Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18 – 24 กุมภาพันธ์ 2556

19 February 2013 เข้าชม 3,019 142 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18 – 24 กุมภาพันธ์ 2556  โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18 - 24 กุมภาพันธ์ 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18 - 24 กุมภาพันธ์ 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength ความกล้าหาญ ความเข้มแข็ง การมีพลังเอาชนะอุปสรรคต่าง ๆ ได้ และการควบคุมตัวเองอย่างหนัก แต่ก็มีแนวโน้มจะเข้มงวดต่อคนอื่นด้วยเช่นกัน

ความรัก ความสัมพันธ์ The High Priestess ความลับในความสัมพันธ์ ? ไพ่ใบนี้เกี่ยวข้องกับรักซ่อนเร้น การเป็นคนหลังม่าน แต่จะเป็นคุณหรือเค้าล่ะ ที่ซ่อนอะไร ๆ ไว้ในใจ หรือบางทีอาจมีเรื่องที่ไม่พูดกันตรง ๆ อยู่หรือเปล่า

สถานการณ์การเงิน Wheel of Fortune มีจังหวะได้ผู้ใหญ่หรือคนในครอบครัวสนับสนุน ธุรกิจเริ่มฟื้นตัว จะมีโอกาสดี ๆ เข้ามา เป็นช่วงกระแสการเงินมาแรง การทำงานต่าง ๆ ได้รับผลตอบแทนงามมาก

ธุรกิจ การงาน Three of Cups เป็นไพ่ที่ดี บอกถึงการงานที่สนุกสนาน มีความรื่นเริง มีเรื่องน่ายินดี ได้งานพิเศษหรือร่วมงานกับคนที่ทำให้คุณรู้สึกสบายใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Wands (กลับหัว) สิ่งที่ไม่อาจต่อยอดไปได้ดีกว่านี้ การงานที่เพิ่งเริ่มต้นใหม่ ๆ ล้มเหลวลงกลางคัน

คำแนะนำพิเศษ Five of Swords มีจุดต้องถอยหรือวางมือเพื่อตั้งหลักใหม่ คุณอาจต้องยอมรับความพ่ายแพ้ หรือปลงใจกับเงื่อนไขบางอย่าง จำใจรับสภาพที่ตนเองไม่อาจจะต่อรองได้

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Four of Cups ความคิดที่สับสน การเลือกที่ยังมีข้อลังเล การตัดสินใจไม่ได้ บางครั้งแสดงถึงข้อมูลที่ไม่เพียงพอ ได้ข้อเสนอที่ยังไม่พึงพอใจ หากคุณต้องตัดสินใจเรื่องสำคัญ แนะนำให้หาผู้ช่วยค่ะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Wands ความสัมพันธ์ที่ก้าวหน้าไปอีกระดับ มีกิจกรรมต่าง ๆ ร่วมกันนอกเหนือไปจากเรื่องบนเตียง (อะนะ) หรือคุณอาจพบคนน่าสนใจในแวดวงงานใหม่ ๆ ได้สัมพันธ์กับเพื่อนของเพื่อนของเพื่อน ซึ่งจะนำความสัมพันธ์พิเศษมาให้ภายหลัง

สถานการณ์การเงิน Four of Pentacles อาจมีเรื่องให้คุณกังวลใจ รู้สึกไม่มั่นคง อยู่ในช่วงมัธยัสถ์อย่างมาก แต่ก็แสดงถึงคนที่มีทรัพย์สินรองรังอยู่แล้ว บางทีมีมากกว่าคนอีกมากมาย เพียงแต่บทจะเหนียวก็เกลือเรียกแม่

ธุรกิจ การงาน The Magician การเล่นแร่แปรธาตุ การค้าขายที่จะประสบความสำเร็จ ข่าวดีด้านการงาน จุดหักเหที่สำคัญ ได้ทำในสิ่งที่ไม่ถนัดหรือไม่ได้คิดมาก่อน แสดงถึงความคิดสร้างสรรค์โดยฉับพลัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Swords การทำในสิ่งที่ตนไม่มีความพร้อมแท้จริง การเร่งรัดใจร้อน ผลีผลามผิดจังหวะ

คำแนะนำพิเศษ King of Pentacles การบริหารจัดการเรื่องเงินมีความสำคัญมากในเวลานี้ คุณทำมันดีพอหรือยัง ถ้ารายรับมาก แล้วรายจ่ายล่ะ

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Death การเปลี่ยนแปลงครั้งสำคัญ การจบสิ้น การจากไปของบุคคลที่รักหรือมีอิทธิพลต่อชีวิต การสิ้นสุดลงของเหตุการณ์ใดเหตุการณ์หนึ่ง แต่ความหมายของไพ่ใบนี้มักอยู่ที่การก้าวผ่านความมืดสู่แสงสว่าง ช่วงรอยต่อของการสิ้นสุดและเริ่มต้นใหม่

ความรัก ความสัมพันธ์ Justice ความสัมพันธ์ที่ต้องพูดกันให้ชัดเจน มีกติการ่วมกัน ในคู่รักมักต้องมีความเท่าเทียมกัน ละเอียดรอบคอบเหมือนกัน ไม่มีใครอยู่เหนือใคร จึงจะไปกันรอด บางคู่อาจมีการลงนามในเอกสารสำคัญ การตกลงในเรื่องที่เป็นทางการ แต่จะรักหรือเลิกได้ทั้งสองอย่าง

สถานการณ์การเงิน Nine of Cups โดยทั่วไปแสดงถึงการเงินที่ดี ไม่ลำบาก แต่มักใช้จ่ายกับเรื่องส่วนตัว ที่อยู่อาศัย หรือสนับสนุนคู่รักคู่ครองมากเกินไป มีคำเตือนให้ใช้จ่ายเพื่อตัวเองบ้าง

ธุรกิจ การงาน Seven of Swords ไพ่ของการใช้วิธีหลาย ๆ แบบเพื่อหาทางรอด บางครั้งต้องใช้เทคนิคพลิกแพลงเพื่อแก้ไขปัญหา หรือทำงานร่วมกับคนที่มีเล่ห์กลพอสมควร บางครั้งก็แสดงถึงวาระซ่อนเร้นในที่ทำงาน หรือผู้คนที่กำลังเกี่ยวข้องกัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot เหนื่อยจนอยากล้มเลิกเป้าหมายกลางคัน การไปไม่ถึงจุดหมาย ขับเคี่ยวตัวเองเกินไปจนตึงเครียดสุด ๆ ถ้ามีการเดินทางต่างประเทศ ระวังความฉุกละหุกจะเกิดขึ้น

คำแนะนำพิเศษ Page of Pentacles จะได้ข่าวดีเกี่ยวกับทรัพย์สิน การเก็บออม การสะสมทรัพย์ คาดหวังได้ถึงความมั่นคงทางการเงินในระยะยาว หากคุณกังวลในเรื่องค่าใช้จ่าย โอกาสนี้สามารถ “เริ่มต้น” วางแผนแบบใหม่ ๆ ได้

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Wands การทะเลาะเบาะแวัง ปัญหาความขัดแย้งกับเพื่อนฝูง คนร่วมงาน การต้องเข้าร่วมในการตกลงเงื่อนไขบางอย่าง ซึ่งไม่สามารถตกลงกันได้ หากมีการประชุม การนัดหมาย เรื่องที่ต้องการความร่วมไม้ร่วมมือหลายอย่าง จะชุลมุนวุ่นวาย ยากจะได้ความสำเร็จ

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Pentacles ในบางคนอาจแสดงถึงคนรักหลายคน แต่ละคนก็ทำให้เหนื่อยไปคนละแบบ หรือเป็นช่วงที่คู่รักไม่ค่อยมีเวลาให้กัน ความสัมพันธ์กระท่อนกระแท่น ต่างฝ่ายอาจมีภาระของตัวเอง จัดสรรเวลาไม่ดีพอ

สถานการณ์การเงิน Page of Cups แม้จะเป็นเงินก้อนเล็ก แต่ก็มีจังหวะที่มั่นคง ไพ่ของคนที่ไม่มีความขาดแคลน การได้รับโอกาสดีอยู่เรื่อย ๆ หากจะใช้เป็นเวลาออมเงิน เก็บสตางค์ คุณจะมีตัวเลขสวยขึ้นเรื่อย ๆ

ธุรกิจ การงาน Three of Swords ปัญหาจากคนใจร้อน เจ้าอารมณ์ การทำงานร่วมกับคนที่ไม่มีความละเอียดอ่อน อีโก้จัด ระวังเรื่องผิดหวัง ชวนขุ่นมัว หรือความวุ่นวายจากบุคคลอื่นที่เข้ามาก้าวก่ายงานของคุณ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Wands ชะล่าใจไม่ได้เลย ระวังให้มากเรื่องเวลาที่กำหนดเป้าหมายเอาไว้ เป็นช่วงเหน็ดเหนื่อยและต้องแบกภาระความรับผิดชอบหลายอย่าง ไม่มีใครอื่นช่วยได้

คำแนะนำพิเศษ Six of Pentacles ด้านการขอเครดิต การกู้ยืม ไม่ว่าลูกหนี้หรือเจ้าหนี้จะได้รับความสมหวัง หากมีปัญหาด้านการเงินจะได้รับความช่วยเหลือ มีผู้ยื่นมือเข้ามา

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Devil ความเครียดที่ฝังแน่น การทำงานที่มีพันธะยาวนาน การตกในความสับสนปั่นป่วน หลงไปในโลกกิเลสตัณหา หรืออยู่กับความหงุดหงิด ขุ่นมัว มีเชือกที่ผูกมัดไว้ดิ้นไม่หลุด อาจเป็นเรื่องความสัมพันธ์หรือการงานก็ได้

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hanged Man มีสิ่งที่จำยอมเสียสละหรือยอมรับการแลกเปลี่ยน อาจมีเรื่องเสียใจ มีความสูญเสียเกิดขึ้น หรือมีความร้าวฉานที่ฝังอยู่ลึก ๆ ความสัมพันธ์มีปัญหาซ่อนอยู่ข้างใต้ อารมณ์เปราะบางเป็นพิเศษ

สถานการณ์การเงิน Ten of Pentacles ฐานะที่สมบูรณ์ คู่รักที่มั่งคั่ง ครอบครัวอาจเข้ามามีส่วนด้านการเงิน จะเป็นการสนับสนุน ให้การช่วยเหลือ หรือตัวคุณเป็นฝ่ายยื่นมือเข้าไปโอบอุ้มครอบครัวก็ได้ ในด้านที่ดีคือ ไม่ว่าคุณมีปัญหาอย่างไร สุดท้ายจะได้คนช่วยนั่นเอง

ธุรกิจ การงาน Eight of Cups รู้สึกแปลกแยกกับเพื่อนร่วมงาน ปัญหายืดเยื้อไม่จบไม่สิ้น หากมีการเดินทางจะไม่ราบรื่น พบอุปสรรคทำให้คุณผิดหวัง สถานการณ์แวดล้อมมักมีเรื่องบั่นทอนจิตใจ ระวังจะเป็นช่วงไม่อยากเข้าสังคมมากด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Swords เจอคนพูดกันไม่รู้เรื่อง ปัญหาด้านการสื่อสาร แต่อาจเป็นช่วงเวลาที่คุณเองมีจุดบอด มองเห็นปัญหาคนอื่นแต่ไม่เห็นตัวเอง

คำแนะนำพิเศษ Nine of Wands เหนื่อย เครียด อยากเปลี่ยนแปลง แต่ก็เปลี่ยนไม่ได้อยู่ดี ระวังความโลภ ความหวงแหน ความงก ตลอดจนความหลงตัวเองจนไม่ไว้ใจคนอื่น ใครทำอะไรก็ไม่ดีเท่าที่ตัวเองทำ ทุก ๆ อย่างจึงต้องลงมือเองทั้งหมด ได้ไม่คุ้มเสียหรือเปล่านะ

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Star นิมิตหมายที่ดีในเรื่องการงาน ข่าวดี ความหวังที่กำลังจะเป็นจริง ความรัก ความสุข ความสงบใจ สิ่งดี ๆ ที่เกิดจากมิตรภาพ หรืองานใหม่ที่เริ่มต้นขึ้นช้า ๆ ยังไม่ได้สำเร็จ ณ วันนี้ แต่มีทิศทางที่แจ่มใส

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Wands มีกิจกรรมร่วมกับคู่รักคู่ครอง เข้าร่วมเป็นหุ้นส่วน หรือสนับสนุนกันด้านการงานเป็นพิเศษ เติมเต็มแรงบันดาลใจให้กัน ความสัมพันธ์อยู่ในเกณฑ์ที่ดีมาก โดยเฉพาะคนที่เพิ่งเริ่มต้นกันได้ไม่นาน แต่ก็อย่าลืมว่าเส้นทางอีกยาวไกล ค่อย ๆ เรียนรู้กันไปอย่าเพิ่งใจร้อน

สถานการณ์การเงิน Queen of Pentacles เกี่ยวข้องกับการจัดระบบการเงิน การวางแผน คุณอาจได้จัดการงบประมาณก้อนใหญ่ มีเรื่องตัดสินใจด้วยความละเอียดรอบคอบ รวมไปถึงการร่วมงานกับมืออาชีพ และคุณเองทำงานเก่งขึ้นเรื่อย ๆ จากการเรียนรู้ประสบการณ์ตรง

ธุรกิจ การงาน Seven of Cups ระวังความฝันให้ดีค่ะ อาจมีเรื่องที่หลงละเมอไปบ้าง หรือคาดการณ์ดีเกินจริง หาจุดสมดุลกับจินตนาการและข้อเท็จจริงไว้ด้วย แต่จะส่งผลดีหากคุณทำงานในสายศิลปะ หรือเป็นศิลปินสร้างสรรค์ผลงานแขนงต่าง ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Cups คนในอดีตกลับมาสร้างปัญหาให้ พบเรื่องหลอกหลอนใจจากความหลัง อนึ่ง ประสบการณ์เก่า ๆ อาจเอามาใช้ไม่ได้ การเดินหน้าจะดีกว่าถอยหลังซ้ำ ๆ

คำแนะนำพิเศษ Page of Swords ต้องปรับตัวไปกับสภาวะปรวนแปร อาจพบสถานการณ์ที่สับสนวุ่นวาย มีข่าวร้ายข่าวลือไม่สู้ดีมาเข้าหูอยู่เรื่อย ๆ แต่ถ้าทำใจมั่นคงไว้ก็ไม่มีอะไรมาก สิ่งสำคัญอีกอย่างคือ อย่าฟังเรื่องไม่เป็นเรื่องให้มากนัก จิตจะตกเสียเปล่า ๆ

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Wands ยังมีปัญหาเฉพาะหน้าเข้ามาเรื่อย ๆ เหนื่อยทีเดียวในช่วงนี้ จะต้องต่อสู้ฝ่าฟันไปข้างหน้าด้วยความเหน็ดเหนื่อย แต่ก็หยุดหรือถอยไม่ได้ ไม่ว่างานใหญ่งานเล็ก แม้ในภาพรวมจะดูดี แต่จะมีปัญหาจุกจิกเกิดขึ้นตลอด

ความรัก ความสัมพันธ์ The Sun ใครที่เคยมีปัญหาเกี่ยวกับการคบหาคนรัก จะได้เปิดเผยอย่างมั่นใจ ช่วงเวลาเบิกบานสมหวัง ได้พบรักพบสุข มีความรื่นรมย์ร่วมกัน มีรักมีใคร่ ได้ไปพักผ่อนหรือใช้เวลาดี ๆ ร่วมกัน

สถานการณ์การเงิน The Empress การแปรสินทรัพย์เป็นทุน ความสุขและความสมบูรณ์ การเงินที่มั่นคงมั่งคั่ง การใช้จ่ายกับอสังหาริมทรัพย์ การเก็บออม ตลอดจนการสนับสนุนจากแหล่งทุนชั้นดี ซึ่งบางทีก็อยู่ในครอบครัวคุณเอง :-)

ธุรกิจ การงาน King of Cups ได้เพื่อนร่วมงานเป็นคนจิตใจดี พึ่งพาอาศัยได้ เหมือนอยู่ในบรรยากาศครอบครัวเดียวกัน ช่วยเหลือกัน แต่ถึงกระนั้นก็จะเจอคนเจ้าอารมณ์ คนเอาแต่ใจตัวเอง หรือคนที่มีสองบุคลิกอยู่ด้วย เรียกว่าจะดีก็ไม่ดีถึงที่สุด แต่จะร้ายก็ไม่เชิง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Pentacles คนต้องการแสวงหาผลประโยชน์จากคุณ คนที่มีความคิดเฉียบแหลมด้านการเงิน แต่มีแนวโน้มจะทำให้คุณขาดทุนมากกว่าได้กำไร

คำแนะนำพิเศษ Queen of Swords การต้องปกป้องผลประโยชน์หรือสถานภาพของตนเอง การทำใจให้เด็ดเดี่ยวเข้มแข็ง เป็นเวลาที่จะหาที่พึ่งพิงได้ยาก ทุก ๆ อย่างต้องทำด้วยตัวเอง เหนื่อยแค่ไหนก็ล้มไม่ได้

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Swords สถานการณ์ที่ทำให้คุณตกที่นั่งลำบาก ปัญหาที่สุมรุมเร้าเข้ามา ถูกกดดัน ถูกปิดล้อม เคลื่อนไหวอะไรได้ลำบาก บางเรื่องไม่ได้ก่อแต่ก็ต้องเข้าไปยุ่งด้วย มีบุคคลที่สามที่สี่เข้ามาก้าวก่ายในชีวิตคุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Emperor มีการใช้อำนาจ มีการควบคุมหรือปกครองกันอยู่ในที คู่รักที่ได้ไพ่ใบนี้มักมีความสัมพันธ์มั่นคง คบหากันยาวนาน แต่ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่งอาจกดดันอีกฝ่ายไม่รู้ตัว ยิ่งถ้าเป็นรักต่างวัย หรือรักต่างเพศ

สถานการณ์การเงิน Two of Wands มีความสำเร็จรออยู่เบื้องหน้า แต่การเงินสัมพันธ์กับงาน จึงอาจขึ้นอยู่กับการส่งเสริมของทีมหรือหุ้นส่วน คู่คิดที่ปรึกษา และการก้าวไปกับโอกาสที่ลงตัว หากมีการสมัครสอบ การแข่งขัน คุณจะได้ข่าวดี

ธุรกิจ การงาน Nine of Pentacles ช่วงเก็บเกี่ยวประโยชน์ลาภผล บางคนได้ผู้สนับสนุนการงานด้วยความเสน่หา หากก่อนหน้านี้เคยทำงานเหน็ดเหนื่อย จะได้เวลารับค่าตอบแทน ได้ลาภย้อนหลัง หรือเตรียมก้าวสู่ตำแหน่งที่มั่นคงกว่านี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Fool ระวังปัญหาจากความชะล่าใจ การมองโลกในแง่ดีเกินไป การเผชิญสิ่งใหม่ ๆ ท้าทาย แต่ก็เสี่ยงจะไถลลงเหวได้ทุกขณะ

คำแนะนำพิเศษ Three of Pentacles สิ่งไหนก็ตามที่คุณทำสบาย ๆ ไม่ได้จัดเป็นงานหลัก งานประจำ ดูไม่ได้ใช้ความตั้งใจอะไรมากกลับให้ผลดีอย่างไม่น่าเชื่อ อาจถือเป็นเคล็ดในการทำสิ่งต่าง ๆ ก็ได้ อนึ่ง การพักผ่อนจะยิ่งช่วยให้คุณมีความคิดสร้างสรรค์ และงานแล่นเร็วกว่าจมอยู่กับความเครียด

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Wands ใครที่ทำธุรกิจส่วนตัวเป็นช่วงที่ดีถึงดีมาก จะได้ใช้ทักษะในการสร้างเงินสร้างงาน การพัฒนาวิชาชีพ จะมีโอกาสดีด้านการงาน คำสั่งซื้อที่เพิ่มมากขึ้น หรือมีข่าวดีเกี่ยวกับการขยายกิจการ การเลื่อนตำแหน่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Cups ความสุขและความพึงพอใจ การบอกรัก การตอบรับความรู้สึกดี ๆ พบคู่ที่มีความสอดคล้อง รวมไปถึงการคืนดี ช่วงเวลาแสนหวานของคู่รัก แม้แต่การอินเลิฟกับคนที่เค้าไม่รู้สักหน่อยว่าคุณคิดอะไร (มีความสุขได้โดยลำพัง เอากับคุณสิ)

สถานการณ์การเงิน Six of Wands อีกไม่นานจะได้ข่าวดี สิ่งที่เคยเป็นปัญหาข้อขัดข้องต่าง ๆ จะลุล่วงถึงจุดหมาย งานการใดที่เคยล่าช้าจะมีความคืบหน้า แต่ถ้าคุณเพิ่งเริ่มต้นทำอะไรใหม่ ๆ ก็อย่าชะล่าใจไป ช้าแล้วช้าเลย เวลาวารีไม่รอใคร

ธุรกิจ การงาน King of Wands การร่วมงานกับคนเก่ง มืออาชีพ หรือมีโอกาสได้งานที่มีค่าตอบแทนสูง มีข้อเสนอดี ๆ เข้ามา แต่ในบางคนแสดงถึงการติดต่อสื่อสาร การขอความช่วยเหลือผู้ที่มีอำนาจอิทธิพล การใช้เส้นทั้งที่ไม่น่าจะต้องใช้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Swords เจอคู่แข่งขันหรือศัตรูที่มีกำลังมาก การจำใจสู้กับสถานการณ์ที่ยากลำบาก พบคนมีอีโก้สูง แข็งแกร่ง เรื่องชวนปวดหัวหนัก ๆ

คำแนะนำพิเศษ Judgement การมองเห็นข้อบกพร่องในอดีต ทบทวนเรื่องร้ายและดีที่ผ่านมา มีโอกาสสำคัญให้คุณทำสิ่งต่าง ๆ ให้ดีขึ้น การไม่ย้อนกลับไปทำสิ่งเดิม ๆ ที่เคยได้บทเรียนมาแล้ว

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Swords จิตใต้สำนึกมีความหวาดระแวง เป็นทุกข์ ญาติผู้ใหญ่อาจนำปัญหามาให้ หรือมีความวิตกกังวล สถานการณ์ที่นำความวุ่นวายใจมาให้เงียบเชียบ ดูแลระบบประสาท ปัญหาสุขภาพจากความเครียด ไมเกรน ปัญหาสายตา หรือการนอนหลับไม่สนิทด้วยค่ะ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Tower ปัญหาส่วนตัวที่คาดไม่ถึง ความสัมพันธ์ที่มีรอยร้าว เรื่องเซอร์ไพรส์ในทางลบ มีสิ่งที่สั่นสะเทือนความรู้สึกนึกคิด อีกฝ่ายทำให้ผิดหวังอย่างไม่น่าจะเกิดขึ้นได้ ความสัมพันธ์ไม่อาจจะดำเนินไปได้เรียบร้อยดังหวัง

สถานการณ์การเงิน Six of Swords การตกเบิกต่าง ๆ หากเคยล่าช้ามาก่อนจะได้ข่าวดี ปัญหาของคุณจะคลี่คลายออกไปเร็ว ๆ นี้ แต่ถ้ามีภาระหนี้สินก็ยังต้องอดทนอีกพักใหญ่ จะต้องรอเวลาเหมาะสมกว่าจะตั้งตัวได้อีกครั้ง

ธุรกิจ การงาน Four of Wands หากเข้าหุ้นทำธุรกิจจะมีความยั่งยืนไปในอนาคต ได้หุ้นส่วนที่ตั้งใจจริง จริงใจต่อกัน การงานมีความมั่นคง ถ้ามีการสอบการแข่งขันจะประสบความสำเร็จ และจะเป็นช่วงเวลาที่ดีมากสำหรับการเตรียมศึกษาต่อ หรือเข้าทำงานจริงจัง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Swords การหยุดพักที่ตนไม่เต็มใจ อาจต้องหยุดงาน ชะลอแผนการ หรือเกิดปัญหาสุขภาพบังคับให้ต้องหยุด อย่างไรก็ตาม การทบทวนและการตั้งหลักใหม่จะส่งผลดีต่อคุณมากกว่า

คำแนะนำพิเศษ Five of Cups อย่ามัวจมอยู่กับสิ่งที่ล่วงไปแล้ว อะไรที่เสียแล้วก็แล้วกันไป อย่าหมกมุ่นอยู่กับผิดหวัง เสียใจ หรือการเสียความรู้สึกที่ไม่ได้ช่วยให้อะไรดีขึ้นมา เดินหน้าไปเถอะ อุปสรรคมีไว้ให้เรียนรู้เป็นประสบการณ์

ช่วงตอบคำถามประจำสัปดาห์ สำหรับราศีมังกร (จะลงเพียงอักษรต้นของชื่อคุณนะคะ เจ้าชะตาคงจะจำคำถามตัวเองได้)

Q คุณ N การงานในเดือนนี้จะได้งานใหญ่ไหมครับ

 Six of Wands มีไพ่ที่ดีมากค่ะ สิ่งที่คุณรอคอยจะมาถึง และจะได้ข่าวดี ทำนายว่า แม้ไม่ได้งานใหญ่ดังต้องการ ก็จะมีข่าวดีอื่น ๆ มาแทนที่นะคะ

Q คุณ T เรื่องความรักระหว่างมังกรกับกันย์ ที่ห่างเหินกันนานกว่า 3 ปี จะได้ปรับความเข้าใจ และกลับมาคืนดีเป็นคู่สร้างคู่สมตามที่รอคอยไหมครับ

 The Empress มี ไพ่ของการเป็นคู่ครอง หรือสามีภรรยา (กรณีรักเพศเดียวกันก็คือคู่ที่มีความสัมพันธ์ลึกซึ้ง) ถือว่ามีโอกาสค่ะ เว้นแต่ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่ง มีการสมรสหมั้นหมายอย่างเป็นทางการแล้วในขณะนี้

Q คุณ H ปัจจุบันคบอยู่กับชายราศีกันย์ จะมีโอกาสได้เปลี่ยนแฟนเป็นชายราศีเมษหรือเปล่า แล้วชายราศีเมษที่ว่า เขาชอบเราหรือไม่

 Page of Swords สถานการณ์ยังไม่แน่นอนค่ะ ยังคาดหวังอะไรไม่ได้มาก ทั้งความสัมพันธ์กับสองฝ่าย ราศีกันย์หรือเมษก็ตาม

Q คุณ N ความรักที่รอจะได้สมหวังไหมคะ

 Four of Cups มีไพ่ของความลังเลเกิดขึ้น ลึก ๆ คุณหรืออีกฝ่ายหนึ่งกำลังไม่มั่นใจในสิ่งที่ตัวเองเลือกหรือเปล่า หรือมีใครอยากย้อนกลับไปแก้ไขอดีต ? ถามว่าจะสมหวังไหม ยังนะคะ แต่ไพ่เปิดประเด็นในเรื่องที่ว่า คุณทบทวนกันดีแล้วหรือยัง?

Q คุณ N ตอนนี้ทำงานเป็นลูกจ้างชั่วคราว ไปสอบเป็นพนักงานมหาวิทยาลัยจะได้หรือไม่

 Six of Swords โอกาส ยังยากอยู่นะคะ ถ้าดูจากหน้าไพ่ใบนี้ คุณยังต้องรอ และให้โอกาสที่ดีมาถึงหลังจากนี้ ปัญหาหลายอย่างจะยังยืดเยื้อ แม้แต่คำตอบที่ต้องการก็จะล่าช้ามาก

Q คุณ K เรื่องการงานการเงินค่ะ หากจะทำธุรกิจเล็ก ๆเสริม (นอกเหนือจากที่เป็นอยู่) จะดีจะประสบความสำเร็จหรือไม่คะ

 Justice ถือ ว่าไม่ขาดทุน แต่ก็ยังไม่ได้กำไรหวือหวาค่ะ ก็จะทำได้เรื่อย ๆ สิ่งสำคัญอยู่ที่การจัดระบบ และการจัดสรรปันส่วนที่เป็นธรรม หากมีหุ้นส่วนเพื่อนร่วมงานที่ร่วมทุนด้วยกัน ให้คุยกันให้ดีและชัดเจนแต่แรกด้วยค่ะ

Q คุณ C ขอถามเรื่องการงานครับ จะได้มีโอกาสโอนไปอยู่ตำแหน่งที่ตัวเองถนัดได้มากน้อยเพียงใด เพราะรู้สึกเหนื่อยและเบื่อกับงานที่ทำอยู่ปัจจุบันอย่างมาก แต่หาช่องทางไม่เจอเสียที

 Nine of Swords จังหวะ ของคุณยังไม่ค่อยดีเลยค่ะ มีไพ่ความวิตกกังวล และปัญหาบางอย่างน่าจะถมทับซ้อนมาจากในบ้านหรือครอบครัวด้วย ยังไม่มีโอกาสโยกย้ายตามต้องการนะคะ แต่สถานการณ์จริง ๆ อาจไม่หนักเท่ากับความรู้สึกหรือเปล่าคะ (หน้าไพ่บอกถึงความเครียดและกังวลมาก)

Q คุณ A ชีวิตคู่มังกรและสิงห์ที่รักและเลิกกันหลายครั้ง และมีลูกด้วยกัน ตลอด 6 ปี รักเลิกกันตลอดจนรู้สึกหมดใจแต่หนีกันไม่พ้น…เค้ายังรักเราและกลับมาดีกัน อีกไหม หลังเลิกกันครั้งนี้

 Knight of Pentacles ความสัมพันธ์นี้ยังมีพื้นฐานบางอย่างที่ทำให้ตัดกันไม่ขาดง่าย ๆ และตัวเค้าเองก็มีเสน่ห์บางอย่างในตัว มีแนวโน้มว่าเค้าจะยังกลับมาในชีวิตคุณค่ะ

Q คุณ N การงานจะมีโอกาสเปลี่ยนแปลงในทิศทางที่ดีขึ้นหรือไม่คะ ช่วงใดที่จะมีโอกาสนี้เข้ามา

 Knight of Cups จะมีโอกาสที่ดีค่ะ ดูจากหน้าไพ่แล้ว ในปี 2556 ก็จะมีข่าวดีนะคะ แต่ก็จะอยู่ในช่วงกลางปีเป็นต้นไป

Q คุณ P ไม่ได้เป็นลูกจ้างแล้ว ขอทราบธุรกิจส่วนตัวที่เหมาะกับลัคนา

 Nine of Wands งาน ที่เหมาะสมกับคุณ ยังอยู่เกี่ยวข้องอยู่กับลักษณะงานเดิม ๆ ที่เคยทำ หรือยังทำอยู่ค่ะ (คุณไม่ได้บอกอาชีพมา) อย่างไรก็ตามค่ะ ไพ่บอกถึงความไม่แน่ใจในตัวเอง ความลังเล อาจยังตัดสินใจไม่ชัดเจนด้วยหรือเปล่าคะ !?! อันดับแรก ไพ่แนะนำให้คุณตกลงใจให้ได้ก่อนค่ะ ในสิ่งที่ตนเองมองหาหรือคาดหวัง

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Wands การทำงานที่สนุกสนาน การเดินทาง ความกระตือรือร้น การได้รับมอบหมายงานสำคัญที่มีกำหนดเวลาแน่นอน ต้องขับเคลื่อนไปให้สำเร็จ หรือถ้าทำธุรกิจส่วนตัวก็จะได้แรงบันดาลใจอย่างมาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Temperance อาจต้องปรับความรู้สึกให้เป็นกลาง ยืดหยุ่นไปตามสถานการณ์ เรียนรู้กันด้วยการใช้ชีวิตความเป็นอยู่จริง ๆ และยังต้องปรับตัวเข้าหากันอีกหลายอย่าง เรียนรู้การอยู่ร่วมกับคนที่ไม่สมบูรณ์แบบ (ก็เหมือนตัวคุณล่ะ ใช่จะดีไปหมดทุกอย่าง จริงไหม ;-))

สถานการณ์การเงิน Queen of Cups ค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับชีวิตส่วนตัว ที่อยู่อาศัย ความรักความใคร่ แต่ก็แสดงถึงการเงินที่สมบูรณ์ มีรายได้ดี ไม่เดือดร้อนทางวัตถุ เพียงแต่ของบางอย่างแม้จะมีเงินก็อาจซื้อหาไม่ได้ ถึงที่สุดความสุขของคุณไม่ได้ขึ้นอยู่กับเรื่องเงินเท่านั้น

ธุรกิจ การงาน Eight of Pentacles เป็นไพ่ที่ส่งผลดีพิเศษสำหรับผู้ที่ทำงานด้วยทักษะอาชีพเฉพาะตัว มีจังหวะที่ดี มีงานที่ได้ค่าตอบแทนสูง ยิ่งขยันยิ่งได้ลาภผล หากทำมาค้าขาย หรือเป็นฟรีแลนซ์ก็จัดว่าเป็นช่วงเฮง ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hierophant อยู่ร่วมกับคนอนุรักษนิยม หรือมีแนวคิดที่ไม่สอดคล้องกัน เจอคนขี้บ่น คนแก่แต่ตัว ได้คำแนะนำที่ไม่เป็นประโยชน์ ต้องเข้าร่วมในวัฒนธรรมหรือประเพณีที่ไม่สร้างกรอบอึดอัดให้ชีวิต

คำแนะนำพิเศษ The World การปรับเปลี่ยนวิธีคิด การเรียนรู้จากการเดินทางที่ผ่านมา การยกระดับคุณภาพชีวิตที่ดีขึ้นจากความสมบูรณ์ภายใน และวงจรชีวิตที่กำลังจะเปลี่ยนผ่านสิ่งเก่าสู่สิ่งใหม่ อะไรที่จบลงจะเป็นผลดีมากกว่าผลเสีย

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Swords การเอาชนะอุปสรรคอย่างเด็ดเดี่ยวการตัดสินใจที่เด็ดขาด การฝ่าทะลุปัญหาด้วยความเข้มแข็ง ไพ่ใบนี้ยังบอกว่าแม้จะมีกำแพงขวางหน้า แต่คุณก็ต้องฝึกฝนหรือหาวิธีข้ามไปให้ได้ อย่ามัวแต่ยืนเหม่อลอยเฉย ๆ ไม่มีใครเข้ามาช่วยคุณโดยบังเอิญแน่

ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Wands การหยิบยื่นหรือสนับสนุนโอกาสทางการงานระหว่างคู่รัก การให้ความนับถือ เป็นคู่ร่วมคิดร่วมสร้าง ได้พบรักกับคนเก่ง คนที่มีประวัติการงานเด่น เรียนรู้ตัวตนของกันและกันผ่านการงาน มากกว่าแค่การมองตา จับมือ

สถานการณ์การเงิน The Hermit ค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับการเรียน การศึกษา หรือการแสวงหาความหมายให้ชีวิต และมักเกี่ยวข้องกับการใช้วุฒิภาวะในการทำงานเพื่อหาเงิน การยั้งคิด การระงับความอยากที่ว้าวุ่นในสิ่งฟุ่มเฟือยเกินกำลัง

ธุรกิจ การงาน Ten of Swords ความขัดแย้งกับกลุ่มคนที่ทำงานด้วยกัน อาจมีเรื่องแย่ ๆ เข้ามา หรือปัญหาที่ทับซ้อน ความซวยที่คุณไม่อาจจะหลีกเลี่ยงได้ งานใดที่ทำร่วมกับคนหมู่มาก แม้คุณจะทำตามลำพังได้ ก็ต้องให้โอกาสกับทีม ต้องไปด้วยกัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Five of Pentacles จุดโหว่ หรือรูรั่วที่คุณมองไม่เห็นการเงินที่ขัดสนทั้ง ๆ ที่น่าจะมีรายรับที่ดี หรือใช้จ่ายโดยประมาท ใช้เงินในอนาคตมากไป (และไม่ใช่หนแรก)

คำแนะนำพิเศษ Ace of Cups หาแรงบันดาลใจไว้ มองหาสิ่งดี ๆ ที่อยู่รอบตัวคุณ การเริ่มต้นใหม่เป็นเรื่องที่มีความหมายมาก เช่นเดียวกับการสร้างสุขในชีวิตประจำวัน คุณอาจมีปัญหาใหญ่ ๆ มากพอแล้ว ในเรื่องเล็ก ๆ ในจักรวาลส่วนตัว สร้างสรรค์มันให้ดีเท่าที่คุณจะทำได้ดีกว่า (มั้ย)

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

142 Comments »

 • Issac Maez said:

  I simply want to mention I’m all new to weblog and really loved you’re web-site. Probably I’m want to bookmark your site . You definitely have impressive writings. Thank you for sharing your web-site.

 • Consulter voyance said:

  voyance par telephone en direct parisConsulter mon nouveau site : voyance par telephone gratuite

 • good content said:

  Spot on with this write-up, I actually believe that this amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the advice!

 • online business directory listing said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I noticed this…

 • Can depression be cured said:

  Wikia…

  Wika linked to this site…

 • go to article said:

  Spot on with this write-up, I absolutely think this amazing site needs a lot more attention. I’ll probably be back again to see more, thanks for the advice!

 • pompy ciepła said:

  Nazwa “pompa ciepła” jest użyta przez analogię do nazwy powszechnie znanej “pompy hydraulicznej” pompującej ciecz (najczęściej wodę) z niżej położonego zbiornika do zbiornika położonego wyżej. Zarówno “pompa hydrauliczna” jak i “pompa ciepła” potrzebują energii dostarczonej z zewnątrz. Kiedy ciepło płynie w naturalnym kierunku (od wyższej temperatury do niższej), przepływ tego ciepła może być wykorzystany do napędu silnika cieplnego podobnie jak przepływ wody płynącej grawitacyjnie z góry na dół napędza silnik hydrauliczny (turbinę wodną). Aby “zmusić” ciepło do płynięcia w odwrotnym kierunku (od temperatury niższej do wyższej) należy z zewnątrz dostarczyć energii do napędu, podobnie jak przy pompowaniu wody z dolnego zbiornika do górnego. Przy odpowiedniej konstrukcji “pompa ciepła” i “silnik cieplny” mogą być jednym urządzeniem, podobnie jak jednym urządzeniem mogą być pompa hydrauliczna i silnik hydrauliczny w elektrowni szczytowo-pompowej.zasobniki solarne

 • visit now dans-porn-links com said:

  Spot on with this write-up, I absolutely believe that this amazing site needs much more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the information!

 • sharp telewizory said:

  Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 • Woocommerce loyalty said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I found this…

 • Workout motivation said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to messing around on the internet and realized…

 • pack ego-t said:

  Decouvrir le nouveau blog : Acheter eliquide cigarette

 • entry spankschoolgirls com said:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 • Tattoo letters said:

  Tumblr article…

  I saw a writer writing about this on Tumblr and it linked to…

 • see please-bang-my-wife.net said:

  After I originally left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve four emails with the same comment. Is there an easy method you are able to remove me from that service? Thanks a lot!

 • Watch Hong Kong Movies said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I found this…

 • porno español said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • see said:

  I am just requesting my mom. She doesn’t automatically intend to make earnings away them, her cause is to try using her web page (when it is popular) and use it as suggestions to quite possibly assist her get the paper document. She provides a headline for starters designated “Techniques to Life’s Disorders”. From where can she submit weblogs they usually grow to be renowned? She circulated it undoubtedly on WordPress but you have 3 thousand buyers submitting blogging sites hers may get dropped within mix. Any concepts? .

 • good article said:

  Excellent article. I absolutely appreciate this website. Keep writing!

 • Anonymous said:

  Great blog you’ve got here.. It

 • full post said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • try sluttymilfmom.com said:

  It’s difficult to find educated people about this subject, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 • good content said:

  Oh my goodness! Amazing article dude!

 • check pattayainfo.com said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • browse this site said:

  I am extremely new to web design when i do not have previous feel and know young Web-page coding.. I simply want to really know what the right application is to purchase to make sites. We have saved CS5 Creation Cost with Photoshop and Dreamweaver, having said that i achieve this can be a small more advanced in my opinion and expensive! !! . Does all people have advice of software application or approaches to improve web-sites and web sites quite easily and cheap? . . Kudos! .

 • viagra said:

  I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • tworzenie stron www said:

  Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am encountering troubles with your RSS. I don

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • Lena Sylvian said:

  We’re a congregate of volunteers and opening a pristine scheme in our community. Your web locate to be had us with helpful communication to paintings by. You’ve performed an impressive job and our full categorize will maybe be present thankful to you.

 • check storybeader.com said:

  Next time I read a blog, Hopefully it doesn’t disappoint me just as much as this one. I mean, Yes, it was my choice to read, however I actually believed you’d have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of complaining about something that you could fix if you were not too busy looking for attention.

 • partylite catalog said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • read here said:

  precisely what are some effective and widely used websites for personal blogs? ?? .

 • Origami owl product reviews said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I noticed a excellent post concerning…

 • Hugegenic reviews said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around online and realized…

 • admin said:

  Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, would test this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your wonderful writing because of this problem.

 • Conspiracy said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly saying that its difficult to procure good help, but here is…

 • Låna pengar snabbt said:

  I love what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage!
  Keep up the amazing works guys I’ve incorporated you guys
  to our blogroll. Låna pengar snabbt

 • read review said:

  I have known websites and sorts of be aware of what they are. My question is what do you generate for a web publication, like stuff that is in your thoughts or maybe just just about anything? And what websites can i logon to to get started with blogs and forums? .

 • read this post here said:

  Flexible Changing Opportunities…

  I like this post, enjoyed this one thanks for posting….

 • NDE said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around online and realized…

 • Building iOS/Android Apps said:

  Looking around…

  I like to surf around the internet, often I will just go to Stumble Upon and follow thru…

 • Brewing Bottle said:

  Informative and precise…

  Its difficult to find informative and accurate info but here I noted…

 • why not try these out said:

  I am asking for my mum. She doesn’t really intend to make bucks off of them, her motive is by using her web blog (whenever widely used) and employ it as personal references to quite possibly help out her obtain a local newspaper material. She boasts a name for a single often known as “Solutions to Life’s Health problems”. From which can she put up blog pages plus they grown to be widely used? She shared it currently on Word press but you can get 3 mil most people publishing weblogs hers receives displaced in prepare. Any points? .

 • Social Media Perth said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to piddeling around on the internet and found…

 • cigarette electronique said:

  Voir le superbe site web : Acheter eliquide cigarette

 • venus factor review said:

  I would like to start a blog speaking out against feminism. So I would like to know the best way to do it and the best place to go to start one..

 • dre beats said:

  and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • Real Estate Auctions said:

  Hi there, I found your site by way of Google while looking for a comparable topic, your site came up, it seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Business Ethics said:

  I’m so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 • Bedroom Design Ideas said:

  There is evidently a bunch to know about this. I think you made certain good points in features also.

 • iPod Touch said:

  Wow, marvelous weblog format! How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog glance easy. The full look of your web site is wonderful, let alone the content material!

 • Vinyl Flooring said:

  Keep working ,remarkable job!

 • Real Estate Business said:

  I must express my appreciation to you for bailing me out of this particular challenge. As a result of looking through the the net and seeing basics that were not pleasant, I thought my entire life was over. Being alive devoid of the strategies to the issues you have solved all through this review is a crucial case, and the ones which could have in a negative way affected my career if I hadn’t come across your web blog. Your own personal mastery and kindness in maneuvering almost everything was excellent. I am not sure what I would’ve done if I had not come upon such a solution like this. I’m able to at this time relish my future. Thanks for your time so much for the skilled and sensible help. I will not be reluctant to suggest the blog to anyone who should have guidelines on this subject.

 • Stiletto Heels said:

  Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually a tremendous site.

 • Healthy Lifestyle said:

  Great tremendous issues here. I am very satisfied to peer your post. Thanks so much and i’m having a look forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 • Environmental Issues said:

  Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 • Modern Bedroom said:

  Thank you for every other informative website. The place else could I am getting that kind of info written in such a perfect way? I have a undertaking that I’m just now operating on, and I’ve been on the glance out for such information.

 • SEO Marketing said:

  You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most individuals will consent with your blog.

 • Eco Products said:

  I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!

 • Best Antivirus said:

  I just wanted to compose a quick remark to be able to appreciate you for all the remarkable points you are sharing on this site. My long internet lookup has at the end been rewarded with good facts to exchange with my co-workers. I ‘d suppose that we visitors actually are definitely endowed to live in a fabulous site with so many outstanding individuals with good solutions. I feel pretty privileged to have encountered your entire webpages and look forward to some more fabulous times reading here. Thanks once more for all the details.

 • Frieze Carpet said:

  I think this is among the most vital information for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 • Mitsubishi Lancer said:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 • Bad Credit said:

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 • Financial Consultant said:

  Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too fantastic. I actually like what you’ve acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually a wonderful website.

 • Tourist Attractions said:

  I have recently started a site, the information you offer on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 • Alternative Education said:

  Howdy very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds additionally¡KI’m satisfied to find a lot of helpful info here in the post, we want work out extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • Business Ethics said:

  great submit, very informative. I ponder why the other specialists of this sector do not notice this. You must proceed your writing. I am confident, you’ve a great readers’ base already!

 • EverQuest Next Platinum said:

  I simply couldn’t depart your web site prior to suggesting that I extremely loved the standard information an individual provide on your visitors? Is gonna be back often to check out new posts

 • Decorative Panels said:

  As I site possessor I believe the content matter here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

 • LED Monitors said:

  I would like to express my appreciation for your kindness for individuals that really want guidance on that content. Your special dedication to getting the message all around turned out to be remarkably useful and have regularly enabled workers just like me to achieve their pursuits. Your own useful help can mean a great deal to me and extremely more to my office colleagues. Thanks a ton; from each one of us.

 • Women Health said:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 • Classroom Design said:

  I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.

 • Neverwinter Power Leveling said:

  I’ve been browsing online greater than 3 hours today, but I never discovered any fascinating article like yours. It is pretty price enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet will likely be a lot more helpful than ever before. “Oh, that way madness lies let me shun that.” by William Shakespeare.

 • Diamond Ring said:

  I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 • Samsung Galaxy Tab said:

  I was just seeking this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

 • Auto Body Repairs said:

  Wow! Thank you! I constantly wanted to write on my site something like that. Can I implement a part of your post to my site?

 • Holiday Packages said:

  you’re in point of fact a good webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve performed a great process on this subject!

 • Natural Skin Care said:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?

 • Natural Skin Care said:

  whoah this weblog is magnificent i love reading your articles. Stay up the good paintings! You know, many individuals are searching round for this info, you could help them greatly.

 • look at this site said:

  I am just truly fresh to web concept because i do not have previous sensation and know smaller HTML.. I just want to realize what an excellent application is to purchase to style web logs. I realise this is actually a small enhanced for me personally and expensive, whereas i had acquired CS5 Design Top notch with Photoshop and Dreamweaver! !! . Does any of us have information of application or means to grow web blogs and web-sites successfully and inexpensive? . . Thanks a bunch! .

 • dr dre headphones said:

  Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • Consultation voyance gratuite said:

  voyance par telephone en direct de marseilleVisiter ce nouveau post : voyance en direct

 • voyance : said:

  lire horoscope gratuit parisDecouvrir mon excellent site : voyance gratuite amour

 • dr dre beats said:

  Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users,

 • Cheap mulberrys said:

  What’s up, I read your blogs like every week. Your humoristic style is witty, keep up the good work!
  Cheap mulberrys http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • discount mulberry bags said:

  Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely excellent. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is actually a great web site.
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • Cheap annie oakley perfume said:

  Lovely site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also
  Cheap annie oakley perfume http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • BRIXTON snapback hats wholesale said:

  As a Newbie, I am permanently searching online for articles that can be of assistance to me. Thank you
  BRIXTON snapback hats wholesale http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • photography expert said:

  Wow, incredible blog format! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The entire glance of your website is fantastic, let alone the content!

 • Stevie said:

  WoW Fishing Bot

 • browse link said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • penny stock egghead review said:

  I’ll be teaching a creative writing class this summer to a group of 11-14 year-olds. I have experience teaching writing (mostly poetry) to adults, but teaching kids will be new territory. Does anyone have some great tips, websites, resources for exercises, and reading materials for this age group? Thanks!.

 • Olivia said:

  I’ve academic in mint condition equipment by instrument of your web situate. Solitary other entity I would really approximating to say is the fact that newer computer operating systems are sloping to allow far added remembrance to live played with, except they too request more storage space just to run. Rider an individual’s computer is not able to handle a good deal further remembrance down with the newest software package requires that storage expand, it usually is the time to procure a new Central processing unit before computer. Thanks

 • hamburger said:

  Hamburger działa kojąco na podniebienie. Hamburger w sieci ZigZac oraz franczyza w sieci ZigZac to spełnienie twoich marzeń i szansa na twój sukces!

 • Earrings said:

  Wow that was unusual. I just wrote an particularly long comment but following I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… nicely I’m not writing all that more than again. Anyways, just wanted to say excellent blog!

 • xxxkylierose website said:

  I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 • Real Estate Agents said:

  What i do not realize is in reality how you are now not really much more smartly-favored than you might be right now. You are very intelligent. You know thus considerably in the case of this matter, made me personally believe it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t interested unless it¡¦s something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. Always care for it up!

 • Kitchen Design said:

  Good info and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thank you :)

 • Business Research said:

  You made some good points there. I did a search on the subject matter and found most guys will approve with your website.

 • Android Tablets said:

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

 • Contemporary Bedroom Furniture said:

  I take pleasure in, result in I discovered exactly what I used to be having a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 • Property Investment said:

  I’m so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • Gothic Fashion said:

  Of course, what a splendid website and enlightening posts, I definitely will bookmark your website.Have an awsome day!

 • Weight Loss said:

  I am no longer certain the place you’re getting your info, however good topic. I must spend some time studying more or figuring out more. Thanks for excellent info I was looking for this info for my mission.

 • Living Room Ideas said:

  Just wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is just great and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 • Best Web Hosting said:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • Solar Technology said:

  You could definitely see your expertise in the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time go after your heart.

 • louis vuitton 2011 said:

  My brother recommended I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!
  louis vuitton 2011 http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-2011.html

 • pandora medical charm said:

  Wow! Thank you! I continually needed to write on my blog something like that. Can I include a fragment of your post to my site?
  pandora medical charm http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-medical-charm.html

 • louis vuitton speedy 40 said:

  Very descriptive post, I loved that bit. Will there be a part 2?
  louis vuitton speedy 40 http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-speedy-40.html

 • pandora jewellery box uk said:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?
  pandora jewellery box uk http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-jewellery-box-uk.html

 • personalised pandora charm said:

  Incredible points. Great arguments. Keep up the great effort.
  personalised pandora charm http://www.supportc2c.com/contactus/?p=personalised-pandora-charm.html

 • bauletto louis vuitton said:

  Touche. Outstanding arguments. Keep up the great work.
  bauletto louis vuitton http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=bauletto-louis-vuitton.html

 • borsa alma louis vuitton said:

  Hi there, how’s it going? Just shared this post with a colleague, we had a good laugh.
  borsa alma louis vuitton http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=borsa-alma-louis-vuitton.html

 • pandora newcastle said:

  Hi there, I discovered your site by the use of Google even as searching for a similar matter, your site came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.
  pandora newcastle http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-newcastle.html

 • pandora bracelet extender said:

  Well I truly enjoyed reading it. This article offered by you is very practical for accurate planning.
  pandora bracelet extender http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-bracelet-extender.html

 • Smart Phone said:

  I do agree with all of the concepts you have presented to your post. They are really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very brief for novices. Could you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post.

 • collezione borse louis vuitton 2012 said:

  Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, may test this IE nonetheless is the marketplace leader and a big portion of other people will leave out your magnificent writing due to this problem.
  collezione borse louis vuitton 2012 http://www.hotel-stella-marina.it/photogallery/louis-vuitton.asp?p=collezione-borse-louis-vuitton-2012.html

 • where to buy the cheapest beats by dre said:

  Wonderful paintings! This is the kind of information that are meant to be shared across the web. Disgrace on the search engines for now not positioning this submit higher! Come on over and seek advice from my web site . Thank you =)
  where to buy the cheapest beats by dre http://www.rowancountyonline.com/education.cfm?p=where-to-buy-the-cheapest-beats-by-dre.html

 • cheap beats by dre tour $10 said:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such fantastic information being shared freely out there.
  cheap beats by dre tour $10 http://www.rowancountyonline.com/education.cfm?p=cheap-beats-by-dre-tour-$10.html

 • super cheap beats by dre said:

  hello!,I love your writing so so much! percentage we communicate extra about your post on AOL? I need a specialist in this area to solve my problem. May be that’s you! Having a look ahead to peer you.
  super cheap beats by dre http://www.rowancountyonline.com/education.cfm?p=super-cheap-beats-by-dre.html

 • beats by dre sale said:

  wonderful points altogether, you simply received a emblem new reader. What could you recommend in regards to your post that you made a few days ago? Any positive?
  beats by dre sale http://www.rowancountyonline.com/education.cfm?p=beats-by-dre-sale.html

 • Aston Martin said:

  Valuable info. Fortunate me I discovered your site unintentionally, and I’m stunned why this twist of fate didn’t took place in advance! I bookmarked it.

 • delightful louis vuitton said:

  I抦 not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.
  delightful louis vuitton http://www.hotel-stella-marina.it/photogallery/louis-vuitton.asp?p=delightful-louis-vuitton.html

 • Frieze Carpet said:

  I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your website?

 • portafoglio louis vuitton donna said:

  I savor, cause I found just what I was having a look for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye
  portafoglio louis vuitton donna http://www.hotel-stella-marina.it/photogallery/louis-vuitton.asp?p=portafoglio-louis-vuitton-donna.html

 • beats by dre studio cheapest price said:

  Hiya, I am really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good website with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.
  beats by dre studio cheapest price http://www.rowancountyonline.com/education.cfm?p=beats-by-dre-studio-cheapest-price.html

 • beats by dre white said:

  Hello to every body, it’s my first go to see of this weblog; this website consists of remarkable and truly fine material for readers.
  beats by dre white http://www.rowancountyonline.com/education.cfm?p=beats-by-dre-white.html

 • Financial Planner said:

  Wow! Thank you! I constantly needed to write on my blog something like that. Can I implement a part of your post to my website?

 • Civil Procedure said:

  Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely fantastic. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a terrific web site.

 • 5Linx review said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • Buy Rickenbacker 325 Jetglo Electric Guitar said:

  Looking around…

  I like to look around the internet, regularly I will go to Stumble Upon and read and check stuff out…

 • Financial Management said:

  My husband and i were so glad when Chris could conclude his survey from your precious recommendations he came across in your web site. It’s not at all simplistic to just always be giving for free information and facts which often many others have been making money from. And we also acknowledge we now have the blog owner to be grateful to for this. These explanations you have made, the simple site menu, the friendships you can make it easier to instill – it is mostly amazing, and it’s helping our son in addition to the family consider that the concept is awesome, and that’s highly pressing. Thanks for all!

 • Holiday Packages said:

  I do agree with all of the concepts you have presented to your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too short for novices. May just you please lengthen them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 • Business Management said:

  hello!,I really like your writing very much! proportion we keep up a correspondence more about your post on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem. May be that is you! Looking ahead to see you.

 • tv shopping said:

  You completed various nice points there. I did a search on the issue and found the majority of persons will go along with with your blog.

 • iPad Tablet said:

  I am not sure the place you are getting your information, however good topic. I must spend some time finding out much more or understanding more. Thank you for excellent information I was searching for this info for my mission.

 • Apple Laptop said:

  Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 • RMT777 path of exile said:

  Enjoyed examining this, very good stuff, regards . “What the United States does best is to understand itself. What it does worst is understand others.” by Carlos Fuentes.

 • Modern Dining Room said:

  You could definitely see your skills in the paintings you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

 • Consolidation Loans said:

  I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

 • Interior Design Style said:

  I was just looking for this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.