Home » ดวงประจำสัปดาห์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 30 กันยายน – 6 ตุลาคม 2556

1 October 2013 เข้าชม 4,765 125 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 30 กันยายน – 6 ตุลาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 30 กันยายน - 6 ตุลาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 30 กันยายน - 6 ตุลาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Swords ผู้ใหญ่ในครอบครัวสร้างปัญหาเพิ่มให้ มีความกังวลใจ ความเครียดในส่วนลึก อาจรู้สึกแย่กับสิ่งต่าง ๆ จนส่งผลต่อร่างกาย ดูแลสุขภาพให้มาก โดยเฉพาะระบบประสาทและสายตา

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Wands เป็นที่ปรึกษาดี ๆ ต่อกัน ความสัมพันธ์มักเสริมส่งกันในเรื่องงาน เป็นเวลาที่เข้ากันได้ดีในเรื่องธุรกิจ ความคิด การตัดสินใจต่าง ๆ

สถานการณ์การเงิน King of Pentacles รายได้งาม ๆ เงินค่าตำแหน่งที่ปรับเพิ่มมากขึ้น ได้แหล่งทุนหรือผู้ให้การสนับสนุนอย่างเป็นทางการ เน้นการบริหารแบบมืออาชีพ หากมีการเจรจาต่อรองจะประสบความสำเร็จ

ธุรกิจ การงาน Eight of Cups แม้การเงินจะดี แต่ในเรื่องงาน อาจต้องทำใจเผื่อความไม่สะดวกสบาย การเดินทางที่ไม่ราบรื่น มีเหตุผิดหวัง เบื่อขี้หน้าคนที่ยังต้องสัมพันธ์กัน หาวิธีปลีกตัวอยู่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hermit มองหาทางออกที่สร้างสรรค์และดีที่สุด สำหรับสิ่งที่ยุ่งยากลำบากใจ แต่ก็ยังไม่เจอ

คำแนะนำพิเศษ The Devil จำเป็นต้องยอมรับพันธนาการที่มากับการงาน ความรัก พันธะสัญญาที่ไม่อาจแก้ไขให้ลุล่วงไปได้ ไม่ใช่เวลาจะตัดเชือกได้อย่างเด็ดขาด อย่างไรก็ต้องอดทนรับผลบางประการ ด้วยความรับผิดชอบ

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Swords มีเรื่องให้ต้องตัดสินใจขั้นเด็ดขาด หรือเผชิญกับกำแพงขวางหน้า ต้องทะลวงไปให้ได้ แต่ถ้าคุณอดทนพอ แกร่งพอ ก็จะได้รับความสำเร็จ

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Wands อาจมีแผนทางการงานร่วมกัน ปรึกษากันในทางธุรกิจ มีความคืบหน้าไปเรื่อย ๆ ความสัมพันธ์พัฒนาไปอย่างต่อเนื่อง บ้างเปิดตัวคนรักให้รู้จักกับเพื่อน ๆ หรือแนะนำกับที่ทำงาน

สถานการณ์การเงิน The Lovers จะมีสิ่งที่เป็นข้อเสนอเข้ามา หรือมีเหตุให้คุณต้องเลือก แต่ทุกอย่างมีทั้งแง่บวกแง่ลบ จะเกี่ยวพันกับชีวิตของคุณอย่างลึกซึ้ง อยู่ที่ว่าคุณจะเลือกทางไหน เช่น บางงานได้กล่องไม่ได้เงิน บางงานมีแนวโน้มทางการเงินยอดเยี่ยม แต่ทำไปไร้สุข เป็นต้น

ธุรกิจ การงาน Knight of Pentacles การงานมีความมั่นคง นำมาซึ่งรายได้ที่ดี แต่ก็ใช่ว่าทุกสิ่งจะสิ้นสุดเพียงนี้ คุณอาจกำลังมองหางานที่ลงตัวกว่า ก็ไม่ได้ไกลเกินเอื้อม แต่ในช่วงนี้ทำอะไรก็จะคืบหน้าไปช้า ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Pentacles ขี้เกียจจนยากอธิบาย รายได้อาจไม่ใช่แรงจูงใจเสมอไปสำหรับคุณ

คำแนะนำพิเศษ Three of Swords ระวังอารมณ์ของคุณบ้าง ความหงุดหงิดขุ่นมัว อาจส่งผลกระทบทั้งตัวเองและคนอื่น หรือถ้าคุณอยู่กับใครที่ทำให้อารมณ์เสียบ่อย ๆ ก็ลองพิจารณาหาที่ว่าง เพื่อทำให้ทั้งเค้าทั้งคุณมีความสบายใจขึ้น

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Pentacles การให้และรับที่สมดุลจะทำให้ชีวิตคุณราบรื่น แต่บางครั้งไพ่ใบนี้หมายถึงการที่คุณต้องยอมรับความช่วยเหลือจากคนอื่น พอ ๆ กับที่ก็ต้องแบ่งปันออกไป แต่อะไรก็ตามที่เคยจ่ายออกไป จะได้กลับมาในวันข้างหน้า

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Pentacles คู่รักมักมีปัญหากัน เหน็ดเหนื่อยกับการปรับความเข้าใจ หรือต้องพยายามจัดสรรเวลากันทั้งสองฝ่าย มีปัญหาเฉพาะหน้าเกิดขึ้นตลอด

สถานการณ์การเงิน Temperance ไพ่ของการเดินทางสายกลาง ความสมถะ ความประหยัด และการปรับตัว บอกถึงการยอมรับความจริง การอยู่กับสิ่งที่ไม่สมบูรณ์แบบ ต้องปรับรายจ่ายให้พอดีกับรายรับ ประคับประคองตัวเองไปให้ได้

ธุรกิจ การงาน Page of Swords หากร่วมงานกับคนอายุน้อย จะมีปัญหาต่าง ๆ เป็นเงาตามตัว มักจะเจอข่าวไม่ค่อยดีเข้าหูมาเรื่อย ๆ หรืออยู่ในบรรยากาศที่เอาแน่นอนไม่ได้ มีความแปรปรวนสูง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Swords ปัญหาหนัก ๆ ที่เกิดจากญาติ คณะบุคคล หรือผู้คนที่เข้ามาวุ่นวายกับคุณโดยไม่ได้รับเชิญ แต่ก็เป็นช่วงปลีกตัวออกไปยังไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ The Tower ถ้ามีสัญญาณการเปลี่ยนแปลง หรือเรื่องเซอร์ไพรส์ ไม่ว่าในด้านบวกหรือลบ นั่นอาจเป็นการบอกคุณอ้อม ๆ ถึงสิ่งใหม่ ๆ ที่จะมาถึงในเร็ววันนี้ พิจารณาให้ลึกซึ้งถึงเรื่องที่เกิดขึ้น จะมีผลกระทบสำคัญกับคุณ

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Cups ช่วงเวลาของการเริ่มต้น การเติมเต็ม ความรัก ความพึงพอใจ ความรู้สึกที่ดี หรือการเริ่มต้นในสิ่งที่ทำให้คุณมีความสุขและความหวัง

ความรัก ความสัมพันธ์ Wheel of Fortune ยังมีเรื่องลุ่ม ๆ ดอน ๆ อยู่บ้าง มีทั้งช่วงเข้าใจและไม่เข้าใจกัน แต่โดยรวมแล้ว ชีวิตคุณกำลังเดินหน้า ความสัมพันธ์ไม่ใช่สิ่งที่จะคาดเดาได้ ก็ขึ้นอยู่กับการกระทำของทั้งสองฝ่าย

สถานการณ์การเงิน Page of Pentacles ข่าวดี มีรายได้เล็ก ๆ น้อย ๆ เข้ามา หรือเป็นเงินเก็บเงินออมไปทีละนิด บางคนมีแผนระยะยาวที่เพิ่งเริ่มต้น หวังได้ถึงความมั่นคง แต่ก็อย่าเพิ่งประมาทใช้เงินเป็นเบี้ยเกินไป

ธุรกิจ การงาน King of Swords หากเป็นบุคคล แสดงถึงผู้ที่แข็งแกร่ง ไม่ค่อยยอมลงให้ใครง่าย ๆ คุณอาจชนตอเข้าจัง ๆ ก็ได้ ส่วนสถานการณ์ทั่วไป คือคำเตือนให้คุณระวังให้มาก ปกป้องตัวเองให้ดี และอย่ากลัวอะไรง่าย ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Pentacles การเงินที่มีปัญหาติดขัด ทั้ง ๆ ที่ไม่น่าจะมี เหมือนวางแผนมาแล้วผิดพลาดเข้าจนได้ รวมไปถึงอะไรก็ตามที่คุณทำเกือบจะสำเร็จ แต่ก็มีเรื่องมาทำให้ท้อถอย

คำแนะนำพิเศษ The High Priestess ลองทำตามเสียงในส่วนลึกของตัวเอง ขับเคลื่อนความปรารถนา ความต้องการ ด้วยสติปัญญาของคุณ หากเจอเรื่องยุ่ง ๆ แก้ไขไม่ได้ เรื่องลับลวงพราง ให้มองหาบุคคลที่สามเข้ามาเป็นตัวช่วย หรือตัวกลาง

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Pentacles บางเรื่องไกลเกินไขว่คว้า อาจจับต้องไม่ได้ด้วยซ้ำ แต่คุณก็ยังฝันถึง ถามตัวเองดี ๆ ว่าอยากได้มาทำไม เป็นได้ทั้งวัตถุสิ่งของ หรือความสัมพันธ์

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Pentacles มีบางอย่างที่คุณไม่มีความสุขกับมัน แม้ดูจากสายตาคนอื่นจะดูลงตัวแค่ไหน เช่น คู่รักหึงหวงกันเกินพอดี ไม่มีความสุขแต่ก็ตัดใจจากกันไม่ได้ อยู่กับเรื่องซ้ำซากจำเจกันทั้งสองฝ่าย

สถานการณ์การเงิน Four of Cups ปรารถนาในสิ่งที่ไม่มีอยู่ตรงหน้า อยากได้สิ่งของแต่ไม่อยากควักกระเป๋า เจอเงื่อนไขหรือข้อเสนอที่ยังลังเลต่อการตกลงใจ รวมถึงการมีเรื่องไม่ชอบใจเกิดขึ้น แต่ก็ย้อนเวลากลับไปแก้ไขไม่ได้

ธุรกิจ การงาน Five of Cups เหมือนได้อย่างเสียอย่าง มีเรื่องไม่สมหวังทั้งที่อุตส่าห์ลดความคาดหวังลงมา เป็นไพ่ของการทำใจเท่านั้นจึงจะผ่านพ้นช่วงเวลายาก ๆ ไปได้ บางคนจะมีความกลุ้ม ความกังวลกับเพื่อนร่วมงาน แต่ก็แก้ปัญหาไม่ได้จริง ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Wands เริ่มหมดความกระตือรือร้นต่อการงานบางตัว ไม่ใช่เหนื่อย แต่เป็นความล้า และบรรยากาศที่ชวนให้หันหลังให้

คำแนะนำพิเศษ Queen of Cups อย่าเอาใจตัวเองไปผูกกับคนอื่นมากนัก การมีชีวิตเพื่อรอคอย หรือไล่ตามเงาคนอื่นไม่ใช่เรื่องสนุก คุณก็น่าจะรู้ดี

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength การตระหนักถึงพลังในตัวเอง ช่วงเวลาที่รู้สึกแข็งแรงสุด ๆ พร้อมเผชิญอุปสรรค มีความเข้มแข็งที่เกิดขึ้นจากประสบการณ์ และการผ่านช่วงยากลำบากมาก่อนหน้านี้ อย่างไรก็ตาม ระวังการกดดันคนอื่นโดยไม่รู้ตัว เกิดขึ้นได้เหมือนกัน โดยเฉพาะเวลาที่คนอื่นยังไม่แกร่งและเก่งเท่าคุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Pentacles มีแผนการทางธุรกิจ หรือวางรากฐานชีวิตร่วมกัน ความสัมพันธ์ดำเนินมาแล้วระดับหนึ่ง ถือว่ามั่นคงต่อกันไม่น้อย และยังมองไกลถึงอนาคตต่อจากนี้ จริงจังต่อกันกว่าที่คนอื่นจะนึกถึง

สถานการณ์การเงิน Six of Swords สถานการณ์จะดีขึ้นเรื่อย ๆ ค่ะ หากคุณมีหนี้สินระยะยาว หรือปัญหาการเงินใด ๆ จะคลี่คลาย ภาระบางอย่างจะปลดเปลื้องไปได้ในที่สุด แต่ทั้งนี้ทั้งนั้นก็ไม่ใช่เร็ว ๆ นี้ อย่างไรก็ต้องรอเวลาอันเหมาะสม

ธุรกิจ การงาน The Chariot มีเกณฑ์เดินทาง หรือมีเป้าหมายที่ต้องทำให้สำเร็จ ต้องขับเคลื่อนอย่างมีวินัย สำหรับอาชีพการงาน ผู้ที่อยู่ในธุรกิจการขนส่ง ระบบโลจิสติกส์ต่าง ๆ จะได้จังหวะที่ดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Pentacles การเงินในครอบครัว ปัญหาเงินขาดมืออย่างหนัก มีค่าใช้จ่ายที่เป็นภาระความรับผิดชอบหลายทางมากเกินไป

คำแนะนำพิเศษ The Empress ไพ่ใบนี้ชี้ว่าคุณจะได้รับความสำเร็จและความมั่นคงทางวัตถุ รวมถึงความสุขในชีวิตคู่ การมีคู่ครองที่ดี มีความสัมพันธ์มั่นคง แต่ผลลัพธ์บางอย่างจะมาล่าช้า ต้องรอจังหวะที่เหมาะสม เหมือนการหว่านพืชที่ต้องรอผล

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Justice หากคุณมีปัญหาทางข้อกฎหมาย จะได้รับข่าวดี ได้รับความเป็นธรรม การลงนามในเอกสารสัญญาสำคัญ การจัดสรรปันส่วน จะเป็นไปราบรื่น บรรลุข้อตกลงต่าง ๆ เป็นที่น่าพึงพอใจ

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Pentacles การเลือกที่จะเริ่มต้นกับคนคู่ควร หรือมีสิ่งที่ทำให้คุณมั่นใจต่ออนาคต มีการประเมินคุณค่าคนที่คบหา ต้องการความสัมพันธ์ที่จับต้องได้ ไม่โรแมนติคมากไม่เป็นไร

สถานการณ์การเงิน The Star ข่าวดี โชคลาภ ความสมหวัง ปัญหาทางการเงินจะพ้นผ่านไปในไม่ช้านี้ บางคนได้งานได้เงินจากเพื่อนฝูงญาติมิตร ได้ร่วมงานกับคนที่สอดคล้องกัน

ธุรกิจ การงาน Six of Wands ความสำเร็จรออยู่เบื้องหน้า สำคัญว่าคุณมีวินัยแค่ไหน และชัดเจนกับสิ่งที่ตัวเองทำมากน้อยอย่างไร หากมีการสอบ การแข่งขัน การประมูลงาน คุณจะได้รับข่าวดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Wands การร่วมงานกับคนที่ไม่มีวุฒิภาวะ จะโดยวัย ประสบการณ์ หรืออะไรก็ตามแต่ ทำให้คุณเหนื่อยเพิ่ม แทนที่จะมาช่วยเหลือกันได้

คำแนะนำพิเศษ Eight of Swords มีเรื่องที่ทำให้คุณต้องจำกัดบทบาทตัวเอง สงบปาก ระงับใจ เป็นภาวะจำเป็นซึ่งต้องอดทนอดกลั้น จนกว่าระยะซวยจะหมดไป (สู้ ๆ)

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Swords อยากจะปลีกตัวตั้งหลักสักพัก เหนื่อยกับปัญหาหรือผู้คนมามาเกินพอ อยากจะจัดการกับความขัดแย้งต่าง ๆ แต่ก็ล้าแรงอย่างบอกไม่ถูก เป็นช่วงที่คุณจะเหนื่อยง่ายเป็นพิเศษ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Moon มีโลกส่วนตัวที่คนอื่นเข้าไม่ถึง มีความระแวงแคลงใจ คลุมเครือ หรือเบื่อหน่ายอย่างบอกไม่ถูก สถานการณ์รักดูไม่สู้ดี แต่บางทีสถานการณ์ไม่มีอะไรมาก อยู่ที่ความรู้สึกเสียมากกว่า

สถานการณ์การเงิน King of Cups คาดหวังถึงข่าวดีที่ใกล้เข้ามา รู้สึกถึงความสุขและความสำเร็จ แต่มีนิดหนึ่ง บางครั้งไพ่ใบนี้ก็เตือนถึงสถานการณ์ที่อาจพลิกผันได้ โดยเกิดจากตัวคุณเอง

ธุรกิจ การงาน Knight of Swords การเงินดูมีความหวัง แต่การงานเฉพาะหน้าก็ยังต้องใช้ความพยายามอย่างหนัก ยังต้องพุ่งไปข้างหน้าอย่างเร็วและแรง เหนื่อยทีเดียว ประมาทไม่ได้กับสถานการณ์รอบข้าง เครียดและเหนื่อย แต่ก็ไม่มีทางถอยหรือหยุดอยู่กับที่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Cups ระวังความลับจะไม่ใช่ความลับ สิ่งที่คุณพยายามซ่อนเร้นไม่เป็นผลสำเร็จ อนึ่ง สิ่งที่ฝันถึงหรือเห็นอยู่ อาจเป็นภาพลวงตาเท่านั้น

คำแนะนำพิเศษ The Magician มีเรื่องไม่คาดฝันเกิดขึ้น โชคชะตามักหักเหเสมอ แต่ข่าวดีคือจะพาคุณไปสู่สิ่งที่ดีกว่า ใช้ความคิดสร้างสรรค์ให้มากเข้าไว้ ฟังเสียงสัญชาตญาณตัวเองค่ะ

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hanged Man ต้องผ่านการเสียสละ การอดทนอดกลั้นต่อความไม่สะดวกสบายต่าง ๆ ก่อนจะบรรลุเป้าหมาย หลายครั้งไพ่ยังแสดงถึงคนที่จำเป็นต้องอยู่กับความเหนื่อยล้า เรื่องคาราคาซัง แก้ไขอะไรไม่ได้จนกว่าจะถึงเวลาของมัน สิ่งที่ค้างคาจึงจะ “หลุด” ไป

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Wands มีความเติบโตก้าวหน้า คนรักจะเสริมส่งกันในเรื่องการงาน การพัฒนาตน ได้เรียนรู้กันและกันในทางสร้างสรรค์มากขึ้นเรื่อย ๆ ความสัมพันธ์เป็นไปในทิศทางที่ดี

สถานการณ์การเงิน Six of Cups Pentacles เป็นไพ่ของการให้และการรับที่เหมาะสม หากเดือดร้อนลำบากจะได้ผู้ช่วยเหลือ ถ้ามีสิ่งของต้องการจะแลกเปลี่ยนหรือนำออกจำหน่าย โดยเฉพาะของเก่าจะได้ราคาดี

ธุรกิจ การงาน Four of Wands ธุรกิจใดที่เริ่มต้นในเวลานี้ก็จะยั่งยืนได้อีกไกล เพื่อนฝูง หุ้นส่วน ให้ความร่วมมือด้วยดี ได้งานประจำที่มั่นคง หรือมีการเซ็ทอัพธุรกิจส่วนตัว ครอบครัวสนับสนุนแผนการ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Wands งานหลวงงานราษฎร์อาจชนกันวุ่นวาย มีภาระหน้าที่ที่ต้องรับผิดชอบ ควรระวังสุขภาพ การพักผ่อนไม่เพียงพอ

คำแนะนำพิเศษ The Emperor ถ้าคุณอยู่ในตำแหน่งใหญ่ จะมีความมั่นคง มีเสถียรภาพไปอีกนาน อาจมีแรงสั่นสะเทือนบ้าง ปัญหาจุกจิก แต่ก็จะจัดการได้ แต่ถ้าคุณอยู่ในตำแหน่งต่ำกว่า ก็จะมีคนให้การสนับสนุน หากมีการเมืองในสำนักงาน จะผ่านพ้นลุล่วงด้วยดี

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The World ไพ่ใบนี้มักเกี่ยวข้องกับวิถีชีวิตโดยรวมที่จะมีการเปลี่ยนแปลงทีละน้อย บางเรื่องอาจไม่เห็นผลชัดเจนง่าย ๆ แต่จะมีเส้นทางที่ค่อย ๆ ขยับขยาย พาคุณไปสู่ทิศทางที่ดีกว่าเดิม

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Cups ความรู้สึกดี ๆ ที่เกิดขึ้น การพบรักพบคู่ พบคนต่างวัยที่ถูกใจ มีเรื่องเล็ก ๆ น้อย ๆ ในชีวิตประจำวัน ที่ทำให้ความสัมพันธ์สดชื่น

สถานการณ์การเงิน Judgement ใบแจ้งหนี้จะมาเร็ว ๆ นี้ หรือเป็นการแจ้งข่าวสำคัญเกี่ยวกับการเงินของคุณ อย่างไรก็ตาม ไพ่ใบนี้มักมาพร้อมกับโอกาส การแก้ไขสิ่งที่เคยผิดพลาดสูญเสีย หรือเรียนรู้การจัดการที่ดีกว่าในครั้งต่อไป

ธุรกิจ การงาน Three of Cups มีความสุข มีเรื่องให้ยินดี ได้ทำในสิ่งที่คุณมีความสุข หรือมีสิ่งที่ผู้อื่นจะได้ร่วมแสดงความยินดีกับคุณ เป็นช่วงจิตใจแจ่มใส มีแรงบันดาลใจที่ดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Pentacles ไม่อาจจัดการทรัพย์สินอย่างเป็นระบบได้ หรือต้องเผชิญหน้ากับบุคคลที่ถือเงินก้อนใหญ่ มีอำนาจเหนือคุณ ต้องตัดสินใจเกี่ยวกับค่าใช้จ่ายก้อนโต

คำแนะนำพิเศษ Seven of Swords คุณอาจจำเป็นต้องใช้วิธีพลิกแพลงบางอย่าง เพื่อให้เรื่องที่ติดขัดอยู่ลื่นไหลไปได้ และการแสวงหาข้อมูลเชิงลึกจะมีความหมายกับคุณมาก

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Cups การเดินทางที่มีความสุข บรรยากาศดี ๆ เรื่องที่น่ายินดี มีความหวังกับเรื่องใหม่ ๆ หรือมีแรงบันดาลใจเกี่ยวกับการสร้างสรรค์สิ่งสวยงามให้ตนเอง

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Swords สถานการณ์อาจทำให้ต้องจัดระยะห่าง พักความสัมพันธ์ แยกทางชั่วคราว หรือเป็นช่วงเหน็ดเหนื่อย ตึงเครียดสูง อยู่ใกล้มากก็กระทบกันมาก พักใจกับตัวเองบ้างก็ดีนะ

สถานการณ์การเงิน The Fool ระวังการเงินด้วยค่ะ ไม่ควรประมาท ระวังการใช้เงินแบบใจใหญ่เกินไป หรือกล้าเสี่ยงจนน่ากลัว แต่ก็ใช่ว่าจะต้องกลัวไปหมดทุกอย่าง กรณีเป็นการงานที่จะนำไปสู่รายได้ใหม่ ๆ ตรงนี้ลุยได้

ธุรกิจ การงาน Two of Wands ได้งานที่ตนเองชอบและมีความสุข ได้เพื่อนคู่คิดมิตรคู่ใจที่สอดคล้องกัน ส่งเสริมให้การทำงานราบรื่น การประสานงานต่าง ๆ ประสบความสำเร็จ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Pentacles ค่าใช้จ่ายที่แทรกซ้อนเข้ามา หรือรายได้พิเศษที่คาดหวัง ไม่ได้ผลลัพธ์ดังต้องการ

คำแนะนำพิเศษ Five of Wands มีปัญหาความวุ่นวายขัดแย้งกับคนหลายฝ่าย เรื่องยุ่งเหยิงชุลมุนเกี่ยวกับผู้คนรอบตัว อะไรที่ต้องการความร่วมไม้ร่วมมือไม่ค่อยสำเร็จผล แต่ถึงที่สุดก็ต้องพยายามประนีประนอม ยังต้องร่วมทาง หาจุดที่ดีที่สุดในการเดินไปข้างหน้าร่วมกัน

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Wands การแก้ปัญหาเฉพาะหน้าตลอดเวลา เป็นช่วงงานจะสุมรุมเร้าหลายเรื่อง มีปัญหาหน้างานมาเรื่อย ๆ ต้องพยายามจัดการอุปสรรคต่าง ๆ ให้ลุล่วงให้จงได้

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Cups ความสุขกับความสัมพันธ์ แต่ไม่ใช่เฉพาะคู่รักคู่ครองก็ได้ การได้พบปะคนที่รู้สึกดี ๆ ญาติมิตรพี่น้องเพื่อนฝูง ก็รวมอยู่ในไพ่ใบนี้ด้วย ส่วนคนที่มีความรัก แน่ละ ย่อมเป็นเวลาของความหวานชื่น

สถานการณ์การเงิน The Sun พระอาทิตย์เป็นของคุณ ข่าวดีในเรื่องการเงินจะมาถึง อะไรที่หนักใจจะคลี่คลายไป ปัญหาใดหากมี จะพบทางสว่าง

ธุรกิจ การงาน Ace of Wands จังหวะที่ดีของการริเริ่มกิจกรรมใหม่ โครงการใหม่ การตั้งหลักในเรื่องงานให้ดีกว่าที่ผ่านมา รวมไปถึงการใช้ความคิดสร้างสรรค์ การออกแบบงานในขั้นต้น การเข้าทำงานใหม่ด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands คุณกำลังไม่มีความสุขอยู่ลึก ๆ หรือเปล่า กับสิ่งที่ตกลงใจไม่เด็ดขาด ปัญหาคือการตัดสินใจของคุณเอง

คำแนะนำพิเศษ The Hierophant การตั้งสติ มีเหตุผล ใช้วุฒิภาวะ จะเป็นเรื่องสำคัญของคุณมาก ยิ่งถ้าคุณอยู่ในฐานะผู้ใหญ่กว่าคนอื่น อย่างไรก็ตาม คุณอาจได้รับแง่คิดบางอย่างจากคนที่มีความปรารถนาดีต่อคุณ แม้ฟังดูแรก ๆ เหมือนไม่ค่อยเข้าที บางสิ่งก็ดูล้าสมัย แต่ใคร่ครวญดี ๆ คุณนำมาใช้ประโยชน์ได้

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading...

125 Comments »

 • Issac Maez said:

  I simply want to mention I am just very new to blogging and site-building and certainly liked this web site. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You surely have exceptional stories. Appreciate it for revealing your website.

 • voyance tout de suite said:

  logiciel tarot par mail franceConsulter le excellent site : voyance par telephone gratuite

 • online business directory listing said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around on the internet and found…

 • browse article said:

  You need to be a part of a contest for one of the finest sites on the internet. I’m going to recommend this web site!

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • check post in sexoviajes.com said:

  I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something which too few people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something regarding this.

 • videos porno español said:

  Spot on with this write-up, I actually think this website needs a lot more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the advice!

 • great link said:

  A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you should publish more on this subject, it may not be a taboo subject but usually people don’t discuss these issues. To the next! Cheers!!

 • pack ego-t said:

  Decouvrir notre superbe site web : Acheter cigarette

 • find more in please-bang-my-wife.net said:

  I’m impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that’s equally educative and interesting, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something that too few people are speaking intelligently about. I am very happy I found this during my search for something regarding this.

 • entry pornarmy net said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • check post in formedplate.com said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • krajobrazy said:

  This website really has all the information and facts I wanted about this subject and didn

 • their website said:

  I’m scouting in order to discover as much in regards to on the net searching local community since i can. Can a person propose their preferred blog pages, flickr grips, or sites that you can learn most complete? Which ones are best? Kudos! .

 • check homeinsur.net said:

  I really like reading through a post that will make men and women think. Also, thanks for allowing me to comment!

 • smutlinxxx.com access said:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 • follow this content said:

  This is the right webpage for everyone who wants to understand this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject that’s been written about for many years. Great stuff, just wonderful!

 • check post said:

  I like reading through an article that will make people think. Also, thank you for allowing for me to comment!

 • use this link said:

  just what are some sought after and great websites for web blogs? ?? .

 • Låna pengar said:

  Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good results. If you know of any please share.
  Thanks! Låna pengar

 • viagra said:

  Hi my loved one! I wish to say that this article is awesome, nice written and include almost all vital infos. Iˇ¦d like to look extra posts like this .

 • marketing said:

  You need to be a part of a contest for one of the highest quality websites on the net. I most certainly will highly recommend this website!

 • franchising said:

  Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 • check post said:

  Oh my goodness! Awesome article dude!

 • Pearly Turziano said:

  You have ended a quantity of correct points there. I check taking place the web to discover more on the subject of the deliver and originate most nation will exit next to with your views by this site.

 • partylite candle said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to piddeling around on the internet and realized…

 • envo envelopes said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • click here to investigate said:

  What web blogs for political commentary should you advise using me to learn?

 • Longaberger review said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • Princesshouse said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and accurate info but here I noted…

 • Origami owl review said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I found this…

 • additional info said:

  I am just especially a newcomer to web design and development since i have zero prior encounter and know minimal amount of Code.. I want to know what the appropriate software is to purchase to build blogging. I fully grasp this may be a little complex to me and expensive, even if i had downloaded CS5 Model First-rate with Dreamweaver and Photoshop! !! . Does everyone have thoughts of software programs or ways of grow blog posts and world-wide-web websites effectively and inexpensive? . . THANKS! .

 • admin said:

  excellent points altogether, you just gained a new reader. What would you recommend in regards to your post that you made a few days ago? Any positive?

 • click this link here now said:

  This indicates there are certainly world-wide-web websites and blog sites devoted to a variety of adventures, these types of television set, your favourite music, day-to-day lives of celebs, . . … . Even So definitely cannot get a hold of blog pages and online resources specialized in looking at, regretfully an afterthought with regards to pastimes.. . Everybody know some truly well-liked and incredible designs? Timeless and current literature tend to be incredible with me, since i have examine both the.. . Cheers plenty! =o).

 • I was reading this said:

  Capitalize on your Opportunity…

  I appreciate, cause I discovered just what I used to be looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye…

 • Near Death Experience said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and precise information but here I found…

 • Mobile Apps & Mobile Sites said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I noticed a great article about…

 • penny stock egghead said:

  Should I submit a writing portfolio to Columbia University if I plan on being a creative writing major?

 • top article said:

  Is there a website that makes it easy to follow podcasts and blogging? I don’t present an ipod device, does that make a difference? .

 • venus factor review said:

  I’ve recently started a webcomic. After viewing some of my favorite other webcomic sites I noticed that they had a ? in every comic posted. My questions are: Do you have to Copyright a webcomic? Is it as simple as just typing in a ? into every comic or do I have to register something somewhere?.

 • Acheter eliquide cigarette said:

  Voir notre magnifique post : Acheter eliquide cigarette

 • Vinyl Wall Art said:

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 • Chevy Engines said:

  I will right away clutch your rss feed as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me realize in order that I could subscribe. Thanks.

 • Commercial Carpet said:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Commercial Property said:

  My husband and i ended up being delighted when Albert managed to complete his preliminary research because of the precious recommendations he discovered from your very own blog. It’s not at all simplistic just to choose to be giving out hints which most people might have been trying to sell. And we all discover we have got the website owner to give thanks to for that. The illustrations you made, the straightforward blog navigation, the friendships your site assist to create – it’s got everything superb, and it’s leading our son and us consider that the theme is thrilling, and that is unbelievably indispensable. Thanks for the whole lot!

 • Prom Jewelry said:

  A person necessarily assist to make critically posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to make this actual post extraordinary. Fantastic activity!

 • Cruise Vacations said:

  I have been reading out many of your articles and i can state pretty clever stuff. I will make sure to bookmark your blog.

 • Global Warming said:

  Hello my family member! I wish to say that this post is awesome, nice written and come with almost all significant infos. I would like to see more posts like this .

 • Oral Hygiene said:

  I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again

 • http://nibirurise.com/ said:

  Tumblr article…

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to…

 • Global Warming said:

  You can certainly see your skills within the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

 • Business Management said:

  Whats Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & help other users like its aided me. Good job.

 • Classroom Design said:

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

 • GPS Navigation said:

  It¡¦s really a nice and helpful piece of information. I¡¦m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 • Facial Treatment said:

  obviously like your website but you have to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality on the other hand I will surely come back again.

 • Bill of Rights said:

  Thank you for some other fantastic article. The place else may just anybody get that kind of info in such a perfect way of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m on the look for such information.

 • Virus Protection said:

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 • Business Ethics said:

  Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has helped me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist different customers like its helped me. Great job.

 • Skin Care Tips said:

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

 • Women Health said:

  You can certainly see your enthusiasm within the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 • venus factor review said:

  Is a URL for copyrighted web content also covered by the copyright?

 • Black Diamond Ring said:

  Needed to write you one very little note to finally say thank you once again on the beautiful guidelines you’ve shared on this site. It has been really incredibly open-handed of you to provide without restraint all many of us could possibly have offered for sale as an e book to help with making some bucks for themselves, mostly considering the fact that you might well have done it in the event you desired. The basics additionally worked like the fantastic way to fully grasp many people have a similar dream just as my very own to figure out a little more in regard to this problem. I know there are millions of more enjoyable occasions up front for people who check out your blog.

 • Business Loans said:

  Very efficiently written post. It will be useful to anybody who usess it, including me. Keep doing what you are doing – looking forward to more posts.

 • Games for Toddlers said:

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 • Tourist Attractions said:

  Hello. remarkable job. I did not expect this. This is a impressive story. Thanks!

 • Homes for Sale said:

  I’m not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

 • Ecommerce Website said:

  hello!,I really like your writing very a lot! proportion we be in contact more approximately your post on AOL? I need an expert on this space to resolve my problem. May be that’s you! Taking a look ahead to look you.

 • Leather Sofa said:

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 • Berber Carpet said:

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Car Modification said:

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 • Tablet PC said:

  Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 • Frieze Carpet said:

  As a Newbie, I am constantly searching online for articles that can benefit me. Thank you

 • Unsecured Loans said:

  I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 • look at this site said:

  I have read about blogs and form of determine what they are really. My real question is what things you compose on the blog site, like stuff thats in your thoughts or only regardless of what? And what websites am i able to logon to to start web logs? .

 • Ecommerce Website said:

  I have learn several just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you put to create this type of magnificent informative web site.

 • Physical Abuse said:

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 • Kitchen Flooring said:

  I have read several just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to make the sort of great informative web site.

 • Samsung Phones said:

  Well I definitely enjoyed reading it. This subject offered by you is very constructive for correct planning.

 • www.voyancesupergratuite.biz said:

  voyance par telephone en ligne parisDecouvrir mon excellent site web : voyance en direct

 • Shyla said:

  This is a clear relocation, I was wondering if I may possibly manipulate this write-up by my website, I will linkage it back to your website though. If this is a problem entertain agree to me know and I will acquire it down non-discriminatory away

 • dre beats said:

  will help you decide if it’s the right choice for you.

 • Susanne said:

  You should acquire part in a contest representing one of the paramount blogs on the web. I will urge this site!

 • Cheap mulberry blog said:

  Super-Duper blog! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • Cheap mulberry careers said:

  Just wish to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just excellent and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.
  Cheap mulberry careers http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • Discount oakley dispatch said:

  Great blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol
  Discount oakley dispatch http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • Cheap DC Comics Snapbacks said:

  Usually I don’t learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite great post.
  Cheap DC Comics Snapbacks http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • two tone Michael Kors watch said:

  As I web-site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.
  two tone Michael Kors watch http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • great content said:

  Very good write-up. I definitely appreciate this website. Keep writing!

 • Guadalupe said:

  Hi there, i emphatically considered necessary to drop you a line to declare that i absolutely enjoyed this exhaustive placement of yours, I have subscribed to your RSS feeds and have skimmed a few of your posts formerly nevertheless this one in fact stood outdated for me. I know that I am emphatically a stranger to you but I figured you might appreciate the admiration Acquire thoughtfulness and keep blogging.

 • hamburger said:

  Hamburger zawsze i tylko najlepszy jest w sieci ZigZac.

 • Necklace said:

  Excellent post. I was checking continuously this weblog and I’m impressed! Extremely useful info especially the last component I care for such information a whole lot. I was searching for this particular information for a very extended time. Thank you and ideal of luck.

 • Catherin said:

  I’ve understood that slightest 1717981 times. SCK was here

 • good link said:

  You’re so awesome! I do not suppose I have read anything like that before. So wonderful to discover someone with some unique thoughts on this issue. Seriously.. thanks for starting this up. This website is something that’s needed on the internet, someone with some originality!

 • Bamboo Flooring said:

  Keep working ,impressive job!

 • Auto Body Repairs said:

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your website?

 • Contemporary Bedroom Furniture said:

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • Girls Clothing said:

  I am always searching online for articles that can facilitate me. Thanks!

 • discount nike free shoes said:

  hi!,I really like your writing so a lot! percentage we keep in touch more about your article on AOL? I require a specialist in this area to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.
  discount nike free shoes http://www.hods.org/English/activities/emergency.asp?p=discount-nike-free-shoes.html

 • Real Estate Business said:

  Well I truly enjoyed reading it. This post provided by you is very effective for good planning.

 • European Vacation said:

  I do consider all the concepts you have presented in your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for novices. May just you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 • Global Warming said:

  Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 • Weight Loss said:

  What i do not understood is in fact how you are no longer really a lot more smartly-preferred than you might be right now. You’re very intelligent. You recognize thus significantly in terms of this topic, produced me in my view imagine it from so many varied angles. Its like men and women are not interested except it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs nice. All the time deal with it up!

 • Environmental Issues said:

  Thank you, I’ve recently been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have discovered till now. But, what concerning the bottom line? Are you sure in regards to the source?

 • Business Research said:

  Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually recognize what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my web site =). We can have a link change arrangement between us!

 • Samsung Galaxy Tab said:

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

 • Collaborative Learning said:

  I¡¦m now not certain the place you’re getting your info, however good topic. I needs to spend some time studying more or figuring out more. Thanks for magnificent info I was on the lookout for this info for my mission.

 • Hot Stone Massage said:

  Great amazing issues here. I am very satisfied to look your article. Thank you a lot and i’m having a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

 • Bill of Rights said:

  I carry on listening to the newscast talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

 • High Tech Gadget said:

  You completed a few fine points there. I did a search on the subject and found most people will go along with with your blog.

 • belstaff motorcycle clothing said:

  Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 • Business Research said:

  You completed a number of good points there. I did a search on the subject and found most folks will consent with your blog.

 • Hot Stone Massage said:

  you’re in reality a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It seems that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve done a fantastic job in this topic!

 • Low Calorie Diet said:

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Online Courses said:

  Hello. splendid job. I did not imagine this. This is a excellent story. Thanks!

 • student travel said:

  whoah this blog is wonderful i really like studying your posts. Stay up the good paintings! You realize, many people are looking around for this information, you can aid them greatly.

 • cork flooring said:

  What i do not understood is actually how you are now not really much more well-appreciated than you may be right now. You are very intelligent. You already know therefore significantly on the subject of this topic, made me individually consider it from numerous varied angles. Its like men and women don’t seem to be involved until it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs great. All the time maintain it up!

 • luxury home plans said:

  Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and web and this is actually irritating. A good site with interesting content, that is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 • Pearl Necklace said:

  I think this is one of the most important information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • luxury outdoor furniture said:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 • Trendy Clothing said:

  I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I’m quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

 • Law School said:

  I¡¦ve read some good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you place to make this type of wonderful informative site.

 • Financial Planner said:

  I was just seeking this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative web sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

 • Oak Bedroom Furniture said:

  Great remarkable issues here. I¡¦m very satisfied to see your article. Thanks so much and i’m having a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • everquest next platinum said:

  safe power leveling and gold

  You’re the one carrying out a really good job

 • Seamless Gutters Installation Johnston said:

  Yahoo results

  While browsing Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.