Home » ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 กรกฎาคม 2556

17 July 2013 เข้าชม 6,602 141 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 กรกฎาคม 2556โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 กรกฎาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 กรกฎาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Fool จังหวะพบเรื่องท้าทาย มีสิ่งใหม่ ๆ เกิดขึ้น มีการเดินทาง หรือวางแผนเกี่ยวกับการศึกษาต่อ การโยกย้ายที่อยู่อาศัย แต่สิ่งที่เกิดขึ้นนี้ จะออกหัวออกก้อยอย่างไร ก็คงต้องมาลุ้นกัน

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Swords คู่รักมีปัญหากันง่าย แต่ต้องเก็บความทุกข์ความกังวลเอาไว้ภายใน เป็นปัญหาที่เกิดจากสภาพจิตใจ บางคนแสดงถึงญาติพี่น้อง คนในครอบครัวเข้ามามีบทบาท หรือมีส่วนกดดันให้จิตใจเปราะบางกว่าเดิม

สถานการณ์การเงิน The Chariot คุณอาจมีพันธะหนี้ที่ต้องใช้เวลาอีกยาวนาน ยังต้องใช้วินัยและความอดทนอย่างมาก หรือมีงานที่ต้องทำไปก่อน ต้องรอ กว่าจะได้ผลตอบแทน

ธุรกิจ การงาน Eight of Swords แม้ในอนาคตมีเรื่องน่าลุ้น แต่ปัจจุบัน ยังจะมีสิ่งที่ผูกพันเป็นพันธะ เช่น การทำงานด้วยความทุกข์ มีปัญหาหลายอย่างรุมเร้าเข้ามา ระวังเรื่องที่จำใจจำยอม หลีกเลี่ยงไม่ได้ การตกในสภาวะถูกบีบคั้น ไม่เหมาะกับการเจรจาต่อรองด้วยตนเอง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Swords มีเรื่องสำคัญให้คุณต้องรอ เรื่องยุ่ง ๆ ที่เคยมีและคาดหวังว่าจะจบลงไปเร็ววันนี้ กลับยืดเยื้อออกไปอีก

คำแนะนำพิเศษ Knight of Pentacles ใส่ใจพิเศษกับไอเดียใหม่ ๆ ที่มากับคนในวัยหนุ่มสาว หรืออายุรุ่นราวคราวเดียวกัน จะมีข่าวดีหรือช่องทางใหม่ ๆ เกิดขึ้นในท้ายที่สุด

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Swords อุปกรณ์การสื่อสารต่าง ๆ เกิดชำรุดเสียหาย ระวังปัญหาด้านการสื่อสาร และเรื่องไม่เป็นเรื่องที่นำพาไปสู่ความเข้าใจผิดมากกว่าเดิม อีกอย่างคือ การพูดคุยกับคนใกล้ชิดแล้วหาจุดเข้าใจกันได้ยาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Pentacles ไพ่ที่ดีสำหรับคนที่วางแผนชีวิตรักชีวิตคู่ การมีส่วนสนับสนุนเรื่องเศรษฐกิจฐานะ การเป็นคู่ร่วมคิดร่วมสร้าง วางอนาคตให้เป็นปึกแผ่นมั่นคง หรือเตรียมการย้ายเข้าอยู่กินร่วมกัน ในคู่รักที่ยังอายุน้อยคือการเรียนรู้กันอย่างจริงจังตั้งใจ

สถานการณ์การเงิน Seven of Cups ระวังการช้อปกระหน่ำ ใช้จ่ายด้วยความฝันหรือเงินในอนาคตมากเกินไป มีลิมิตบ้างก็ควรจะดี อย่างไรก็ตาม คุณเป็นคนที่ไม่ได้ขาดแคลนอะไร และมีลู่ทางดี ๆ อยู่เสมอล่ะ

ธุรกิจ การงาน Four of Pentacles เชื่อมั่นในคุณค่าหรือสิ่งที่คุณมี แม้จะอยู่ในช่วงไม่มั่นใจในตัวเอง กังวลกลัวความสูญเสีย การยึดติดอยู่กับงานใดงานหนึ่งมากเกินไป จะทำให้คุณเป็นทุกข์มากกว่าความจริงที่เป็นอยู่ก็ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The World ความพยายามจะยกระดับคุณภาพชีวิต แต่ไม่ประสบผล การตกอยู่ในสภาพแวดล้อมที่สร้างความอึดอัดใจ พบปัญหาซ้ำซากในครอบครัว

คำแนะนำพิเศษ Ace of Wands ตั้งธงเอาไว้ให้ดีค่ะ คุณคิดจะไปที่ไหน จะทำอะไร ตัดสินใจให้ชัดเจน และพาตัวเองแหวกกรอบออกไปหาสิ่งใหม่ ๆ ไม่จำเป็นจะต้องทำอะไรในข้อจำกัดเสมอไป

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Wands ไพ่ของการทำงานอย่างสอดคล้อง การร่วมมือร่วมใจ การร่วมหุ้น ลงทุน มีที่ปรึกษาหรือเพื่อนคู่คิด มิตรคู่ใจ มีสิ่งเริ่มต้นใหม่ ๆ ทางการงาน การก้าวไปร่วมกันกับคนที่สอดคล้องกัน

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Wands การขยายขอบเขตความสัมพันธ์ออกไปอีกขั้น มีการพูดคุยหรือวางแผนเกี่ยวกับอนาคต อาจมีการร่วมงาน ร่วมทุนทางธุรกิจ หรือแนะนำอีกฝ่ายกับครอบครัวตัวเอง เป็นจังหวะดีในการสานสัมพันธ์ต่อ

สถานการณ์การเงิน Two of Cups ได้ประโยชน์จากงานศิลปะ จากสิ่งที่ทำด้วยความรัก มีเงินทองจับจ่ายใช้สอยคล่องมือ หรือต้องการอะไรก็มีเงินไปช้อปไปซื้อ มีความสุขความยินดี เพื่อนฝูงหรือคนรักนำโชคลาภมาให้

ธุรกิจ การงาน Judgement โอกาสในการแก้ไขบางเรื่องราวให้กลับสู่สภาวะปกติ ได้ข่าวสารที่สำคัญอันส่งผลต่ออนาคต และเคลียร์ในเรื่องเก่าที่เคยพลั้งพลาด แต่สิ่งสำคัญคือ คุณจะใช้โอกาสนั้นได้ดีแค่ไหน กรณีมีการสอบการแข่งขัน จะได้รับผลในเร็ววันนี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Wands การตกในสภาวะจำยอม ต้องเรียนรู้งานจากคนที่เชี่ยวชาญน้อยกว่าตนเอง หรือตกในภาวะต้องเรียนรู้งานจากคนที่ไม่พร้อมจะสอนอะไรคุณเลย

คำแนะนำพิเศษ Five of Swords สถานการณ์ใดที่เป็นใจกับคุณ ให้ถือเอาสถานการณ์นั้นเป็นตัวเตือนที่สำคัญ อาจจะต้องหลบหรือถอยฉากไปก่อน ตั้งหลักดูท่าทีรอบด้าน คุณจะพบโอกาสที่ลงตัวอีกครั้ง หลังจากนี้

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Swords เวลาของความเหนื่อยยากหลายประการ การต้องสู้กับอุปสรรคอย่างเต็มแรง ต้องถาโถมไปข้างหน้า เดินทางสู่เป้าหมายด้วยความยากลำบาก หาคนช่วยเหลือได้ยาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Cups มีช่องว่าง มีเรื่องห่างเหินกัน บางคนจำตัดอกตัดใจ ต้องไปอยู่กับความโดดเดี่ยวเศร้าหมอง แม้อยู่ใกล้แต่หัวใจมีช่องว่าง เหมือนสื่อสารกันตลอดเวลา แต่ไม่รู้ว่ากำลังพูดคุยกันเรื่องอะไรอยู่

สถานการณ์การเงิน The Moon ระวังต้องเสียเงินกับสุขภาพ ปัญหาที่มากับระบบประสาท ของเหลว ผดผื่นคันในร่างกาย มีค่าใช้จ่ายที่ทำให้กังวล ไม่ค่อยเป็นสุขทางใจ อนึ่ง หากมีญาติผู้ใหญ่เจ็บไข้ได้ป่วยอยู่ จะมีเหตุให้ต้องร่วมสูญเสีย หรือเข้าไปรับผิดชอบด้วย

ธุรกิจ การงาน Three of Cups แม้เรื่องอื่น ๆ จะดูแย่ แต่การงานคุณดีนะ จะอย่างไร ก็จะได้รับความเบิกบานใจ ทำงานกับคนที่เป็นมิตร มีบรรยากาศรื่นเริง บางคนได้ของขวัญของฝาก ได้ลาภจากการทำงาน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Swords ปัญหากับคนใจใหญ่ ใจแข็ง ประเภทยอมหักไม่ยอมงอ คนมีอัตตาสูง แต่เอ๊ะ บางทีอาจหมายถึงตัวคุณเองด้วยก็ได้นะ

คำแนะนำพิเศษ Five of Cups อะไรที่เว้าแหว่งไปบ้างช่างมันเถอะ ถ้าแค่จุกจิกเล็กน้อย หรือแค่เสียเงินเสียเวลา ยังดีกว่าต้อง “เสียใจ” นาน ๆ หรือมากินแหนงแคลงใจกว่านี้
ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Pentacles ต้องสัมพันธ์กับคนมากเล่ห์กล หรือมีเรื่องชุลมุนวุ่นวายหลายประการ อาจเป็นชีวิตส่วนตัว ชีวิตการงาน การต้องแก้ปัญหาเฉพาะหน้ามั่ว ๆ แต่ก็ไม่มีวิธีอื่นดีกว่านี้ในเวลานี้ พึงระวังปัญหาจากคนที่ไม่ตรงเวลาด้วย

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Cups เจอกับเงื่อนไขที่ไม่พึงพอใจนัก มีเรื่องตรองไม่ตก ตัดสินใจไม่ลงตัว ไม่แน่ใจว่าจะอยู่หรือจะไป และอาจเป็นได้ที่จะคบสองคบซ้อน มีคนเข้ามาพร้อมกันให้เลือก

สถานการณ์การเงิน Knight of Cups มีลู่ทางแจ่มใส ธุรกิจการงานแม้จะเหนื่อย แต่ก็มองเห็นรายได้ในระยะยาว ได้เงินเข้ามาตุนเติมกระเป๋า มีรายได้จากสิ่งที่ตัวเองรักตนเองชอบ

ธุรกิจ การงาน Knight of Swords การเงินดีค่ะ แต่การงานเฉพาะหน้ายังต้องพบกับศึกใหญ่ การต่อสู้กับคู่ปรับหรือคู่แข่งขันที่เร่งเร้าจะเอาชัยด้วยเช่นกัน เรื่องสบาย ๆ นั้นอย่าหวัง ทุกอย่างต้องสู้ต้องทำ ออกเหงื่อออกแรง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Empress การยึดมั่นเป็นเจ้าข้าวเจ้าของ ปัญหาที่เกี่ยวข้องกับคู่รักคู่ครอง ที่อยู่อาศัย และถ้าคุณมีเพศสัมพันธ์โดยไม่ได้วางแผน ระวังการตั้งครรภ์ด้วย

คำแนะนำพิเศษ Ten of Cups ครอบครัวยังคงเป็นที่พึ่ง ที่มีความหมาย หรือแม้เกิดอะไรขึ้นก็จะมีส่วนช่วยให้คุณผ่านพ้นวิกฤติการณ์ต่าง ๆ ไปได้ จึงแม้จะไม่อาจเข้ากันได้ทุกอย่าง หรือมีเรื่องขัดแย้งกันบ้างเล็ก ๆ น้อย ๆ ก็ไม่ใช่เรื่องสลักสำคัญขนาดจะตัดเยื่อสิ้นใย สิ่งนี้อาจเป็นคำเตือนสำหรับคุณในวันหนึ่งวันใดข้างหน้า ที่มีปัญหาสำคัญเกิดขึ้น

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hierophant การใช้สติปัญญาเข้าแก้ไขสถานการณ์ต่าง ๆ พิจารณาด้วยใจเป็นกลาง หรือเข้ามีส่วนร่วมในงานบุญงานกุศล กิจกรรมทางศาสนา การเกี่ยวข้องกับผู้หลักผู้ใหญ่ ได้รับคำแนะนำที่มีประโยชน์

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Cups ในคนโสด อาจได้พบรักอีกครั้ง หรือมีคนเข้ามาในชีวิตให้จิตใจระส่ำระสายเล่น แต่ถ้ามีคู่อยู่ ก็เป็นเวลาเพลิน ๆ ใจ มีความสุขร่วมกัน แต่ด้านอารมณ์อาจจะหวั่นไหวง่ายสักนิด มีการเล่นเกมกันอยู่บ้าง

สถานการณ์การเงิน Strength จัดการสิ่งต่าง ๆ ได้ดีอยู่ แต่ก็เป็นเวลาที่ต้องยับยั้งชั่งใจ ต้องควบคุมตัวเอง ต้องมีวินัยเรื่องค่าใช้จ่าย เพราะถึงที่สุด คุณต้องพึ่งตัวเองให้มาก ไม่อาจจะคาดหวังความช่วยเหลือจากคนอื่นได้

ธุรกิจ การงาน The Tower ระวังปัญหาที่เกิดขึ้นฉับพลัน การถูกเลิกจ้าง รับข่าวร้าย หรือมีการเปลี่ยนแปลงทางการงานกะทันหัน แม้แต่ความสัมพันธ์กับเพื่อนร่วมงานที่มีแรงสั่นสะเทือนเกิดขึ้น ค้นพบเรื่องเซอร์ไพรส์ในทางลบ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Pentacles สิ่งที่คาดหวังเป็นรายได้พิเศษถูกยกเลิกไป หรืออะไรที่คิดว่าสบาย ๆ กลับยากกว่าที่ประเมินไว้

คำแนะนำพิเศษ King of Pentacles งานเล็ก ๆ สิ้นสุดไป แต่จะมีงานใหม่รอท่าอยู่ ในไม่ช้านานจะได้พบข่าวดี มีโอกาสจับเงินก้อนใหญ่ หรือบริหารงบประมาณที่ท้าทายศักยภาพ

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Pentacles ข่าวดีเกี่ยวกับการเงิน ทรัพย์สินที่มากเกือบถึงมากที่สุด ความมั่งคั่งที่มีไว้รองรังไม่บอกใคร การหวังได้ถึงผลประโยชน์งาม ๆ มีความก้าวหน้าทางการเงิน

ความรัก ความสัมพันธ์ The Magician มักเจอคนที่ไม่คาดฝัน การมีคนเข้ามาในชีวิตแบบแปลก ๆ แต่นั่นล่ะพรหมลิขิตของคุณ หรือการได้พบได้รู้จักกับคนเฉลียวฉลาด จะเป็นคู่รักคู่ครองในอนาคตก็ไม่แน่ ของมันเกิดขึ้นได้

สถานการณ์การเงิน Seven of Pentacles จังหวะที่ดีของคุณ การมีเงินทุน เงินออม ทรัพย์สินรองรังอยู่ระดับหนึ่ง แต่ยังต้องเหน็ดเหนื่อยต่อไปอีก ข้อดีคือเงินไม่ขาดมือ แต่ข้อร้ายคุณอาจใช้เก่งเสียจนบางช่วงก็ต้องขุดของเก่าขึ้นมาช้อป

ธุรกิจ การงาน Five of Wands เรื่องใดต้องหาข้อสรุปร่วมกับผู้อื่น ยากมากกว่าจะสำเร็จ ปัญหาการทำงานมักเกิดขึ้นเมื่อต้องร่วมมือกับคนหมู่มาก งานไหนที่ทำเอง ตัดสินใจได้เองก็แล้วไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Cups สิ่งที่เกิดขึ้นแล้วก็พับไป โปรเจคท์ที่ต้องล้มลุกคลุกคลานตลอด

คำแนะนำพิเศษ Eight of Pentacles ใช้ประโยชน์จากทรัพย์สินของคุณ การเรียนการศึกษา การลงทุนที่เหมาะสม จะทำให้คุณเพิ่มพูนสมบัติพัสถานได้อีกมาก

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Cups การเริ่มต้นของความรู้สึกใหม่ ๆ การเริ่มต้นทางศิลปะ ข่าวเล็ก ๆ น้อย ๆ เกี่ยวกับคนรักหรือบุคคลที่อยู่ไกล มีแรงบันดาลใจสำคัญเกิดขึ้น หรือการเดินทางใกล้ที่มีความสุข

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Cups ในบางคนแสดงถึงการรักเพศเดียวกัน การอยู่กินก่อนแต่งงาน หรือมีความรู้สึกแอบแฝงในใจ มีความสัมพันธ์ซ่อนเร้น มีความผูกพันอันไม่เปิดเผย แต่ถ้ามีคู่อยู่แล้ว ระวังความรู้สึกใหม่ ๆ ที่จะเกิดแทรกซ้อนเข้ามา

สถานการณ์การเงิน Ace of Pentacles การเบิกจ่ายที่คงค้างได้เวลารับแล้ว การลงทุนต่าง ๆ จะให้ผลดีไปในอนาคต มีจังหวะดี ๆ เข้ามา มีการเริ่มต้นทางการงาน ได้ค่าตอบแทนก้อนใหม่ มองเห็นช่องทางรายได้ที่ยืนยาว

ธุรกิจ การงาน Four of Wands การงานคุณมีความมั่นคงดี มีรากฐานแข็งแรง ไม่ว่าสถานการณ์ปัจจุบันจะเป็นอย่างไร สิ่งที่คุณคิดคุณทำก็จะประสบความสำเร็จเข้าจนได้ นอกจากนั้นยังหมายถึงการมีแรงหนุนที่วิเศษอีกด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Cups ความอ่อนไหว ไม่มั่นใจในตัวเอง การรอคอยที่เงียบเหงา ลึก ๆ ต้องการความรักและความเข้าใจอย่างมาก

คำแนะนำพิเศษ The Sun จังหวะที่ดีที่สุดของคุณ มีความสุขความยินดีอย่างแน่นอน แม้จะมีเรื่องลบเรื่องร้ายใดเกิดขึ้น ถึงที่สุดฝนจะซาและฟ้าจะใส เป็นโอกาสดีในการเดินทางท่องเที่ยว การแสวงหาแรงบันดาลใจ และการออกสู่สังคมด้วย

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Death การเปลี่ยนแปลงครั้งสำคัญ การโยกย้ายที่อยู่อาศัย หรือมีปัญหาสุขภาพต้องซ่อมบำรุงอย่างจริงจัง หากมีนัดหมายผ่าตัด การทำศัลยกรรม ก็ถือว่าเป็นการฟาดเคราะห์แทนได้

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Swords ปัญหายังมีอยู่ แต่ก็อาจต้องพักรบชั่วคราว จัดระยะความสัมพันธ์ หาที่ ๆ สงบใจให้กับตัวเอง ส่วนคนโสดเห็นทีจะได้พักยาว ยังไม่มีใครน่าสนใจเข้ามาง่าย ๆ

สถานการณ์การเงิน Temperance การจัดการกับค่าใช้จ่ายต่าง ๆ ตามความจริง การจัดสมดุลทางการเงิน ความมัธยัสถ์ที่มีเหตุผล ตั้งรับความแปรปรวนของเศรษฐกิจรอบตัว หากคุณมีภาระหนี้สินยิ่งไม่ควรประมาท

ธุรกิจ การงาน The Lovers พบทางเลือกที่สำคัญ การตัดสินใจที่จะส่งผลต่อชีวิตข้างหน้า แต่อย่างไรก็ตาม ให้เลือกทุกสิ่งจากความรู้สึกของตนเอง จากการคิดการเลือกด้วยสติสัมปชัญญะ ระวังการยืมจมูกคนอื่นหายใจ หรือเห็นแก่ทางลัดแก้ปัญหาเฉพาะหน้า เพื่อไปเจอเรื่องใหญ่กว่าในระยะยาว

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hermit อยากอยู่ลำพัง ต้องการเวลาในการทบทวนตัวเอง แต่ไม่อาจหาความสงบได้ง่าย

คำแนะนำพิเศษ Queen of Pentacles เงินก็เป็นเรื่องสำคัญนะ โดยเฉพาะถ้ามีให้ใช้ในเวลาที่ “ต้อง” ใช้ หากคุณมีปัญหาการเงินลุ่ม ๆ ดอน ๆ อยู่ อาจถึงเวลาที่ต้องจัดระบบอย่างจริงจัง และวางแผนการเงินให้ดีกว่านี้ เพื่ออนาคตตัวเอง

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Wands ความกระตือรือร้นที่จะขับเคลื่อนการงานไปสู่ความสำเร็จ การเดินทาง การรุกไปข้างหน้า การใช้แรงบันดาลใจดี ๆ ในการกระตุ้นตัวเองและคนรอบข้าง หากมีการเดินทางจะได้รับผลลัพธ์ที่ดี

ความรัก ความสัมพันธ์ The High Priestess หลายครั้งไพ่ใบนี้แสดงถึงรักซ้อน ความสัมพันธ์ที่ไม่เปิดเผย หรือการสัมพันธ์กับคนที่จิตใจเปราะบาง อ่อนไหวง่าย มีเรื่องที่ไม่อาจจะพูดกันได้ตรง ๆ ทั้งหมด รวมไปถึงปัญหาซับซ้อนที่ต้องใช้ความละเอียดอ่อนเข้าจัดการ

สถานการณ์การเงิน Wheel of Fortune หากเคยเจอช่วงขัดสน ลำบาก สถานการณ์จะค่อย ๆ ดีขึ้น มีโอกาสได้โชคลาภที่ไม่คาดหมาย การเสี่ยงโชคถือว่าท้าทาย แต่ก็เป็นไพ่ของความไม่นอนในเวลาเดียวกัน จึงอาจหมายถึงการได้ก่อนแล้วเสียภายหลัง หรือเสียอย่างไม่น่าจะเสีย แล้วก็ค่อยได้ข่าวดีเข้ามาใหม่

ธุรกิจ การงาน Six of Cups ให้นำเอาประสบการณ์เก่า ๆ มาใช้ประโยชน์ หรือมองหาคนที่เคยร่วมงานกันสอดคล้องมาก่อน คนที่จะช่วยเหลือกันได้ดีจะอยู่ไม่ใกล้ไม่ไกล การทำงานร่วมกับคนที่รู้จักกันมานานจะทำให้ทุกอย่างราบรื่นขึ้นมาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Justice ระวังเรื่องการลงนามในเอกสารสำคัญ การเกี่ยวข้องกับรัฐ กฎหมาย ปัญหาการเป็นคดีความ ข้อพิพาท หรือการถูกเอาเปรียบจากหุ้นส่วนคู่สัญญา

คำแนะนำพิเศษ Three of Wands การงานของคุณจะก้าวไปข้างหน้าอีกมาก แต่ก็ต้องได้รับความช่วยเหลือจากผู้คนหลายฝ่าย การแสวงหาความร่วมมือ การมีผู้คนใหม่ ๆ เข้ามาร่วมทาง อย่ามองข้ามการประชาสัมพันธ์ การโฆษณา การทำการตลาดในวิธีใหม่ ๆ

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Pentacles จังหวะที่ดีค่ะ จะมีข่าวดีทางการเงิน การเริ่มต้นใหม่ การมีช่องทางใหม่ ๆ รวมถึงได้ผู้เข้ามาช่วยเหลือทำให้ทุกอย่างคล่องแคล่วขึ้น มีรายได้ที่ดี

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Sword มียังมีปัญหาหนัก ๆ เข้ามากระทบใจ หรือมีเรื่องกระทบกระทั่งระหว่างกันตลอด ต้องใจแข็ง ต้องอดทนกับการตัดสินใจบางประการ

สถานการณ์การเงิน Queen of Wands รายได้สัมพันธ์กับการงาน หมายถึงความสำเร็จที่จะมาถึงด้วยน้ำพักน้ำแรงผลงานของคุณ และการจัดการที่เป็นระบบ เพื่อให้ผลิดอกออกผล ได้รับค่าจ้างตอบแทนที่ดี มีผู้ช่วยเหลือในยามเดือดร้อน

ธุรกิจ การงาน Three of Swords หงุดหงิดกับเพื่อนร่วมงาน มีปัญหาที่แก้ไขลำบาก แต่ก็เป็นเรื่องจุกจิกเล็ก ๆ น้อย ๆ ที่ต้องระวังอีกอย่างคืออารมณ์ตัวเอง การไม่อาจจะควบคุมสิ่งต่าง ๆ ได้ดั่งใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Swords บทจะมีปัญหา ก็มีเข้ามาเสียวุ่นวาย เรื่องโน้นเรื่องนี้ อุปสรรคหลัก ๆ อยู่ที่มากคนมากเรื่อง หรือมีเหตุให้ต้องเหนื่อยเปล่าโดยไม่ได้อะไรขึ้นมา

คำแนะนำพิเศษ Page of Swords รักษาจิตใจคุณให้มั่นคงดีกว่า อย่าโอนเอนไปมากับเรื่องนั้นเรื่องนี้ที่ไร้ประโยชน์ โดยเฉพาะการหวั่นไหวไปกับข่าวลวงข่าวลือ หรือคำพูดคนที่กระทบชิ่ง นึกเอาไว้เลยว่า ไร้สาระ (เป็นเวลาที่จะหงุดหงิดง่ายกับข่าวสาร คำพูด การฟังข้อนินทาว่าร้ายต่าง ๆ)

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hanged Man สิ่งยืดเยื้อเรื้อรัง ปัญหาที่คาราคาซังไม่จบสิ้นง่าย ๆ พบเรื่องที่ทำให้ต้องมองหาทางเลือกทางรอด แต่ก็พบว่าตกอับอยู่จนได้ แต่บางทีก็อยู่ที่ใจของคุณว่าจะตัดขาดต้นเหตุปัญหาเหล่านั้นได้หรือไม่

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Swords ต้องใช้เทคนิคในการคบหา มีความไม่ปลอดโปร่งใจพอกับความสัมพันธ์ แต่บางครั้ง คุณอาจเข้าสู่บางความสัมพันธ์เพราะต้องการหาที่หลบภัย การพ้นจากความเหงา ให้ระวังปัญหาหนึ่งจะนำไปสู่ปัญหาหนึ่ง ไม่อาจสุขใจได้อย่างแท้จริง

สถานการณ์การเงิน The Devil งานที่ทำไม่จบง่าย ๆ รายได้จึงยังไม่มา หรือเกิดความโลภกิเลสที่ชักนำไปสู่การแสวงหารายได้ต่าง ๆ จนทำงานเสียหามรุ่งหามค่ำ ได้ไม่คุ้มเสีย กรณีพัวพันกับเงินต้องห้าม ใต้โต๊ะสินบนใด ๆ ระวังจะต้องชดใช้ภายหลังมากกว่าที่ได้รับมา

ธุรกิจ การงาน Queen of Swords เป็นช่วงต้องพึ่งตนเองอย่างหนัก ยากจะหาความช่วยเหลือจากที่ไหน ๆ ได้ การงานล้วนต้องลงมือเอง หากมีลูกน้องลูกจ้างก็ใช่ว่าจะได้ดั่งใจ ปัญหาเข้ามาชนตรง ๆ และคุณก็หนีไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Pentacles ต้องเป็นฝ่ายให้คนอื่นอยู่ร่ำไป แม้ในเวลาที่ตัวคุณเองต้องการความช่วยเหลือมากกว่าใครทั้งหมด

คำแนะนำพิเศษ Seven of Wands ไม่มีทางเลี่ยงอื่น นอกจากการแก้ปัญหาเฉพาะหน้าไปทีละเปลาะ ทำเท่าที่ทำได้ การเงินการงานอยู่ในจุดยากลำบากพอสมควร แต่ก็ยังมีข่าวดี อะไรที่เหนื่อยยากบากบั่น จะได้รับผลสำเร็จที่หอมหวานในภายหลัง

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading...

141 Comments »

 • Hipolito M. Wiseman said:

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and truly savored you’re web-site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You definitely have excellent article content. Appreciate it for sharing with us your blog.

 • Extra voyance said:

  voyance par telephone amour parisVisiter notre excellent site web : voyance gratuite immediate

 • online business directory listing said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • website albumsexo com said:

  I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s both equally educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something that too few people are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I came across this during my hunt for something concerning this.

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • browse article said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • klimatyzacja said:

  Pompa ciepła jest maszyną cieplną wymuszającą przepływ ciepła z obszaru o niższej temperaturze do obszaru o temperaturze wyższej. Proces ten przebiega wbrew naturalnemu kierunkowi przepływu ciepła i zachodzi dzięki dostarczonej z zewnątrz energii mechanicznej (w pompach ciepła sprężarkowych) lub energii cieplnej (w pompach absorpcyjnych).klimatyzacja

 • browse dans-porn-links.com said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • view publisher site said:

  I am just very unfamiliar with web pattern once i do not have previous adventure and know modest HTML.. I simply want to determine what one of the best software programs are to purchase to make blogging. We have downloaded CS5 Develop Top quality with Photoshop and Dreamweaver, nonetheless discover that is the bit more advanced to me and expensive! !! . Does virtually anyone have information of software applications or the best way to establish blog pages and web-sites quite simply and cheap? . . Thanks a bunch! .

 • Låna pengar snabbt idag said:

  Hi! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds
  me of my good old room mate! He always kept chatting about this.

  I will forward this article to him. Fairly certain he
  will have a good read. Thanks for sharing! Låna pengar snabbt

 • browse page said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • telewizory 42 cale said:

  hi!,I like your writing very much! share we communicate more about your post on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

 • full content said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • browse zugs-teen-xtacy.com said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • Acheter ecigarette ego-t said:

  Voir notre nouveau post : Acheter cigarette

 • great article said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • atrakcje turystyczne said:

  I was very happy to discover this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and I have you saved as a favorite to check out new information on your web site.

 • here kendallslibrary.com said:

  Oh my goodness! Amazing article dude!

 • sexonfire homepage said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • find more said:

  An intriguing discussion is worth comment. I do believe that you ought to write more about this subject matter, it might not be a taboo matter but usually people do not speak about these subjects. To the next! Many thanks!!

 • browse website said:

  Spot on with this write-up, I truly think this website needs far more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the information!

 • viagra said:

  I was looking through some of your blog posts on this website and I think this site is rattling informative ! Keep posting .

 • i loved this said:

  Do you know the very best information sites and online services focused on literature and browsing?

 • franchising said:

  Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 • view storybeader com said:

  You are so interesting! I don’t suppose I’ve truly read anything like that before. So nice to find another person with unique thoughts on this subject. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is one thing that’s needed on the web, someone with a bit of originality!

 • Misti Bisconer said:

  Excellent study, I in basic terms passed this exacting on top of a new colleague who was just responsibility rather study in that. With they merely purchased me lunchtime because I ran crosswise it regarding him grin Then tolerable, i’ll rephrase that: Thanks pertaining to lunch! Whenever you’ve an successful rule you’ve got a dictatorship. by Bother Azines Truman.

 • that site said:

  Seems like there are certainly web sites and online sites devoted to loads of events, those television, popular music, lifestyles of superstars, et cetera.. . Nonetheless truly cannot see internet resources and blogs and forums devoted to browsing, the fact is an afterthought on the subject of pastimes.. . People know some absolutely renowned and wonderful models? Original and present-day literature are both amazing with me, since i have look over simultaneously.. . Appreciate it a whole lot of! =o).

 • Longaberger basket said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its hard to procure good help, but here is…

 • internet said:

  Able to Overcome Extreme Difficulties…

  Usually I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very great article….

 • hop over to this web-site said:

  How to try to get yahoo adsense make up my all 3 2 and weblogs websites ?

 • Colton Burpo said:

  Yahoo results…

  While searching Yahoo I found this page in the results and I didn’t think it fit…

 • Mobile Website Builder said:

  Its hard to find good help…

  I am forever proclaiming that its difficult to find quality help, but here is…

 • http://www.youtube.com/watch?v=CHVLW7meVig said:

  Attractive component to content. I just stumbled upon your website and in accession capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I

 • EQ Next Power Leveling said:

  I really like your writing style, wonderful info, regards for posting :D. “Faith is a continuation of reason.” by William Adams.

 • read this post here said:

  Exactly what is the top rated technology to style online pages and web sites?

 • Global Warming said:

  I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this info for my mission.

 • Home Decorating said:

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is magnificent blog. An excellent read. I will certainly be back.

 • Car Insurance said:

  I have been reading out many of your stories and i can state pretty nice stuff. I will definitely bookmark your blog.

 • Healthy Teeth said:

  Thanks , I have recently been looking for information about this topic for a while and yours is the best I have discovered so far. However, what about the bottom line? Are you certain concerning the supply?

 • Bedroom Design Ideas said:

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent information being shared freely out there.

 • dre beats said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you,

 • Black Diamond Ring said:

  You can definitely see your expertise in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. All the time go after your heart.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I found this page in the results and I didn’t think it fit…

 • Payday Loans said:

  Hi my family member! I wish to say that this post is amazing, great written and include approximately all significant infos. I¡¦d like to peer extra posts like this .

 • Real Estate Auctions said:

  Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful info specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 • Black Diamond Ring said:

  Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just couldn’t come across. What a great site.

 • iPod Touch said:

  Great blog here! Also your site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 • Modern Sofa said:

  I think other website proprietors should take this site as an model, very clean and excellent user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 • Business Opportunities said:

  Hello. excellent job. I did not anticipate this. This is a great story. Thanks!

 • Beauty Products said:

  I¡¦ll immediately grab your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me understand in order that I could subscribe. Thanks.

 • Cruise Vacations said:

  Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my blog something like that. Can I implement a part of your post to my blog?

 • GPS Navigation said:

  As a Newbie, I am always exploring online for articles that can help me. Thank you

 • Mitsubishi Lancer said:

  Thank you for some other excellent post. The place else may anybody get that type of info in such a perfect method of writing? I have a presentation next week, and I am at the look for such info.

 • Real Estate Foreclosures said:

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 • Weight Loss said:

  I was just looking for this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative sites in top of the list. Generally the top web sites are full of garbage.

 • Marketing Strategy said:

  Keep working ,great job!

 • Modern Bedroom said:

  A lot of thanks for each of your work on this blog. Betty enjoys carrying out research and it is easy to see why. We all know all regarding the dynamic mode you produce both useful and interesting solutions via this blog and as well as inspire contribution from visitors about this area while our favorite daughter is in fact learning so much. Enjoy the rest of the year. Your doing a really good job.

 • Elder Scrolls Online Gold said:

  I have recently started a site, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

 • Dining Room said:

  I’m still learning from you, but I’m trying to reach my goals. I definitely love reading all that is posted on your blog.Keep the tips coming. I loved it!

 • Modern Sofa said:

  Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossips and internet and this is really annoying. A good site with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Best Antivirus said:

  I’ve been surfing online greater than 3 hours lately, yet I never found any interesting article like yours. It¡¦s pretty value enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content material as you did, the internet might be much more useful than ever before.

 • venus factor said:

  I am planning on being a creative writing teacher for my Senior project. The problem is, I can’t think of a grade that kids start creative writing. I would rather deal with younger kids than older ones because in the end I want to give them a book of the classes collected works. I was thinking 3rd Grade, but I can’t remember when I started creative writing. Any and all help would be much appreciated. Thank you. :).

 • Financial Accounting said:

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • Smart Phone said:

  Just want to say your article is as amazing. The clarity in your post is just spectacular and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 • Face Products said:

  You made some clear points there. I looked on the internet for the subject matter and found most individuals will agree with your blog.

 • Website Builder said:

  There is noticeably a bunch to realize about this. I think you made certain good points in features also.

 • Academic Writing said:

  Nice weblog here! Also your website lots up very fast! What host are you the use of? Can I am getting your affiliate link for your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 • Solar Technology said:

  I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I’m quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

 • Luxury Vacation said:

  Keep working ,impressive job!

 • Hosting Services said:

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 • Neverwinter Power Leveling said:

  I really appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again

 • Alternative Education said:

  I am glad for writing to make you be aware of what a wonderful experience my wife’s daughter experienced reading yuor web blog. She discovered numerous details, most notably what it’s like to possess a wonderful coaching spirit to have the rest really easily know precisely certain tortuous things. You truly did more than visitors’ expectations. Many thanks for showing those interesting, trusted, educational not to mention easy tips on that topic to Evelyn.

 • Racial Discrimination said:

  I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.

 • http://medicalcybrarian.com said:

  Voir mon magnifique blog : http://medicalcybrarian.com

 • Cheap mulberrys said:

  Hi my friend! I want to say that this article is awesome, great written and include approximately all significant infos. I would like to see more posts like this .
  Cheap mulberrys http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • mulberry satchel Sale said:

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!
  mulberry satchel Sale http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • Cheap second hand mulberry said:

  What i don’t understood is actually how you are no longer really much more neatly-preferred than you may be right now. You are very intelligent. You already know thus considerably on the subject of this matter, produced me for my part imagine it from numerous varied angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated until it is something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs great. Always care for it up!
  Cheap second hand mulberry http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • Cheap Michael Kors flat sandals said:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!
  Cheap Michael Kors flat sandals http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Hiya, I am really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually annoying. A good site with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • oakley outlet said:

  It is in point of fact a nice and useful piece of information. Iˇm glad that you simply shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.
  oakley outlet http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • BRIXTON snapback hats said:

  As I website possessor I believe the content material here is rattling wonderful , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.
  BRIXTON snapback hats http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • cheap mulberry bags uk said:

  magnificent points altogether, you just gained a brand new reader. What might you recommend about your put up that you made some days in the past? Any certain?
  cheap mulberry bags uk http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • take a look at the site here said:

  I would love to create a web page but.. I’m not certain what type of web sites obtain the most traffic? Which kind of information sites do you really search? I generally search digital photo blogging sites and vogue weblogs. Just buying a survey over here kudos! .

 • Jetta said:

  Author staggered back to the establishment of …

 • une voyance maintenant said:

  consulter voyance par telephone niceVoir ce superbe site : voyance gratuite immediate

 • www sitidelima com said:

  Oh my goodness! Awesome article dude!

 • Daphine said:

  This website truly has all of the info I hunted concerning this subject and didn’t identify who to solicit. |

 • venus factor said:

  I would like to start a blog speaking out against feminism. So I would like to know the best way to do it and the best place to go to start one..

 • Tiffani said:

  Excellent things from you, staff. Fix Plugins » Somnangblogs I have be aware of your stuff to the lead of and you might live merely as fine magnificent. I in fact comparable what you’ve acquired at this point, especially just approximating what you might be stating and how you point absent it. You ensure it is entertaining and you still glance behind to maintain it smart. I cannot remain to comprehend further a great deal more as of an distinctive. This is really a tremendous Set up Plugins » Somnangblogs informations.

 • hamburger said:

  Hamburger to nasze motto, hamburger jest pyszny, nie mozna sie mu oprzec!

 • Indian Jewellery said:

  Thanks so a great deal for writing all the fantastic facts! Looking forward to checking out extra posts!

 • visit xxxkylierose com said:

  I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is something which too few folks are speaking intelligently about. I am very happy I came across this in my hunt for something regarding this.

 • Jeanna said:

  among a vast split of emergent electrical world power vendors. Every distinct tiny dealing setting itself aside from

 • Geothermal Energy said:

  I haven¡¦t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 • Bedroom Design Ideas said:

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your web site in my social networks!

 • nike air max 91 said:

  Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my blog something like that. Can I implement a fragment of your post to my site?
  nike air max 91 http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=nike-air-max-91.html

 • louis vuitton.com said:

  Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually know what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with my site =). We could have a hyperlink alternate arrangement between us!
  louis vuitton.com http://www.ammiraglio.com/foto/spiagge/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton.com.html

 • Car Modification said:

  Helpful info. Fortunate me I found your website by accident, and I’m surprised why this accident didn’t came about earlier! I bookmarked it.

 • louis vuitton imitazioni said:

  It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!
  louis vuitton imitazioni http://www.ammiraglio.com/foto/spiagge/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-imitazioni.html

 • nike air max turf dolphins said:

  What’s up, I wish for to subscribe for this website to obtain newest updates, thus where can i do it please help out.
  nike air max turf dolphins http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=nike-air-max-turf-dolphins.html

 • nike air trainer max 91 said:

  Hello, Neat post. There is a problem along with your web site in web explorer, might test this IE nonetheless is the marketplace leader and a large element of people will leave out your excellent writing due to this problem.
  nike air trainer max 91 http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=nike-air-trainer-max-91.html

 • louis vuitton occhiali said:

  Informative article, just what I was looking for.
  louis vuitton occhiali http://www.ammiraglio.com/foto/spiagge/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-occhiali.html

 • louis vuitton borse 2011 said:

  I will immediately grab your rss as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise in order that I may subscribe. Thanks.
  louis vuitton borse 2011 http://www.ammiraglio.com/foto/spiagge/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-borse-2011.html

 • pandora lincoln said:

  Hi, I log on to your new stuff on a regular basis. Your writing style is witty, keep it up!
  pandora lincoln http://www.yachtsman.com/contactus/?p=pandora-lincoln.html

 • Oral Hygiene said:

  Great tremendous things here. I am very happy to peer your post. Thanks a lot and i am looking forward to touch you. Will you kindly drop me a mail?

 • Cocktail Dress said:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 • Payday Loans said:

  Great awesome things here. I¡¦m very happy to see your article. Thanks a lot and i’m looking ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • belstaff said:

  As soon as I detected this website I went on reddit to share some of the love with them.

 • Real Estate Foreclosures said:

  I think this is among the most important information for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • louis vuitton imitazioni said:

  Hurrah, that’s what I was exploring for, what a material! present here at this weblog, thanks admin of this web page.
  louis vuitton imitazioni http://www.biagiottiarredamenti.it/html/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-imitazioni.html

 • nike free run mens black said:

  Itˇs actually a cool and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
  nike free run mens black http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-mens-black.html

 • negozio louis vuitton roma said:

  Simply desire to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply cool and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.
  negozio louis vuitton roma http://www.biagiottiarredamenti.it/html/louis-vuitton.asp?p=negozio-louis-vuitton-roma.html

 • alma vernis louis vuitton said:

  I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.
  alma vernis louis vuitton http://www.biagiottiarredamenti.it/html/louis-vuitton.asp?p=alma-vernis-louis-vuitton.html

 • nike frees 3 said:

  whoah this weblog is fantastic i really like reading your articles. Keep up the good paintings! You recognize, a lot of people are looking round for this information, you could aid them greatly.
  nike frees 3 http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-frees-3.html

 • nike free run shield said:

  Definitely, what a splendid website and illuminating posts, I surely will bookmark your website.Have an awsome day!
  nike free run shield http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-shield.html

 • nike free run colors said:

  I wish to voice my admiration for your kind-heartedness giving support to visitors who actually need help with this area. Your special dedication to getting the solution across appeared to be extraordinarily advantageous and have usually helped associates just like me to get to their pursuits. Your important guidelines denotes a whole lot to me and especially to my office workers. Best wishes; from each one of us.
  nike free run colors http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-colors.html

 • Stiletto Heels said:

  Very well written article. It will be valuable to anyone who utilizes it, as well as yours truly :). Keep up the good work – looking forward to more posts.

 • portachiavi louis vuitton said:

  obviously like your website however you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the reality then again I will surely come again again.
  portachiavi louis vuitton http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=portachiavi-louis-vuitton.html

 • Apple iPhone said:

  You made certain good points there. I did a search on the issue and found nearly all folks will have the same opinion with your blog.

 • Business Research said:

  I am now not certain the place you are getting your information, however great topic. I needs to spend some time studying much more or figuring out more. Thank you for great information I was in search of this information for my mission.

 • Modern Sofa said:

  Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you’re talking approximately! Bookmarked. Please also talk over with my site =). We may have a hyperlink change arrangement between us!

 • Spa Treatments said:

  I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays..

 • Tourist Attractions said:

  Great website. A lot of useful info here. I am sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And certainly, thanks to your effort!

 • Android Tablets said:

  I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your site?

 • Car Insurance said:

  Thank you, I have recently been looking for information about this subject for a while and yours is the best I have discovered so far. But, what in regards to the bottom line? Are you sure concerning the source?

 • Real Estate Business said:

  I think this is among the most important information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • Yoga Benefits said:

  A lot of thanks for all of your effort on this blog. My mum takes pleasure in setting aside time for research and it is easy to understand why. Almost all hear all concerning the lively method you give precious solutions through the web blog and as well as inspire participation from the others on the theme while our favorite simple princess is truly starting to learn so much. Have fun with the rest of the year. You are carrying out a wonderful job.

 • Marketing Strategy said:

  You really make it seem really easy together with your presentation but I in finding this matter to be actually one thing which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very vast for me. I’m having a look forward in your next post, I will try to get the hold of it!

 • Criminal Investigation said:

  I am always invstigating online for ideas that can facilitate me. Thank you!

 • Living Room Ideas said:

  Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • Baby Clothes said:

  Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice article.

 • luxury home plans said:

  Whats up very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds also¡KI am glad to seek out so many useful info right here within the submit, we’d like develop more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 • Living Room Ideas said:

  you’re truly a good webmaster. The website loading speed is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you have done a magnificent process in this matter!

 • Canon Digital Camera said:

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • Online Education said:

  I simply wished to thank you so much once again. I am not sure what I could possibly have worked on in the absence of the type of techniques discussed by you regarding my problem. It absolutely was a frightening setting in my circumstances, but coming across the very expert form you managed the issue took me to leap for happiness. Now i’m thankful for your guidance as well as pray you are aware of a great job that you’re accomplishing training the rest thru your website. More than likely you haven’t encountered any of us.

 • vinyl flooring said:

  Wow, fantastic weblog structure! How lengthy have you been running a blog for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, let alone the content!

 • Womens Clothing said:

  Wonderful site. Plenty of helpful info here. I am sending it to some pals ans additionally sharing in delicious. And certainly, thank you for your sweat!

 • weight loss plan said:

  I will right away snatch your rss as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please permit me know in order that I may subscribe. Thanks.

 • Website Design said:

  What i do not realize is in fact how you are not actually much more smartly-appreciated than you may be right now. You’re so intelligent. You already know therefore significantly in the case of this matter, produced me in my opinion believe it from a lot of numerous angles. Its like women and men aren’t interested unless it is something to do with Lady gaga! Your individual stuffs outstanding. Always take care of it up!

 • Motor club of America scam said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • holistic dentist san diego said:

  Looking around…

  I like to browse around the internet, often I will just go to Digg and read and check stuff out…

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.