Home » ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 3-9 มิถุนายน 2556

6 June 2013 เข้าชม 7,357 154 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 3-9 มิถุนายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 3-9 มิถุนายน 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 3-9 มิถุนายน 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Cups การหวนคืน สิ่งดี ๆ ที่จะมาพร้อมกับมิตรภาพ ความรัก ความผูกพัน ซึ่งอาจเป็นเพื่อนเก่า คนรักเก่า หรือคนที่เคยมีประสบการณ์ดี ๆ ร่วมกันในอดีต

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Swords อาจมีเรื่องหนัก ๆ มีเรื่องที่ยากต่อการควบคุม ในความสัมพันธ์ ไปจนถึงความต้องการที่ไม่อยากได้ใครอีกแล้ว เหนื่อยกับชีวิตรัก ต้องเตรียมรับมือกับความเหนื่อยในหลาย ๆ รูปแบบ

สถานการณ์การเงิน Justice จะได้รับผลตอบแทนทุกอย่างอย่างยุติธรรม เพียงแต่ให้รอบคอบกับการตัดสินใจ กรณีขอคำปรึกษาหรือช่วยเหลือจากผู้เชี่ยวชาญ จะได้รับการตอบรับที่ดี จะมีการลงนามในเอกสารสัญญา การกู้ยืม ขอสินเชื่อ

ธุรกิจ การงาน The High Priestess การสนับสนุนด้วยความเสน่หาเป็นกรณีพิเศษ การใช้สัญชาตญาณและสมองควบคู่กันไป หากคุณติดขัด ต้องการการตัดสินใจชัดเจนในด้านใด ให้ถามจิตใจตัวเองและฟังความคิดแรกของตน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Magician สัมพันธ์กับบุคคลที่มีเล่ห์เหลี่ยม มีปัญหาในเรื่องที่อุบัติขึ้นกะทันหัน

คำแนะนำพิเศษ Queen of Wands อย่ามองข้ามเรื่องการจัดการ ความมีวินัย และถ้าให้ดีหาคนมาช่วยงานด้วย ถึงจะเก่งแค่ไหน แต่การทำงานเป็นทีม หรือมีคนช่วยจะส่งผลดีสำหรับคุณ

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Pentacles โอกาสดี ๆ ในเรื่องทางการเงิน มีงานใหม่ ๆ ที่นำโชคมาให้ หรือมีโอกาสลงทุนทางธุรกิจ ได้ผู้สนับสนุนโครงการใหม่ ๆ เริ่มต้นในช่องทางที่มองเห็นผลกำไรข้างหน้า

ความรัก ความสัมพันธ์ Six of Swords คู่รักอาจต้องใช้เวลานานกว่าจะปรับความเข้าใจกันได้อีกครั้ง ถ้าโกรธกันจะมีคนหนีออกจากบ้าน หรือปลีกตัวไม่พูดกัน หากไม่อยากสูญเสียอย่างอนกันนานเกินไป

สถานการณ์การเงิน The Hierophant อยู่ในเกณฑ์ที่มั่นคง และหมายถึงรายได้ประจำในระยะยาว แต่ก็ไม่เหมาะกับการลงทุนที่มีความเสี่ยง จุดสังเกต ไพ่ใบที่หนึ่งของคุณแสดงถึงโอกาสใหม่ ๆ จึงควรรอบคอบด้วย อย่าทุ่มเร็วเกินไป ผลประโยชน์จะไม่ได้มาในเวลาอันสั้น แม้สถานการณ์จะดูเป็นใจแค่ไหน

ธุรกิจ การงาน Seven of Wands จะมีปัญหาจุกจิกเกิดขึ้นเรื่อย ๆ ท้าทายให้แก้ไขและเดินหน้า แต่ก็เอาน่า คุณจะข้ามฝั่งไปได้ การสอบการแข่งขันใด ๆ เหนื่อยมากหน่อย แต่ก็จะได้ผลดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Wands ปัญหาจากหุ้นส่วนเพื่อนร่วมงาน หรือสิ่งใดก็ตามที่ไม่สามารถตัดสินใจได้ด้วยตัวเอง

คำแนะนำพิเศษ The Devil ระวังพันธนาการขื่อคา สิ่งที่เป็นปัญหาซ่อนซ้อน ความรักความโลภ กิเลส ความหลง อะไรก็ตามที่ทำให้จิตใจคุณป่วนปั่น

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Pentacles เด่นในเรื่องการเงิน การจัดการ การได้รับเงินก้อนใหญ่ หรือมีโปรเจคท์ดี ๆ เข้ามา ท้าทายความสามารถของคุณ อย่างไรก็ดี ถ้าคุณต้องสัมพันธ์กับผู้มีอำนาจแทน แม้เค้าจะดีกับคุณแค่ไหน แต่จะมีช่วงหนึ่งที่รู้สึกว่า “เขี้ยว” จริง

ความรัก ความสัมพันธ์ The Tower มีเหตุมากระตุ้นความรู้สึกนึกคิดให้แสวงหาความเปลี่ยนแปลง ระมัดระวังสิ่งที่จะเกิดขึ้นอย่างกะทันหัน อาจเป็นความรู้สึกหรือสถานการณ์ที่จะเกิดเรื่องไหวสะเทือน ระหว่างความสัมพันธ์ค้นพบเรื่องไม่คาดฝัน

สถานการณ์การเงิน Queen of Pentacles หากมีการลงทุนใดในช่วงนี้ จะให้ผลตอบแทนที่ดีมาก การสนับสนุนที่มาในจังหวะสำคัญ โชคดีทางธุรกิจ หรือความสัมพันธ์กับผู้คนซึ่งจะนำไปสู่สิ่งดี ๆ ในอนาคต

ธุรกิจ การงาน Eight of Pentacles หากคุณมีปัญหาเรื่องงานใด ๆ จะแก้ไขได้ด้วยความสามารถที่แท้จริง เป็นสัญญาณบอกว่าคุณไม่ลำบากแน่นอน เพราะมีทักษะหลายอย่างกับตัว ซึ่งคนอื่นลอกเลียนแบบไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Pentacles ปัญหาจากบุตรหลานบริวาร คนที่อายุน้อยกว่า หรือค่าใช้จ่ายที่ต้องใช้เพื่อคนอื่น ๆ

คำแนะนำพิเศษ Four of Pentacles อย่ากลัวมากนัก อย่างก อย่าหวั่นไหว 🙂 เอาเป็นว่า อะไรที่ฝังยึดติดอยู่ในใจ คลายมันออกมาบ้างก็ได้ เปิดใจ เปิดตัวตน และเรียนรู้ความเปลี่ยนแปลงที่ไม่มีอะไรหยุดนิ่งจะดีกับคุณ

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength การต้องจัดการกับปัญหาเฉพาะหน้าหลายอย่าง ทำให้ดีที่สุด เป็นเวลาของการพึ่งพาตนเอง การเป็นที่พึ่งพาของผู้อื่น แรงกดดันจะมีเข้ามามากกว่าปกติ แต่ก็จะท้าทายคุณให้เดินหน้าอย่างแข็งแกร่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Judgement คุณจะได้คำตอบที่สำคัญบางเรื่อง สิ่งที่ทำให้เห็นอนาคตตนเอง หรือการตัดสินใจใหม่ ๆ อันจะนำไปสู่ทิศทางที่ดีกว่าเดิม อะไรที่เคยผ่านไปจะเป็นบทเรียนอันมีค่า กรณีคุณหย่าร้างแยกทาง คำถามความสงสัยใด ๆ จะได้รับคำตอบในอีกไม่นานนี้

สถานการณ์การเงิน Page of Swords มีข่าวไม่ค่อยดีมาเข้าหูเป็นระยะ ๆ รอบคอบกับการใช้จ่ายให้มากค่ะ ถือว่าสถานการณ์ยังไม่สู้ดีนัก มีเหตุให้ปรวนแปรเปลี่ยนแปลงอยู่เรื่อย ๆ

ธุรกิจ การงาน King of Cups คุณมีความสุขกับการทำงานดีไหม ว่างมากไปหรือเปล่า หรือว่าอะไร ๆ ลงตัว แต่จิตใจคุณเองที่ไม่นิ่ง ไพ่ใบนี้ มักบอกถึงปัญหาในจิตใจมากกว่าระบบงานอย่างเป็นรูปธรรม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Five of Pentacles ระวังจะมีช่องโหว่ทางการเงิน หรือรายจ่ายเล็ก ๆ น้อย ๆ ที่รวมแล้วเป็นก้อนโต สิ่งที่รั่วไหลไปทีละนิด ซึ่งรู้ตัวก็สายเกินไป

คำแนะนำพิเศษ Ace of Sword ตัดสินใจให้เด็ดขาด ทำอะไรให้ชัดเจน และไม่จำเป็นไม่ต้องเหลียวกลับหลัง กรณีเป็นเรื่องความสัมพันธ์ด้วย คุณจะไม่ได้หวนย้อนกลับ จะต้องเดินหน้าเท่านั้น แต่บทเรียนเก่า ๆ ก็จะมีประโยชน์ เป็นคู่มือ เป็นตัวช่วย ไม่ใช่การย้อนคืนไปหาจุดเดิม ๆ

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Wands การขับเคลื่อนไปข้างหน้าด้วยแรงความทะเยอทะยานในด้านบวก การพยายามวิ่งให้เร็วกว่าที่เป็นอยู่ จะมีพลังแรงใจมากเป็นพิเศษ แต่ก็ทำใจเผื่อไว้ด้วยว่า ไม่มีอะไรได้มาง่าย ๆ และราบรื่นตลอดเวลา

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Cups ความสุขสมบูรณ์ในตัวเองและคนในครอบครัว มักจะหมายถึงบุคคลอันเป็นที่รัก พ่อแม่พี่น้อง หรือคู่ครอง เพื่อนร่วมชีวิต บอกให้คุณตระหนักถึงความหมายของผู้คนเหล่านี้ และช่วงเวลาดี ๆ ของกันและกัน

สถานการณ์การเงิน Two of Pentacles ระวังการต้องหมุนเงินชั่วคราว หรือขาดแคลนเงินสดเล็ก ๆ น้อย ๆ เป็นเวลาของการเก็บเล็กผสมน้อย การจัดการกับภาระที่ชุลมุนวุ่นวายสักระยะหนึ่ง แต่เป็นไพ่ใบเล็ก ไม่นานก็จะดีขึ้น

ธุรกิจ การงาน Knight of Pentacles แม้จะมีปัญหามาก และรายได้ปัจจุบันยังมีปัญหาอยู่บ้าง แต่จะมีงานที่คุณคาดหวังได้ถึงผลประโยชน์ระยะยาว การรอเวลาอันเหมาะสม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Wands หากเป็นบุคคล หมายถึงเจ้านาย หรือเพื่อนร่วมงานที่ตำแหน่งสูงกว่า และจะมีปัญหากัน หากเป็นสถานการณ์ หมายถึงสภาวะที่กดดัน ต้องใช้ศักยภาพให้เต็มที่ แต่คุณอาจจะรู้สึกว่าตัวเองมีไม่พอ

คำแนะนำพิเศษ Nine of Pentacles คุณไม่ลำบากแน่นอน ถึงตอนท้ายที่สุด แม้จะมีปัญหาใด ๆ เข้ามา จะมีคนบางคนช่วยเหลือคุณได้ หรือสถานการณ์ปลดล็อกออกไปได้เอง ที่เด่นคือคุณมีทุนดั้งเดิมของตัวเอง ซึ่งเป็นได้ทั้งทรัพย์สิน บุคคล สายสัมพันธ์ และประสบการณ์

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Temperance การจัดสมดุลต่อสิ่งต่าง ๆ ค่ะ ท่ามกลางความปรวนแปรของสถานการณ์ สิ่งที่ไม่อาจคาดเดาได้หลาย ๆ อย่าง การต้องเผชิญหน้ากับสิ่งที่ขัดแย้งกันอย่างมาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Pentacles สิ่งที่มีค่าที่สุดคือคนที่คุณรักและรักคุณ หมายถึงคนที่คุณไว้วางใจรู้สึกว่าเป็นคนในครอบครัว หรือวางแผนสร้างอนาคตร่วมกัน หากมีปัญหา มีเรื่องบั่นทอน ก็ขอให้คิดถึงสิ่งดี ๆ ที่มีต่อกันให้มาก

สถานการณ์การเงิน Six of Pentacles คุณจะได้รับความช่วยเหลือ การแบ่งปัน หรือน้ำใจไมตรีจากคนอื่น ๆ เมื่อลำบากเดือดร้อน ในทางกลับกันคุณก็จะมีสิ่งที่ต้องช่วยเหลือคนอื่นด้วย แต่ก็อยู่ในเกณฑ์ที่ดี บางที ทรัพย์มีความหมายในเรื่องของการแลกเปลี่ยน การให้ การรับ มากกว่าคุณค่าของตัวเงินเท่านั้น

ธุรกิจ การงาน The Hanged Man งานเก่าจะยังค้างคาอยู่ มีเรื่องไม่โปร่งใจมากนัก มีพันธะบางอย่างที่ทำให้การงานไม่ราบรื่น และต้องอดทนไปชั่วระยะหนึ่ง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Cups การมองไกลกว่าความเป็นจริงมากเกินไป เปรียบเหมือนคนฝันหวาน ฝันสูง หรือหลงใหลในภาพลวงตา ระวังจะกลายเป็นการหลอกตัวเอง

คำแนะนำพิเศษ Three of Swords หากคุณมีเรื่องอึดอัดในใจ ระบายออกมาบ้างก็จะเป็นการดี อย่าเก็บทุกสิ่งไว้มากเกินไป สิ่งที่อัดแน่นมากจะกลายเป็นระเบิดรุนแรงได้ในภายหลัง

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Wands การเรียนรู้ การศึกษา กิจกรรมที่เหมาะสมกับคุณ การได้ข่าวดีในเรื่องงาน มีการเริ่มต้นในบางเรื่องที่จะพาคุณไปสู่เส้นทางอีกยาวไกล การเดินทางจะราบรื่น ประสบความสำเร็จ

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Wands มิตรภาพจะเป็นสิ่งที่สำคัญสำหรับคุณ บางคนที่เพิ่งคบหาดูใจ จะเริ่มมองเห็นอนาคตร่วมกันลาง ๆ แต่หลายคนอาจต้องคบกันแบบเพื่อนไปก่อน ยังไม่ใช่เวลาจะเร่งรัด แต่ถ้าแอบรักแอบชอบ จะได้แค่ความเป็นเพื่อน

สถานการณ์การเงิน Death ระวังการสูญเสียเงินก้อนใหญ่ ค่าใช้จ่ายที่เกี่ยวข้องกับสุขภาพ เรื่องในครอบครัว กระดูกและฟัน รวมไปถึงการเปลี่ยนแปลงครั้งสำคัญ บางคนจะพบวิกฤติเข้ามาซ้ำเติม แต่ก็จะเป็นช่วงเปลี่ยนผ่าน แม้ล้มก็จะมีลุกได้ในภายหลัง

ธุรกิจ การงาน Knight of Cups การทำงานที่มีความสุข ความพึงพอใจ ได้เข้าร่วมในกิจกรรมที่คุณสนุกด้วยเป็นพิเศษ มีเสน่ห์ต่อเพื่อนร่วมงาน ได้รับความร่วมมือเป็นอย่างดี การประสานงาน การติดต่อ ราบรื่น

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Wands แม้ว่าทุกอย่างเหมือนดำเนินไปราบรื่นดี แต่คุณจะเจออุปสรรคทยอยมาขวางหน้าอยู่เรื่อย ๆ เรื่องเล็กบ้างใหญ่บ้าง อย่าประมาทเชียว

คำแนะนำพิเศษ Queen of Swords บางเรื่องคุณต้องเป็นฝ่ายตั้งรับ ยากที่จะหาโอกาสรุกได้ แต่ข้อดีก็คือ ไม่มีใครล่วงล้ำพรมแดนของคุณเข้ามาได้ง่าย ๆ หากมีศัตรูคู่แข่งขัน คนคิดจะเลื่อยขาเก้าอี้ใด ๆ ยากจะโค่นคุณได้

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Swords ระวังคราวเคราะห์หรืออุปสรรคใหญ่ ๆ โดยเฉพาะเรื่องที่เกี่ยวกับกลุ่มคน ญาติพี่น้อง บุคคลในครอบครัว ซึ่งส่งผลกระทบต่อคุณได้ หากทำอะไรร่วมกลุ่มร่วมทุน ยิ่งควรระวังให้มาก

ความรัก ความสัมพันธ์ The Sun ไพ่ใบแรกของคุณส่งสัญญาณเตือนในทางไม่ดีนัก แต่ไพ่ความรักของคุณกลับโดดเด่น นั่นจึงหมายถึงวาระที่ดีในเรื่องส่วนตัว การพบรักพบคู่ พบกำลังใจ เหมือนคนที่เจอปัญหาในครอบครัววุ่นวาย แต่ก็ยังมีใครสักคนที่เป็นคู่เคียงข้าง หากมีการเดินทาง การใช้เวลาร่วมกัน จะเป็นสุขมาก

สถานการณ์การเงิน The Fool ไม่เหมาะที่จะลงทุนหนัก ๆ ยังมีความเสี่ยงและโอกาสจะผิดพลาดในเรื่องต่าง ๆ ได้ มักได้โชคลาภจากสิ่งที่ไม่คาดฝัน แต่ก็เป็นเงินก้อนเล็ก หรือได้มาหมดไปอย่างรวดเร็ว

ธุรกิจ การงาน The Star มีพระอาทิตย์แล้ว ยังมีดวงดาวมาอีก กล่าวว่านี่คือไพ่ของคำอธิษฐานที่เป็นจริง สิ่งใดที่คุณหวังจึงจะได้มาในเร็ว ๆ นี้ โดยเฉพาะสิ่งที่มากับมิตรภาพ ผู้คนที่คุณคบหา และการร่วมงานเพื่อสาธารณประโยชน์

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Swords ทะเลาะกับเขาไปทั่ว มีปัญหาคาใจเรื่องนั้นเรื่องนี้ ใจไม่เย็นพอไม่ว่ากับใครก็ตาม

คำแนะนำพิเศษ Two of Cups เป็นสัปดาห์ที่ความรักเด่นที่สุดค่ะ สำหรับคุณ ไม่ว่าจะมีเรื่องใดเกิดขึ้น ให้ผ่อนคลายจิตใจ ใช้เวลากับคนที่รักเอาไว้ หากเป็นคนโสด คุณมีโอกาสพบคนน่าสนใจเร็ว ๆ นี้ อย่างน้อยที่สุดจะได้เพื่อนถูกใจ ในสไตล์ที่หามานาน หรือคนที่ปกติไม่ได้ใกล้ชิด ก็จะมาสนิทสนมกันได้

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Wheel of Fortune จังหวะชีวิตที่จะเปลี่ยนแปลงขึ้นลง ดูเอาแน่ไม่ได้ โชคและเคราะห์อาจมาพร้อมกัน หรือสลับกันมา แต่คุณจะรู้เองว่าการจัดสมดุลเป็นอย่างไร และจะได้บทเรียนรู้ที่ช่วยให้ฟื้นฟูปรับตัวเร็วขึ้น

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Wands ระวังจะทะเลาะเบาะแว้ง มีปัญหาไม่ลงรอยกัน หรือแม้แต่จะทะเลาะกันด้วยเรื่องคนอื่น สิ่งอื่น เรียกว่าหาเรื่องไม่เป็นเรื่องมาเป็นเรื่องเข้าจนได้

สถานการณ์การเงิน Seven of Swords อาจมีเรื่องที่ไม่ค่อยโปร่งใสนัก หรือคุณได้เข้าไปพัวพันกับการเงินซึ่งมีลักษณะลับ ลวง พราง บางคนสัมพันธ์กับผลประโยชน์ที่มาในลักษณะแปลก ๆ รวมถึงการพยายามแก้ปัญหาทางการเงินด้วยวิธีพลิกแพลง และอาจจะไม่ชอบธรรมนัก

ธุรกิจ การงาน Four of Swords ดูแลสุขภาพตัวเองด้วยค่ะ เครียดมากไปไหม หรือมีปัญหาอะไรที่ทำให้ต้องหยุด ต้องชะลอโครงการหรือเปล่า ยังเป็นสัญญาณเตือนด้วยว่าไม่ควรบุ่มบ่ามเดินหน้า

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Empress คุณคิดว่าคุณเป็นเจ้าของอะไรบางอย่าง มีสิทธิในการครอบครอง แต่เอาเข้าจริง ๆ นั่นเป็นเพียงสิทธิในนาม ไม่ได้มีความเป็นเจ้าของอย่างแท้จริง ประหนึ่งต้องสูญเสียในสิ่งที่ก็ไม่เคยมีมาก่อน

คำแนะนำพิเศษ The Emperor ไพ่คุณแรงทีเดียวค่ะ มาทั้งจักรพรรดินีและจักรพรรดิ นั่นเป็นการบอกว่า อะไรที่คุณแก้ไขไม่ได้ คุณต้องยอมรับ ไม่ช้านานจะมีคนเข้ามาช่วยพลิกสถานการณ์ให้ หรือถ้าคุณดวงตกหนัก ๆ จะมีคนอื่นมาช่วยหนุนเอง

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Cups ความผิดหวังต่อสิ่งที่มุ่งหวัง การเดินทางห่างไกลจากสิ่งที่ตนรักตนไม่ชอบ ไม่มีความสุขกับการโยกย้ายเปลี่ยนแปลง รวมไปถึงความคิดถึงโหยหาบุคคลที่ไม่ได้อยู่ในระยะตาเห็น

ความรัก ความสัมพันธ์ The Lovers ความสัมพันธ์มาถึงจุดที่ต้องคิดและต้องเลือก หรือหากเพิ่งคบกันก็จะมีตัวเปรียบ มีคำถาม ไม่ง่ายที่จะเลือกเส้นทางทางใดทางหนึ่ง แต่ไม่ช้าก็เร็วคุณก็ต้องตัดสินใจ กรณีมีรักพร้อมกันหลายคน มีรักซ้อน จะเป็นช่วงปวดหัวที่สุด

สถานการณ์การเงิน Five of Swords จังหวะที่ไม่ดีนัก ปัญหาการเงินจะเริ่มได้ในระดับส่วนตัว หรือเหมือนการถมไม่เต็ม หากเป็นการทำธุรกิจส่วนตัว การบริหารจัดการในความรับผิดชอบของคุณพึงระมัดระวังให้มาก มีความเสี่ยงจะซวยได้

ธุรกิจ การงาน Four of Cups ไม่มีความสุขกับการงาน กับสิ่งที่ทำ หรือได้รับมา มีคำถามกับอดีต ปัจจุบัน อนาคต อาจตกในสภาวะเวิ้งว้าง คิดมาก จิตตก พยายามมองหาคำตอบที่ดีที่สุด แต่ก็ยังไม่มี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Moon ภาพลวงตาที่คุณไม่รู้ว่ามี การมองคนใกล้ตัวไม่ออก เหมือนถูกบดบังด้วยอวิชชา มีปัญหากับความไว้วางใจ

คำแนะนำพิเศษ Page of Wands อย่าละเลยการเรียนรู้สิ่งใหม่ ๆ เพิ่มเติมประสบการณ์ให้กับตัวเอง การเรียนรู้จากคนอายุน้อยกว่า หรือเริ่มกิจกรรมใหม่ ๆ จะช่วยให้คุณฉียบแหลมและมั่นใจมากขึ้น

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Cups ความผิดหวังที่ต้องยอมรับ สถานการณ์ที่ทำให้คุณเหนื่อย อ่อนแอ แต่ก็ไม่มีทางเลือกนอกจากต้องประคับประคองไป มีความทุกข์กับผู้คนใกล้ชิด ที่ทำในเรื่องไม่ได้ดั่งใจ

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Cups อาจมีความอ่อนไหวเกิดขึ้น มีความรู้สึกชอบพอหรือผูกพันในใจ มีคนที่แอบรักแอบชอบ หากมีการสานสัมพันธ์ใหม่จะเป็นเวลาที่ทำให้คุณมีความสุขเป็นพิเศษ แต่ก็ยังหวังไม่ได้ถึงความยืนยาว

สถานการณ์การเงิน Four of Wands การเงินอยู่ในเกณฑ์ดี มีทรัพย์สินรองรัง หรือมีแผนการที่ใช่สำหรับในอนาคต ถ้าไม่ใจร้อนเกินไปนัก คุณจะสร้างฐานะได้อย่างที่ปรารถนา หรือมีเงินมาแลกเปลี่ยนซื้อหาของที่ต้องการได้ในที่สุด

ธุรกิจ การงาน Ace of Pentacles การทำงานที่มีความสุข งานใหม่ ๆ มีไอเดียดี ๆ เกิดขึ้น ได้แรงบันดาลใจที่จะนำไปสู่ช่องทางเด่น ๆ คาดหวังได้ถึงผลลัพธ์ที่ดีในอนาคต

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Swords ปัญหาข้าวของเครื่องใช้เสียหาย การสื่อสารขัดข้องมีอุปสรรค มีเรื่องพะว้าพะวังในใจ พูดกับใครไม่รู้เรื่อง

คำแนะนำพิเศษ The Chariot เอาน่า ไปข้างหน้า เผชิญแรงต้านแรงกดดันต่าง ๆ ให้ดีที่สุด ถ้าคุณกำหนดเป้าหมายตัวเองแน่วแน่ ไม่เถลไถล ไม่ยอมล้มเลิกกลางคัน คุณจะเข้าถึงเส้นชัยได้ ในทุก ๆ เรื่อง

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Cups มิตรภาพที่ดี ความบันเทิงรื่นเริงใจ การได้พบปะมิตรสหาย เครือญาติ มีสายสัมพันธ์ที่ดีเกิดขึ้น หรือใช้เวลากับกิจกรรมส่วนตัวอย่างมีความสุข กรณีมีความทุกข์อยู่ เพื่อนคือคีย์เวิร์ดที่เป็นคำตอบ

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Pentacles คุณกำลังวางรากฐานความสัมพันธ์ใหม่หรือเปล่า การค่อย ๆ เรียนรู้ การช่วยเหลือและการพึ่งพา มักหมายถึงคู่รักคู่ครองที่เกื้อหนุนกัน หรือหากเป็นโสดก็ไม่ต้องรีบร้อนไป คุณจะได้พบคนที่เหมาะสมในเวลาที่ใช่ แค่อย่าด่วนรีบร้อนกระโจนรับใครเข้ามาเร็วเกินไป

สถานการณ์การเงิน Nine of Cups อยู่ในเกณฑ์ของคนที่มีทรัพย์สินรองรัง มีช่องทางในการสะสม การเก็บออม แต่อยู่ที่ว่าบางช่วงคุณตามใจตัวเองมากเกินไป (และเกินกำลังหรือเปล่า) ปัญหาไม่ได้อยู่ที่รายรับ แต่เป็นเรื่องกิเลสของคุณก็ได้

ธุรกิจ การงาน Eight of Wands งานเยอะค่ะ ไม่ต้องกลัวว่าจะตกงานเลยล่ะ ไม่ทำอย่างหนึ่งก็ต้องทำอย่างหนึ่ง แต่เรื่องเหนื่อยนั้นไม่ต้องพูดถึง มีอยู่แล้วนะสิ สู้ ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Wands การแบกภาระความรับผิดชอบที่หนาหนักไม่ใช่เล่น การตัดสินใจบางประการซึ่งนำคุณไปสู่เส้นทางที่ไม่อาจจะเปลี่ยนใจได้แล้ว

คำแนะนำพิเศษ The World คุณจะมีคุณภาพชีวิตที่ดีขึ้น ท่องไว้เลยก็ได้ อะไรก็ตามที่เกิดขึ้นในชีวิตคุณ สิ่งนั้นมีเหตุผล และการเปลี่ยนผ่านทุกเรื่องจะนำคุณไปสู่วันที่ดีกว่า

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading...

154 Comments »

 • Matthew C. Kriner said:

  I simply want to tell you that I’m newbie to blogs and seriously savored you’re blog. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You certainly come with really good articles and reviews. Bless you for revealing your blog site.

 • online business directory listing said:

  Just Browsing…

  While I was browsing today I noticed a excellent article about…

 • look at albumsexo.com said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • voyance said:

  lire voyance par fax perpignanVoir notre superbe post : voyance gratuite en ligne

 • find more in sexoviajes.com said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • pompy ciepła said:

  Pompa ciepła jest maszyną cieplną wymuszającą przepływ ciepła z obszaru o niższej temperaturze do obszaru o temperaturze wyższej. Proces ten przebiega wbrew naturalnemu kierunkowi przepływu ciepła i zachodzi dzięki dostarczonej z zewnątrz energii mechanicznej (w pompach ciepła sprężarkowych) lub energii cieplnej (w pompach absorpcyjnych).klimatyzacja

 • find more in dans-porn-links.com said:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 • visit spankschoolgirls.com said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • telewizory 22 cale said:

  hi!,I like your writing so much! share we communicate more about your article on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

 • try this said:

  I am just researching for both blogs that offer independent, balanced commentary on all complications or blog pages that have already a liberal or quit-wing slant. Thank you..

 • go to post said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • browse content said:

  Aw, this was a really nice post. Spending some time and actual effort to produce a good article… but what can I say… I put things off a lot and never manage to get anything done.

 • Acheter accessoires ego-t said:

  Decouvrir notre superbe site : Acheter cigarette

 • atrakcje turystyczne said:

  This site was… how do I say it? Relevant!! Finally I’ve found something which helped me. Appreciate it!

 • website formedplate.com said:

  May I simply say what a comfort to discover someone who truly knows what they’re discussing on the web. You certainly realize how to bring a problem to light and make it important. More and more people should check this out and understand this side of your story. It’s surprising you’re not more popular because you most certainly possess the gift.

 • browse content said:

  It’s hard to find experienced people in this particular topic, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 • like it said:

  Exactly what is the most effective system to develop weblogs and webpages?

 • good article said:

  This is the perfect website for everyone who really wants to understand this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I actually would want to…HaHa). You definitely put a new spin on a topic that has been written about for ages. Wonderful stuff, just great!

 • try here said:

  I might love to earn a post but.. I’m unsure which kind of web blogs get the most traffic? What type of blogs and forums does one surf? I largely surfing picture web logs and manner blogs. Just enjoying a poll listed here thanks a lot! .

 • great link said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • browse content said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • super fast reply said:

  Capitalize on your Opportunity…

  I have fun with, lead to I found just what I used to be looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye…

 • viagra said:

  Good write-up, I’m regular visitor of one’s site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

 • franchising said:

  Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 • visit now rmtplusone com said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • informative post said:

  We have got word of websites and style of understand they will be. My question is what exactly do you write down on a post, like objects that is in your thoughts or perhaps just what? And what websites should i logon to to get started with web logs? .

 • partylite party said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I noticed this…

 • Longaberger baskets said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I saw a excellent article about…

 • Origami owl charms said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • princess house recipes said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I noticed this…

 • Get More Info said:

  just what are some nice and best-selling websites for websites? ?? .

 • go to this web-site said:

  Examples of the most reliable website pages and sites focused entirely on following and literature?

 • admin said:

  Hi there, You have done an incredible job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this website.

 • how to make penis bigger without pills said:

  Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 • Building iOS/Android Apps said:

  Tumblr article…

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to…

 • like it said:

  What is the website which make it simple to follow podcasts and blogs and forums? I don’t receive an ipod device, does that concern? .

 • Get information include dosage said:

  Tumblr article…

  I saw a writer writing about this on Tumblr and it linked to…

 • Business Tips said:

  I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 • Apple iPhone said:

  Someone essentially assist to make significantly articles I’d state. That is the very first time I frequented your web page and so far? I surprised with the research you made to create this particular post incredible. Wonderful activity!

 • Hosting Services said:

  I¡¦m not positive the place you’re getting your information, but great topic. I must spend a while studying more or working out more. Thanks for fantastic information I used to be searching for this info for my mission.

 • Financial Consultant said:

  I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • Girls Clothing said:

  Great write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s blog, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 • Alternative Education said:

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 • Foreign Policy said:

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today..

 • The Elder Scrolls Online Power Leveling said:

  As soon as I observed this web site I went on reddit to share some of the love with them.

 • Parquet Flooring said:

  I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 • Berber Carpet said:

  Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 • dre beats said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you,

 • Women Health said:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 • Spa Treatments said:

  Very well written article. It will be helpful to everyone who employess it, including yours truly :). Keep doing what you are doing – for sure i will check out more posts.

 • Black Diamond Ring said:

  Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 • Healthy Gums said:

  I do accept as true with all of the ideas you’ve offered on your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are too brief for beginners. May you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

 • Car Modification said:

  hi!,I like your writing very a lot! proportion we communicate extra about your article on AOL? I require an expert on this house to unravel my problem. May be that is you! Having a look forward to see you.

 • GPS Navigation said:

  I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 • SEO Optimization said:

  Hi my friend! I want to say that this post is awesome, nice written and come with almost all vital infos. I would like to see more posts like this .

 • Environmental Protection said:

  I am not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 • Neverwinter Astral Diamonds said:

  My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 • hop over to these guys said:

  What is the easiest method to seek for blogs and forums you are searching for?

 • Wood Flooring said:

  hello!,I love your writing so a lot! percentage we communicate more approximately your post on AOL? I require a specialist on this space to unravel my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to look you.

 • Holiday Packages said:

  I¡¦ll immediately grasp your rss as I can’t in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me know so that I may just subscribe. Thanks.

 • Solar Technology said:

  Whats Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid other users like its aided me. Good job.

 • Property For Sale said:

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • Vinyl Wall Art said:

  excellent put up, very informative. I’m wondering why the opposite experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am sure, you’ve a huge readers’ base already!

 • Best Antivirus said:

  Excellent blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 • Smart Phone said:

  I¡¦ll right away take hold of your rss as I can not find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me understand in order that I may just subscribe. Thanks.

 • Unsecured Loans said:

  Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!

 • Bathroom Design said:

  My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Games for Toddlers said:

  Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a great web-site.

 • Bill of Rights said:

  Good ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 • Kitchen Design said:

  Thank you a lot for sharing this with all people you actually know what you’re speaking about! Bookmarked. Please also consult with my site =). We may have a hyperlink change agreement between us!

 • Commercial Property said:

  whoah this weblog is magnificent i love studying your posts. Keep up the great work! You understand, many individuals are searching round for this information, you could aid them greatly.

 • Facial Treatment said:

  Lovely website! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

 • Family Vacations said:

  Of course, what a great blog and educative posts, I surely will bookmark your website.Best Regards!

 • Business Tips said:

  Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 • Acheter liquide ecigarette said:

  Consulter le nouveau post : Acheter e-cigarette

 • dr dre headphones said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you,

 • dr dre headphones said:

  but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • Cheap mulberrys said:

  I always emailed this website post page to all my contacts, as if like to read it afterward my links will too.
  Cheap mulberrys http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • BRIXTON snapback hats said:

  As I website possessor I believe the content matter here is rattling fantastic , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.
  BRIXTON snapback hats http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • discount mulberry bags said:

  There is clearly a bundle to identify about this. I feel you made some good points in features also.
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • cheap mulberry bags uk said:

  I think this is among the most important info for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers
  cheap mulberry bags uk http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • mulberry furniture Sale said:

  excellent publish, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector do not understand this. You should continue your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!
  mulberry furniture Sale http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • Cheap Michael Kors flat sandals said:

  I am really glad to read this website posts which carries lots of helpful data, thanks for providing these data.
  Cheap Michael Kors flat sandals http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • www.voyancesupergratuite.biz said:

  voyance par telephone en direct franceVisiter mon magnifique post : voyance en direct

 • website the-elites.com said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • Necole said:

  Thanks representing writing this. I really consider as though I be aware of accordingly a lot more on the subject of this than I did formerly. Your blog truly brought some effects to ignite that I on no account would have idea about before reading it. You should continue this, Im assured the majority nation would concur youve got a gift.

 • Dena said:

  Cool I knew that ought to have been the appropriate way to utter it, that’s how we declare it in Canada extremely. The US likes to accomplish the whole lot different Approximating how they’re immobile with the imperial system,? which I get hold of irritating ever since it influences our country so much. I’d live as a result a large amount happier if everybody used the metric technique, as a result a good deal additional simple.

 • Indian Jewellery said:

  Your blog is astounding dude. i like to check out it daily. extremely great layout and content ,

 • putas xxx said:

  Spot on with this write-up, I absolutely believe this web site needs a great deal more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the advice!

 • venus factor review said:

  Hey there this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 • hamburger said:

  Hamburger to nasze motto, hamburger jest pyszny, nie mozna sie mu oprzec!

 • Giuseppina said:

  I have the benefit of reading a send that will achieve inhabitants think. In addition, gratitude for allowing me to comment!

 • Business Management said:

  I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 • Android Tablets said:

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 • Cheap alex jordan said:

  I constantly emailed this weblog post page to all my associates, for the reason that if like to read it then my contacts will too.
  Cheap alex jordan http://www.rowancountyonline.com/shopping.cfm?p=Cheap-alex-jordan.html

 • borsa artsy louis vuitton said:

  You could certainly see your skills in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.
  borsa artsy louis vuitton http://www.hotel-stella-marina.it/photogallery/louis-vuitton.asp?p=borsa-artsy-louis-vuitton.html

 • SEO Services said:

  Hello.This post was extremely remarkable, particularly because I was investigating for thoughts on this topic last Saturday.

 • Business Loans said:

  You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most people will approve with your website.

 • Beats Pro said:

  Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept
  Beats Pro http://www.patientdoc.com/referral/patient-registration.cfm

 • Cheap Nike Air Max 90 said:

  I havenˇt checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂
  Cheap Nike Air Max 90 http://patientdoc.com/privacy-policy.cfm

 • cheap Beats By Dre Solo HD said:

  Peculiar article, exactly what I was looking for.
  cheap Beats By Dre Solo HD http://www.patientdoc.com/referral/patient-registration.cfm

 • louis vuitton Handbags said:

  Iˇve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this information So i am satisfied to exhibit that I have a very excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot definitely will make certain to do not forget this website and provides it a glance on a relentless basis.
  louis vuitton Handbags http://www.patientdoc.com/referral/patient-referral.cfm

 • Cheap Jordans Shoes said:

  I am just commenting to make you be aware of of the superb experience my princess found reading the blog. She discovered numerous details, most notably what it is like to have an excellent coaching spirit to have many others clearly completely grasp various very confusing subject areas. You undoubtedly exceeded visitors’ expectations. Many thanks for coming up with those invaluable, healthy, revealing as well as cool tips about that topic to Emily.
  Cheap Jordans Shoes http://patientdoc.com/terms.cfm

 • belstaff uk said:

  Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Great. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 • Black Diamond Ring said:

  You made some clear points there. I looked on the internet for the topic and found most persons will approve with your website.

 • speedy louis vuitton prezzo said:

  Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other customers like its helped me. Great job.
  speedy louis vuitton prezzo http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=speedy-louis-vuitton-prezzo.html

 • sciarpe louis vuitton said:

  hi!,I like your writing so so much! percentage we keep up a correspondence more approximately your article on AOL? I need a specialist on this space to unravel my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to peer you.
  sciarpe louis vuitton http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=sciarpe-louis-vuitton.html

 • louis vuitton shop online said:

  I’m still learning from you, but I’m making my way to the top as well. I absolutely love reading everything that is posted on your website.Keep the aarticles coming. I enjoyed it!
  louis vuitton shop online http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-shop-online.html

 • pandora store london said:

  Hello. magnificent job. I did not expect this. This is a splendid story. Thanks!
  pandora store london http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-store-london.html

 • pandora braclet said:

  Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!
  pandora braclet http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-braclet.html

 • pandora birthstone rings said:

  Good way of describing, and nice article to obtain data on the topic of my presentation subject matter, which i am going to present in institution of higher education.
  pandora birthstone rings http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-birthstone-rings.html

 • red pandora bracelet said:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually recognise what you’re talking about! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my site =). We will have a hyperlink trade agreement among us!
  red pandora bracelet http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=red-pandora-bracelet.html

 • pandora stoppers said:

  Iˇll right away take hold of your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please allow me recognise so that I could subscribe. Thanks.
  pandora stoppers http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-stoppers.html

 • louis vuitton official site said:

  Hello to all, it’s truly a fastidious for me to pay a visit this web site, it contains valuable Information.
  louis vuitton official site http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-official-site.html

 • mickey mouse pandora charm said:

  Good web site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!
  mickey mouse pandora charm http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=mickey-mouse-pandora-charm.html

 • pandora engagement charm said:

  Wonderful paintings! That is the type of information that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and seek advice from my site . Thank you =)
  pandora engagement charm http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-engagement-charm.html

 • unghie louis vuitton said:

  Hello. excellent job. I did not imagine this. This is a impressive story. Thanks!
  unghie louis vuitton http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=unghie-louis-vuitton.html

 • amazon pandora bracelet said:

  you’re really a good webmaster. The site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent job in this topic!
  amazon pandora bracelet http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=amazon-pandora-bracelet.html

 • borse louis vuitton prezzi e modelli said:

  I will right away snatch your rss feed as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly allow me understand in order that I may just subscribe. Thanks.
  borse louis vuitton prezzi e modelli http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=borse-louis-vuitton-prezzi-e-modelli.html

 • Child Abuse said:

  Wow! Thank you! I always needed to write on my site something like that. Can I implement a portion of your post to my site?

 • Alternative Education said:

  I wish to express thanks to you for bailing me out of this type of crisis. Because of scouting through the world wide web and coming across concepts that were not beneficial, I figured my entire life was done. Living without the presence of solutions to the problems you’ve resolved by way of your article is a critical case, and ones that might have in a wrong way damaged my career if I had not noticed your blog post. Your personal know-how and kindness in maneuvering every aspect was priceless. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a point like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot very much for this expert and amazing guide. I will not hesitate to suggest your blog post to any individual who should get care about this problem.

 • Modern Dining Room said:

  Very well written post. It will be helpful to everyone who usess it, as well as yours truly :). Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

 • Hardwood Flooring said:

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will certainly be back.

 • Mental and Emotional Health said:

  I’m still learning from you, while I’m making my way to the top as well. I definitely love reading all that is written on your site.Keep the aarticles coming. I liked it!

 • Face Products said:

  Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too great. I actually like what you have acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read much more from you. This is actually a wonderful site.

 • Prom Jewelry said:

  Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

 • Healthy Gums said:

  As I site possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.

 • Honda Cars said:

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

 • Samsung Galaxy Tab said:

  Well I really enjoyed studying it. This information provided by you is very effective for proper planning.

 • SEO Marketing said:

  I really appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again

 • Geothermal Energy said:

  Thank you a lot for giving everyone remarkably terrific opportunity to read critical reviews from this web site. It is always so ideal and also jam-packed with a good time for me personally and my office friends to search the blog particularly thrice in 7 days to see the newest tips you will have. And lastly, I’m at all times fascinated considering the superb hints you serve. Certain 3 areas in this post are in reality the finest we’ve ever had.

 • Commercial Carpet said:

  I wanted to create you one very little remark to be able to thank you the moment again for these gorgeous views you’ve shown on this page. It was certainly shockingly generous of people like you to allow unreservedly precisely what a lot of folks could possibly have offered for sale for an e-book in making some dough for their own end, specifically considering the fact that you could have tried it in the event you desired. These things likewise acted to be a great way to know that other people online have similar dream much like my own to understand a little more related to this problem. I know there are thousands of more pleasant occasions in the future for those who check out your blog.

 • Cruise Vacations said:

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 • Eco Products said:

  hi!,I like your writing so a lot! share we keep in touch more approximately your article on AOL? I need an expert on this area to resolve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to peer you.

 • Bedroom Design Ideas said:

  My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 • Apartments For Rent said:

  You made a few nice points there. I did a search on the matter and found most persons will consent with your blog.

 • High Tech Gadget said:

  I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

 • Financial Management said:

  I am constantly looking online for articles that can aid me. Thank you!

 • Smart Phone said:

  Helpful information. Lucky me I found your web site accidentally, and I am surprised why this coincidence didn’t happened in advance! I bookmarked it.

 • click here said:

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog site is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Many thanks!

 • Car Insurance said:

  Helpful info. Fortunate me I found your website unintentionally, and I’m surprised why this twist of fate didn’t came about earlier! I bookmarked it.

 • Wine Glasses said:

  My husband and i have been now lucky when John could conclude his survey while using the precious recommendations he had when using the web pages. It is now and again perplexing just to find yourself giving away concepts that other people might have been making money from. And now we know we now have the writer to be grateful to because of that. Those explanations you have made, the simple site menu, the friendships your site help foster – it is all fantastic, and it’s assisting our son and the family imagine that the matter is interesting, which is unbelievably pressing. Many thanks for the whole thing!

 • Decorative Panels said:

  Hey, you used to write excellent, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 • Best Iphone Apps said:

  fantastic issues altogether, you just won a brand new reader. What would you recommend in regards to your submit that you made a few days ago? Any positive?

 • ceramic tile said:

  I will right away clutch your rss as I can’t in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me realize so that I could subscribe. Thanks.

 • european tour packages said:

  Good website! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

 • Stiletto Heels said:

  You can certainly see your enthusiasm within the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

 • Wireless Mouse said:

  I wanted to draft you this tiny remark to thank you once again for all the pretty opinions you have featured in this article. It was simply pretty open-handed of people like you to give without restraint precisely what some people might have offered for sale for an e book to make some bucks for their own end, particularly considering that you might have done it if you ever wanted. The principles as well served to become a good way to realize that other people online have a similar zeal like mine to see lots more on the subject of this issue. I’m certain there are a lot more pleasant times ahead for many who see your blog.

 • Bilingual Education said:

  Very good written article. It will be useful to anyone who utilizes it, including me. Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

 • mobile games said:

  Ahaa, its good dialogue regarding this post here at this webpage, I have read all that, so at
  this time me also commenting here.

 • mobile games said:

  It’s going to be ending of mine day, except before ending I am reading this impressive post to increase my
  experience.

 • the simpsons tapped out cheats said:

  Highly energetic post, I enjoyed that a lot.
  Will there be a part 2?

  My blog the simpsons tapped out cheats

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.