Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 เมษายน 2556

8 May 2013 เข้าชม 4,007 156 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 เมษายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 เมษายน 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 15-21 เมษายน 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Swords การทำงานสำคัญ ร่วมงานกับคนที่เฉียบขาด เก่ง แต่ก็เย็นชาเกินกว่าจะเป็นเพื่อนกันได้ หรือการอยู่ในตำแหน่งสูงแต่ก็มีความกดดันมาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Cups เป็นเวลาดีของคู่รัก รื่นรมย์สมหวัง พบความสุข ได้รับของขวัญของฝาก หรือเปิดตัวคนรักให้เพื่อน ๆ รู้จัก มีเดท มีปาร์ตี้

สถานการณ์การเงิน Knight of Cups มีรายได้ดี ไม่หวือหวาแต่คุณก็จะมีความเป็นอยู่ที่มั่นคง มีรายได้สม่ำเสมอ หรืออาจเป็นเจ้าของกิจการที่ก่อตั้งมาแล้วระดับหนึ่ง

ธุรกิจ การงาน Ace of Swords งานใด ๆ ไม่ง่าย แต่ก็ประสบความสำเร็จได้ถ้าคุณมีความมุ่งมั่นแน่วแน่ และจะมีการตัดสินใจที่เด็ดเดี่ยว ต้องลุยไปข้างหน้า

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Lovers การพบกับสิ่งที่ต้องเลือกหรือตัดสินใจ แต่ปัญหาอาจอยู่ที่คุณไม่รู้จะเลือกอะไร

คำแนะนำพิเศษ Judgement คำเตือนหรือข้อมูลสำคัญบางอย่างที่ประกาศออกมาแล้วแต่คุณไม่ใส่ใจ ไม่เข้าใจด้วยว่าทำไมตัวเองได้รับผลนั้น ๆ จึงไม่อาจจะแก้ไขอะไรได้อย่างแท้จริง

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Pentacles การได้เด็กหรือคนอายุน้อยกว่าเข้ามาช่วยงาน เพิ่มโชคลาภ ข่าวดีด้านการเงิน กระแสเงินก้อนเล็ก ๆ แต่เริ่มต้นด้วยดี โอกาสใหม่ทางธุรกิจ

ความรัก ความสัมพันธ์ Wheel of Fortune คู่ครองที่มีฐานะ อยู่กินกันแล้วมีความมั่งคั่งรุ่งเรือง และยังแสดงถึงการกลับมาคืนดีกันด้วย มีช่วงเวลาที่ดีอีกครั้งหนึ่ง อาจได้พบคนรักเก่า เพื่อนเก่า มีวงจรความสัมพันธ์ที่กลับมาเกี่ยวข้องกันอีก

สถานการณ์การเงิน Eight of Wands การเงินสัมพันธ์กับการงาน ค่าตอบแทนจากงานที่มีมีลักษณะเฉพาะ ที่คุณมีความชำนาญกว่าใคร คุณจะมีจังหวะขยายงาน มีผู้ว่าจ้างหรือออเดอร์เพิ่มมากขึ้น รายได้ก็ดีขึ้นเป็นเงาตามตัว

ธุรกิจ การงาน The Tower แต่ถึงกระนั้น ก็ต้องระวัง อาจมีเหตุพลิกผันบางประการเกิดขึ้น แต่อย่างที่บอกเสมอ ไพ่ใบนี้มักหมายถึงการรื้อก่อนสร้าง การทำลายเพื่อเริ่มต้นใหม่ สิ่งที่จะเกิดขึ้น อาจเป็นจุดเริ่มต้นบางอย่างของคุณ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Cups บางครั้งไพ่ใบนี้เตือนอย่างที่เคยบอกค่ะ “ดูแลชีวิตส่วนตัวหรือเรื่องส่วนตัวให้ดี หากไม่ต้องการให้มันเป็นประเด็นในที่สาธารณะ”

คำแนะนำพิเศษ Four of Swords แนะนำให้ใช้ประโยชน์จากเวลาว่าง ๆ การหยุดพักจะให้ผลดีแก่คุณ อาจเป็นสัญญาณบอกให้รู้ว่าคุณเหน็ดเหนื่อยมากไปแล้ว ชาร์ตแบตเสียบ้าง

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hermit การใคร่ครวญเกี่ยวกับความปรารถนาภายในของตัวเอง การแสวงหาความรู้ความเข้าใจในเรื่องชีวิต การเรียนการศึกษา ข้อสงสัยในเชิงปรัชญา

ความรัก ความสัมพันธ์ Knight of Wands บางคนมีเกณฑ์เดินทาง พบรักกับคนที่อยู่ห่างไกล มีความกระตือรือร้นต่อเรื่องการงานมากกว่าความรักใคร่ แต่ถ้ามีคู่ เซ็กซ์ไลฟ์ก็เวิร์กมาก

สถานการณ์การเงิน Six of Pentacles การขอเครดิตทางการเงิน การกู้ยืมต่าง ๆ จะประสบความสำเร็จ หากคุณมีปัญหาทางการเงิน จะได้รับความช่วยเหลือ มีคนยื่นมือเข้ามาด้วยความเต็มใจ มีที่พึ่งพา

ธุรกิจ การงาน Six of Wands การสอบการแข่งขันต่าง ๆ ถือว่าให้ผลดี ไม่ว่าคุณกำลังทำงานใด หากเคยล่าช้าอืดเนือยมาก่อนหน้านี้ เร่งจังหวะอีกนิด ชัยชนะกำลังใกล้เข้ามา

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Five of Cups เกิดเรื่องทำให้เสียดาย เรื่องผิดหวัง เหตุที่ทำให้เสียความรู้สึก

คำแนะนำพิเศษ King of Pentacles ไพ่มักให้คำแนะนำในการจัดสรรสิ่งต่าง ๆ เพื่อประโยชน์ทั้งปวงของตัวคุณ คุณอาจไร้ระบบเรื่องการเงิน หรือจัดการทรัพย์สินได้ไม่ดีพอ

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Cups อาจมีข้อตกลงเกี่ยวกับอสังหาริมทรัพย์ ปลูกเรือนหอ เข้าร่วมอยู่กินกัน ย้ายเข้าบ้านใหม่ ความสุขและความรื่นรมย์ โดยเฉพาะคนที่มีครอบครัวแล้ว หรือกำลังมองหาคู่รักคู่ครอง

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Wands การได้คู่รักคู่ครองเข้ามาช่วยเหลือแบ่งเบาการงาน เป็นคู่คิด เป็นหุ้นส่วนชีวิต หรือช่วยเหลือกันและกัน มากกว่าจะคบกันแค่เรื่องอารมณ์ความรู้สึก เรื่องเซ็กซ์ หรือสนุกในระยะสั้น ๆ

สถานการณ์การเงิน Ten of Swords อาจมีรายจ่ายเกี่ยวกับครอบครัว ญาติมิตร การซ่อมแซมบ้านเรือนที่อยู่อาศัย เจอเรื่องแย่ ๆ โถมทับเข้ามาแม้จะเตรียมตัวไว้ดีแค่ไหน อาจได้เงินก้อนใหญ่แต่ก็จะหมดไปเร็วเช่นกัน

ธุรกิจ การงาน Knight of Pentacles ความคิดที่กำลังมองหาโอกาสทางผลประโยชน์ มีโอกาสได้งานที่มีค่าตอบแทนสูง หรือได้ข้อเสนอดี ๆ เข้ามา จัดอยู่ในจังหวะที่ดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Cups เรื่องเก่า ๆ ส่วนตัว ปัญหาจากผู้คนในอดีต หรือจากคนใกล้ชิดที่หมกมุ่นอยู่กับความหลัง

คำแนะนำพิเศษ Seven of Cups การใช้จ่ายต่าง ๆ รอบคอบไว้ให้มาก และระวังการหลงไปในภาพลวงตา แม้แต่ความปรารถนา ความอยากที่ดูเหมือนจะตอบสนองคุณได้เพียงชั่วครั้งชั่วคราว เอาเข้าจริง ๆ อาจเป็นแค่ของเล่นไร้สาระ (ก็ได้)

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Swords ระวังอุปกรณ์การทำงานต่าง ๆ เสียหายด้วย รวมถึงการสื่อสารผิดพลาด ความไม่เข้าใจกันระหว่างคนที่กำลังพยายามปรับตัวปรับใจเข้าหากันแท้ ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Cups ไพ่แสดงถึงจิตใจที่ไม่แน่นอน ข้อตกลงหรือเงื่อนไขซึ่งไม่น่าพึงพอใจ มีสิ่งที่คุณกำลังลังเลบ้างไหม ความคิดกลับไปกลับมาเกี่ยวกับบุคคลภายในใจ หรือคิดว่าจะเลิก หรือจะเดินหน้าต่อดี

สถานการณ์การเงิน Four of Wands มีนิมิตหมายที่ดีไปข้างหน้า แม้ว่าตอนนี้จะยังเหน็ดเหนื่อยพอสมควร จะมีรายได้ที่มั่นคงมากขึ้น ได้งานประจำ หรือออกมาทำธุรกิจส่วนตัว นำมาซึ่งผลตอบแทนที่ดี

ธุรกิจ การงาน Eight of Wands ลูกจ้างพนักงานองค์กร คุณอาจได้ทำงานมากกว่าค่าตอบแทน แต่หากค้าขายหรือมีธุรกิจส่วนตัว โดยเฉพาะงานทำมือต่าง ๆ ถือว่าจะให้ผลดีมากในช่วงนี้ มีคำสั่งซื้อ มีโอกาสขยายงาน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Swords หมกมุ่นอยู่กับตัวเอง ช่วงจิตตก อ่อนแอ คิดกังวลแต่ทางร้าย ๆ

คำแนะนำพิเศษ The Fool ลองเสี่ยงโชคดูไหมล่ะ มีประตูบานใหม่กำลังเปิดออก ท้าทายให้คุณก้าวออกไป ใช้ความกล้าหาญและการมองโลกแง่บวกสักหน่อย อาจพบเรื่องดีกว่าเดิมก็ได้นะ

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Swords เจอคนทีี่มีความคิดแผลง ๆ บางอย่าง หรือมีลับลมคมนัยแปลก ๆ ต้องใช้เทคนิคในการอยู่ร่วมหรือสัมพันธ์ เหนื่อยอยู่เงียบ ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Cups การพบรัก พบคนที่ทำให้คุณรู้สึกสดชื่น มีความหวังขึ้นมาอีกครั้ง การเริ่มต้นของความสัมพันธ์ครั้งใหม่ การคืนดี

สถานการณ์การเงิน Two of Pentacles การเงินไม่ค่อยเสถียร ทำอะไรให้เผื่อขาดเผื่อเหลือไว้ด้วย ระวังเงินสดขาดมือ หรือโยกหมุนไปมาเสียจนอลเวงในที่สุด

ธุรกิจ การงาน Page of Swords ไม่ค่อยเป็นสุขได้มาก เจอช่วงปรวนแปรอลหม่าน อาจเป็นสภาพแวดล้อมหรือเพื่อนร่วมงาน มีแต่เรื่องไม่ประเทืองปัญญาหรือบั่นทอนอารมณ์

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The High Priestess ความคิดสองขั้วที่ขัดแย้งกันเองอย่างรุนแรง ความเปราะบางทางอารมณ์ สัญชาตญาณมืด ความกังวลที่ขยายลงลึกเรื่อย ๆ

คำแนะนำพิเศษ Ace of Pentacles การเริ่มต้นใหม่ทางบัญชี การเงิน การลงทุนใด ๆ ที่ดูเหมือนจะมีแนวโน้มที่ดี แต่ก็ควรระวังจังหวะต่อไป อย่าเพิ่งทุ่มหมดตัว

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Pentacles การเงินในครอบครัว เข้าร่วมในกิจการของครอบครัว พ่อแม่ญาติมิตรให้การสนับสนุน วางแผนเกี่ยวกับที่อยู่อาศัย อสังหาริมทรัพย์ แผนการชีวิตในระยะยาว

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Wands คนโสดยังไม่เจอใคร สำหรับคู่รัก หรือคนที่คุณเพิ่งคบหากัน อย่ามองข้ามทัศนคติขั้นพื้นฐานที่อาจนำความขัดแย้งมาให้ในระยะยาว รวมถึงช่วงเวลาทะเลาะเบาะแว้งกันที่มีบ่อยขึ้น ๆ

สถานการณ์การเงิน The Empress คู่รักคู่ครองมักสนับสนุนให้การอุปถัมภ์ มีพื้นฐานทางการเงินที่ดี มีทรัพย์สินหรืออสังหาริมทรัพย์ที่มีมูลค่า ค่อย ๆ มีความมั่นคงขึ้นตามลำดับ

ธุรกิจ การงาน Knight of Swords อาจต้องทำงานร่วมกับคนที่สร้างปัญหาอยู่ในที ไม่ใช่เวลาราบรื่นนัก ยังมีเรื่องหนัก ๆ รอคุณอยู่อีกมาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Wands ทำงานกับคนกลุ่มใหญ่ที่ต่างคนก็แบกปัญหามาเพียบ ภาระความรับผิดชอบเพิ่มเข้ามาอีกจนจะรับมือไม่ไหว

คำแนะนำพิเศษ Eight of Swords อยู่ดี ๆ ก็มีแต่เรื่องซวยซ้ำซาก เป็นการยากที่จะพาตัวเองไปให้พ้นปัญหาต่าง ๆ แต่มีทางหนึ่งที่คุณจะพอผ่อนหนักเป็นเบาคือ มีสติ

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Swords อยู่บนหัวเลี้ยวหัวต่อที่ต้องตัดสินใจ ต้องยอมรับความพ่ายแพ้อย่างเสียไม่ได้ เหมือนคนที่ผ่านช่วงผิดหวังมาแล้ว แต่ก็ยังมองไม่เห็นโอกาสที่จะดีกว่านี้

ความรัก ความสัมพันธ์ The Emperor ระวังความอึดอัดที่ค่อย ๆ เกิดจะไปปะทุเอาภายหลัง มักเป็นความสัมพันธ์ที่มั่นคง แต่ก็มีความกดดันในที ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่งอาจใช้ความเข้มงวดปกครองกัน หรือวางอำนาจต่อกันโดยไม่รู้ตัว

สถานการณ์การเงิน Four of Pentacles มีความกลัวอยู่ลึก ๆ เกี่ยวกับสถานภาพหรือการเงินในอนาคต หรือการเงินของคุณไม่เสถียรจริง ขี้เหนียวจนใคร ๆ รู้สึกได้

ธุรกิจ การงาน The Magician เป็นช่วงใช้ความคิดสร้างสรรค์มาก ๆ และขอให้เชื่อในสัญชาตญาณตัวเอง อาจมีงานที่คุณไม่เคยทำมาก่อนเข้ามาให้กระโจนลงไป แล้วก็พบว่าตัวเองทำได้ดีอย่างไม่น่าเชื่อ บางคนมีการเปลี่ยนแปลงครั้งสำคัญ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Star ภาวะจิตตก การเจ็บไข้ได้ป่วยที่ยืดเยื้อ ทั้งที่คิดว่าจะหายขาด ความผิดหวังที่เกิดขึ้นจนได้

คำแนะนำพิเศษ Six of Swords อุปสรรคกำลังคลี่คลาย อดใจรออีกนิด คุณจะไปถึงจุดหมาย หากคุณเคยประสบปัญหาเกี่ยวกับความล่าช้าต่าง ๆ จากนี้ไปสิ่งต่าง ๆ จะเริ่มดีขึ้นและดีขึ้น

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Sun ได้ไปท่องเที่ยวหรืออยู่ในสภาพแวดล้อมสดใส ช่วงเวลาที่น่ายินดี ข่าวดี ความเบิกบานใจ ไม่ว่ามีปัญหาใด ๆ จะได้รับการปัดเป่าคลี่คลาย ฝนมาแล้วก็ไป ฟ้าใสกระจ่างขึ้นในที่สุด

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Wands บางคนคิดจะเปลี่ยนแฟนหรือเปล่า มีความไม่พึงพอใจนักในชีวิตรักหรือความเป็นอยู่ มีสิ่งที่ต้องการเปลี่ยนแปลง แต่ก็ยังทำอะไรไม่ได้มากในเวลานี้

สถานการณ์การเงิน Strength พึ่งพาตัวเองได้ดี มีรายได้เป็นของตัวเอง แม้ยามคับขันก็หาวิธีเอาตัวรอดได้เสมอ แต่คุณอาจมีสิ่งที่กำลังกดดันตัวเองมากไป ใช้เงินเพื่อความสุขบ้างก็ได้

ธุรกิจ การงาน Death ดังที่เคยบอกไว้ ไพ่ใบนี้แสดงถึงความเปลี่ยนแปลงสำคัญ เช่น อาจมีงานหรือโครงการบางอย่างสิ้นสุดลง สิ้นสุดความสัมพันธ์กับเพื่อนร่วมงาน มีข่าวไม่ค่อยดี ยกเว้นแต่คุณจะทำงานที่เกี่ยวกับผู้ป่วย ผู้ตาย งานการกุศลสำหรับผู้เดือดร้อนต่าง ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Pentacles ได้ได้รับค่าตอบแทนก้อนใหญ่ มีรายได้งาม ๆ เข้ามา มีผู้สนับสนุนหรือเอื้อผลประโยชน์ให้ แต่ก็หมดไปอย่างรวดเร็ว หรือไม่อาจจะเก็บประโยชน์เอาไว้ได้อย่างยั่งยืน

คำแนะนำพิเศษ Eight of Pentacles ช่วงน้ำขึ้นให้รีบตัก การพัฒนาตนเองการสู้เต็มที่ แม้จะเหน็ดเหนื่อย จะทำให้คุณประสบความสำเร็จในสิ่งที่หวัง

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Swords ต้องสู้ยิบตากับอุปสรรคต่าง ๆ มีความกดดันที่ทำให้คุณต้องพยายามรักษาสถานภาพตนเอง หรือการร่วมงานกับคนเก่ง แต่ก็ปัญหาแยะ เรื่องเยอะ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hanged Man อาจมีความสูญเสียเกิดขึ้น มีสิ่งที่จำยอมเสียสละหรือยอมรับการแลกเปลี่ยน มีเรื่องเสียใจ หรือมีความร้าวฉานที่ฝังอยู่ลึกเต็มที และเรื่องคาราคาซัง

สถานการณ์การเงิน Ace of Wands การเงินสัมพันธ์กับการงาน จึงเกี่ยวข้องกับโครงการใหม่ การเริ่มต้นงานที่ก่อให้เกิดรายได้งาม ๆ และการเงินที่มากับโอกาสใหม่ ๆ

ธุรกิจ การงาน Justice ถ้ามีเรื่องเกี่ยวกับเอกสารสำคัญ การลงนามต่าง ๆ ขอให้ปรึกษาผู้เชี่ยวชาญให้ดี กรณีร่วมงานกับภาครัฐ หน่วยงานราชการต่าง ๆ จะราบรื่นดี ข้อพิพาททางการงานจะได้รับข้อยุติ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The World การไม่ยอมรับสิ่งที่ถึงปลายทางของมัน เข้าไม่ถึงสัจธรรมใด ๆ ปรับตัวกับความเปลี่ยนแปลงไม่ได้ จึงไม่สามารถเริ่มต้น ณ จุดที่ควรเป็น

คำแนะนำพิเศษ King of Wands ฝึกฝนพัฒนาตนเองเต็มทีไว้ คุณทำได้ คุณมีความสามารถในการนำทีม เป็นผู้นำ หรือทำงานให้ประสบความสำเร็จได้ ขอให้เชื่อมั่นในตนเอง

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands ได้รับแรงสนับสนุนที่ดี มีโอกาสดีที่ต่อยอดมาจากงานเดิม ได้ขยายขอบเขตงานออกไป ร่วมงานกับคนใหม่ ๆ มีสายสัมพันธ์ที่เป็นประโยชน์กับชีวิต และมาพร้อมด้วยความรู้สึกดี ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Pentacles ปัญหาเดิม ๆ ซ้ำซาก การพูดกันคนละเรื่อง หรือมีเรื่องจุกจิกตลอดเวลา แต่ก็จะแก้ปัญหาเด็ดขาดไม่ได้ ถ้าสองฝ่ายไม่รับฟังกันอย่างแท้จริง

สถานการณ์การเงิน Page of Wands ช่วงเวลาที่เพิ่งเริ่มต้น ยังไม่เห็นดอกผลอะไรนัก ค่าตอบแทนยังไม่เข้าเป้า หรืออาจมีค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับงานใหม่ ๆ แต่ก็จะเป็นประโยชน์ต่อคุณเอง หากใช้กับการศึกษา การเรียนรู้ต่าง ๆ จะเป็นสิ่งที่ดีมาก

ธุรกิจ การงาน Nine of Pentacles ใจเย็นสักหน่อย ในอนาคตจะมีงานที่นำค่าตอบแทนดี ๆ มาให้คุณ อดทนเหนื่อยไปก่อน แต่ในบางคนกำลังถึงวาระที่จะได้รับค่าตอบแทนนั้นแล้ว ได้โบนัส ได้ข่าวดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Cups เรื่องน่าปวดหัว การสัมพันธ์กับบุคคลที่ไม่มีความแน่นอน อารมณ์หรือจิตใจปรวนแปร คนหลงตัวเอง

คำแนะนำพิเศษ Queen of Wands หากคุณเพิ่งได้รับโอกาสใด ๆ ทำให้ดีที่สุด มีคนคอยเอาใจช่วย และพร้อมจะสนับสนุนคุณสู่เป้าหมาย

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Cups การทำงานอดิเรกหรือกิจกรรมที่มีความสุข ความคิดที่เกี่ยวพันกับศิลปะ การเริ่มต้นใหม่ในเรื่องดี ๆ สิ่งที่ตัวเองรักชอบ หรือจังหวะที่จะได้เรียนรู้เรื่องเหล่านั้น

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Cups แม้อยู่ใกล้ กลับรู้สึกห่างเหิน หรือมีช่วงที่ต้องห่างไกลจากกัน หรือแม้เต็มใจจาก แต่ลึก ๆ กลับรู้สึกไม่มีความสุข ยังเหงาและคิดถึง

สถานการณ์การเงิน Temperance อาจต้องลดค่าใช้จ่ายส่วนที่เกินความจำเป็น ปรับตัวให้เข้ากับสภาวะเศรษฐกิจ จัดสมดุลทางบัญชี การรับ การจ่าย ต้องคำนึงถึงความจริงมากขึ้น หาทางอยู่รอดให้ได้

ธุรกิจ การงาน The Devil การทำงานที่ไม่เป็นสุขนัก เผลอรับเงื่อนไขที่สร้างพันธนาการแก่ตนเอง หรือเกี่ยวข้องกับคนที่ทำงานด้วยความโลภ ความโกรธ ส่งกระแสบั่นทอนมาถึงคุณด้วย แม้ตัวเองพยายามจะอารมณ์เย็นแค่ไหน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Cups ความเหงา การรอคอย การตกเป็นทาสอารมณ์แม้จะพยายามเข้มแข็ง ยังรักใครสักคนอย่างไร้เหตุผล

คำแนะนำพิเศษ The Hierophant ได้คำแนะนำที่ดูเหมือนล้าสมัย หรือน่ารำคาญในชั้นแรก แต่ใคร่ครวญดี ๆ กลับพบแง่มุมที่ดีในนั้น อาจเป็นการฝึกตนให้มีอุเบกขา หรือพิจารณาไตร่ตรองเรื่องต่าง ๆ ให้ลึกซึ้งขึ้น

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

156 Comments »

 • Luigi Fulk said:

  I simply want to say I’m beginner to weblog and certainly liked this blog. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You definitely come with wonderful article content. Bless you for revealing your website page.

 • Voyance directement said:

  voyance gratuite ile de franceConsulter mon magnifique blog : voyance en direct

 • free online business directory listing said:

  Informative and precise…

  Its difficult to find informative and accurate info but here I found…

 • get more in cumshotsurprisetgp.com said:

  You ought to be a part of a contest for one of the greatest websites on the internet. I’m going to highly recommend this blog!

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • Can depression be cured said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • sexo-cam com said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • klimatyzacja said:

  Sprężarkowe pompy ciepła realizują obieg termodynamiczny (obieg Lindego), będący odwróceniem obiegu silnika cieplnego. Ciepło jest pobierane przez parujący ciekły czynnik roboczy znajdujący się pod niskim, stałym ciśnieniem [ciepło przemiany fazowej] czynnik termodynamiczny (freon, amoniak, dwutlenek węgla) w parowniku (dolne źródło ciepła), i dalej jako para trafia do sprężarki, gdzie rośnie jej ciśnienie oraz energia wewnętrzna. Para pod wysokim, stałym ciśnieniem oddaje ciepło skraplając się w wymienniku ciepła – skraplaczu (górne źródło ciepła) i czynnik w postaci cieczy przez zawór dławiący, lub rurkę kapilarną, lub turbinę rozprężną gdzie następuje spadek ciśnienia, trafia z powrotem do parownika.pompy ciepła

 • Homes for Sale in Naperville said:

  Tumblr article…

  I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to…

 • get more in hot-porn-site.com said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • additional reading said:

  I would really love to generate a web publication but.. I’m uncertain what sort of blogging sites get the most traffic? Which kind of blogs would you browse? I most commonly surfing shot sites and design blogs. Just enjoying a survey below thanks a lot! .

 • Woocommerce loyalty said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly saying that its difficult to procure good help, but here is…

 • Workout motivation said:

  Looking around…

  I like to look around the online world, regularly I will just go to Stumble Upon and read and check stuff out…

 • Cash Funnel Machines said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its hard to get quality help, but here is…

 • Tattoo design said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting topic…

 • www spankschoolgirls com said:

  This is the right web site for anyone who hopes to understand this topic. You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You definitely put a new spin on a subject that has been discussed for decades. Wonderful stuff, just wonderful!

 • hyundai telewizory said:

  I and also my pals have been studying the best pointers located on your web site and all of a sudden came up with an awful suspicion I had not thanked the site owner for those techniques. My young boys were passionate to study all of them and have now surely been having fun with those things. I appreciate you for truly being quite accommodating as well as for settling on these kinds of extraordinary topics most people are really desirous to learn about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to earlier.

 • Watch Hong Kong Movies said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • website please-bang-my-wife net said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • Anonymous said:

  Decouvrir ce nouveau blog : Acheter cigarette

 • full post said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • Anonymous said:

  Everything is very open with a clear clarification of the issues. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thanks for sharing!

 • good info said:

  You’re so cool! I don’t suppose I’ve read through anything like that before. So good to find another person with a few original thoughts on this subject. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is required on the internet, someone with a little originality!

 • follow this website said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • go to article said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • go to article said:

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 • good post said:

  May I simply just say what a comfort to discover somebody that truly understands what they are discussing on the net. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important. More people need to check this out and understand this side of the story. I can’t believe you’re not more popular since you definitely have the gift.

 • viagra said:

  you’re really a just right webmaster. The site loading speed is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have performed a great task in this subject!

 • Låna Pengar snabbt said:

  Nice blog here! Also your website loads up
  very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?

  I wish my web site loaded up as quickly as yours lol Låna pengar

 • a knockout post said:

  What exactly is the greatest software program to design blogs and sites?

 • franchising said:

  Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 • tworzenie stron www said:

  Very good info. Lucky me I recently found your website by accident (stumbleupon). I have saved it for later!

 • follow this page said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • Johnsie Lonsinger said:

  Whats in the lead. Very cool blog!! Man .. Magnificent .. Superb .. I’ll bookmark your site and acquire the feeds additionally…I’m pleased to find many of use facts here surrounded by the post. Recognition for sharing…

 • partylite reviews said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting information…

 • bubble envelopes said:

  Looking around…

  I like to browse around the online world, regularly I will just go to Digg and follow thru…

 • see this here said:

  I would personally really like to make a web log but.. I’m uncertain which type of blog posts get the most traffic? What kind of blogs can you surf? I pretty much surfing digital photo blogging and style blog pages. Just obtaining a poll the following many thanks! .

 • Longaberger basket liners said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly proclaiming that its hard to procure good help, but here is…

 • Origami owl necklace said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I found this…

 • penis enlargement said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and accurate information but here I found…

 • admin said:

  I want to show thanks to this writer for bailing me out of this particular dilemma. Just after scouting throughout the online world and getting views that were not powerful, I believed my life was done. Existing minus the strategies to the difficulties you’ve sorted out as a result of your good site is a critical case, as well as ones which may have in a wrong way damaged my career if I hadn’t encountered your web page. Your mastery and kindness in controlling every item was valuable. I don’t know what I would have done if I had not come across such a step like this. I can also at this point look ahead to my future. Thanks very much for your specialized and result oriented help. I will not be reluctant to propose your blog to any individual who ought to have support on this matter.

 • Conspiracy Theory said:

  Looking around…

  I like to browse around the web, often I will go to Stumble Upon and follow thru…

 • official said:

  Chronological Reasoning Energy…

  I like this blog very much, Its a very nice post to read and receive information….

 • Near Death Experience said:

  Looking around…

  I like to browse around the web, regularly I will go to Stumble Upon and follow thru…

 • site here said:

  The ideal website pages and blog pages focused upon checking out and literature?

 • Mobile Websites said:

  Looking around…

  I like to browse around the web, often I will go to Digg and follow thru…

 • Portable Tea Pot said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • Insurance said:

  Tumblr article…

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to…

 • venus factor said:

  How will you make your web site posts noticeable to only you on Yahoo! Pulse?

 • dre beats said:

  Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos,

 • top article said:

  What exactly is the greatest programs to build blogs and forums and online sites?

 • Academic Writing said:

  You are a very smart person!

 • Auto Body Repairs said:

  I wish to express my thanks to you just for rescuing me from this particular setting. As a result of checking throughout the the web and meeting advice that were not powerful, I thought my entire life was well over. Existing without the solutions to the problems you’ve solved through this report is a serious case, and the ones which could have negatively affected my career if I had not discovered the website. Your personal skills and kindness in controlling a lot of stuff was tremendous. I don’t know what I would have done if I had not discovered such a solution like this. I am able to at this time look forward to my future. Thanks so much for the high quality and sensible help. I won’t be reluctant to refer your web page to any individual who should get counselling about this topic.

 • Women Health said:

  You made several fine points there. I did a search on the theme and found mainly folks will go along with with your blog.

 • Casual Dress said:

  I as well as my buddies have already been viewing the nice guidelines on your site and then then got a terrible feeling I never expressed respect to the web blog owner for those strategies. All the young men came for this reason joyful to learn all of them and already have very much been making the most of those things. We appreciate you actually being so considerate and for making a choice on certain good topics millions of individuals are really wanting to be informed on. My honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I noticed this…

 • Vinyl Flooring said:

  I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • Berber Carpet said:

  Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

 • High Tech Gadget said:

  I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

 • Ecommerce Website said:

  Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 • Prom Jewelry said:

  Hello.This article was extremely fascinating, especially since I was searching for thoughts on this matter last Thursday.

 • Samsung Galaxy Tab said:

  Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!

 • Residential Property said:

  Thank you, I’ve recently been searching for information about this topic for a while and yours is the greatest I have came upon so far. However, what concerning the bottom line? Are you certain concerning the supply?

 • Business Management said:

  Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 • adonis golden ratio said:

  Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

 • Anonymous said:

  Visiter le excellent blog : e-liquide cigarette

 • International Travel said:

  Hello there, I discovered your blog by the use of Google at the same time as searching for a related topic, your site got here up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Intellectual Property said:

  I am constantly browsing online for articles that can benefit me. Thank you!

 • Face Products said:

  whoah this weblog is magnificent i really like studying your articles. Keep up the great paintings! You recognize, a lot of people are searching round for this info, you could help them greatly.

 • Best Antivirus said:

  You really make it seem so easy along with your presentation however I find this matter to be really one thing which I think I’d never understand. It kind of feels too complicated and extremely broad for me. I am looking ahead for your next post, I will try to get the cling of it!

 • Federal Laws said:

  Nice weblog here! Also your web site quite a bit up fast! What web host are you using? Can I am getting your associate hyperlink on your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

 • Aston Martin said:

  I think other site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 • Environmental Protection said:

  It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

 • SEO Marketing said:

  Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually frustrating. A good site with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this web site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Bedroom Design Ideas said:

  Hello. Great job. I did not anticipate this. This is a remarkable story. Thanks!

 • Berber Carpet said:

  Keep working ,remarkable job!

 • Apple iOS said:

  I am commenting to let you be aware of what a superb discovery my friend’s princess enjoyed visiting your blog. She noticed such a lot of pieces, which included how it is like to possess an awesome giving heart to have men and women clearly understand a variety of extremely tough things. You actually exceeded visitors’ desires. I appreciate you for imparting those warm and helpful, trusted, revealing and unique thoughts on that topic to Janet.

 • Financial Management said:

  Magnificent web site. Plenty of useful info here. I¡¦m sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And obviously, thanks in your sweat!

 • Games for Toddlers said:

  Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s blog, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Bad Credit said:

  Wow, incredible weblog layout! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The entire glance of your web site is magnificent, as neatly as the content!

 • Residential Property said:

  You made some clear points there. I looked on the internet for the topic and found most people will approve with your website.

 • Luxury Vacation said:

  I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this information for my mission.

 • The Elder Scrolls Online Gold said:

  Thanks for this wonderful article. One more thing to mention is that almost all digital cameras are available equipped with a zoom lens so that more or less of your scene to generally be included by ‘zooming’ in and out. These changes in target length tend to be reflected from the viewfinder and on large display screen at the back of your camera.

 • Business Opportunities said:

  Thanks so much for giving everyone an extraordinarily breathtaking possiblity to check tips from this web site. It’s always so kind and as well , jam-packed with amusement for me and my office mates to search the blog no less than thrice in a week to learn the new guides you have. And lastly, I’m so usually motivated with your dazzling creative concepts you give. Selected 1 facts on this page are in fact the most effective we have all had.

 • Kitchen Cabinets said:

  I’m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 • Frieze Carpet said:

  You are a very smart person!

 • Låna pengar snabbt said:

  I pay a quick visit daily some sites and sites
  to read content, however this blog presents feature based posts.
  Låna pengar snabbt

 • dr dre headphones said:

  Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users,

 • Delfina said:

  Have you investigated adding approximately sort of bookmarking buttons or links expected by your site?

 • dr dre headphones said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue,

 • see this here said:

  How to try to get bing google adsense account for my all 3 web blogs and 2 websites ?

 • amoureuse voyance said:

  consultation voyance par fax franceConsulter ce nouveau site : voyance gratuite immediate

 • cheap mulberry bag said:

  Great  I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • Discount oakley dispatch said:

  Marvelous, what a webpage it is! This blog provides useful facts to us, keep it up.
  Discount oakley dispatch http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • discount mulberry bags said:

  Hi, I check your new stuff like every week. Your story-telling style is witty, keep it up!
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • Cheap DC Comics Snapbacks said:

  I’ve been browsing online more than three hours today, yet I by no means found any interesting article like yours. It is beautiful worth sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the web will be much more helpful than ever before.
  Cheap DC Comics Snapbacks http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • Cheap mulberry blog said:

  Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was practical. Keep on posting!
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • Michael Kors blue watch said:

  I not to mention my guys were actually analyzing the good tips on your site and then instantly developed a horrible suspicion I had not thanked the web site owner for those strategies. My men had been consequently passionate to read all of them and already have truly been taking advantage of those things. Many thanks for truly being considerably thoughtful and for settling on this form of helpful subject areas most people are really needing to understand about. Our honest regret for not saying thanks to earlier.
  Michael Kors blue watch http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other customers like its aided me. Good job.
  cheap mulberry bag http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • purple mulberry bag said:

  Keep functioning ,terrific job!
  purple mulberry bag http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • sitidelima homepage said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • Jillian said:

  I accomplish have the same opinion with all the ideas you might have open in your send. They’re really convincing and will positively job. Nonetheless, the posts are very sharp-witted for starters. May possibly you entertain prolong them a bit from next time? Thanks for the post.

 • Gigi said:

  I will right away take hold of your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me know so that I may just subscribe. Thanks.

 • hamburger said:

  Hamburger jest najlepszy gdy smazony bezposrednio przed podaniem, do tego grilowna buleczka i palce lizac.

 • http://www.ebainet.com/venus.php said:

  Please answer both questions completely:. . What’s the easiest way to make sure that if I copyright something, that it’s mine without have to copyright each article or blog individually?. . ALSO: . . I’m a poet and I want to copyright my work without have to pay “per poem” – how can I do that, but also be able to get things copyrighted regularly?.

 • check post said:

  You should be a part of a contest for one of the finest sites on the web. I am going to highly recommend this blog!

 • Rana said:

  When My spouse and i formerly understood I visited the Know me when new explanation are further checkbox and today each schedule a comment is additional We get a number of e-mails with the unchanged observe. Is near several sense you can with no trouble take out men and women from that service? Bless anyone!

 • nike free run youth boys said:

  I’m very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.
  nike free run youth boys http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-youth-boys.html

 • Subaru Impreza said:

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • Oral Hygiene said:

  Great blog here! Also your web site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 • Diamond Necklaces said:

  Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info particularly the last part :) I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

 • Academic Writing said:

  Nice weblog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 • Leather Sofa said:

  Thank you for another great post. Where else may anybody get that kind of information in such an ideal approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the search for such information.

 • Kitchen Flooring said:

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this website. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 • Toronto Indian Jewellery said:

  I discovered your weblog internet website on google and examine a few of the early posts. Proceed to sustain up the excellent operate. I only further up your RSS feed to my MSN Data Reader. Looking for forward to studying added from you within a even though!…

 • Smart Phone said:

  I definitely wanted to construct a small note so as to say thanks to you for all of the splendid solutions you are posting here. My time intensive internet research has finally been compensated with high-quality strategies to write about with my friends and classmates. I ‘d believe that many of us readers actually are quite fortunate to live in a very good website with so many lovely professionals with useful suggestions. I feel very lucky to have seen the webpages and look forward to really more cool moments reading here. Thank you once more for a lot of things.

 • Website Builder said:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Casual Dress said:

  It¡¦s actually a nice and useful piece of information. I¡¦m satisfied that you just shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 • louis vuitton millionaire said:

  Heya i抦 for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.
  louis vuitton millionaire http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-millionaire.html

 • pandora bracelet cheap said:

  Thanks for each of your hard work on this web site. My mother really loves getting into research and it’s easy to see why. A lot of people hear all of the powerful means you offer helpful tactics by means of this web blog and even foster contribution from other individuals on that article and our favorite princess is undoubtedly being taught a lot. Have fun with the rest of the new year. You are always performing a fantastic job.
  pandora bracelet cheap http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-bracelet-cheap.html

 • sac plat louis vuitton said:

  Thank you, I’ve just been searching for info about this subject for a while and yours is the best I have discovered till now. However, what about the bottom line? Are you certain in regards to the supply?
  sac plat louis vuitton http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=sac-plat-louis-vuitton.html

 • borsone louis vuitton said:

  Simply wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is just great and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.
  borsone louis vuitton http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=borsone-louis-vuitton.html

 • louis vuitton vernis said:

  It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!
  louis vuitton vernis http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-vernis.html

 • pandora store finder said:

  Hi there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.
  pandora store finder http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-store-finder.html

 • louis vuitton sneakers said:

  What i do not understood is in reality how you are now not really much more smartly-appreciated than you might be now. You’re so intelligent. You know thus considerably on the subject of this topic, produced me in my opinion believe it from so many various angles. Its like women and men aren’t interested unless it is one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs nice. All the time deal with it up!
  louis vuitton sneakers http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-sneakers.html

 • new pandora bangle said:

  I am continuously invstigating online for posts that can facilitate me. Thanks!
  new pandora bangle http://www.supportc2c.com/contactus/?p=new-pandora-bangle.html

 • pandora apple charm said:

  magnificent post, very informative. I ponder why the opposite experts of this sector don’t notice this. You should continue your writing. I am sure, you have a great readers’ base already!
  pandora apple charm http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-apple-charm.html

 • bauletto louis vuitton prezzo said:

  Hello.This post was really fascinating, especially because I was browsing for thoughts on this topic last Tuesday.
  bauletto louis vuitton prezzo http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=bauletto-louis-vuitton-prezzo.html

 • pandora charms for men said:

  I am really glad to read this website posts which carries tons of useful facts, thanks for providing these kinds of data.
  pandora charms for men http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-charms-for-men.html

 • pandora wedding charm said:

  Hello, Neat post. There is an issue with your website in internet explorer, could check this IE nonetheless is the marketplace leader and a huge part of other people will leave out your excellent writing due to this problem.
  pandora wedding charm http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-wedding-charm.html

 • pandora radio app said:

  Magnificent site. Plenty of helpful info here. Iˇm sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks to your sweat!
  pandora radio app http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-radio-app.html

 • Air Max 95 said:

  I just could not leave your web site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information an individual provide in your visitors? Is gonna be back incessantly in order to inspect new posts
  Air Max 95 http://patientdoc.com/privacy-policy.cfm

 • louis vuitton Purses said:

  Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, let alone the content!
  louis vuitton Purses http://www.patientdoc.com/referral/patient-referral.cfm

 • Dr Dre Beats headphone said:

  Thanks , I have recently been searching for info about this topic for a while and yours is the greatest I have found out till now. However, what in regards to the conclusion? Are you certain concerning the source?
  Dr Dre Beats headphone http://www.patientdoc.com/referral/patient-registration.cfm

 • Android Tablets said:

  I¡¦ve recently started a website, the info you provide on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

 • Real Estate Auctions said:

  I am no longer sure the place you’re getting your info, but great topic. I must spend some time finding out more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

 • Business Research said:

  I have been reading out a few of your articles and i can state pretty good stuff. I will surely bookmark your website.

 • Buy Fender American Standard Stratocaster said:

  Wikia…

  Wika linked to this place…

 • Winter Vacation said:

  whoah this blog is magnificent i like reading your articles. Keep up the good work! You realize, a lot of people are searching around for this information, you could help them greatly.

 • belstaff leather jacket said:

  Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What a great web-site.

 • Court Cases said:

  You completed several nice points there. I did a search on the subject matter and found most folks will agree with your blog.

 • Natural Skin Care said:

  Hey very nice site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally¡KI am satisfied to seek out a lot of useful info here within the put up, we want work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 • Smart TV said:

  excellent points altogether, you just gained a new reader. What may you suggest about your put up that you simply made a few days in the past? Any certain?

 • Games for Toddlers said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 • Foreign Policy said:

  Good info and right to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you folks have any ideea where to get some professional writers? Thank you :)

 • Digital Camera said:

  Someone essentially assist to make critically posts I’d state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to make this particular put up amazing. Fantastic job!

 • Apple Macbook said:

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

 • Honda Cars said:

  I just wanted to type a simple remark to be able to appreciate you for those splendid suggestions you are writing at this website. My extensive internet research has at the end been rewarded with awesome suggestions to talk about with my contacts. I ‘d point out that most of us website visitors are very much blessed to exist in a useful community with many wonderful people with very beneficial advice. I feel very much happy to have come across your entire website and look forward to some more awesome moments reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 • Stiletto Heels said:

  Hello there, I discovered your blog by the use of Google even as looking for a similar subject, your site got here up, it appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 • Eco Products said:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

 • health and nutrition said:

  I have recently started a site, the info you provide on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

 • Auto Insurance said:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

 • home furniture said:

  I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I’m quite sure I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

 • Rattan Outdoor Furniture said:

  I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one today..

 • SEO Optimization said:

  You completed several fine points there. I did a search on the theme and found the majority of folks will agree with your blog.

 • Bamboo Flooring said:

  Well I really enjoyed reading it. This article procured by you is very practical for good planning.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.