Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556

18 March 2013 เข้าชม 6,202 123 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 18-24 มีนาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Cups (กลับหัว) ควรจะเป็นเวลาของการเปิดใจเปิดตัว ความสุขสมหวัง ความสัมพันธ์ที่สอดคล้องต้องกัน หรือการได้รับในสิ่งที่น่ายินดี แต่ดูเหมือนอะไร ๆ ก็จะตาลปัตรไปเมื่อดำเนินไปได้ระยะหนึ่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Cups ความสัมพันธ์มีสิ่งที่ดีและร้ายควบคู่กันไป มีความผิดหวังเกิดขึ้น เหมือนซื้อของมาแล้วพบว่ามีตำหนิ มีความทุกข์คุณจำต้องเผชิญหน้าด้วย

สถานการณ์การเงิน Knight of Pentacles ยังไม่ใช่จังหวะจับเงินก้อนโต แต่ก็มีโอกาสมองเห็นความหวังเล็ก ๆ น้อย ๆ การเงินดีขึ้นทีละนิด จะมีกระแสความคล่องตัวค่อยเป็นค่อยไป

ธุรกิจ การงาน Ten of Cups การทำงานที่มีความสุข โดยเฉพาะธุรกิจขนาดเล็ก หรือธุรกิจในครอบครัว ได้รับความร่วมมือร่วมใจที่ดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Cups อย่าทำอะไรเพื่อเสียดายภายหลัง ตกลงใจให้ดีว่าจะทำอะไร จะเลือกสิ่งใด

คำแนะนำพิเศษ Temperance ประเมินทุกอย่างตามความจริงไว้ ท่ามกลางความเปลี่ยนแปลงและสิ่งที่ไม่แน่นอน คุณจำเป็นต้องเดินทางสายกลาง ยืดหยุ่นต่อสิ่งต่าง ๆ ปรับตัวไปกับสิ่งที่เกิดขึ้น

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hanged Man การอยู่กับปัญหาคาราคาซัง เรื่องแขวนค้างในใจ การแลกเปลี่ยนหรือเสียสละที่จำต้องให้เกิดขึ้น นำมาซึ่งความกังวลในส่วนลึก

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Pentacles บุคคลที่ดึงดูดเข้าหากันเพราะมองเห็นคุณค่าที่ต่างคนต่างมี ความสัมพันธ์ที่เริ่มต้นมาได้ระดับหนึ่ง คนที่มีค่า ยิ่งเรียนรู้กันไปยิ่งมีความมั่นคงมากขึ้นเรื่อย ๆ

สถานการณ์การเงิน Queen of Wands ได้ใช้ทักษะในการบริหารจัดการ ได้ผู้สนับสนุนทางการเงินที่มั่นคง จะมีการจัดระบบทางการเงิน หรือวางแผนค่าใช้จ่ายอย่างมืออาชีพมากขึ้น

ธุรกิจ การงาน Eight of Swords อุปสรรคเกิดจากคนภายนอกนำเข้ามา ตัวคุณเองอาจไม่อยู่ในฐานะจะปกป้องตัวเองได้ สถานการณ์พาเข้าสู่มุมอับ มีเรื่องที่หลีกเลี่ยงปัญหาไม่ได้ หรือต้องอดทนมากกับบรรยากาศที่ไม่สร้างสรรค์

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Swords สิ่งที่เคยล่าช้าคาราคาซัง ดูเหมือนกำลังจะคลี่คลาย แต่แล้วทุกอย่างก็ยืดเยื้อไปอีก

คำแนะนำพิเศษ Five of Swords การ ยอมแพ้อย่างจำใจ บางครั้งคุณจำเป็นต้องวางดาบชั่วคราว ถอนตัวออกจากที่ ๆ ที่มีแนวโน้มว่า จะควบคุมสถานการณ์ต่อไปไม่ได้
ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Wands สิ่งที่เคยทำมาเป็นระยะเวลานานจะได้รับการประกาศผลที่น่ายินดี ความสำเร็จที่ใกล้เข้ามาทุกที การสอบ การแข่งขัน สมปรารถนา

ความรัก ความสัมพันธ์ The Star หากเคยมีปัญหากันมาก่อนหน้านี้ จะคืนดี มิตรภาพจะนำสิ่งที่ดีมาให้ แต่ความรักเชิงชู้สาว ไม่ว่าจะเป็นเพศไหนกับเพศไหน อาจไม่จีรังยั่งยืนเท่าความเป็นเพื่อนที่มีต่อกัน

สถานการณ์การเงิน Six of Cups เพื่อนเก่า คนรักเก่า อาจนำของขวัญของฝากมาให้ แต่คุณอาจอยู่ได้ด้วยเงินเก่าเงินเก็บ หรือมีลาภผลจากความชำนาญของคุณมาแต่อดีต ซึ่งอนาคตก็ยังต้องลุ้นอยู่

ธุรกิจ การงาน Three of Pentacles เป็นไพ่ของการทำงานที่มีความหวังและความสุข มีงานพิเศษเข้ามา หรือสิ่งที่ทำให้คุณเกิดรายได้พิเศษ ใช้ความสามารถที่มีแบบไม่เหนื่อยมากเกินไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Wands เหนื่อยไม่รู้จบ งานที่แตกแขนงออกมาเรื่อย ๆ ไม่รู้จักหยุดหย่อน

คำแนะนำพิเศษ Four of Pentacles ภาวะจิตตก หรือกลัวความสูญเสีย ไพ่เตือนว่าอย่ากังวลมากนักกับสิ่งที่คุณมีอยู่ อย่าเพิ่งกลัวว่ามันจะหมดไป ในความจริงคุณอาจได้สิ่งต่าง ๆ มากแล้ว

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Cups ความคิดถึง ความปรารถนา การมาถึงของใครสักคนที่ทำให้ใจเต้นแรง การพัวพันกับเรื่องรัก บุคคลหรือสถานการณ์ที่นำความอ่อนไหวมาให้คุณ หรืออาจหมายถึงจินตนาการถึงความรักที่สมบูรณ์แบบ (แต่ความจริงยังมีปัญหาอยู่)

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Pentacles ความสัมพันธ์สามวันดีสี่วันไข้ อุปสรรคที่ทำให้คุณหมดแรงในระยะยาว ช่องว่างในความสัมพันธ์ที่คุณอาจมองไม่เห็น ปัญหาจุกจิกซึ่งยากแก่การแก้ไข

สถานการณ์การเงิน The Chariot การควบคุมตัวเองให้ไปถึงเป้าหมาย อาจต้องตั้งเป้าทางบัญชี จัดทำงบประมาณอย่างเข้มงวด ถือว่าหนักพอสมควร เน้นที่การมีวินัย การตั้งหลักให้สำเร็จ ไม่สร้างหนี้ใหม่ ๆ ให้ตัวเอง

ธุรกิจ การงาน Two of Pentacles การเริ่มต้นครั้งสำคัญ มีเรื่องฉุกละหุกเกิดขึ้น ต้องแก้ปัญหาเฉพาะหน้าไปแบบมั่ว ๆ บางเรื่องต้องอาศัยทักษะในการพลิกแพลง ตลอดจนใช้ทุกรูปแบบทุกวิธีการเพื่อเอาตัวรอด

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Wands รอบคอบให้มาก หากมีงานใหม่ โครงการใหม่ สิ่งใดเริ่มต้นใหม่ในช่วงนี้ ความไม่แน่นอนรออยู่

คำแนะนำพิเศษ Page of Swords ทำใจคุณให้มั่นคง ยืนหยัดเข้าไว้ ต้านลมมรสุมที่อาจมากับข่าวลือข่าวร้าย หรือสถานการณ์ที่ปรวนแปรตลอดเวลา

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Swords เครื่องมือเครื่องใช้ขัดข้อง นอกจากนั้นควรระวังปัญหาทางการสื่อสาร การตัดสินใจผิดพลาดจากข้อมูลที่มีไม่พอ ความลังเล การปกป้องตัวเองจนกลายเป็นสร้างความขัดแย้งกว่าเดิม

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Wands ความสัมพันธ์ที่เหน็ดเหนื่อย ความคาดหวังที่จริงจัง นำมาซึ่งความเครียดแม้ว่าจะมีเป้าหมายที่ดี ไม่ใช่ช่วงเวลาที่โรแมนติกนัก มีปัญหาที่ต่างฝ่ายต่างต้องจัดการ ภาระความรับผิดชอบทางการงานอาจเป็นส่วนแทรกทำให้บรรยากาศแย่ลงไปอีก

สถานการณ์การเงิน Ace of Cups มีความสุขกับรายได้ใหม่ ๆ หรือใช้จ่ายกับความสุขส่วนตัว การกินดื่มพักผ่อน ซื้อขนมนมเนย ท่องเที่ยวระยะใกล้ และการตบแต่งบ้านเรือน หาความสะดวกสบายใส่ตัว

ธุรกิจ การงาน Nine of Wands อาจจะอยากโยกย้ายเปลี่ยนแปลง อยากแก้ไขหลายอย่างแต่ก็ตกลงใจไม่สำเร็จ ไม่มีความสุขนัก ไม่ว่าสถานการณ์จะเป็นอย่างไร จิตใจมักจะไม่รู้สึกสมบูรณ์พร้อม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hermit แปลกแยกกับผู้คนรอบตัว สภาวะที่ต้องการการอยู่เพียงลำพัง อยากปลีกตัวเพื่อค้นหาเส้นทางของตัวเอง

คำแนะนำพิเศษ The Empress มั่นใจในตัวเองไว้ คุณมีที่ทางของตัวเอง ความเป็นใหญ่ในอาณาจักรส่วนตัว หรือจะมากน้อย มีคนสนับสนุนกันอย่างเข้าใจ แม้บางช่วงต้องเจอเรื่องร้าย ๆ อยู่บ้าง เดี๋ยวก็จะผ่านไป

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Pentacles การเริ่มต้นธุรกิจ การลงทุน การมีรายรับใหม่ ๆ จังหวะดีทางการเงิน โอกาสใหม่ โชคลาภที่มีเข้ามาอย่างน่ายินดี ได้ลาภอย่างที่ปรารถนา

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Cups เตือนถึงความปรารถนาที่อาจจะมากเกินไป การไม่ยอมรับความจริง ความคาดหวังที่ตั้งบนพื้นฐานความฝัน หรือแสวงหาความสมบูรณ์แบบในตัวคู่รัก ซึ่งไม่อาจมี

สถานการณ์การเงิน Eight of Cups ไพ่การเงินในใบแรกดีมาก แต่มาถึงตำแหน่งนี้บอกว่าคุณยังมีปัญหาแฝงอยู่ แม้จะมีรายได้ใหม่มาเติม แต่ก็อย่าลืมแก้ไขปัญหาเดิม ๆ ระวังหนี้สินที่ค้างคารุงรังด้วย

ธุรกิจ การงาน Death การโยกย้าย การตัดใจจากสิ่งเก่า ๆ เปลี่ยนรูปแบบงานหรือความเคยชิน งานบางอย่างกำลังจะถึงจุดจบ หรือมีความเปลี่ยนแปลงครั้งสำคัญ มีการเปลี่ยนตัวเพื่อนร่วมงานก็ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Wands ปัญหากับหุ้นส่วนเพื่อนร่วมงานที่เคยแนบแน่นกันมาก่อน ยังไม่อาจวางแผนอะไรในระยะยาวได้

คำแนะนำพิเศษ Ace of Sword การตัดสินใจที่ไม่เด็ดขาด หรือตัดสินใจเด็ดขาดแต่เป็นการตัดสินใจผิด

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Swords ต้องตระหนักว่าตนเป็นที่พึ่งแห่งตน อยู่ในช่วงเวลาที่ยังต้องเผชิญปัญหาหนัก การตัดสินใจที่สำคัญ การพบคู่ปรับหรือคนที่มีอำนาจกล้าแข็ง จะแพ้ก็ไม่แพ้ แต่ชนะก็ไม่ชนะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Pentacles (กลับหัว) อาจหมายถึงการอยู่ร่วมกันด้วยผลประโยชน์ หรือใช้เงินเป็นตัวหลักในการดำเนินความสัมพันธ์ คู่รักคู่ครองมีบทบาทในการส่งเสริมเรื่องฐานะความเป็นอยู่ มีความร่วมมือทางเศรษฐกิจ แต่ไม่มีความสุขในชีวตส่วนตัว

สถานการณ์การเงิน Seven of Wands มีปัญหาเข้ามาเรื่อย ๆ การเงินสัมพันธ์กับการทำงาน ไม่มีงานการเงินก็ไม่ปลอดโปร่ง คงต้องทำไปสู้ไป เหนื่อยแค่ไหนก็ต้องทน

ธุรกิจ การงาน Four of Swords ระวังการชะลองาน หรือต้องยกเลิกบางโครงการชั่วคราว มีเหตุให้ต้องพักงานชั่วระยะ เกิดอุบัติเหตุเล็ก ๆ น้อย ๆ จากการทำงาน หากมีปัญหาสุขภาพให้รีบรักษาตัว ก่อนจะเป็นมากกว่าเดิม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Wands รอบคอบให้มาก ในการคิดจะขยับขยายงาน หรือก้าวไปในแวดวงที่ไม่คุ้นเคย

คำแนะนำพิเศษ Six of Pentacles การให้และการรับเป็นสิ่งสำคัญและต้องมีสมดุล ถามตัวเองว่า คุณอยู่ฝั่งไหน ให้มากไป หรือคอยแต่รับเท่านั้น

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Tower ความเชื่อที่ต้องเปลี่ยนแปลงฉับพลัน ความหวังที่พังทลาย สิ่งที่เกิดขึ้นกะทันหัน ปัญหาหรืออุปสรรคที่จู่ ๆ ก็บังเกิดขึ้น ภาวะที่สั่นคลอนความรู้สึกของคุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Cups มีความสัมพันธ์ซ้อนบ้างหรือไม่ หรือมีเรื่องรักเรื่องลับ สิ่งที่ซ่อนเร้นในความรู้สึก ความสัมพันธ์กับคนที่มากกว่าหนึ่งขึ้นไป พยายามรักษาความสัมพันธ์กับคนที่ไม่เหมาะสม

สถานการณ์การเงิน King of Wands เก่งในการทำมาหาเงิน การมองโอกาสทางธุรกิจ มีโอกาสรับโชคลาภจากการจัดการ การติดต่อซื้อขาย หรือเป็นนายหน้า แต่ก็อาจเป็นเพียงระยะเวลาหนึ่ง (เพราะไพ่การงานคุณไม่ดีนัก)

ธุรกิจ การงาน Eight of Pentacles (กลับหัว) เป็นไพ่ที่ให้จังหวะดี ๆ แก่คนขยัน แต่ถ้าไม่ทำอะไรก็ไม่มีอะไรเกิดขึ้น คุณอาจมีฝีมือแต่ไม่ได้ใช้ หรือไม่มีฝีมือแต่เข้าใจอะไรผิด การเรียนรู้อย่างจริงจังตั้งใจ และการประเมินตนเองตามจริง จะเป็นสิ่งที่มีประโยชน์

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Strength ใช้พลังในทางที่ผิด มีความพยายามควบคุมตัวเอง ควบคุมสถานการณ์ แต่ “เยอะ” ไป จนทุกอย่างตึงเครียดไปหมด

คำแนะนำพิเศษ Knight of Swords การเดินทางร่วมกับคนรักมักไม่สมหวัง ไม่ราบรื่น อยู่ในช่วงที่ต่างคนอาจมีเป้าหมายของตัวเอง แต่บางทีก็หวนกลับมาสู้กันเอง หากมีคนรักหลายคนจะยิ่งชัดเจนว่ามีคนหนึ่ง ที่เหนื่อยต่อกันมากเป็นพิเศษ

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Swords ระวังความรุนแรงจากความขัดแย้งด้วยค่ะ จะมีปัญหาน่าหงุดหงิด เรื่องไม่สบอารมณ์ การสัมพันธ์กับคนที่ชวนให้ขุ่นมัวง่าย พยายามใช้เหตุผลต่อกันให้มาก

ความรัก ความสัมพันธ์ The World ความสมพันธ์ที่มีความก้าวหน้าอย่างยั่งยืน คบหากับคนที่มีจิตสำนึกสูง ร่วมมือร่วมใจปรับบรรยากาศสภาพแวดล้อมให้ดีกว่าเดิม บางคนมีการเปลี่ยนแปลงวงจรชีวิต แต่เป็นไปเพื่อสิ่งที่ดีกว่า เช่น หย่าร้างเพื่อเลือกทางเดินใหม่

สถานการณ์การเงิน King of Cups ระวังการใช้จ่ายตามอารมณ์ที่ให้นึกเสียดายภายหลัง แต่ทั่วไปมีเกณฑ์การใช้จ่ายเพื่อตอบสนองความพึงพอใจส่วนตัว ชีวิตในครัวเรือน คนรักคู่ครอง หรือบุคคลอันเป็นที่รัก สัตว์เลี้ยงด้วย

ธุรกิจ การงาน Three of Cups ข่าวดี เรื่องน่ายินดี มีเรื่องเบิกบานใจ อาจได้ฉลองกับความสำเร็จเล็ก ๆ น้อย ๆ หรือร่วมงานกับคนที่สร้างบรรยากาศแห่งความสุขร่วมกัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Magician ความสัมพันธ์กับบุคคลที่มีความเฉลียวฉลาด มีไหวพริบ แต่มีเล่ห์กลมาก การตัดสินใจอย่างรวดเร็วเกินอาจผิดพลาดได้

คำแนะนำพิเศษ Nine of Pentacles ไม่ต้องกังวลเรื่องทางวัตถุ คุณจะผ่านพ้นไปได้ด้วยดีทุกประการ หากเหน็ดเหนื่อยกับสิ่งใด ไม่ต้องห่วงว่าจะไม่ได้รับผลตอบแทนคุ้มค่า ช้าหน่อยแต่ก็จะได้แน่

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Fool โอกาสที่มาพร้อมกับความเสี่ยง ความหวือหวาท้าทายที่เย้ายวนใจ สิ่งใหม่ ๆ ในชีวิต การเดินทาง การเรียนรู้ประสบการณ์ใหม่ ประตูบานใหม่ที่เปิดรออยู่

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Wands อาจมีความสัมพันธ์กับเพื่อนร่วมงาน โดยมีจุดเริ่มต้นจากการทำงานร่วมกัน แต่ในคนที่คบหากันอยู่แล้ว ก็ยังมีสิ่งที่ต้องเรียนรู้ร่วมกันอีกมาก อย่าเห็นกันเป็นของตาย

สถานการณ์การเงิน Judgement ข่าวที่มาถึงเพื่อให้คุณมองย้อนไปในอดีตและแก้ไขความผิดพลาดของตัวเอง ไม่ว่าจะเป็นเจ้าหนี้หรือลูกหนี้ จะได้รับสิ่งต่าง ๆ ตามการกระทำของตนเอง หากจะมีการลงทุนใหม่ ๆ อย่าลืมทบทวนประสบการณ์ย้อนหลัง

ธุรกิจ การงาน Two of Wands มีคำแนะนำเกี่ยวกับที่ปรึกษา หรือคนที่จะช่วยเหลือคุณอย่างใกล้ชิด อาจมีหลายอย่างที่คุณไม่อาจทำเอง แม้เก่งแค่ไหนก็จะมีจุดอ่อน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Cups ปัญหาในคู่สัมพันธ์ที่เกิดจากความน้อยเนื้อต่ำใจและความกังวลระแวง ความอ่อนไหวทางอารมณ์ พูดกันไม่ครบถ้วนใจความ คิดเองเออเองอยู่ร่ำไป

คำแนะนำพิเศษ Page of Cups อ่อนไหวให้น้อยลง ควบคุมตนเองอย่างมีสติ การทำสิ่งต่าง ๆ อย่างตระหนักรู้และเท่าทัน จะทำให้คุณผ่านช่วงเวลาเลวร้ายไปได้ในที่สุด

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hierophant อาจต้องอยู่ร่วมกับคนหัวโบราณ นักอนุรักษนิยม ในหลายเรื่องต้องใช้ความอดทนมากเป็นพิเศษ แม้จะได้ข้อคิดที่มีประโยชน์ อยู่บ้างก็ตาม

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Swords ยุ่งยากจนไม่รู้จะแก้อย่างไร เรื่องชุลมุนวุ่นวาย ไม่มีความสุขกับชีวิตคู่ หรือคนที่คบหานำปัญหามาให้มากเกินไป อนึ่งอาจมีเหตุบางส่วนมาจากครอบครัวญาติพี่น้อง หรือคนนอกเข้ามาเกี่ยวด้วย

สถานการณ์การเงิน The Emperor มีค่าใช้จ่ายมาก แต่ก็มีรายรับที่ดี และสามารถบริหารจัดการได้ในระดับหนึ่ง การเงินสามารถขยับขยายไปได้อีก มักมีค่าตอบแทนที่ดีจากความสามารถ ไม่ว่าจะเป็นพนักงานลูกจ้าง หรือทำธุรกิจส่วนตัว

ธุรกิจ การงาน Queen of Pentacles ความสำเร็จทางการงาน งานที่มีผลตอบแทนสูง บริหารจัดการได้ด้วยตนเองอย่างมืออาชีพ หรือหากร่วมงานกับใครก็ได้รับความยอมรับนับถือด้วยดี ธุรกิจส่วนตัวจะไปได้ดีมาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Wheel of Fortune ไม่มีอะไรแน่นอน ชะตาชีวิตหักเหเปลี่ยนแปลงอยู่ตลอด มีเรื่องดีแค่ไหนก็มีเรื่องร้ายแฝงอยู่ โชคกับเคราะห์สลับกันมาได้บ่อย ๆ

คำแนะนำพิเศษ Seven of Pentacles เก็บออมเงินไว้ให้มาก หรือวางแผนล่วงหน้าให้ยาว ๆ สิ่งใดที่คุณทำไว้ในเวลานี้ จะผลิดอกออกผลสวยงามในวันข้างหน้า

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Devil ระวังโรคภัยที่มากับเพศสัมพันธ์ สิ่งที่เกิดจากกิเลสตัณหา ความโลภโกรธหลง แม้แต่ความสัมพันธ์ที่เป็นพันธนาการดิ้นไม่หลุด และการปราศจากอิสรภาพอย่างแท้จริง

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Wands ความวุ่นวายใจ ความขัดแย้งที่มีต่อกัน มีสิ่งที่ไม่อาจประสานไม่ว่าอย่างไรก็ตาม อาจอยู่ร่วมกันอย่างไร้สุข หรือพบความสัมพันธ์ที่มีปัญหามากกว่าจะสบายใจได้ทั้งหมด

สถานการณ์การเงิน The Lovers (กลับหัว) อาจมีเรื่องให้คุณต้องเลือกและตัดสินใจ การใช้จ่ายเพื่อวางแผนอนาคต แต่ก็ควรระวังหากตัดสินใจผิดพลาด คุณอาจเสียมากกว่าได้ หรือใช้จ่ายในทางที่ผิด

ธุรกิจ การงาน The High Priestess ใช้สัญชาตญาณในการทำงานให้มาก อ่านเพื่อนร่วมงานให้มากกว่าที่เค้าแสดงออก ควรใช้เซ้นส์ในการทำงาน หรือแสวงหาข้อมูลเพิ่มเติมเงียบ ๆ จะเป็นประโยชน์กับคุณ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Swords ดูแลสุขภาพของผู้ใหญ่ในครอบครัวด้วยค่ะ โดยเฉพาะผู้หญิงสูงวัย ส่วนตัวคุณเองหากมีความวิตกกังวลอยู่มาก ระวังจะเป็นปัญหาสุขภาพเรื้อรัง มีผลกระทบต่อร่างกาย

คำแนะนำพิเศษ Queen of Swords ไม่มีอะไรดีไปกว่าตนเป็นที่พึ่งแห่งตน หากยังทำอะไรได้ไม่สะดวกมาก อย่างน้อยก็ “ตั้งรับ” ให้ดีที่สุด

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

123 Comments »

 • Tyson F. Gautreaux said:

  I simply want to mention I’m beginner to blogs and truly liked this web site. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely have remarkable posts. Regards for revealing your blog site.

 • free online business directory listing said:

  Looking around…

  I like to look in various places on the web, often I will just go to Digg and follow thru…

 • voyance immediate aujourd'hui said:

  voir tarot gratuit ile de franceConsulter mon superbe site web : voyance gratuite immediate

 • www.albumsexo.com said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • view sexo-cam.com said:

  A fascinating discussion is worth comment. I believe that you need to publish more about this issue, it might not be a taboo subject but typically folks don’t talk about such issues. To the next! All the best!!

 • pompy ciepła said:

  Nazwa “pompa ciepła” jest użyta przez analogię do nazwy powszechnie znanej “pompy hydraulicznej” pompującej ciecz (najczęściej wodę) z niżej położonego zbiornika do zbiornika położonego wyżej. Zarówno “pompa hydrauliczna” jak i “pompa ciepła” potrzebują energii dostarczonej z zewnątrz. Kiedy ciepło płynie w naturalnym kierunku (od wyższej temperatury do niższej), przepływ tego ciepła może być wykorzystany do napędu silnika cieplnego podobnie jak przepływ wody płynącej grawitacyjnie z góry na dół napędza silnik hydrauliczny (turbinę wodną). Aby “zmusić” ciepło do płynięcia w odwrotnym kierunku (od temperatury niższej do wyższej) należy z zewnątrz dostarczyć energii do napędu, podobnie jak przy pompowaniu wody z dolnego zbiornika do górnego. Przy odpowiedniej konstrukcji “pompa ciepła” i “silnik cieplny” mogą być jednym urządzeniem, podobnie jak jednym urządzeniem mogą być pompa hydrauliczna i silnik hydrauliczny w elektrowni szczytowo-pompowej.zasobniki solarne

 • dans-porn-links website said:

  I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something that not enough men and women are speaking intelligently about. I’m very happy that I found this during my search for something concerning this.

 • Acheter e-cigarette said:

  Consulter le superbe blog : pack ego-t

 • tuner dvb t said:

  I not to mention my pals were actually examining the best recommendations on the blog then at once I got a terrible feeling I never expressed respect to the website owner for those strategies. These women came passionate to read all of them and now have in actuality been taking advantage of those things. Many thanks for genuinely very kind as well as for deciding upon such incredibly good subject matter most people are really desirous to understand about. My very own sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

 • go now lesbianporns.net said:

  I’m impressed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something too few people are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 • great page said:

  Aw, this was an incredibly nice post. Taking a few minutes and actual effort to produce a great article… but what can I say… I put things off a whole lot and never seem to get anything done.

 • his comment is here said:

  I’m browsing to fully understand too much about the web-based browsing network when i can. Can people advocate their best blog pages, tweet deals with, or sites you unearth most complete? The ones are most well liked? Cheers! .

 • article of zugs-teen-xtacy.com said:

  Excellent article. I definitely love this site. Thanks!

 • Anonymous said:

  Spot on with this write-up, I actually think this amazing site needs a great deal more attention. I

 • great info said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • entry formedplate.com said:

  An interesting discussion is worth comment. I think that you need to write more on this subject, it might not be a taboo subject but typically people don’t speak about these subjects. To the next! Cheers!!

 • www princessbands com said:

  The next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read through, but I genuinely believed you would have something useful to talk about. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you weren’t too busy searching for attention.

 • smutlin xxx.com said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • my response said:

  What exactly is the most reliable software system to make websites and internet sites?

 • viagra said:

  I have read several good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make any such magnificent informative web site.

 • article of hdapi.com said:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 • tworzenie stron www said:

  This is the perfect site for anybody who wishes to find out about this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually will need to

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • rmtplusone.com access said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • Hwa Newbrough said:

  Hiya, I am truly joyful I’ve originate this info. At the present time bloggers publish emphatically in relation to gossips and obtain and this is truly frustrating. A good site with exciting subject matter, this is what I ought. Merit for keeping this situate, I’ll be visiting it. Achieve you accomplish newsletters? Can not stumble on it.

 • partylite consultant said:

  Tumblr article…

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to…

 • bubble envelopes said:

  Yahoo results…

  While searching Yahoo I found this page in the results and I didn’t think it fit…

 • the original source said:

  Just how do you learn unique weblogs on Blog writer with key phrase or try to find?

 • advisor said:

  Displays an Successful Personality…

  Outstanding job once again! Thumbs up;)…

 • Longaberger baskets catalog said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around on the internet and realized…

 • Clicking Here said:

  I’m searching some very good organisation blogs and forums to enhance my the search engines audience that happens to be rewarding subsequent when using ongoing basis. Are you able to make and strategies? I have got Seth Godin’s certainly. Thanks a bunch! . . It will even be valuable once you advised me reasons why you favored these web logs..

 • admin said:

  I do agree with all the ideas you have presented in your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for novices. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

 • pop over to this site said:

  what exactly some well-accepted and nice websites for web logs? ?? .

 • Låna pengar said:

  Saved as a favorite, I really like your site!
  Låna pengar snabbt

 • Låna pengar said:

  all the time i used to read smaller content which as well clear their
  motive, and that is also happening with this paragraph which I
  am reading here. Låna pengar

 • Mobile Apps & Mobile Sites said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its hard to find good help, but here is…

 • go to my site said:

  Are you ready for leading blogging and blogs specifically for literature and searching?

 • EQ Next Plat said:

  I dugg some of you post as I cerebrated they were extremely helpful very useful

 • The Elder Scrolls Online Gold said:

  I dugg some of you post as I thought they were handy very useful

 • http://www.medicalcybrarian.com said:

  Visiter notre excellent post : Acheter ecigarette

 • venus factor for women said:

  I need to learn where by accurately to paste the code on my template in my web site so that the ‘Digg It’ Button exhibits up for every and each write-up of mine.. . Also If I want to indicate how many diggs I bought on among my web site post the place do I demonstrate it? The place particularly do I place the code? And in which do I receive the code from? Many thanks for assisting me using this type of..

 • dre beats said:

  and is without peer in that regard.

 • Teaching Strategies said:

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. A great read. I’ll definitely be back.

 • Phentermine 37.5 without prescription said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I found this page in the results and I didn’t think it fit…

 • iPad Keyboard said:

  Simply desire to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply cool and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 • Bipolar Disorder Symptoms said:

  Hello there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and precise info but here I noted…

 • Beauty Treatments said:

  I appreciate, cause I found exactly what I used to be having a look for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 • Geothermal Energy said:

  I have to show my passion for your kind-heartedness giving support to men who actually need assistance with your situation. Your very own dedication to passing the solution all-around was incredibly good and have regularly allowed girls like me to attain their aims. Your entire important guide means much a person like me and especially to my office workers. Warm regards; from all of us.

 • Mitsubishi Lancer said:

  What i don’t realize is in reality how you’re not really much more smartly-preferred than you may be now. You are so intelligent. You understand therefore considerably in relation to this subject, made me individually imagine it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be interested until it¡¦s one thing to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs great. At all times maintain it up!

 • Oral Hygiene said:

  Keep working ,impressive job!

 • Biomass Energy said:

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 • International Travel said:

  Thanks for another informative web site. Where else may just I am getting that type of info written in such an ideal manner? I’ve a mission that I’m simply now operating on, and I have been on the glance out for such information.

 • Civil Procedure said:

  Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

 • Teaching Strategies said:

  I think other web site proprietors should take this web site as an model, very clean and fantastic user friendly style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 • Leather Furniture said:

  I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and great user friendly style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 • Facial Treatment said:

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!

 • Modern Sofa said:

  I think other web-site proprietors should take this web site as an model, very clean and great user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 • Marketing Plan said:

  Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 • Modern Dining Room said:

  I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

 • adonis golden said:

  In general, what number of website posts have illustrations or photos outside of many of the weblog posts in all weblogs?. I’m looking for a median quantity for your US and throughout the world..

 • Frieze Carpet said:

  Hello very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also¡KI’m satisfied to search out numerous useful info here within the post, we want work out more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • Hardwood Flooring said:

  A person essentially lend a hand to make critically articles I might state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this particular post amazing. Magnificent activity!

 • Property For Sale said:

  I will immediately snatch your rss as I can’t to find your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand so that I could subscribe. Thanks.

 • Black Diamond Ring said:

  I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 • Business Plan said:

  My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 • Real Estate Auctions said:

  Well I really liked studying it. This information procured by you is very effective for accurate planning.

 • Child Abuse said:

  You could definitely see your expertise within the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

 • Car Insurance said:

  I haven¡¦t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • Diamond Necklaces said:

  You made some fine points there. I did a search on the subject and found mainly people will consent with your blog.

 • anonymous said:

  I am demanding my mum. She doesn’t specifically intend to make extra money off of them, her cause is by using her wordpress blog (once well-liked) and use it as personal references to perhaps help you her buy a journal blog post. She features a label first also known as “Strategies to Life’s Matters”. Whereby can she write personal blogs additionally they end up prevalent? She uploaded it definitely on WordPress platforms but one can find 3 million everyone publishing blogs and forums hers can get lost during the mix. Any advice? .

 • Best Web Hosting said:

  Hello my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and come with almost all vital infos. I¡¦d like to see extra posts like this .

 • Smart Phone said:

  Thank you for every other fantastic article. Where else could anybody get that type of information in such an ideal means of writing? I have a presentation next week, and I’m on the search for such information.

 • SEO Optimization said:

  I am continuously browsing online for tips that can aid me. Thx!

 • Dining Room said:

  Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, as well as the content!

 • Internet Banking said:

  I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • voyance gratuite en ligne said:

  consulter astrologie par fax franceDecouvrir le magnifique post : voyance en direct

 • dr dre beats said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers,

 • cheap mulberry bag said:

  I would like to convey my appreciation for your kind-heartedness for people who require guidance on that matter. Your real dedication to passing the message all over appears to be rather helpful and has frequently encouraged employees just like me to attain their endeavors. Your entire informative help and advice means much to me and far more to my office workers. Many thanks; from everyone of us.
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • mulberry Sale said:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually know what you’re talking approximately! Bookmarked. Please also seek advice from my website =). We could have a link change contract between us!
  mulberry Sale http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • Dannette said:

  I am happy to ensue one of some visitants on this great muddle locate (:, regards for posting .

 • Cheap mulberry careers said:

  A person essentially help to make significantly articles I’d state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I amazed with the analysis you made to create this actual put up incredible. Great activity!
  Cheap mulberry careers http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • Discount oakley dispatch said:

  Good site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!
  Discount oakley dispatch http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • adonis golden ratio said:

  Someone essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish incredible. Great job!

 • check article said:

  The very next time I read a blog, Hopefully it won’t fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, nonetheless I really thought you would have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something that you could fix if you weren’t too busy searching for attention.

 • hamburger said:

  Hamburger jest najlepszy gdy smazony bezposrednio przed podaniem, do tego grilowna buleczka i palce lizac.

 • Necklace said:

  Wonderful goods from you, man. I’ve have an understanding of your stuff earlier to and you’re just also magnificent. I truly like what you have acquired here, definitely like what you will be stating plus the way in which you say it. You make it enjoyable and you nevertheless look after to keep it smart. I cant wait to read significantly extra from you. This is genuinely a tremendous internet site.

 • Melynda said:

  Very careful pattern and superb articles, vastly miniature besides we need .

 • look at xxxkylierose.com said:

  You ought to be a part of a contest for one of the best blogs on the internet. I will highly recommend this site!

 • Carolina said:

  Thanks so a lot a propos giving me personally an update taking place this topic matter proceeding your website. Entertain identify that if a finally original send becomes open or else if conceivably any improvements transpire by the current submission, I would deem conception a vast agreement added and learning how to compose first-rate employ of those techniques you argue. Thanks for your calculate and consideration of other males and ladies by producing this internet situate available. saint’s day in cuba

 • venus factor for women said:

  How come my computer does not register the other computers in the network?

 • Academic Writing said:

  Hello there, I discovered your site by way of Google at the same time as looking for a similar matter, your site came up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Android Tablets said:

  whoah this blog is excellent i like studying your posts. Stay up the good work! You know, lots of persons are hunting around for this information, you can aid them greatly.

 • Bipolar Disorder Symptoms said:

  You are a very intelligent person!

 • Beauty Treatments said:

  Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Eco Products said:

  I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • Car Insurance said:

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 • Weight Loss said:

  I¡¦ve learn several just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you set to make the sort of wonderful informative site.

 • Environmental Protection said:

  I think other web site proprietors should take this web site as an model, very clean and great user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 • Cruise Vacations said:

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me.

 • Child Abuse said:

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful info particularly the last part :) I care for such info much. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

 • iPod Touch said:

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. An excellent read. I will certainly be back.

 • Beauty Treatments said:

  hello!,I really like your writing so a lot! proportion we keep in touch extra about your post on AOL? I need a specialist in this area to unravel my problem. May be that is you! Having a look ahead to look you.

 • Parquet Flooring said:

  great points altogether, you simply gained a new reader. What may you recommend in regards to your publish that you just made a few days in the past? Any certain?

 • Business Opportunities said:

  I think other web site proprietors should take this website as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 • Classroom Design said:

  Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • Commercial Carpet said:

  A person necessarily help to make seriously articles I’d state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the analysis you made to make this particular put up incredible. Great task!

 • Carpet Tiles said:

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. A great read. I’ll certainly be back.

 • Kitchen Flooring said:

  Wonderful work! This is the type of info that are supposed to be shared around the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and seek advice from my website . Thank you =)

 • Black Diamond Ring said:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 • Property For Sale said:

  Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • http://premiumwashingtonwines.com/ said:

  Thank you so much for giving everyone an exceptionally splendid opportunity to read in detail from this blog. It can be very pleasing and as well , packed with a great time for me and my office mates to search the blog a minimum of 3 times in one week to find out the fresh guidance you have. And indeed, we’re always happy for the incredible things you give. Selected 2 ideas in this post are honestly the most beneficial I have ever had.

 • Kitchen Interior Design said:

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • Gaming Headset said:

  I will right away seize your rss as I can’t in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please allow me recognise in order that I may subscribe. Thanks.

 • Home Decorating said:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually understand what you’re speaking about! Bookmarked. Please additionally visit my website =). We can have a hyperlink alternate arrangement between us!

 • gardenlayout said:

  Excellent weblog right here! Additionally your website so much up fast! What web host are you the use of? Can I get your associate link for your host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

 • Business Credit said:

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 • Cholesterol Foods said:

  hello!,I like your writing very much! proportion we be in contact more about your post on AOL? I require a specialist on this house to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

 • everquest next power leveling said:

  safe power leveling and gold

  Appreciate it

 • accident lawyer denver said:

  For newest information you have to pay a visit the web and on the web
  I found this web page as a finest web site for newest updates.

  my site: accident lawyer denver

 • https://www.facebook.com/monitoaresecondhand said:

  There is no point in buying this fridge freezer if you do not have
  the space to show it off effectively: that could be like buying a hummer
  and wanting to park it in a city side street. Such computers are basically the
  ones returned by the customers to the dealer as a trade in. By doing
  this in an orderly fashion will cause visible
  images to be displayed on the screen of the Refurbished LCD monitors.

  Also visit my web site https://www.facebook.com/monitoaresecondhand

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.