my sidebar and don’t know how to remove them. I used the image hosting site ‘Photobucket’ to put the pictures on my blog, and put my login information there nd they did it for me. I don’t like how one of the pictures look and I really want to remove/delete it. Help? Thanks..

 56. I am also writing to make you understand of the fantastic discovery my friend’s daughter obtained reading through your site. She discovered a good number of things, which included how it is like to have an excellent helping style to get many others with ease master several problematic things. You actually surpassed my desires. I appreciate you for distributing such helpful, dependable, edifying and also fun tips about your topic to Evelyn.

 57. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.