Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 1 – 7 เมษายน 2556

2 April 2013 เข้าชม 4,909 135 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 1 – 7 เมษายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 1 - 7 เมษายน 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 1 - 7 เมษายน 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Wands เตือนถึงเรื่องความมุ่งมั่น การมีวินัย งานใดที่รอคอยไปให้ถึงเป้าหมาย อีกไม่นานความสำเร็จจะมาเยือน การเดินทางคืบหน้าใกล้เข้าไปทุกขณะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Wands การได้ในสิ่งที่ไม่พึงพอใจ แต่จะตัดใจก็ยังลังเล ความสัมพันธ์ที่เดี๋ยวดีเดี๋ยวร้าย อยากจะเปลี่ยนให้ดีกว่านี้แต่ก็ยังไม่สบโอกาส

สถานการณ์การเงิน Two of Pentacles อยู่ในช่วงตึงเครียด ต้องหมุนเงิน ต้องใช้เครดิต ต้องโยกกันอุตลุด ไพ่อาจเตือนคุณอย่างจริงจังเกี่ยวกับการเงิน การใช้เงินสดในมือมากเกินกำลัง

ธุรกิจ การงาน Four of Wands งานที่มั่นคงดี มีความสำเร็จในอนาคต เพื่อนร่วมงานหรือร่วมทีมประสานกันได้เป็นอย่างดี ประสบความสำเร็จขั้นต้น และมีทิศทางที่ดีในขั้นต่อไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Sun ดูเหมือนจะมีเรื่องน่ายินดีมาก ๆ เกิดขึ้น แต่ก็ไม่ได้ดีเท่าที่คิดฝัน

คำแนะนำพิเศษ Knight of Wands อยู่ในช่วงกระฉับกระเฉง มีไฟสร้างสรรค์อย่างมาก การงานก้าวหน้าไปค่อนข้างเร็ว หากใช้โอกาสนี้ในการตะลุยทำสิ่งต่าง ๆ ที่ต้องการ คุณจะประสบความสำเร็จอย่างมาก

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Judgement โอกาสสำคัญที่คุณจะใช้เพื่อคุณภาพชีวิตที่ดี คำประกาศ การแจ้งข่าว การโยกย้ายเปลี่ยนแปลงเพื่อนำไปสู่เส้นทางที่ดีกว่าเดิม

ความรัก ความสัมพันธ์ Wheel of Fortune การกลับมาคืนดีอีกครั้ง หรือชีวิตรักที่ยังมีจังหวะที่ไม่สม่ำเสมอ มีช่วงทุกข์สุขวนเวียนไปมา อาจมีคนใหม่หรือโอกาสใหม่ ๆ เข้ามา แต่ก็ต้องพิจารณาอยู่ดี

สถานการณ์การเงิน Ace of Wands รายได้ที่จะมาจากการทำงาน กิจกรรมใหม่ หรือความคิดสร้างสรรค์ ซึ่งจะนำผลตอบแทนมาให้มากกว่าเดิมอีกหลายเท่า

ธุรกิจ การงาน The Fool การมองโลกในแง่ดี การพร้อมจะก้าวต่อไปข้างหน้าเต็มที่ การเริ่มต้นทำสิ่งใหม่ ๆ งานใหม่ การโยกย้ายเปลี่ยนแปลง สิ่งที่ไม่เคยทำมาก่อน ล้วนแต่จะส่งผลที่ดีต่อคุณ เป็นช่วงเวลาท้าทายอย่างมาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Swords ปัญหาที่คิดว่าคลี่คลายไปแล้วกลับ ยืดเยื้อกว่าเดิม หรือปะทุขึ้นมาใหม่

คำแนะนำพิเศษ Eight of Swords ค่อย ๆ มองหาลู่ทางไปก่อน คุณอาจพบช่วงที่กดดัน ต้องอยู่ในวงล้อมสิ่งที่มีอิทธิพลแข็งแรง เจอปัญหาแก้ไม่ได้ จำเป็นต้องตั้งสติให้มาก

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The High Priestess คุณมักรู้ทุกอย่างแต่จะทำหรือไม่อีกเรื่องหนึ่ง มีความอ่อนไหวและเปราะบางอย่างมากในจิตใจ พยายามใช้เหตุผลควบคู่กับอารมณ์แต่ก็ไม่ค่อยสำเร็จ

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Pentacles คู่สร้างคู่สมที่อยู่กินแล้วรุ่งเรือง คนที่สนับสนุนกันในเรื่องทรัพย์สิน ฐานะ การจัดสรรชีวิตทางการเงินร่วมกัน การเกื้อหนุน การดึงศักยภาพของแต่ละฝ่ายออกมาให้มากที่สุด

สถานการณ์การเงิน Queen of Wands ใช้จ่ายเงินอย่างมืออาชีพ การจัดสรรการเงินอย่างเป็นระบบ ได้เงินจากการทำงานที่โดดเด่น อยู่ในช่วงทำรายได้งาม ๆ จากความสามารถ

ธุรกิจ การงาน Eight of Wands การงานมีความก้าวหน้าอย่างมาก ผลงานเป็นที่ต้องการ ได้รับการตอบรับที่ดี อาจมีงานใหม่ ๆ ต่อยอดจากงานเก่า ได้เรียนรู้เพิ่มเติมถึงสิ่งที่เป็นประโยชน์ต่อตนเอง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Pentacles ระวังสิ่งที่ได้มาจะไม่คุ้มค่ากับปัญหาสุขภาพ ขยันแต่พอดี ๆ

คำแนะนำพิเศษ Three of Wands การขยายงานไปข้างหน้า ความก้าวหน้าที่เกี่ยวข้องกับคนอื่น ๆ หากมีสายสัมพันธ์ใหม่ ๆ หรืองานใดที่ต่อยอดจากของเดิมไป ถือว่าจะมีความสำเร็จยิ่งขึ้นไปอีก

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Cups การนำประสบการณ์เก่า ๆ มาใช้ การหวนกลับสู่ที่ ๆ มีความหลัง การคืนดีกับคนรัก ได้พบคนที่เคยรู้จักกันเมื่อนานมา หรือมีความรู้สึกบางอย่างหวนกลับมา อดีตกำลังมีความหมายอย่างมากต่อชีวิตคุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Swords มักเป็นเรื่องการตัดสินใจขั้นเด็ดขาด หรือความพยายามพาตัวเองไปสู่ชัยชนะ มีเรื่องยากลำบากทีเดียวให้คุณต้องฝ่าไป การมุ่งพิชิตความสำเร็จ พิชิตใจคนรักให้ได้ การต้องง้อกันอย่างจริงจัง

สถานการณ์การเงิน King of Swords ปัญหาต่าง ๆ ไม่ง่ายที่จะแก้ไขรวดเร็ว อาจมีรายจ่ายก้อนใหญ่ ภาระทับถม ข้อดีคือคุณมีความอึดและอดทนเก่ง สักพักก็จะผ่านพ้นไปได้

ธุรกิจ การงาน Page of Pentacles การงานของคุณจะนำไปสู่การเงินที่ดี แต่ว่าต้องใช้เวลานานพอสมควร หากวางแผนการเรียนศึกษาจะได้รับข่าวดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Tower เรื่องเหนือความคาดหมาย อุปสรรคที่อุบัติขึ้นโดยไม่ทันตั้งตัว

คำแนะนำพิเศษ Ten of Cups อาจหมายถึงการสมรส การหมั้นหมาย ขึ้นบ้านใหม่ หรือการวางแผนอนาคตไปหน้า ด้วยเป็นไพ่ของความรัก ความสุข ชีวิตครอบครัวที่ชื่นมื่น การได้รับในสิ่งที่เติมเต็มชีวิตจิตใจ คุณอาจกำลังเกี่ยวข้องกับสิ่งนี้ หรือจะเกิดขึ้นในอีกไม่นานจากนี้

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Emperor การเข้ารับตำแหน่งสำคัญ ขึ้นเป็นผู้นำ ร่วมงานกับคนเก่ง เป็นช่วงเวลาของการวางแผน วางนโยบาย เกี่ยวข้องกับบุคคลที่มีอำนาจ การทำงานร่วมกับภาครัฐหรือองค์กรระดับสูง

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hermit เหงา โดดเดี่ยว มีแต่ความห่างเหิน อาจเป็นการไกลด้วยสถานการณ์จริง ๆ หรืออยู่ใกล้แต่ไกลตา เป็นช่วงความสัมพันธ์ไม่สมหวัง ระวังความเจ็บปวดที่มาถึงเข้าจนได้

สถานการณ์การเงิน Four of Swords กระแสเงินแผ่วลง รายได้หดหาย หรือต้องตรึงค่าใช้จ่ายอย่างเข้มงวด การเงินอาจได้รับผลกระทบจากสถานการณ์ภายนอก ไม่ควรประมาท

ธุรกิจ การงาน Two of Swords จะเป็นช่วงมีปัญหาการสื่อสารต่อกันและกัน โดยเฉพาะกับเพื่อนร่วมงาน หรือคนที่ทำงานใกล้ชิดกันมากเป็นพิเศษ แม้จะพยายามปรับคลื่นเข้าหากัน ก็ยากจะสำเร็จ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Empress ปัญหาในครอบครัว ฐานะที่ตกต่ำลง ความมั่นคงที่ไม่มีอยู่จริง

คำแนะนำพิเศษ Seven of Cups ถามตัวเองดี ๆ คุณต้องการอะไร คุณอาจมีความปรารถนามากมายในเวลานี้ หรืออยู่กับสิ่งที่เป็นภาพลวงตา ไม่ว่าจะรู้ตัวหรือไม่ก็ตาม

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Pentacles คนที่มีรายได้งามอยู่เงียบ ๆ รายรับรายจ่ายที่เกี่ยวข้องกับเสน่หา การเงินที่ทำให้คุณมีความสุข แต่บางทีก็อาจมีรายได้ที่ไม่ต้องการเปิดเผย

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Cups ความไม่ชัดเจน การตัดสินใจไม่ได้ หรือไม่พอใจกับสิ่งที่ตัวเองได้มาเสียที ในความสัมพันธ์จึงเหมือนค้าง ๆ คา ๆ คิดจะรักหรือเลิกก็ไม่แน่ชัด ตัดความรู้สึกไม่ได้

สถานการณ์การเงิน Queen of Pentacles อาจได้รับประโยชน์หรือมีโชคได้เงินก้อนใหญ่ แสดงถึงคนที่มีศักยภาพเรื่องการเงิน การแสวงหารายได้ การจัดสรรสิ่งต่าง ๆ อย่างมืออาชีพ มีคนช่วยเกื้อหนุน

ธุรกิจ การงาน Seven of Wands ไพ่ใบนี้มักเกี่ยวข้องกับงานที่มีปัญหามาเรื่อย ๆ ต้องคอยแก้ไขเฉพาะหน้าอยู่ตลอด มีเรื่องให้ต้องเหนื่อยและสู้เสมอ ไม่ทำก็ไม่ได้ ดูแลสุขภาพด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Cups การเดินทางที่ไม่สะดวกสบาย ต้องไปอยู่ในที่ทุรกันดาร หรือประสบข้อขัดข้องหลายอย่างในที่ ๆ ตนไม่คุ้นเคย

คำแนะนำพิเศษ Nine of Cups เหมือนยังขาดแคลนและไร้สุข แม้จะมีสิ่งต่าง ๆ มากจนเพียงพอ หรืออาจมากกว่าใคร ๆ อีกมากมาย คล้ายสิ่งที่อยู่ภายในกลับไม่อาจเติมเต็ม

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Swords ระวังจะ ซึมเศร้าง่าย เรื่องเล็กน้อยก็กระทบใจอย่างมาก ปัญหาภายในจิตใจ ระบบประสาทปรวนแปร การอยู่กับความตึงเครียดอย่างมาก

ความรัก ความสัมพันธ์ The Moon คุณอาจมีความสัมพันธ์ที่คลุมเครือ ซับซ้อน กระทั่งทำให้มีความกังวลในส่วนลึก มีความเหงาเปล่าเปลี่ยวอย่างลึกซึ้ง ไม่อาจจะวางแผนชีวิตได้ง่ายอย่างที่ต้องการ บางคนพบรักต้องห้าม หรือคนมีพันธะ

สถานการณ์การเงิน Three of Swords ไม่ค่อยสบอารมณ์ มีเรื่องขุ่นใจ อยู่ในภาวะชักหน้าไม่ถึงหลัง หรือมีคนคอยรบกวนเบียดเบียน

ธุรกิจ การงาน Five of Wands งานที่ต้องการความร่วมมือหรือข้อตกลงร่วมกัน จะไม่ค่อยราบรื่น ต้องเจอคนที่มีทัศนคติแตกต่างกันอย่างมาก ให้ระวังปัญหาเกี่ยวกับเพื่อนร่วมงาน ความขัดแย้งที่ไม่อาจยุติง่าย ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot การขับเคี่ยวตัวเองให้ไปถึงจุดหมาย แต่แล้วกลับพบว่าไปผิดทาง

คำแนะนำพิเศษ The Star คำอธิษฐานที่จะเป็นจริง หากคุณทุกข์หรือสิ้นหวัง ไม่ช้านานก็จะมีข่าวดี มิตรภาพและความหวังจะเป็นอีกสิ่ง ที่ช่วยพยุงคุณไว้ในยามมืดมน

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Pentacles เป็นช่วงเงินตึงมืออย่างมาก อาจมีปัญหาด้านการเงิน ค่าใช้จ่ายที่หลีกเลี่ยงไม่ได้ ต้องใช้เงินเพื่อแก้ปัญหาบางอย่าง แต่ก็ไม่สำเร็จอยู่ดี

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hanged Man ความสัมพันธ์เดี๋ยวดีเดี๋ยวร้าย ต้องใช้ความอดทนอย่างสูง มีความทุกข์ทรมาน หรือต้องยอมเสียสละ ยอมและเปลี่ยน หากมีรักต้องห้ามจะเจ็บปวดกว่าที่คาดคะเนไว้อีก

สถานการณ์การเงิน Six of Pentacles (กลับหัว) ระวังการเงินให้มาก หากคุณมีปัญหาทางการเงิน การช่วยเหลือ การกู้ยืม การใช้เครดิต จะไม่ประสบความสำเร็จ หากมีภาระหนี้เดิมให้รีบชดใช้จนเป็นการผ่อนหนักเป็นเบาแก่ตัวเองในภายหน้า

ธุรกิจ การงาน The Devil ทำงานใต้ความกดดันสูง ต้องใช้ความอดทนอย่างมาก ในสถานการณ์ที่ปั่นป่วน ระวังให้มากเมื่อต้องทำงานตามพันธสัญญา หรือมีการลงนามที่มีข้อผูกมัด

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Death การตัดใจขั้นเด็ดขาดแม้จะทุกข์ทรมานอย่างมาก การเปลี่ยนแปลง การสิ้นสุด หรือการผ่าตัดขนาดเล็ก

คำแนะนำพิเศษ Five of Cups อะไรก็ตาม หากต้องเสียก็เสียไปเถอะ มองหาสิ่งดี ๆ ที่ยังเหลืออยู่ โบราณถึงว่า วันพระไม่ได้มีหนเดียว

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Swords อาจมีเรื่องไม่ค่อยดีลอยมาเข้าหู ข่าวลวงข่าวลือต่าง ๆ หรือการเปลี่ยนแปลงที่ทำให้คุณเป็นกังวล แต่ถ้าเข้มแข็งหนักแน่นไว้ก็อาจไม่มีอะไรมาก เตรียมรับมือด้วยสติดีกว่า

ความรัก ความสัมพันธ์ The World คุณอาจกำลังได้พบคู่แท้ทางจิตวิญญาณ หรือคนที่มีความสัมพันธ์อันแน่นเหนียว แม้จะเลิกราก็จะกลับมาพบกันอีก เป็นคู่เกื้อหนุน (แต่บางทีก็เป็นคู่กรรมนะ)

สถานการณ์การเงิน Ace of Pentacles รายรับใหม่ ๆ โอกาสที่มาถึงเพื่อนำคุณไปสู่สิ่งที่ดีอีกมากในอนาคต การเริ่มต้นที่ดีทางการเงิน ข่าวดีซึ่งกำลังเริ่มต้นขึ้น จังหวะที่ดีในการเก็บออม

ธุรกิจ การงาน Strength พลังที่คุณมี การควบคุมตัวเองให้ทำงานสำเร็จ พยายามฟันฝ่าอุปสรรคไปด้วยกำลังใจเด็ดเดี่ยว แต่ข้อควรระวังคือ คุณอาจใช้อำนาจในทางที่ผิด หรือกดดันตัวเองมากเกินไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Pentacles ความกลัวและกังวลใจ สะท้อนความหวั่นไหวภายใน ไม่มั่นใจกับอนาคตข้างหน้า

คำแนะนำพิเศษ King of Wands คุณน่าจะเป็นคนมีความสามารถสูง ทำได้ทุกอย่างที่ต้องการ แต่คุณอาจแค่ทำมันไม่มากพอ หรืออยู่ระหว่างครึ่งแรกเท่านั้น ไพ่ใบนี้เกี่ยวข้องกับการจัดการ การใช้ศักยภาพให้เต็มที่ เชื่อเถอะว่าคุณลุยไปได้

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Pentacles การเดินทางไปสู่ความสำเร็จที่มีจังหวะมั่นคงขึ้นเรื่อย ๆ โอกาสที่มีมาถึง ข่าวดีทางการเงิน การวางแผนธุรกิจที่มีเป้าหมายชัดเจน

ความรัก ความสัมพันธ์ The Magician การพบรักแบบไม่คาดฝัน หรือสัมพันธ์กับคนเฉลียวฉลาด ช่างพลิกแพลงต่าง ๆ อาจยากแก่การเดาใจ มีรูปแบบชีวิตแปลก ๆ แต่ก็นำความมีชีวิตชีวามาให้

สถานการณ์การเงิน Justice การได้รับในสิ่งที่สมควรทุกประการ ลูกหนี้เจ้าหนี้ไม่มีใครเสียเปรียบใคร และอาจมีการเซ็นสัญญา หรือตกลงกันอย่างเป็นทางการเกี่ยวกับผลประโยชน์สำคัญ

ธุรกิจ การงาน Ace of Cups งานที่ทำด้วยความสุข ข่าวดี มีสิ่งที่สอดคล้องกับชีวิต หมายถึงความรื่นรมย์ในการทำงานอย่างมาก หากทำงานที่เกี่ยวข้องกับข้าวปลาอาหาร เครื่องบริโภคอุปโภค จะประสบความสำเร็จเป็นพิเศษ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Cups ปัญหาหัวใจ เรื่องที่ไม่ลงตัวง่าย ๆ ถ้ามีกันเกินกว่า 2 คน (มือที่สาม หรือรักสามขา)

คำแนะนำพิเศษ Temperance การปรับตัว การประนีประนอม การยืดหยุ่นเพื่อรับมือกับสถานการณ์ที่ควบคุมไม่ได้ จะเป็นสิ่งสำคัญของคุณ เป็นช่วงต้องประคองตัวไปก่อน ถึงไม่ใช่ช่วงสุขที่สุด ก็จะได้ไม่ทุกข์มากเกินไป

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hierophant ได้คำแนะนำที่เป็นประโยชน์อย่างมากต่อชีวิต มีความสัมพันธ์ที่ดีกับผู้ใหญ่ ผู้อาวุโส ได้รับความเมตตา มีผู้ยื่นมือเข้ามาปัดเป่าปัญหา

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Swords มีความลับอะไรในใจหรือเปล่า ไม่คุณก็คนรัก ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่งมีเรื่องลับลวงพราง มีความสัมพันธ์ที่ไม่เปิดเผย เอ๊ะ หรือกำลังเล่นเกมอะไรกันอยู่

สถานการณ์การเงิน Queen of Cups ผู้ได้ไพ่ใบนี้มักมีความสุข ความสะดวกสบาย มีเงินใช้ไม่ขาดแคลน มีรายได้จากงานที่ตัวเองทำอย่างมีความสุข หรือบางครั้งรายได้ไม่มาก แต่ได้รับค่าตอบแทนเป็นสิ่งมีมูลค่าอื่น ๆ

ธุรกิจ การงาน Two of Wands ได้หุ้นส่วนหรือเพื่อนร่วมงานที่ดี มีคนเข้ามาเป็นกำลังสำคัญ แต่ขณะเดียวกัน อาจเป็นการชี้ว่าคุณไม่สามารถทำทุกอย่างได้ตามลำพัง ไม่ว่าจะเก่งแค่ไหน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Wands การปิดกั้นตัวเอง ไม่ยอมเรียนรู้สิ่งใหม่ ๆ กลัวการเปลี่ยนแปลง หรืออายที่จะล้มเหลวมากเกินไป

คำแนะนำพิเศษ Knight of Cups ชีวิตในช่วงนี้อาจค่อยเป็นค่อยไป เร่งรัดมากไม่ได้ การเดินทางตามฝันของตัวเองต้องใช้เวลาและความอดทน แต่ก็มีจุดเริ่มต้นที่ดีแล้วไม่ใช่หรือ

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Swords ช่วงที่เลวร้าย ความสัมพันธ์กับญาติพี่น้องหรือเพื่อนฝูงไม่ค่อยราบรื่น มีปัญหาที่ทับถมเข้ามา หรือแม้จะพยายามจัดการในส่วนของตัวเอง ก็ยังจำเป็นต้องซวยในส่วนที่เกี่ยวกับคนอื่น

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Swords ระวังการทะเลาะเบาะแว้ง ปัญหาในความสัมพันธ์ ความต้องการจะหันหลังให้กันแม้ไม่เต็มใจ รอยร้าวที่เกิดขึ้นในช่วงหัวเลี้ยวหัวต่อสำคัญ

สถานการณ์การเงิน Ten of Pentacles ในท่ามกลางเรื่องแย่ ๆ ก็ยังมีข่าวดี อย่างน้อยก็ไม่ต้องห่วงเรื่องการเงิน หรือการอยู่อาศัย ชีวิตครอบครัว จะมีการใช้จ่ายเพื่อนำไปสู่ความผาสุกในครัวเรือน หรือได้รับมรดก ได้อสังหาริมทรัพย์ ได้ข่าวดีทางการเงิน

ธุรกิจ การงาน Three of Cups จะมากจะน้อย ก็ยังจะมีความสุข ความเบิกบานใจ การร่วมมือกับคนที่มีความสอดคล้องกัน กรณีมีคนกลุ่มใหญ่เป็นปัญหา ก็จะมีคนที่อยู่เคียงข้างคุณ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Cups ทำอะไรไม่ค่อยสำเร็จ สมาธิสั้น ไม่มีความมั่นคงในจิตใจ

คำแนะนำพิเศษ Six of Pentacles หากคุณมีปัญหาใด ๆ มันจะเกิดเพียงชั่วเวลาสั้น ๆ ไม่ต้องตระหนกไป ถึงที่สุดจะได้รับผู้ช่วยเหลือ มีโอกาสใหม่ เหตุการณ์ร้ายจะผ่านคุณไปในที่สุด หลังพายุฟ้าจะแจ่มใส

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

135 Comments »

 • Burton Haynes said:

  I simply want to tell you that I’m beginner to blogs and really liked this blog. Very likely I’m planning to bookmark your site . You definitely have outstanding article content. Thank you for sharing with us your web-site.

 • check post in albumsexo.com said:

  I was very pleased to find this great site. I want to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely really liked every little bit of it and i also have you saved to fav to look at new stuff on your website.

 • online business directory listing said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • Amour et voyance said:

  logiciel tarot gratuite perpignanConsulter mon magnifique site : voyance par telephone gratuite

 • sexo en vivo said:

  Oh my goodness! Impressive article dude!

 • view said:

  Precisely what is the simplest way to look up blogs and forums you are searching for?

 • here hot-porn-site.com said:

  Very good blog post. I definitely appreciate this site. Stick with it!

 • zasobniki solarne said:

  Pompa ciepła jest maszyną cieplną wymuszającą przepływ ciepła z obszaru o niższej temperaturze do obszaru o temperaturze wyższej. Proces ten przebiega wbrew naturalnemu kierunkowi przepływu ciepła i zachodzi dzięki dostarczonej z zewnątrz energii mechanicznej (w pompach ciepła sprężarkowych) lub energii cieplnej (w pompach absorpcyjnych).klimatyzacja

 • telewizory lcd said:

  I appreciate, cause I found just what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 • follow this article said:

  I’m more than happy to discover this page. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you book marked to see new stuff on your blog.

 • check please-bang-my-wife.net said:

  When I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I receive 4 emails with the same comment. Is there an easy method you can remove me from that service? Thanks!

 • le tribulus said:

  I’ve learn some excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to make one of these wonderful informative site.

 • find more in pornarmy.net said:

  Hello there! I simply want to give you a huge thumbs up for your great info you’ve got here on this post. I am coming back to your blog for more soon.

 • Anonymous said:

  Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

 • browse post said:

  I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 • great content said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • Deeann Selvey said:

  Hey very cool website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I’m satisfied to search out a lot of useful information here within the put up, we’d like develop extra strategies on this regard, thanks for sharing.

 • www sluttymilfmom.com said:

  Next time I read a blog, Hopefully it does not fail me just as much as this one. After all, Yes, it was my choice to read through, but I genuinely thought you would probably have something helpful to say. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you weren’t too busy seeking attention.

 • read content said:

  Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it!

 • good website said:

  Spot on with this write-up, I honestly think this site needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the info!

 • check these guys out said:

  Accurate Assessments of Needs…

  As soon as I found this web site I went on reddit to share some of the love with them….

 • viagra said:

  Great write-up, I’m normal visitor of one’s web site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Find Out More said:

  I’m on the lookout in order to discover a great deal of about the on line surfing local community after i can. Can a person advise using their best blogs, youtube deals with, or sites that you will search for most all-encompassing? The ones are most favored? Appreciate it! .

 • tworzenie stron www said:

  You have made some good points there. I looked on the net to learn more about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

 • browse content said:

  I like reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • Lavelle Heinke said:

  An amazing disclose, I a minute ago set this onto any colleague who had been doing fairly examination for this. And he in truth bought me breakfast for the reason that I set up it pertaining to him.. grin. Hence i fancy to alter that: Thnx for the treat! But sure Thnkx with regard to spending calculate to talk in relation to this, I undergo solidly vis-?-vis it and enjoy conception added taking place this topic. Qualification sufficient, as you feel expertise, would anyone mind updating your blog with more details? It can be extremely stereotype in support of me. Cumbersome browse up immediately in support of this blog post!

 • party lite said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting topic…

 • padded envelopes said:

  Looking around…

  I like to browse around the web, regularly I will just go to Stumble Upon and read and check stuff out…

 • visit this page said:

  I would really love to earn a site but.. I’m unclear which information sites make the most traffic? What kind of blogging do you ever browse? I for the most part search snapshot web blogs and manner web blogs. Just having a survey there cheers! .

 • Longaberger basket said:

  Just Browsing…

  While I was surfing today I noticed a excellent article concerning…

 • admin said:

  Hello there, I found your web site via Google while searching for a related topic, your site came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • review said:

  What sites and websites perform surfing network relate most on?

 • Hell said:

  Wikia…

  Wika linked to this place…

 • how to make penis bigger without pills said:

  Can I just say what a reduction to search out someone who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know the best way to carry a difficulty to gentle and make it important. Extra people have to learn this and understand this aspect of the story. I cant consider youre not more standard because you definitely have the gift.

 • http://www.youtube.com/watch?v=CHVLW7meVig said:

  I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again

 • anchor said:

  I am just pretty novices at web creation once i have zero before experience and know little Web-page coding.. I only desire to realize what one of the best applications are to purchase to make websites. We have saved CS5 Development Premium with Dreamweaver and Photoshop, nevertheless i comprehend this is a limited highly developed personally and expensive! !! . Does an individual have ideas of software program or methods of construct internet pages and blogging conveniently and inexpensive? . . Kudos! .

 • Erflgreich im Internet said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly proclaiming that its hard to find quality help, but here is…

 • dre beats said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch,

 • Business Insurance said:

  hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical issues using this website, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon..

 • SEO Optimization said:

  There is evidently a lot to know about this. I think you made certain good points in features also.

 • High Tech Gadget said:

  There is apparently a bunch to know about this. I assume you made various nice points in features also.

 • Sony Ericsson Xperia said:

  Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and web and this is really irritating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Civil Procedure said:

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

 • Lamborghini Gallardo said:

  Hello very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also¡KI am glad to find numerous helpful information right here in the post, we want develop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 • Mental and Emotional Health said:

  It¡¦s really a cool and helpful piece of information. I¡¦m satisfied that you simply shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 • how to manifest said:

  Tumblr article…

  I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to…

 • Virus Protection said:

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Internet Banking said:

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :)

 • Kanesha Parco said:

  I know nothing about blogging, Its just that my friend tells me to use wordpress but I want to start my blog offline to save money. So, can I use ez generator as an offline blogger while using wordpress on it?.

 • Natural Skin Care said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • Cheap Travel said:

  Hey there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this web site.

 • Homes for Sale said:

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!

 • Låna pengar snabbt said:

  Hey, I think your site might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine
  but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!
  Låna pengar snabbt

 • Foreign Policy said:

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 • Classroom Design said:

  It¡¦s actually a great and useful piece of info. I am satisfied that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 • Casual Dress said:

  I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • Vinyl Flooring said:

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 • EQ Next Plat said:

  I believe you have observed some very interesting details , appreciate it for the post.

 • ESO Power Leveling said:

  Very interesting subject , regards for posting . “Ok. Sex is fine. Sex is good. Sex is GREAT Okay, okay, we need men for sex… Do we need so many” by Sybil Adelman.

 • Beauty Treatments said:

  Awsome info and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thank you :)

 • venus factor said:

  laptop or computer forensics job?. . Thanks. Just a little extra info: I do a lot more programming than anything with personal computers, but I’m pretty superior with the non-programming side far too..

 • Black Diamond Ring said:

  I wanted to write down a simple comment to say thanks to you for the fantastic tips and tricks you are sharing at this website. My time-consuming internet investigation has at the end been compensated with good facts and techniques to go over with my pals. I would assume that most of us visitors are very lucky to dwell in a useful website with so many awesome individuals with beneficial hints. I feel rather blessed to have discovered the site and look forward to some more fabulous minutes reading here. Thanks once again for all the details.

 • Mental and Emotional Health said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • Business Tips said:

  Definitely, what a magnificent blog and informative posts, I will bookmark your website.Have an awsome day!

 • Auto Body Repairs said:

  Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 • Acheter ecigarette said:

  Voir mon superbe site web : Acheter e-cigarette ego-t

 • Kitchen Cabinets said:

  I’m not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

 • Decorative Panels said:

  Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognise what you’re talking about! Bookmarked. Please additionally discuss with my web site =). We may have a link change contract between us!

 • Leather Furniture said:

  There is noticeably a bundle to identify about this. I consider you made various good points in features also.

 • Dining Room said:

  I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 • iPhone Accessories said:

  Thanks so much for providing individuals with such a pleasant chance to read in detail from this blog. It is usually very brilliant and as well , jam-packed with amusement for me and my office fellow workers to visit the blog really three times a week to study the new tips you have got. And of course, we’re usually impressed with all the unbelievable methods you give. Some 3 ideas in this post are absolutely the most suitable we’ve had.

 • Global Warming said:

  I simply could not leave your website prior to suggesting that I actually loved the standard info an individual provide on your guests? Is gonna be back often to inspect new posts

 • SEO Optimization said:

  We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 • Carpet Tiles said:

  Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very useful information particularly the last part :) I care for such info much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

 • Winter Vacation said:

  Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • i loved this said:

  On my own friend’s web logs they may have added me to their blogging site moves, but mine continually is situated towards the bottom about the shortlist and will not checklist while i submit like it does for other people. Is a environment that I have to transition or perhaps is this an alternative that they have undertaken? .

 • dr dre headphones said:

  Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • {http://myvenusfactorreviews.weebly.com|myvenusfactorreviews.weebly.com|myvenusfactorreviews weebly.com|myvenusfactorreviews|weebly.com』 said:

  useful plus much more complex repairing and guidance the method. I am really considering that. Its called computer enterprising. .. . But I want to use to extra but I get

 • mulberry satchel Sale said:

  Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks
  mulberry satchel Sale http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Stunning story there. What happened after? Take care!
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • mulberry Sale said:

  I am no longer sure where you’re getting your information, but great topic. I must spend some time finding out much more or working out more. Thanks for magnificent information I used to be looking for this information for my mission.
  mulberry Sale http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • discount mulberry bags said:

  I enjoy you because of all your labor on this site. Gloria delights in conducting internet research and it’s easy to see why. Many of us notice all relating to the dynamic ways you present invaluable strategies on this blog and in addition encourage contribution from visitors on that subject matter plus our own daughter is certainly understanding a lot. Have fun with the remaining portion of the year. You’re carrying out a good job.
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Iˇve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i am satisfied to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot indisputably will make sure to do not forget this website and give it a glance on a relentless basis.
  cheap mulberry bag http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • www.voyancesupergratuite.biz said:

  voir horoscope gratuit perpignanConsulter mon superbe post : voyance gratuite immediate

 • check post in sitidelima.com said:

  I’m very happy to discover this page. I want to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely liked every part of it and I have you bookmarked to see new information in your site.

 • Lavon said:

  Good website! I especially fondness how it is straightforward resting on my eyes and the data are thriving on paper. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been completed. I have subscribed to your nourish which must do the trick! Have a nice day!

 • hamburger said:

  Hamburger zawsze i tylko najlepszy jest w sieci ZigZac.

 • here xxxkylierose net said:

  Oh my goodness! Amazing article dude!

 • http://fwdurl.net/Tn4t said:

  How to let the other people know about your blogspot?

 • Elsa said:

  I such as this post a abundant split. i will ensue clever to certainly end awake being back. Wish that we are talented to be capable to browse loads of perceptive posts next. will be converted into division your information with all of my buddies!

 • Marketing Strategy said:

  I am no longer certain where you’re getting your info, however good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I used to be in search of this information for my mission.

 • Best Web Hosting said:

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 • Gaming Headset said:

  Needed to draft you the little observation to be able to thank you very much again for those nice things you have contributed above. This has been so incredibly open-handed of people like you to give unhampered precisely what many people could possibly have advertised as an ebook to end up making some bucks for themselves, chiefly now that you could possibly have done it if you decided. The strategies in addition served to become a easy way to realize that other individuals have similar desire really like my very own to understand very much more in terms of this condition. I believe there are thousands of more pleasurable situations in the future for individuals who look over your site.

 • beats by dre guarantee said:

  Iˇve recently started a site, the info you offer on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.
  beats by dre guarantee http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=beats-by-dre-guarantee.html

 • where to buy cheap beats by dre studio said:

  Hello, Neat post. There’s an issue together with your site in internet explorer, could check this IE still is the marketplace leader and a big portion of other people will omit your wonderful writing due to this problem.
  where to buy cheap beats by dre studio http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=where-to-buy-cheap-beats-by-dre-studio.html

 • beats by dre qatar price said:

  I enjoy you because of all of the hard work on this site. My daughter really likes carrying out investigations and it’s really easy to understand why. Many of us know all relating to the powerful manner you make good guides by means of the web site and even foster participation from visitors on this subject while our favorite simple princess is always being taught so much. Have fun with the rest of the new year. You’re carrying out a splendid job.
  beats by dre qatar price http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=beats-by-dre-qatar-price.html

 • cintura uomo louis vuitton said:

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I抦 gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
  cintura uomo louis vuitton http://www.grandhoteltombolo.com/immagini/louis-vuitton.asp?p=cintura-uomo-louis-vuitton.html

 • beats by dre junk said:

  Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!
  beats by dre junk http://www.hods.org/English/h-issues/videos.asp?p=beats-by-dre-junk.html

 • imitazione louis vuitton said:

  This info is invaluable. How can I find out more?
  imitazione louis vuitton http://www.grandhoteltombolo.com/immagini/louis-vuitton.asp?p=imitazione-louis-vuitton.html

 • GPS Navigation said:

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 • Criminal Investigation said:

  I am now not certain the place you’re getting your info, however great topic. I needs to spend some time learning much more or figuring out more. Thanks for fantastic info I was in search of this information for my mission.

 • nike air max 90 cheap said:

  Usually I don’t learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.
  nike air max 90 cheap http://www.rowancountyonline.com/cities.cfm?p=nike-air-max-90-cheap.html

 • Subaru Impreza said:

  Thank you for all your valuable effort on this blog. Debby delights in making time for internet research and it’s simple to grasp why. My partner and i learn all concerning the dynamic tactic you convey reliable techniques through your web site and attract participation from people on that idea then my child is now discovering so much. Have fun with the rest of the new year. You’re the one conducting a really great job.

 • Financial Management said:

  I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I definitely liked reading everything that is written on your blog.Keep the posts coming. I liked it!

 • Weight Loss said:

  You completed several fine points there. I did a search on the subject matter and found most persons will have the same opinion with your blog.

 • Best Antivirus said:

  I think this is one of the most significant info for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • Toronto Indian Jewellery said:

  I’m impressed, I should say. Actually seldom do I encounter a weblog that’s the two educative and entertaining, and permit me tell you, you’ve hit the nail on the head. Your believed is remarkable the problem is some factor that not adequate people are speaking intelligently about. I am incredibly pleased that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 • Credit Management said:

  Definitely, what a great blog and revealing posts, I definitely will bookmark your site.Have an awsome day!

 • Collaborative Learning said:

  There is visibly a bunch to know about this. I think you made various good points in features also.

 • Hot Stone Massage said:

  Excellent weblog here! Additionally your website so much up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link on your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 • European Vacation said:

  you’re really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful process on this subject!

 • Residential Property said:

  Needed to post you that very little note so as to give thanks as before with your wonderful methods you have contributed on this page. It has been open-handed of people like you giving openly what exactly some people would have marketed as an e-book to help with making some bucks for themselves, notably since you might well have done it in the event you desired. These tactics as well worked as the easy way to be sure that most people have similar interest really like mine to grasp great deal more with regards to this issue. Certainly there are some more fun times up front for many who read carefully your site.

 • Global Warming said:

  Hello, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your super writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 • Court Cases said:

  Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply nice and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 • Diamond Necklaces said:

  Hello my friend! I wish to say that this post is amazing, great written and come with almost all vital infos. I¡¦d like to look extra posts like this .

 • Wood Flooring said:

  Great blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

 • ArcheAge Gold said:

  F*ckin’ remarkable things here. I am very happy to look your article. Thank you a lot and i’m looking ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

 • lenovo computer said:

  I will right away take hold of your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

 • Healthy Weight loss said:

  I want to voice my affection for your generosity for those who really need help with your area. Your personal dedication to getting the message all around ended up being definitely significant and have empowered employees like me to realize their pursuits. Your amazing insightful tips and hints can mean this much to me and additionally to my peers. Thanks a lot; from everyone of us.

 • Home Decorating said:

  Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 • street fashion said:

  I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 • carpet installation said:

  I¡¦ll right away seize your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me recognise in order that I could subscribe. Thanks.

 • volleyball clothes said:

  I was just looking for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

 • Home for Sale said:

  Great blog here! Also your site quite a bit up fast! What host are you the use of? Can I get your associate link for your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

 • Health Education said:

  I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • general auto insurance said:

  whoah this weblog is magnificent i like reading your articles. Keep up the good work! You recognize, a lot of individuals are searching around for this information, you could help them greatly.

 • bamboo flooring said:

  Someone essentially lend a hand to make critically posts I might state. That is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to make this actual publish amazing. Excellent task!

 • education today said:

  Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 • Flooring Installation said:

  Fantastic web site. Lots of helpful info here. I¡¦m sending it to some friends ans also sharing in delicious. And obviously, thank you on your sweat!

 • Money Order said:

  Definitely, what a fantastic website and enlightening posts, I surely will bookmark your website.All the Best!

 • Weight Loss Program said:

  I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :)

 • Wireless Mouse said:

  I am continually searching online for posts that can assist me. Thank you!

 • Modern Kitchen Design said:

  whoah this blog is magnificent i love reading your posts. Keep up the good work! You understand, many persons are hunting round for this info, you could aid them greatly.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.