Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556

16 March 2013 เข้าชม 3,300 128 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556  โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 11-17 มีนาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Swords ต้องเสียสละบางอย่างหรือพาตัวเองไปให้พ้นความยุ่งยาก เป็นช่วงหัวเลี้ยวหัวต่อสำคัญ ต้องหาวิธีตัดความรำคาญชั่วคราว

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Pentacles สองฝ่ายต่างก็ให้สิ่งที่มีค่าต่อกัน หมายรวมได้รูปธรรมและนามธรรม (เช่น กำลังใจ หรือทรัพย์) ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่งจะให้ความช่วยเหลือกันเป็นอย่างมาก

สถานการณ์การเงิน Three of Swords ปัญหาทางสุขภาพเล็ก ๆ น้อย ๆ มีเรื่องให้คุณหงุดหงิด เสียค่าใช้จ่ายกับสิ่งแตกหักเสียหาย ต้องแก้ไข ซ่อมแซม

ธุรกิจ การงาน Six of Wands ใกล้ถึงเป้าหมายเต็มทีแล้ว ฮึดสู้อีกนิด ไม่ละทิ้งวินัยงานอะไรที่ทำมาเป็นเวลายาวนาน คุณจะได้รับความสำเร็จทุกประการ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Wands เรื่องเก่าไปเรื่องใหม่มา ปัญหาที่ทยอยมาไม่ขาดสาย

คำแนะนำพิเศษ Page of Cups ทบทวนหรือปรับปรุงให้มีความสัมพันธ์ที่ดีกับบุตรหลาน บริวาร คนอายุน้อยกว่า การเรียนรู้งานศิลปะ งานอดิเรกใหม่ ๆ จะช่วยให้คุณมีชีวิตชีวาขึ้น
ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Pentacles เรียนรู้จากอดีตเพื่อวางรากฐานให้กับอนาคต การวางแผนชีวิตในขั้นต่อไป การสั่งสมประสบการณ์ การสู้งานหนักไม่ย่อท้อ

ความรัก ความสัมพันธ์ The High Priestess ความสัมพันธ์กับคนฉลาด มีโลกส่วนตัวสูง หรือคนที่ใช้เล่ห์กลเก่งอย่างอำพราง แต่ก็หมายถึงความสัมพันธ์ที่เปราะบาง ยากจะเดาใจกันได้ง่ายได้ด้วย

สถานการณ์การเงิน Death จะมีการเปลี่ยนแปลงสำคัญเกิดขึ้น อาจมีเหตุให้คุณสูญเสียเงินก้อนใหญ่ เจอค่าใช้จ่ายที่มาตูม หรือต้องหมดตัวก่อนอย่างน้อยหนึ่งครั้ง แล้วจึงจะเริ่มต้นใหม่ได้

ธุรกิจ การงาน The Devil ระวังการถูกชักจูงด้วยกิเลสมืดได้ง่าย คุณอาจทำงานอย่างกดดัน ใต้พันธนาการหรือแรงกระตุ้นบางอย่าง ซึ่งทำให้คุณไม่มีความสุขเท่าที่ควร

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Cups การใช้จ่ายฟุ่มเฟือยด้วยภาพลวงตา ความปรารถนาที่ไม่มีจุดจบ

คำแนะนำพิเศษ Ace of Wands ทำให้ดีที่สุด มองความสำเร็จที่เห็นลิบ ๆ ข้างหน้า จินตนาการว่าคุณจะไปถึงและไปได้ดีเสียด้วย

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Swords ปัญหาต่าง ๆ ไม่ใช่เรื่องใหญ่แต่ก็ทำให้คุณระคายเคืองพอดู อาจมีข่าวไม่ค่อยดีมาเข้าหู หรืออยู่ท่ามกลางสถานการณ์แปรปรวนอย่างหนัก

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Cups แสดงถึงการเลือกที่ไม่มีข้อยุติง่าย ๆ มีเรื่องลังเลใจ หรือตกลงใจไปแล้วแต่ก็ไม่พึงพอใจเสียทีเดียว คู่รักมักทะเลาะกันด้วยเรื่องจุกจิก เดี๋ยวดีเดี๋ยวร้ายต่อกัน

สถานการณ์การเงิน Five of Cups ไม่เต็มใจต้องจ่ายเงิน แต่ก็เลี่ยงไม่ได้ คุณอาจมีเรื่องผิดหวังหรือเสียใจกับค่าใช้จ่าย ประเภทจ่ายเงินไปแล้วนึกเสียดายภายหลัง

ธุรกิจ การงาน King of Cups ได้รับข่าวดี ร่วมงานกับคนที่มีศิลปะในการใช้ชีวิตหรือการทำงาน บรรยากาศในการทำงานดีขึ้นเรื่อย ๆ มีความสุขกับสิ่งที่ได้รับมอบหมาย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Swords ต้องพึ่งตนเองให้มาก การต้องสู้กับคนที่แข็งแกร่ง ยากจะเฉือนกันลง ช่วงเวลาที่ต้องอดทน

คำแนะนำพิเศษ Page of Pentacles จะได้รับของขวัญ ของมีค่า หรือจุดเริ่มต้นที่มั่นคงในระยะยาว มีช่องทางการเงินใหม่ ๆ มีโอกาสและข่าวดีอยู่รอบ ๆ มองหาให้เจอ

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Pentacles สถานการณ์ที่ดีขึ้นเรื่อย ๆ มีโอกาสดี ๆ เข้ามา ข่าวดีด้านการเงิน หรือรายได้จากงานที่ทำมาแล้วระดับหนึ่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Cups ร่วมกันวางแผนการชีวิต หรือคิดเกี่ยวกับที่อยู่อาศัย มีความสุขในชีวิตครอบครัว การสมรสสมรัก การสร้างบรรยากาศผาสุกร่วมกันเป็นไปราบรื่น

สถานการณ์การเงิน Two of Pentacles ระวังเงินขาดมือ หรือการใช้เครดิตมากเกินกำลังอาจต้องโยกเงิน หมุนเงิน หรือจัดสรรการเงินเหนื่อยหน่อยในช่วงนี้

ธุรกิจ การงาน Four of Swords การที่คุณเหนื่อยมากเกินไป มีความตึงเครียดสูง อาจมีงานที่ต้องเลื่อนหรือชะลอไปก่อน ควรจัดหาเวลาพักผ่อนให้ตัวเองบ้าง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Wands อาจเป็นตัวคุณเองที่ด้อยประสิทธิภาพเอาดื้อ ๆ หรือการทำงานกับคนเคยเก่ง จึงไม่ได้อะไรเป็นชิ้นเป็นอัน

คำแนะนำพิเศษ Two of Cups อย่ามองโลกในแง่ร้ายนัก สำหรับคนที่รักกัน ช่วงเวลาดี ๆ ที่มอบสิ่งสวยงามแก่กัน แม้จะแสนสั้นแต่ก็เป็นความชุ่มชื่นได้ยาวนาน

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Swords การทำตัวเองให้แข็งแกร่งมากกว่าเดิม ต้องต่อสู้กับวิกฤติที่หนักหน่วง หรือมีความสัมพันธ์กับคนใจแข็ง เด็ดเดี่ยว อัตตาสูง ปัญหาเยอะ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Moon จิตใจเปราะบางง่ายในช่วงนี้ จะมีช่วงความหวาดระแวงเกิดขึ้น อาจอ่านใจกันไม่ออก หรือเหมือนเดินหลงทางไปในความมืดมนทุกที ไม่มีความสุขกับความใกล้ชิด

สถานการณ์การเงิน Nine of Swords อาจเป็นเรื่องของความรู้สึกมากกว่าสถานการณ์ มีความกลัดกลุ้มหรือวิตกกับอนาคต ไม่ว่าการเงินจะดูมีอนาคตสดใสหรือไม่

ธุรกิจ การงาน Two of Swords ความพยายามจะแก้ไขปัญหา อาจพาไปสู่เรื่องเลวร้ายกว่าเดิม ระวังปัญหาด้านการสื่อสารด้วย ไม่ว่าจะเป็นการพูดกันไม่รู้เรื่อง เกิดข้อขัดข้องทางเทคโนโลยี อุปกรณ์เครื่องใช้เสียหาย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot ทิศทางสู่เป้าหมายที่ใฝ่ฝันมีอุปสรรคมาก การเดินทางที่ต้องขับเคี่ยวอย่างหนัก ไม่ว่าจะเป็นตัวเอง เพื่อนร่วมทาง

คำแนะนำพิเศษ The Star อย่าละเลยเรื่องความสอดคล้อง การร่วมทีม การแบ่งปัน และการนึกถึงส่วนรวม การร่วมแรงร่วมใจ และมิตรภาพจะมีความสำคัญกับคุณมาก

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Wands ต้องเข้าไปมีส่วนร่วมในกิจการของครอบครัว มีความรับผิดชอบมากขึ้น ระวังการรับงานที่อาจมากเกินตัว หรือมีภาระใหม่ ๆ เพิ่มเข้ามา มีปัญหาสุขภาพ

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Swords อาจรู้สึกตัวเองถูกจำกัดบทบาท ตกอยู่ใต้เงื่อนไขที่อึดอัด หรือไม่มีอิสรภาพอย่างแท้จริง หาความเข้าใจกันไม่เจอ มีช่วงที่เกิดข้อขัดข้องได้ง่าย ปัญหาเล็กสามารถกลายเป็นเรื่องใหญ่ได้ดื้อ ๆ

สถานการณ์การเงิน Ace of Pentacles มีโชคลาภ จะมีข่าวดี อาจได้รับรางวัล ได้ของมีค่า หรือมีจุดเริ่มต้นใหม่ทางการเงิน

ธุรกิจ การงาน The Tower การรื้ออย่างมโหฬารเพื่อประกอบสร้างขึ้นใหม่ให้ดีกว่าเดิม แต่อาจมีเรื่องไม่คาดฝันเกิดขึ้น หรือพบเรื่องทำให้คุณตระหนกตกใจ มีการเปลี่ยนแปลงรวดเร็วจนตั้งตัวไม่ทัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Pentacles ความ ตระหนี่ถี่เหนียวเกินพอดี การยึดติด ความรู้สึกเป็นเจ้าข้าวเจ้าของ

คำแนะนำพิเศษ The Magician หากฉุกใจคิดบางอย่าง หรือมีลางสังหรณ์แปลก ๆ เข้ามา แม้แต่สิ่งที่จุดประกายความคิดชั่ววูบในช่วงเวลาหนึ่ง อาจเป็นจุดสำคัญนำคุณไปสู่กุญแจคลายล็อกปัญหาได้

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Swords มีเหตุการณ์ที่หลีกเลี่ยงได้ยาก บางเรื่องก็มีที่มาจากคนอื่น ระวังจะมีความทุกข์หรือปัญหาโถมเข้ามา บางทีคนในบ้าน (เช่น คนในครอบครัว พ่อแม่พี่น้อง) ก็สร้างปัญหาเสียเอง

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Pentacles ช่วงเวลาของการแลกเปลี่ยนเรียนรู้ การส่งเสริมกัน อาจมีผลประโยชน์ในระหว่างคู่รัก แต่ไม่ใช่เรื่องเสียหายเสมอไป

สถานการณ์การเงิน Judgement บางคนเป็นช่วงต้องชำระหนี้สิน ยากจะผัดผ่อนได้ อาจมีคำประกาศหรือผลลัพธ์สุดท้ายของบางเรื่องออกมา ซึ่งกระทบแน่นอนต่อสถานการณ์การเงินส่วนตัว

ธุรกิจ การงาน Two of Wands ลองมองหาดี ๆ ใครสักคนหนึ่งอาจเป็นไม้เท้าสำคัญที่จะประคับประคองคุณให้แข็งแรงและมั่นคงกว่าเดิม คนที่หวังดีและอยู่เคียงข้าง ปรึกษาหารือกันได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Pentacles การอยู่ใต้อำนาจผู้ที่ถือเงินก้อนใหญ่กว่า สามารถควบคุมคุณได้

คำแนะนำพิเศษ The Emperor ตั้งหลักให้ได้ด้วยตัวเอง การพึ่งพิงผู้มีอิทธิพล หรือหาคนหนุนขาเก้าอี้ของคุณอาจเป็นเรื่องจำเป็นในบางเวลา แต่อย่าไว้ใจมากไป อะไรที่ไม่ถูกต้องจะเป็นปัญหาภายหลัง

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands การขยับขยายแวดวงชีวิตออกไปอีกระดับหนึ่ง มองหาลู่ทางใหม่ ๆ ไกลตัวออกไปจากเดิม แต่ก็ยังต้องอาศัยสายสัมพันธ์จากคนรอบข้าง

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Cups มีรักใหม่ การเริ่มต้นใหม่ของความรู้สึกดี ๆ การพบความสุขอย่างสดชื่นเบิกบานใจ บางคนคืนดีกัน เป็นเวลาที่จิตใจเหมือนถูกเติมเต็ม อีกอย่างคือคู่รักคู่ครองเข้ามาช่วยเหลือในเรื่องต่าง ๆ

สถานการณ์การเงิน Five of Wands ระวังให้มากหากคุณเป็นผู้ถือเงิน หรือจัดสรรการเงินแก่คนอื่น ๆ อาจมีข้อขัดแย้ง หรือมีปัญหากับคนหมู่มาก ด้านสถานการณ์ส่วนตัวมีเรื่องไม่ราบรื่น แต่จะผ่านไปได้หลังจากนี้

ธุรกิจ การงาน The World จะได้เปลี่ยนบรรยากาศทำงาน มาถึงปลายทางสุดท้ายของการจบเพื่อเริ่มต้นใหม่ แม้จะทำในสิ่งซ้ำซากวนเวียน แต่โดยรวมทั้งหมดจะให้คุณภาพชีวิตที่ดีแก่คุณ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Wands ความกระตือรือร้นชั่วแล่น ทำอะไรไม่สำเร็จ ท่าดีทีเหลว มีแต่ความฝันแต่ขาดการลงมือกระทำจริง

คำแนะนำพิเศษ The Fool ก้าวขาออกไปสูดอากาศสดชื่นให้เต็มที่ เปิดประตูบานใหม่ให้ตัวเอง คุณอาจพบประสบการณ์ใหม่ ๆ ในเร็ววันนี้

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Swords หลายอย่างขึ้นอยู่กับกาลเวลาจริง ๆ ไม่สามารถเร่งรัดได้ ปัญหาต่าง ๆ ของคุณมีแนวโน้มจะคลี่คลายออกไปทีละนิด แต่ก็ต้องอดทน ใจเย็น

ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Wands ความสัมพันธ์กับคนเก่ง คนฉลาด ประสบความสำเร็จในหน้าที่การงาน แต่คุณอาจต้องจัดการกับความสัมพันธ์เหมือนเป็นงานชิ้นหนึ่ง บางทีต้องใช้สมองให้มากกว่าความรู้สึก

สถานการณ์การเงิน Strength บางเรื่องต้องใจแข็งมาก ๆ ไม่ใช้จ่ายอย่างไร้สติ ถือว่ามีความมั่นคงในตัวเองอย่างมาก แต่ก็ยังต้องการการควบคุมค่าใช้จ่าย การมีวินัย

ธุรกิจ การงาน Temperance การโยกย้าย การต้องปรับตัวเข้ากับสถานที่ใหม่ ๆ เดินทางบ่อยกว่าเดิม เป็นช่วงจัดสมดุลให้ชีวิต การรักษาความสงบให้ตัวเอง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Five of Pentacles รายจ่ายจุกจิกรวมแล้วก็เป็นก้อนโต เงินสดขาดแคลน

คำแนะนำพิเศษ Nine of Cups บางคนกำลังมีรักซ้อน (หรือเปล่า) รักษาโลกส่วนตัวไว้ให้ดี อาจมีเรื่องที่ไม่ต้องการเปิดเผยกับใคร เก็บช่วงเวลาแสนสุขพิเศษของตัวเองไว้

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Justice การขอความร่วมมือจากผู้เชี่ยวชาญ การร่วมงานกับรัฐ วางแผนอย่างละเอียดรอบคอบ การลงนามในเอกสารสัญญาสำคัญต่าง ๆ เพื่อการแสวงหาความยุติธรรม

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Wands อาจมีช่วงที่คุณต้องการเปลี่ยนแปลง เอาใจออกห่างคนรัก มองเห็นแต่ปัญหาจนอยากโยกย้าย อยากปลีกตัว แต่ก็ยังไม่ใช่เวลาจะเลิกกันเด็ดขาด

สถานการณ์การเงิน Wheel of Fortune มีโอกาสใหม่ ๆ เข้ามา การลงทุน การใช้จ่ายต่าง ๆ ไหลลื่นเป็นพิเศษ โดยทั่วไปถือว่าเป็นไพ่ให้จังหวะดีในการเสี่ยงโชค แต่กำหนดเวลาไม่ได้ ต้องลุ้นเอาด้วยตัวเอง

ธุรกิจ การงาน Ten of Pentacles อยู่ในบรรยากาศที่แวดล้อมด้วยผู้คนรักใคร่ห่วงใยกัน มีมิตรภาพที่ดี ทำงานโดยได้สิ่งที่มีคุณค่าต่อจิตใจเป็นของตอบแทน ทำงานอย่างมีความสุข หรือสร้างสรรค์ร่วมกับครอบครัว

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Empress (กลับหัว) ไม่มีคู่คิดใกล้ชิด ต้องรับภาระปัญหาในครอบครัวโดยลำพัง ช่วงเวลาแห้งแล้งขัดสน ไม่มีคนช่วยเหลือ

คำแนะนำพิเศษ The Sun มีกำลังใจไว้ดีกว่า ไม่ว่ามีเรื่องใดเป็นอุปสรรค จะมีเรื่องที่ทำให้คุณยิ้มได้ สบายใจขึ้น บางคนได้รับเกียรติยศชื่อเสียง มีคนยกย่อง ได้ของรางวัลเครื่องประดับ

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Cups การได้พบคนรักเก่า เพื่อนเก่า ได้ไปในที่ ๆ มีอดีตกันมา มีความสุขกับความทรงจำ หรือการปรึกษาหารือ การสนับสนุนกันในทางสร้างสรรค์

ความรัก ความสัมพันธ์ The Lovers ไม่แน่ใจกับสิ่งที่เกิดขึ้น มีเรื่องให้คุณต้องตัดสินใจ อาจเป็นเงื่อนไขที่ดีเท่ากัน หรือแย่พอกัน บางคนต้องเลือกว่าจะอยู่หรือจะไป

สถานการณ์การเงิน The Hermit การใช้เงินกับการเรียนการศึกษา หรือวางแผนการเงินอย่างเป็นระบบ ใช้จ่ายเงินตามความต้องการแท้จริงของตัวเอง ใช้สติปัญญาเข้าช่วยในการทำธุรกิจ

ธุรกิจ การงาน Ace of Swords ไม่ง่ายที่จะเดินหน้า ก่อนจะลุยโปรเจคท์ใด ๆ จะมีเรื่องสำคัญให้คุณต้องตัดสินใจ ต้องรวบรวมกายใจให้เข้มแข็งเพื่อฝ่าไปให้ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Swords การเผชิญหน้ากับคนที่กร้าวแกร่ง คนเจ้าอารมณ์ ความขัดแย้งที่หลีกเลี่ยงไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ Knight of Cups มีความสุขกับชีวิตปัจจุบันของคุณ แม้จะมีเรื่องห่วย ๆ เป็นแง่งหนามคอยตำเท้าอยู่ก็เถอะ

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Pentacles พบความสุขในเรื่องที่ไม่คาดหมายมาก่อน โชคดีด้านการเงิน มีรายได้พิเศษ หรือเพื่อนฝูงนำโชคลาภมาให้ แม้มีปัญหาหนัก ๆ ด้านอื่น แต่ชีวิตประจำวันจะปกติดี

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hanged Man พบช่วงแย่ที่สุดในความสัมพันธ์ แต่จากนั้นจะนำคุณไปสู่ทิศทางใหม่ ๆ อย่างไรก็ตาม คุณอาจเก็บปัญหาเอาไว้เพียงลำพัง ไม่ได้เปิดเผยกับใคร ยิ่งสร้างแรงกดดันอยู่ภายในเยอะ ๆ

สถานการณ์การเงิน The Hierophant จะได้ผู้เข้ามาช่วยชี้แนะแนวทาง หากมีปัญหา จะได้รับความช่วยเหลือ ได้ใช้สติปัญญาเข้ากำกับ อนึ่ง อาจหมายถึงการยับยั้งชั่งใจ การลดละความปรารถนาทางวัตถุ ไม่ใช้เงินกับกิเลสด้านมืด

ธุรกิจ การงาน Eight of Pentacles คนที่มีความสามารถพิเศษด้านต่าง ๆ จะได้ใช้โอกาสและศักยภาพของตนเอง นำมาซึ่งความสำเร็จและผลตอบแทนที่ดี มีการขยายขอบเขตงานออกไปอีก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Pentacles ปัญหาระหว่างเพื่อน หรือกับญาติพี่น้อง การให้ที่ไม่จริงใจ การรับที่เปล่าประโยชน์

คำแนะนำพิเศษ Queen of Cups หากต้องรอคอยใครหรืออะไรอยู่ อย่าลืมนึกถึงตัวเอง

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

128 Comments »

 • Hipolito M. Wiseman said:

  I simply want to mention I am beginner to weblog and really enjoyed your web site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You definitely come with incredible posts. Appreciate it for sharing your blog.

 • Extra voyance said:

  voyance par telephone franceDecouvrir le nouveau blog : voyance gratuite immediate

 • post of albumsexo.com said:

  Excellent write-up. I certainly love this website. Stick with it!

 • Can depression be cured said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I noticed a excellent post about…

 • sexo-cam com said:

  You need to take part in a contest for one of the most useful websites on the internet. I will highly recommend this web site!

 • zasobniki solarne said:

  Sprężarkowe pompy ciepła realizują obieg termodynamiczny (obieg Lindego), będący odwróceniem obiegu silnika cieplnego. Ciepło jest pobierane przez parujący ciekły czynnik roboczy znajdujący się pod niskim, stałym ciśnieniem [ciepło przemiany fazowej] czynnik termodynamiczny (freon, amoniak, dwutlenek węgla) w parowniku (dolne źródło ciepła), i dalej jako para trafia do sprężarki, gdzie rośnie jej ciśnienie oraz energia wewnętrzna. Para pod wysokim, stałym ciśnieniem oddaje ciepło skraplając się w wymienniku ciepła – skraplaczu (górne źródło ciepła) i czynnik w postaci cieczy przez zawór dławiący, lub rurkę kapilarną, lub turbinę rozprężną gdzie następuje spadek ciśnienia, trafia z powrotem do parownika.pompy ciepła

 • browse page said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • http://www.lånapengarsnabbtidag.com said:

  I blog frequently and I truly appreciate your content.
  This great article has really peaked my interest.
  I am going to book mark your website and keep checking for new
  information about once a week. I opted in for your RSS feed as well.
  Låna pengar snabbt

 • Woocommerce loyalty said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I noticed this…

 • Cash Funnel Machines said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to piddeling around online and realized…

 • Tattoo letters said:

  Informative and precise…

  Its difficult to find informative and precise info but here I noted…

 • lesbianporns.net said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • Watch Hong Kong Movies said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I found this…

 • check please-bang-my-wife.net said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • Acheter e-cigarette said:

  Visiter notre nouveau post : Acheter cigarette

 • full content said:

  Right here is the right web site for everyone who hopes to understand this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that’s been written about for many years. Great stuff, just wonderful!

 • you can try here said:

  I might really love to have a site but.. I’m not certain which kind of information sites get the most traffic? Which kind of blogs do you surf? I typically surf shot web logs and designer blogs and forums. Just finding a survey now thanks a bunch! .

 • atrakcje turystyczne said:

  Hi there! I could have sworn I

 • kendallslibrary homepage said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • get more in farmerdanrn.com said:

  I’m very happy to find this web site. I wanted to thank you for ones time just for this wonderful read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you bookmarked to see new things on your web site.

 • check website said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • try sexonfire.net said:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 • hdapi.com said:

  I enjoy looking through a post that will make people think. Also, thanks for permitting me to comment!

 • site web said:

  This basically means, how to look for sites that suit what I would like to learn more about? Does an individual find out how to Read through web sites by topic area or no matter which on blogger? .

 • Låna pengar snabbt said:

  My spouse and I stumbled over here coming from a different web address
  and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to looking into your web page again. Låna pengar

 • internet said:

  Good day! I could have sworn I

 • viagra said:

  Merely a smiling visitant here to share the love (:, btw great pattern .

 • browse link said:

  Very good article. I absolutely love this website. Thanks!

 • Nathanael Greenbacker said:

  I am not truly magnificent with English nevertheless I attain this especially relaxing to interpret.

 • more info here said:

  What is the website which makes it easy to understand blogs and podcasts? I don’t offer an ipod touch, does that case? .

 • pop over here said:

  Changing Priorities Overnight…

  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a weblog website? The account aided me a appropriate deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered shiny clear idea….

 • Longaberger baskets said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around on the internet and found…

 • Princesshouse said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly saying that its hard to find quality help, but here is…

 • penis enlargement said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to messing around on the internet and found…

 • look at these guys said:

  Which are the most effective internet resources and information sites dedicated to literature and reading through?

 • Disinformation plot propaganda said:

  Tumblr article…

  I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to…

 • Bonuses said:

  Which is where around the web can an approved psyciatrist write-up blog posts and articles (or blog sites) to enable them to get sought after?

 • Mobile Websites said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly saying that its difficult to get good help, but here is…

 • Portable Tea Pot said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting topic…

 • financial said:

  Just Browsing…

  While I was surfing yesterday I noticed a great post about…

 • penny stock egghead review said:

  Hi, Neat post. There is a problem with your web site in internet explorer, would test this… IE still is the market leader and a huge portion of people will miss your wonderful writing due to this problem.

 • linked here said:

  Just where on-line can an accredited psyciatrist write-up well written articles (or blog pages) for them to change into best-selling?

 • how to use and more here said:

  Just Browsing…

  While I was browsing today I noticed a great post concerning…

 • Berber Carpet said:

  I have not checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

 • http://nibirurise.com/ said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting topic…

 • Geothermal Energy said:

  I precisely desired to appreciate you again. I do not know the things I might have achieved in the absence of the entire creative concepts revealed by you about this topic. It previously was an absolute distressing situation for me personally, however , considering the very specialized approach you solved it made me to jump for happiness. I am just grateful for your advice and even hope you realize what a powerful job you are providing training many others all through your website. I’m certain you’ve never encountered any of us.

 • Business Ethics said:

  Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I include a fragment of your post to my website?

 • High School Graduation said:

  I intended to compose you the very small note to give many thanks over again with your lovely solutions you have featured in this case. It is so particularly open-handed with people like you to supply freely what exactly most people could have sold for an electronic book in order to make some money on their own, principally since you could possibly have tried it if you desired. Those secrets additionally served like a great way to fully grasp many people have the identical dreams really like my personal own to grasp a good deal more when considering this issue. Certainly there are many more fun sessions ahead for those who view your site.

 • Berber Carpet said:

  I savor, cause I discovered exactly what I was having a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 • Automotive Repair said:

  Normally I don’t learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great post.

 • dre beats said:

  Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • Luxury Vacation said:

  We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 • Stiletto Heels said:

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 • LED Monitors said:

  Hello my family member! I want to say that this post is amazing, great written and include approximately all significant infos. I¡¦d like to see more posts like this .

 • Homes for Sale said:

  Hi there very nice website!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also¡KI’m glad to seek out a lot of useful info right here within the submit, we want develop extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • Best Web Hosting said:

  whoah this blog is fantastic i really like reading your posts. Keep up the great work! You recognize, a lot of individuals are hunting around for this information, you can help them greatly.

 • Subaru Impreza said:

  I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 • Financial Management said:

  Hello. fantastic job. I did not imagine this. This is a splendid story. Thanks!

 • Financial Accounting said:

  Great blog here! Also your web site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 • GPS Navigation said:

  Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 • Foreign Policy said:

  I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 • Natural Vitamin said:

  I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

 • cigarette ego-t said:

  Consulter le superbe post : cigarette electronique paris

 • LED Monitors said:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 • Hosting Services said:

  I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :)

 • Civil Procedure said:

  A lot of thanks for each of your efforts on this web site. My mom takes pleasure in conducting internet research and it’s obvious why. Many of us know all regarding the dynamic means you provide both interesting and useful secrets via your web blog and as well encourage participation from the others about this theme plus our own child is actually understanding a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You are conducting a tremendous job.

 • Hot Stone Massage said:

  Great amazing issues here. I am very satisfied to look your article. Thanks a lot and i’m looking ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

 • Leather Sofa said:

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 • hop over to these guys said:

  Is there a website which make it simple to follow blogging sites and podcasts? I don’t have an ipod device, does that thing? .

 • Oral Hygiene said:

  I must show some appreciation to the writer just for rescuing me from this particular setting. Because of looking out throughout the online world and seeing solutions which are not beneficial, I thought my life was over. Being alive devoid of the answers to the problems you have solved through your main post is a crucial case, as well as those that would have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t encountered your website. Your good talents and kindness in handling the whole lot was very useful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a stuff like this. I can at this moment relish my future. Thanks so much for this professional and results-oriented guide. I won’t hesitate to propose your site to anybody who needs guide on this subject matter.

 • Healthy Teeth said:

  Usually I do not read article on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thank you, very great post.

 • Commercial Carpet said:

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • Bedroom Design Ideas said:

  Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my website something like that. Can I implement a part of your post to my site?

 • Samsung Phones said:

  I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i¡¦m glad to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot indubitably will make sure to do not omit this site and give it a look on a constant basis.

 • EQ Next Platinum said:

  Some truly quality content on this web site , saved to favorites .

 • Marketing Plan said:

  Great blog here! Also your website loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 • Leather Furniture said:

  Excellent blog here! Also your website loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 • Black Diamond Ring said:

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 • Real Estate Business said:

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 • Alternative Education said:

  Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 • Tourist Attractions said:

  I¡¦ve recently started a website, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 • Environmental Issues said:

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your website in my social networks!

 • adonis golden ratio system said:

  It’s truly a nice and helpful piece of info. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 • dre beats said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune.

 • dr dre beats said:

  OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • Cheap mulberry blog said:

  Super-Duper website! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • discount mulberry bags said:

  Stunning quest there. What happened after? Take care!
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • BRIXTON snapback hats wholesale said:

  Iˇm now not positive where you are getting your info, but great topic. I needs to spend a while finding out more or working out more. Thank you for wonderful info I was searching for this information for my mission.
  BRIXTON snapback hats wholesale http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • Discount oakley dispatch said:

  My husband and i were really satisfied that Albert could complete his web research through the precious recommendations he received out of the weblog. It’s not at all simplistic to just be handing out tips and hints which often many others may have been trying to sell. Therefore we know we have got the writer to appreciate for this. The most important illustrations you’ve made, the simple web site menu, the relationships you give support to foster – it is everything exceptional, and it is facilitating our son and us do think this content is cool, and that’s particularly vital. Thanks for everything!
  Discount oakley dispatch http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • Cheap mulberry blog said:

  My husband and i ended up being very fortunate Louis could finish up his researching via the ideas he grabbed while using the web page. It is now and again perplexing to simply find yourself giving for free tips and tricks which often other folks could have been making money from. Therefore we take into account we’ve got the website owner to give thanks to because of that. Those illustrations you’ve made, the easy blog navigation, the relationships you can give support to instill – it’s got many awesome, and it’s letting our son and our family understand that situation is pleasurable, which is certainly particularly important. Many thanks for all the pieces!
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Fabulous, what a webpage it is! This blog gives useful facts to us, keep it up.
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • Michael Kors blue watch said:

  whoah this blog is magnificent i like reading your articles. Stay up the good paintings! You know, many people are hunting round for this information, you could help them greatly.
  Michael Kors blue watch http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • mulberry satchel Sale said:

  I have been checking out many of your posts and i must say nice stuff. I will make sure to bookmark your site.
  mulberry satchel Sale http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • Cheap mulberrys said:

  Your mode of telling all in this post is genuinely pleasant, every one can effortlessly understand it, Thanks a lot.
  Cheap mulberrys http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • good page said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • Blair said:

  I think further tangle locate proprietors should acquire this situate as an exemplary, fantastically clean and excellent client welcoming technique and design, as fine as the pleased. You’re an expert in this topic!

 • voyance gratuite en ligne said:

  voyance par telephone en ligne toulouseVisiter ce magnifique post : voyance gratuite immediate

 • Johnetta said:

  I this way column, enjoyed this one regards pertaining to posting. The universe is just not hostile, nor yet can it live unfriendly. It is immediately not very good. by John Andrew Holmes.

 • navigate to xxxkylierose.com said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • Pura said:

  nice locate the text becomes a bit hard to read on your background after a while tho. jus a open evocation =)

 • hamburger said:

  Hamburger to nasze motto, hamburger jest pyszny, nie mozna sie mu oprzec!

 • Indian Jewellery said:

  I’m often believed about this, appreciate it for placing up.

 • Google said:

  Google…

  Although internet sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they are basically really worth a go via, so possess a look….

 • Living Room Ideas said:

  It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 • Global Warming said:

  Someone necessarily help to make seriously posts I might state. That is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this particular submit amazing. Wonderful task!

 • Business Tips said:

  Thank you, I’ve just been looking for info about this subject for a long time and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what concerning the bottom line? Are you certain about the source?

 • belstaff stockists said:

  I’ve read a few just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you put to make any such fantastic informative site.

 • Bathroom Design said:

  Good write-up, I am normal visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 • Car Insurance said:

  Thank you for your whole labor on this blog. My daughter enjoys getting into investigations and it’s really easy to understand why. My spouse and i notice all about the dynamic tactic you make reliable thoughts through this web site and recommend contribution from others on this concern and our favorite girl is undoubtedly studying a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You are doing a terrific job.

 • Pearl Necklace said:

  I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I absolutely enjoy reading all that is posted on your website.Keep the tips coming. I loved it!

 • Luxury Vacation said:

  I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 • livestrong nike free run said:

  As a Newbie, I am always browsing online for articles that can be of assistance to me. Thank you
  livestrong nike free run http://www.rowancountyonline.com/obituaries.cfm?p=livestrong-nike-free-run.html

 • High Tech Gadget said:

  What i do not realize is actually how you’re now not really a lot more smartly-appreciated than you might be now. You are very intelligent. You understand thus considerably in relation to this matter, made me in my opinion consider it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t involved unless it is one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. All the time maintain it up!

 • Residential Property said:

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

 • SEO Services said:

  I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

 • jazz music online said:

  great put up, very informative. I ponder why the other experts of this sector don’t understand this. You must continue your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

 • Buy Rickenbacker 325 Jetglo Electric Guitar said:

  Its hard to find good help…

  I am forever proclaiming that its hard to find good help, but here is…

 • Subaru Impreza said:

  Well I definitely liked reading it. This tip provided by you is very useful for accurate planning.

 • Payday Loans said:

  Great remarkable issues here. I¡¦m very satisfied to look your article. Thank you so much and i’m having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 • Internet Banking said:

  I¡¦ve read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you set to create this kind of wonderful informative site.

 • Apple iOS said:

  Thanks for any other wonderful post. The place else may just anyone get that type of information in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for such information.

 • Physical Abuse said:

  I have been checking out a few of your stories and it’s pretty clever stuff. I will surely bookmark your blog.

 • Shop smarter with BAAGD said:

  Looking around…

  I like to browse around the web, often I will just go to Digg and follow thru…

 • Face Products said:

  Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 • Smart Phone said:

  magnificent issues altogether, you simply gained a logo new reader. What could you recommend in regards to your submit that you just made some days in the past? Any sure?

 • SEO Marketing said:

  hi!,I like your writing very a lot! proportion we keep up a correspondence more about your post on AOL? I need a specialist on this house to solve my problem. Maybe that’s you! Having a look forward to look you.

 • Racial Discrimination said:

  I¡¦ve recently started a blog, the info you provide on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

 • Louann Deichmann said:

  Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Regards!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.