Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 29 เมษายน – 5 พฤษภาคม 2556

8 May 2013 เข้าชม 4,917 142 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 29 เมษายน – 5 พฤษภาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 29 เมษายน - 5 พฤษภาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 29 เมษายน - 5 พฤษภาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Pentacles มองหาลู่ทางสะสมทรัพย์สินให้มากกว่าเดิม การเงินที่ดี เข้าใกล้ความสมบูรณ์แบบที่คุณปรารถนา มีความสุขกับตัวเลขในบัญชี

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Swords อาจเจอปัญหาผิดพ้องหมองใจกัน หรือพยายามแก้ไขความเข้าใจผิด กลับยิ่งเจอปัญหา เป็นช่วงที่ระมัดระวังเรื่องคำพูดคำจาหน่อยจะดีค่ะ ในคู่รักคู่ครองมักมีปัญหาด้านการสื่อสาร

สถานการณ์การเงิน Two of Cups การเงินส่วนตัวถือว่าราบรื่น ได้ค่าตอบแทนตามที่รอมา การเสนอราคา การจัดซื้อจัดจ้าง อนุมัติผ่านไปด้วยดี

ธุรกิจ การงาน Four of Cups พบความลังเลใจ เช่น ต้องทำในสิ่งที่ไม่ค่อยชอบใจ หรือมีข้อเสนอที่ไม่ดีพอมาให้เลือก มองซ้ายมองขวายังไม่เห็นสิ่งที่ตัวเองต้องการอย่างแท้จริง แต่ก็จำต้องทำในสิ่งที่เผชิญหน้าอยู่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands การตัดสินใจไม่เด็ดขาด ความปรารถนาที่จะเปลี่ยนแปลงไปสู่สิ่งที่ดีกว่าเดิม แต่ไม่ได้เริ่มเสียที

คำแนะนำพิเศษ The High Priestess หากเจอปัญหายาก ๆ ลองมองหาผู้ที่จะเข้ามาช่วยเหลือ เป็นตัวกลางหรือช่วยไกล่เกลี่ย หรือให้คำแนะนำ แสดงถึงคนฉลาดลึกซึ้ง มีรสนิยมดีทางศิลปะ มีลางสังหรณ์ดี จะเป็นนักพยากรณ์ก็ได้ อาจมีวิธีช่วยอย่างไม่น่าเชื่อ

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Pentacles ได้โชคลาภไม่คาดฝัน มีสิ่งที่จุดประกายนำคุณไปสู่การเงินที่ดี โอกาสดีด้านการเงิน รายได้หรือค่าตอบแทนที่มากับงานสบาย ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Pentacles แสดงถึงคนรักที่มีค่ามีความหมายอย่างมากต่อชีวิต และคุณกับคนรักอาจมีโครงการใหม่ร่วมกัน หรือมีความคิดที่เกี่ยวเนื่องกับทรัพย์สิน มีการร่วมทุน หรือปรึกษาหารือเรื่องการเงินกันบ่อยเป็นพิเศษ

สถานการณ์การเงิน Page of Wands จะได้ทำอะไรหลายอย่างที่นำความกระฉับกระเฉงมาให้ การเงินอยู่ในเกณฑ์ที่ดี หวังได้ในอนาคต แต่จะมีการใช้จ่ายเกี่ยวกับการเรียนการศึกษา หรืออุปกรณ์ของใช้ เครื่องมือทำงาน

ธุรกิจ การงาน The Devil ต้องทำงานที่มีพันธะระยะยาว อยู่ในสัญญาหรือเงื่อนไขซึ่งผูกมัด มีช่วงเหน็ดเหนื่อย อยากดิ้นหลุดให้พ้นไป แต่ก็ทำไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Cups สิ่งที่กำลังเริ่มต้นใหม่ทุก ๆ อย่าง แม้จะมีสัญญาณที่ดีแค่ไหนก็อย่าประมาท

คำแนะนำพิเศษThe Emperor บางครั้งคุณอาจต้องยอมรับความช่วยเหลือจากผู้มีอิทธิพล หรือแสดงบทบาทเช่นนั้นบ้าง ใช้พระเดชพระคุณของคุณให้เหมาะสม เมื่อถึงคราวต้องเด็ดขาดก็ต้องใช้

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Pentacles ความสมหวังทางวัตถุ ได้ค่าตอบแทนก้อนใหญ่ มีรายได้งาม ๆ การเงินที่มั่นคง การจัดการกับทรัพย์สิน หรือมีผู้สนับสนุนคุณอย่างเป็นทางการ

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Cups คุณอาจจินตนาการถึงรักที่สมบูรณ์แบบ แต่ในโลกความจริง ไม่มีคนที่เพอร์เฟคท์ขนาดนั้น คุณจะกลับมามองคนใกล้ตัว หรือว่าจะยังฝันหวานถึงคนที่ไม่มีอยู่จริงล่ะ?

สถานการณ์การเงิน Temperance จะมีการเปลี่ยนแปลงอีกมาก การเงินผ่านมือไปมา มีทั้งแนวโน้มที่ดี และช่วงที่ควรระมัดระวัง แต่ถ้าคุณจัดสรรสิ่งต่าง ๆ ให้ลงตัวดีแล้วก็จะผ่านพ้นอุปสรรคต่าง ๆ ไปได้เร็วกว่าคนอื่น

ธุรกิจ การงาน Eight of Wands อาจมีงานใหม่ ๆ ต่อยอดจากงานเก่า ได้เรียนรู้เพิ่มเติมถึงสิ่งที่เป็นประโยชน์ต่อตนเอง การงานมีความก้าวหน้า ผลงานเป็นที่ต้องการ ได้รับการตอบรับที่ดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Star ภาพลวงตาของความสัมพันธ์ มิตรภาพที่อาจนำปัญหามาให้

คำแนะนำพิเศษ The Moon หลีกเลี่ยงการทำให้ตัวเองตกอยู่ในสภาพมัวมนซึมเศร้า หรือหลงไปกับภาพลวงตา พยายามมองให้ทะลุความคลุมเครือทุก ๆ อย่าง หากเกิดช่วงจิตตกให้รีบหาแรงบันดาลใจใหม่ ลุกขึ้นมาให้ได้

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Swords การเดินทางต่าง ๆ ไม่ราบรื่น ต้องใช้ความอดทนเข้มแข็งในการฝ่าไปข้างหน้า มีปัญหา มีอุปสรรค แต่หากคุณมุ่งมั่นจริง ๆ ก็จะผ่านไปได้ (ฮึดเท่านั้นจะช่วยคุณได้)

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Wands พบรักกับคนเก่ง นับถือในความสามารถ มีเป้าหมายจะจัดการกับความสัมพันธ์ให้ดีกว่าเดิม หรือในคู่รักคู่ครองมีสิ่งที่เริ่มต้นด้วยกัน โดยเฉพาะเรื่องการงาน ธุรกิจใหม่ ๆ

สถานการณ์การเงิน Ten of Wands การเงินขึ้นอยู่กับการงาน อยู่ที่ว่าจะไปถึงเป้าหมายได้ในเวลาที่กำหนดหรือไม่ (การเก็บออม) ภาระที่ต้องแบกมีมากน้อยแค่ไหน แต่โดยทั่วไปคุณต้องเหนื่อยอีกพักใหญ่กว่าทุกสิ่งจะลุล่วง

ธุรกิจ การงาน Page of Swords บรรยากาศรอบตัวไม่ค่อยดีนักในช่วงนี้ สถานการณ์ไม่น่าไว้วางใจเท่าไหร่ รอบตัวมีแต่เรื่องชวนปวดหัว จิตตก เพื่อนร่วมงานก็มีความแปรปรวน เอาแน่ไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot การต้องขับเคี่ยวไปสู่จุดหมายปลายทาง ที่หนักและเหนื่อยสุด ๆ ต้องกดดันตัวเองโดยหลีกเลี่ยงไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ Three of Swords ดูแลจิตใจให้ดี หลีกเลี่ยงสิ่งที่ทำให้เกิดความรุนแรง การอยู่ใกล้คนเจ้าอารมณ์ คนยั่วโมโห หรืออาจเป็นตัวคุณเองที่ปรี๊ดขึ้นง่าย ๆ กับเรื่องเล็กน้อยในชีวิตประจำวัน

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Wheel of Fortune การเปลี่ยนแปลงที่สลับไปมา เดี๋ยวทุกข์เดี๋ยวสุข ก็ในเมื่อนี่คือไพ่แห่งโชคชะตา กงล้อที่หมุนไปไม่หยุดนิ่ง ชีวิตของคุณยังคาดเดาอะไรไม่ได้หรอกนะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Pentacles การวางแผนเกี่ยวการการเงิน การสนับสนุนกันระหว่างคู่รักหรือคนในครอบครัว เพื่ออำนวยผลประโยชน์ให้กันและกัน มีความสัมพันธ์ที่ช่วยให้คุณมีความพัฒนาก้าวหน้า

สถานการณ์การเงิน King of Pentacles การเงินอยู่ในตำแหน่งที่ดี หากประสบปัญหาก็จะแก้ไขได้ จะจัดการกับสิ่งต่าง ๆ ได้ในที่สุด มีตัวช่วยมืออาชีพเข้ามา หรือทำให้คุณผ่านพ้นสถานการณ์ต่าง ๆ ได้ราบรื่น

ธุรกิจ การงาน Page of Cups มองไกลถึงสิ่งที่จะเกิดขึ้นในอนาคต อาจมีความคิดใหม่ ๆ เกี่ยวกับสิ่งที่คุณรักคุณชอบ การนำเอากิจกรรมพิเศษ งานอดิเรก มาต่อยอดเป็นงานหลัก มีการเริ่มต้นที่น่าสนใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Five of Cups การจำใจยอมรับสิ่งที่เหลืออยู่ เช่น ได้สิ่งของมีตำหนิ มีเรื่องผิดหวัง เสียใจ

คำแนะนำพิเศษ The Magician ฟังเสียงกระซิบจากสัญชาตญาณของคุณ จิตสำนึกที่บอกคุณถึงความไม่ชอบมาพากลต่าง ๆ ใช้ความคิดสร้างสรรค์ให้มาก เรื่องที่เป็นจุดหักเหของชีวิต อาจนำคุณไปสู่สิ่งที่ดีกว่า

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Cups การพบรักพบคู่ มีความสัมพันธ์ที่ดี มีช่วงฮันนีมูน พบความสุข ความรื่นรมย์ เจอคนที่ถูกใจอย่างมาก ตกอยู่ในห้วงรัก หรือได้ของขวัญรางวัลอันมีความหมาย

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Pentacles การได้ย้อนมองดูชีวิตรักที่ผ่านมา เรียนรู้จากอดีต ใช้ประสบการณ์ของคุณในการเดินไปข้างหน้าด้วยกัน การพยายามทำให้ชีวิตรักมั่นคงที่สุด

สถานการณ์การเงิน Knight of Cups การได้รับความพึงใจทางวัตถุ ใช้เงินเพื่อตอบสนองจิตใจ แต่ก็หมายถึงโอกาสดีด้านรายได้ นำมาซึ่งความสุข ความพอใจ ได้คนช่วยอำนวยโชคลาภ

ธุรกิจ การงาน The World อาจมีงานบางชิ้นที่กำลังจะจบลง หรือเป็นช่วงหยุดพักจากงานเก่าบางประการ แต่จะเป็นเวลาที่ดีของคุณ การเริ่มต้นใหม่จะมาถึงในไม่ช้า การงานของคุณจะรุ่งโรจน์กว่าเดิม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Cups คุณไม่สามารถแก้ไขอดีตได้ ทุกครั้งที่ลงมือทำอะไรไป มองไปยังอนาคต อย่ามัวแต่พะวงกลับหลัง

คำแนะนำพิเศษSix of Swords หลายอย่างในชีวิตคุณ ต้องรอเวลา วาระที่เหมาะสมจึงจะแก้ไขปัญหาที่ยืดเยื้อได้ รวมทั้งปัญหาหนี้สิน พันธะระยะยาว หรือความผิดพลาดที่ผ่านมาด้วย

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Swords ช่วงการมองโลกในแง่ลบโดยไม่อาจเยียวยา มีความกังวลในใจ มีความทุกข์ ความเศร้า ที่อาจเก็บซ่อนเอาไว้เพียงลำพัง ไม่อาจสื่อสารกับคนในครอบครัวตัวเองได้

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Pentacles โดยทั่วไปแสดงถึงคู่รักที่มีฐานะดี มีการสนับสนุนกันในเรื่องทรัพย์สิน หรือคนที่มาจากครอบครัวใหญ่ ให้ความสำคัญกับชีวิตคู่ หมายถึงความใฝ่ฝันของคุณก็ได้ อยากได้ครอบครัวแบบนั้น

สถานการณ์การเงิน Six of Pentacles ไพ่ใบนี้หมายถึงช่วงเวลาที่ดีสำหรับคนที่กำลังลำบาก การขอเครดิต การกู้ยืมต่าง ๆ จะประสบความสำเร็จ แต่บางครั้งหมายถึงการต้องให้ความช่วยเหลือคนอื่น โดยไม่อาจคาดหวังกลับคืนในระยะเวลาอันสั้น

ธุรกิจ การงาน Six of Wands เป้าหมายของคุณกำลังใกล้เข้ามาเรื่อย ๆ จะได้พบความสำเร็จในไม่ช้านี้แล้ว แต่ถ้าเพิ่งเริ่มทำอะไร อย่าชะล่าใจ อย่าประมาทในเรื่องเวลา ความมีวินัยเป็นเรื่องสำคัญ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hierophant ต้องอยู่ในกรอบเกณฑ์ประเพณี ค่านิยมเฉพาะ หรือการอยู่ร่วมกับคนที่ยึดติดกับประสบการณ์ตัวเอง คอยแนะนำสั่งสอนตลอดเวลา

คำแนะนำพิเศษ Two of Pentacles อาจมีช่วงขาดแคลนเงินสด ต้องหมุน ต้องยืม ใช้เครดิตเพื่อแก้ปัญหาเฉพาะหน้าอย่างหนัก แม้ข้อดีคือการได้รับความช่วยเหลือเมื่อต้องการ แต่ก็ต้องชดใช้ในภายหลัง อย่าประมาทและอย่าโลภ

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Justice ความตั้งใจที่จะทำทุกอย่างตรงไปตรงมา เปรียบเทียบข้อเสนอหรือเงื่อนไขต่าง ๆ เพื่อสรรหาสิ่งที่เป็นธรรมให้กับทุกคน อนึ่ง หากมีการทำงานกับองค์กรของรัฐ หน่วยงานทางราชการ จะได้รับความสำเร็จด้วยดี

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Swords ไม่ว่าจะเป็นโสดหรือมีรัก คุณอาจพบเงื่อนไขที่ไม่พึงประสงค์ มีความอึดอัดคับข้องใจ เจอปัญหาที่ไม่สามารถฝ่าวงล้อมออกไปได้ แม้กระทั่งการติดอยู่กับพันธสัญญาบางอย่าง

สถานการณ์การเงิน The Fool จะมีข่าวดีในขั้นต้น การเงินใหม่ ๆ เรื่องที่น่าหวือหวา โอกาสแห่งความสุขในสิ่งที่รอคอย แต่ก็อย่าลืมว่าเป็นแค่ก้าวแรกเท่านั้น อะไร ๆ ที่ไม่คาดฝันยังจะเกิดขึ้นได้อีก ไม่ประมาทจะเป็นการดี

ธุรกิจ การงาน Three of Wands มีทิศทางที่ดีในเรื่องการตลาด การประชาสัมพันธ์ การงานมีความคืบหน้า ได้รับความร่วมมือจากหลายฝ่าย จะมีการร่วมมือกับคนใหม่ ๆ หรือเป็นงานที่มาพร้อมกับการเดินทาง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Tower สิ่งที่เปลี่ยนแปลงกะทันหัน ปัญหาที่เกิดโดยฉับพลัน คนที่เอาแน่นอนไม่ได้ ความสั่นสะเทือนในระดับจิตใต้สำนึก

คำแนะนำพิเศษ The Sun พระอาทิตย์ในดวงชะตาคุณแสดงถึงช่วงเวลาเบิกบาน โอกาสในการสบโชค สมหวัง อะไรก็ตามที่รออยู่กำลังจะมาถึง หากก่อนหน้านี้เจอเรื่องแย่ ๆ เลวร้าย เมฆหมอกกำลังจะพ้นไป

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Death ไพ่ใบนี้เป็นสัญลักษณ์ของการเปลี่ยนแปลง การโยกย้าย การสิ้นสุด การตัดขาด การสูญเสียเงินก้อนใหญ่ หรือการถึงจุดที่ยากลำบาก รวมไปถึงการผ่าตัด การทำศัลยกรรม เป็นสิ่งที่จะเกิดขึ้นได้ ทำอะไรช่วงนี้ก็อย่าประมาทค่ะ จะได้ผ่อนหนักเป็นเบา

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Pentacles บางครั้งอาจมีการประเมินค่ากันอยู่เงียบ ๆ เป็นเวลาที่ความสัมพันธ์ค่อย ๆ คืบหน้าไปทีละนิด อาจจะดูช้า แต่ก็ดีกว่าปล่อยให้ทุกอย่างเร็วเกินไป จนควบคุมไม่ได้

สถานการณ์การเงิน The Lovers วาระการต้องเลือก เช่น จะซื้อไม่ซื้อ จะจ่ายไม่จ่าย จะรับงานไหนกันดี หรือจะเลือกความสุขใจ (แต่ไม่ได้สตางค์) เป็นช่วงที่ต้องตัดสินใจในเรื่องทรัพย์สิน งบประมาณ

ธุรกิจ การงาน King of Cups ได้พบกับสิ่งที่ชอบ หรือได้ทำในสิ่งที่ตนรัก แต่ก็ยังมีเรื่องค้างคาลึก ๆ เหมือนไม่ปลอดโปร่งไปหมดทุกอย่าง หากมีการร่วมงานกับคนอายุมากกว่า จะมีปัญหากันเงียบ ๆ มีคลื่นกระเทือนให้ป่วนปั่น

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Swords ไม่สามารถเริ่มต้นใหม่ได้แท้จริง มีแต่ความท้อแท้สิ้นหวัง จะลุก ๆ ก็ล้มอยู่ร่ำไป

คำแนะนำพิเศษ Strength การควบคุมสถานการณ์ให้ดีที่สุด รวมถึงการควบคุมตัวเองด้วย เป็นช่วงเวลาที่จะต้องอดทนอดกลั้นกับศัตรูคู่แข่งขัน หรืออุปสรรคที่ถาโถมเข้ามา เพราะไม่มีใครอื่นจะช่วยคุณได้อย่างแท้จริง ตนต้องเป็นที่พึ่งแห่งตน

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Cups การได้รับสิ่งที่บริบูรณ์ ได้ความสุข ความสะดวกสบาย มีความสุขในชีวิต โดยเฉพาะชีวิตครอบครัว การอยู่ร่วมกับบุคคลที่ใกล้ชิดสนิทสนมกัน มีวาระพบปะญาติมิตร ขึ้นบ้านใหม่ เริ่มธุรกิจใหม่

ความรัก ความสัมพันธ์ Knight of Pentacles คนโสดจะมุ่งหน้าหาสตางค์เป็นหลัก ส่วนคนที่กำลังคบหาใครอยู่ แสดงถึงความสัมพันธ์คืบหน้าไปทีละนิด มีความมั่นคงที่เกิดขึ้นช้า ๆ แต่ก็ยังรอพิสูจน์คุณค่ากันและกัน

สถานการณ์การเงิน Queen of Cups การเงินดีมากค่ะ อาจได้ถือเงินก้อนโต จัดการเกี่ยวกับอสังหาริมทรัพย์ การแปรทุนเป็นทรัพย์สินต่าง ๆ หรือหากต้องการเงินทุน ต้องการเงินก้อน จะมีคนหยิบยื่นช่วยเหลือได้

ธุรกิจ การงาน Four of Swords แม้จะมีการเริ่มต้นใหม่บางเรื่อง หรือมีความสุขกับการเงินและชีวิตครอบครัว แต่ลงลึกเรื่องการงานยังมีสิ่งที่เครียด ๆ และน่าจะต้องหาทางพักผ่อนบ้าง เติมพลังให้ร่างกายและจิตใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Wands อย่าละเลยการวางรากฐานเมื่อตอนเริ่มต้น การคำนึงถึงความมั่นคงในระยะยาว อย่าด่วนทำอะไรชั่วแล่น หรือแค่หวังผลเฉพาะหน้า ไม่ได้เกิดผลดีกับคุณสักเท่าไหร่

คำแนะนำพิเศษ Five of Swords ไม่ง่ายที่จะเดินหน้าต่อในเวลานี้ รอจังหวะก่อน หากมีคู่กรณี หรือมีปัญหาข้อขัดแย้งใด ๆ สถานการณ์จะพาให้คุณต้องเป็นฝ่ายถอยหลบฉากไปก่อน แต่เดี๋ยวก็จะกลับมาได้ ในจุดที่คุณต้องการ

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Cups การมีโลกส่วนตัว มีความลับ หรือเก็บงำความพึงพอใจต่าง ๆ ไว้ โดยเฉพาะเกี่ยวกับความสัมพันธ์ ชีวิตในบ้าน หรือการวางแผนเพื่ออนาคต

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Swords ระวังปัญหาที่จะถาโถมเข้ามาอีก เรื่องเก่าเรื่องใหม่ปนเป อาจเกี่ยวเนื่องกับครอบครัว หรือมีบุคคลอื่น ๆ เข้ามามีส่วน ความสัมพันธ์อยู่ในช่วงวิกฤติ เสี่ยงต่อการหย่าร้างแยกทาง

สถานการณ์การเงิน Queen of Wands การจัดการอย่างมืออาชีพ แต่การเงินของคุณก็ขึ้นอยู่กับการงาน สิ่งใดลุล่วง สิ่งนั้นจะนำผลตอบแทนมาให้

ธุรกิจ การงาน The Empress ธุรกิจที่เกี่ยวข้องกับบ้านเรือน ที่อยู่อาศัย การเกษตร จะนำความสำเร็จมาให้ และหากมีปัญหาจะได้รับความช่วยเหลือ โดยเฉพาะจากผู้หญิง คนรัก หรือผู้มีอำนาจอิทธิพล ที่อยู่ในตำแหน่งสูง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hanged Man ต้องอดทนอยู่กับสิ่งคาราคาซัง พบปัญหาเดิม ๆ ซ้ำ ๆ ยังหาทางแก้ไขผ่าตัดเด็ดขาดไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ Three of Cups มีความสุขกับชีวิตประจำวันเถอะนะ ลดความเครียดลง อะไรที่แย่ ๆ อย่าเก็บมาคิดมาก เปิดใจกับความสุข สนุกกับเพื่อนฝูง โลกนี้ยังมีเรื่องให้คุณยินดีได้อีกเยอะ

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Swords เหนื่อย เครียด เจออุปสรรคมากมายจนไม่ค่อยเหลืออารมณ์ละเมียดละไมในช่วงนี้ ไม่มีอะไรง่ายสำหรับคุณ แม้จะพยายามตั้งรับให้ดีแค่ไหน

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Pentacles ความสัมพันธ์ที่มั่นคง แต่แฝงความกลัว ความกังวล ความอึดอัด ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่งอาจมีลักษณะเป็นเจ้าข้าวเจ้าของสูง หรือตัวคุณเองลึก ๆ ก็กลัวความสูญเสีย ไม่กล้าจะปล่อยมือ

สถานการณ์การเงิน Queen of Swords ต้องอดทนอย่างหนักเพื่อรักษาสถานภาพทางการเงินให้มั่นคงที่สุด เท่าที่จะทำได้ แต่ก็เหมือนมีเมฆหมอกหนาทึบรออยู่ ต้องใช้กำลังในการต่อสู้ การจัดระบบการเงิน

ธุรกิจ การงาน Five of Wands ปัญหาจะเกี่ยวข้องกับคนหมู่มาก ทีมงาน หากต้องการความร่วมมือหรือข้อตกลงร่วมกัน จะเป็นไปอย่างยากลำบาก ตัวคุณเองก็มีความขัดแย้งอยู่ในที มีเรื่องที่ตกลงใจเองไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hermit ความเหงาและความโดดเดี่ยว เวลาที่อยู่กับตัวเองมากไป แม้จะเคยเป็นสิ่งที่ต้องการมาก่อนก็ตาม

คำแนะนำพิเศษ King of Wands อย่าปล่อยให้ตัวเองเฉา คุณเป็นคนมีความสามารถและมีศักยภาพ สัปดาห์นี้อะไร ๆ ก็จะหนักหน่วงไปหมด แต่ในวิกฤติย่อมมีโอกาส ขุดเอาความสามารถของตัวเองมาใช้ อย่าปล่อยให้ขึ้นสนิมไปเสียเปล่า ๆ

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

142 Comments »

 • Matthew C. Kriner said:

  I simply want to say I am just new to blogs and actually liked this page. Probably I’m going to bookmark your blog . You surely come with amazing writings. Bless you for revealing your blog site.

 • Låna pengar snabbt said:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something
  that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • get more in albumsexo.com said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • amoureuse voyance said:

  voir voyance par mail toulouseDecouvrir ce magnifique site : voyance par telephone gratuite

 • Dealing with depression said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly saying that its difficult to find good help, but here is…

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • visit now sexoviajes.com said:

  Oh my goodness! Awesome article dude!

 • Naperville Homes for Sale said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its hard to get quality help, but here is…

 • panele słoneczne said:

  Sprężarkowe pompy ciepła realizują obieg termodynamiczny (obieg Lindego), będący odwróceniem obiegu silnika cieplnego. Ciepło jest pobierane przez parujący ciekły czynnik roboczy znajdujący się pod niskim, stałym ciśnieniem [ciepło przemiany fazowej] czynnik termodynamiczny (freon, amoniak, dwutlenek węgla) w parowniku (dolne źródło ciepła), i dalej jako para trafia do sprężarki, gdzie rośnie jej ciśnienie oraz energia wewnętrzna. Para pod wysokim, stałym ciśnieniem oddaje ciepło skraplając się w wymienniku ciepła – skraplaczu (górne źródło ciepła) i czynnik w postaci cieczy przez zawór dławiący, lub rurkę kapilarną, lub turbinę rozprężną gdzie następuje spadek ciśnienia, trafia z powrotem do parownika.pompy ciepła

 • browse around this site said:

  how come some web sites at a blogroll do not possess their most recent write-up included among others do? Proven methods to difference that?

 • dans porn links.com said:

  An intriguing discussion is definitely worth comment. I believe that you ought to write more about this topic, it might not be a taboo matter but generally people do not talk about these issues. To the next! Many thanks!!

 • Woocommerce points said:

  Tumblr article…

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to…

 • Fitness motivation said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really cool topic…

 • lg telewizory said:

  Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 • Tattoo design said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and accurate info but here I noted…

 • lesbianporns website said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • Watch Hong Kong Movies said:

  Wikia…

  Wika linked to this place…

 • view please-bang-my-wife net said:

  I was more than happy to find this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you book marked to check out new stuff in your blog.

 • follow this website said:

  Excellent blog post. I certainly love this website. Keep it up!

 • Acheter cigarette ego-t said:

  Decouvrir le superbe post : Acheter ecigarette ego-t

 • krajobrazy said:

  Hi! I could have sworn I

 • great website said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • continue reading said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • read article said:

  I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely savored every part of it and I have you book-marked to check out new stuff in your web site.

 • discover more said:

  A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you need to write more about this subject, it might not be a taboo subject but generally people do not discuss such subjects. To the next! All the best!!

 • great info said:

  Oh my goodness! Amazing article dude!

 • viagra said:

  You could certainly see your expertise within the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 • you can try this out said:

  Condider Flexibility Ah Not…

  Lovely site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also…

 • franchising said:

  Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 • marketing said:

  Howdy! I simply wish to give you a big thumbs up for the excellent information you have right here on this post. I will be coming back to your site for more soon.

 • good article said:

  An interesting discussion is worth comment. I believe that you need to publish more on this issue, it may not be a taboo matter but generally people don’t discuss such issues. To the next! Many thanks!!

 • Miyoko Parkey said:

  It’s a embarrass you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this fantastic blog! I suppose on behalf of now i’ll settle in support of book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I give the impression of being ahead to brand new to the job updates and will share this website with my Facebook congregate. Chat soon!

 • partylite party said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really cool topic…

 • padded envelopes said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I noticed a great post about…

 • Longaberger basket values said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I saw a excellent post about…

 • Princesshouse said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I noticed this…

 • Hugegenic reviews said:

  Looking around…

  I like to surf in various places on the internet, often I will go to Digg and follow thru…

 • admin said:

  You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.

 • Conspiracy said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and precise info but here I found…

 • Afterlife said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • best mobile website builder said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to piddeling around on the internet and realized…

 • Zeta Brewing Bottle said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting info…

 • http://xrl.us/bqmy48 said:

  Hi there would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

 • How To Make Your Penis Bigger said:

  Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks

 • read this article said:

  the definition of some well known and wonderful websites for web logs? ?? .

 • SEO Perth said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I noticed this…

 • Kitchen Flooring said:

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

 • Hot Stone Massage said:

  Hello.This article was extremely motivating, particularly because I was investigating for thoughts on this subject last Monday.

 • Oral Hygiene said:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely return.

 • Payday Loans said:

  Great amazing things here. I¡¦m very glad to look your article. Thank you so much and i am looking ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 • Car Insurance said:

  Excellent blog here! Also your website loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 • High School Graduation said:

  Valuable info. Fortunate me I discovered your site accidentally, and I’m shocked why this coincidence didn’t came about earlier! I bookmarked it.

 • Bedroom Design Ideas said:

  Excellent blog here! Also your website loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

 • Commercial Property said:

  I have been examinating out a few of your articles and i must say nice stuff. I will definitely bookmark your blog.

 • dre beats said:

  Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users,

 • how to manifest what you want said:

  Yahoo results…

  While searching Yahoo I found this page in the results and I didn’t think it fit…

 • Spa Treatments said:

  Of course, what a great site and enlightening posts, I definitely will bookmark your site.Have an awsome day!

 • Business Ethics said:

  Wonderful web site. Plenty of helpful info here. I¡¦m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thanks on your sweat!

 • Business Management said:

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you really realize what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly also discuss with my web site =). We may have a link trade contract among us!

 • iPhone Accessories said:

  I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and fantastic user friendly style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 • SEO Link Building said:

  It¡¦s actually a great and useful piece of info. I¡¦m happy that you simply shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 • SEO Marketing said:

  You can certainly see your enthusiasm in the work you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

 • Unsecured Loans said:

  Terrific paintings! This is the kind of info that are supposed to be shared around the internet. Disgrace on Google for not positioning this put up upper! Come on over and visit my site . Thank you =)

 • adonis golden ratio review said:

  How can I do a live streaming webcast on Blogger?

 • Alternative Fuel said:

  You actually make it seem so easy with your presentation however I to find this topic to be actually something which I think I would by no means understand. It kind of feels too complex and very wide for me. I’m having a look ahead on your next publish, I will attempt to get the hold of it!

 • Gothic Fashion said:

  Very nice info and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to employ some professional writers? Thx :)

 • Family Vacations said:

  Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 • iPod Touch said:

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

 • Healthy Teeth said:

  I wish to voice my appreciation for your kindness giving support to individuals who require guidance on this important topic. Your real commitment to getting the message across appears to be especially significant and has consistently encouraged folks much like me to realize their pursuits. Your entire valuable instruction implies much to me and somewhat more to my colleagues. Regards; from everyone of us.

 • click this site said:

  On my own friend’s blogs and forums they provide provided me with their blog rolls, but mine at all times is located at the base of this range and is not going to range as soon as i blog post enjoy it does for some individuals. Is this a setting up that I need to shift or maybe this an option they may have achieved? .

 • Homes for Sale said:

  I’ve been browsing on-line greater than three hours as of late, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty value sufficient for me. In my view, if all site owners and bloggers made excellent content as you probably did, the net will be much more helpful than ever before.

 • Vinyl Flooring said:

  I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

 • Casual Dress said:

  excellent post, very informative. I ponder why the other specialists of this sector do not notice this. You must proceed your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

 • Kitchen Flooring said:

  Hello, Neat post. There is an issue with your web site in web explorer, may check this¡K IE nonetheless is the marketplace chief and a big section of folks will pass over your fantastic writing due to this problem.

 • High Tech Gadget said:

  I have been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Studying this information So i¡¦m happy to express that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most undoubtedly will make certain to don¡¦t disregard this website and provides it a glance regularly.

 • Elder Scrolls Online Power Leveling said:

  I truly enjoy examining on this web site , it has got superb articles . “When a man’s willing and eager, the gods join in.” by Aeschylus.

 • Bill of Rights said:

  I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 • Civil Procedure said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • Tourist Attractions said:

  hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this site, as I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again soon..

 • Modern Sofa said:

  I think other web site proprietors should take this website as an model, very clean and wonderful user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 • Bedroom Design Ideas said:

  I keep listening to the rumor talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 • Environmental Protection said:

  naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality on the other hand I¡¦ll certainly come again again.

 • Book Reviews said:

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one these days..

 • atomiseur ego-t said:

  Decouvrir mon nouveau blog : Acheter e-cigarette ego-t

 • dr dre headphones said:

  (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 • Cheap mulberry careers said:

  Thanks for sharing superb informations. Your web-site is so cool. I am impressed by the details that youˇve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect web-site.
  Cheap mulberry careers http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  Thanks a bunch for sharing this with all folks you really recognize what you’re talking about! Bookmarked. Please additionally visit my web site =). We will have a hyperlink change contract between us!
  cheap mulberry bag http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • Cheap mulberry careers said:

  My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!
  Cheap mulberry careers http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • two tone Michael Kors watch said:

  Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognize what you are speaking about! Bookmarked. Please also discuss with my site =). We could have a link alternate arrangement among us!
  two tone Michael Kors watch http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • BRIXTON snapback hats said:

  I keep listening to the rumor lecture about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?
  BRIXTON snapback hats http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • discount mulberry bags said:

  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • mulberry Sale said:

  Hello. Great job. I did not anticipate this. This is a remarkable story. Thanks!
  mulberry Sale http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • Cheap annie oakley perfume said:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!
  Cheap annie oakley perfume http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • Kirby said:

  Throughout this large design of things you get a B+ for effort and hard composition. Where exactly you actually puzzled us was formerly on each and every one the details. You know, it is supposed, details make or break the argument.. Plus that could not ensue a good deal added true in this article. Having supposed that, allow me bare to you what did solve the job. Your authoring is certainly fantastically persuasive and this is most liable the reason why I am making the effort in categorize to comment. I accomplish not truly make it a regular custom of doing that. Secondly, despite the fact that I can simply notice a leaps in sense you make, I am not unavoidably sure of just how you emerge to amalgamate the points which compose the conclusion. Representing now I will subscribe to your arrange yet hope in the future you link the facts better.

 • amoureuse voyance said:

  voyance gratuite en direct perpignanVisiter le excellent blog : voyance gratuite amour

 • Rosana said:

  Hey here, You’ve completed a fantastic employment. I’ll positively digg it and personally put forward to my friends. I’m definite they will be benefited from this site.

 • website the-elites said:

  I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both equally educative and engaging, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue that not enough men and women are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I stumbled across this during my search for something regarding this.

 • hamburger said:

  Hamburger działa kojąco na podniebienie. Hamburger w sieci ZigZac oraz franczyza w sieci ZigZac to spełnienie twoich marzeń i szansa na twój sukces!

 • Earrings said:

  I genuinely wanted to jot down a brief remark to become able to express gratitude to you for all the splendid items you’re posting here. My incredibly long world wide web investigation has at the end been compensated with reasonable points to exchange with my colleagues. I would tell you that a lot of of us readers basically are undeniably lucky to exist in a remarkable website with many perfect folks with extremely helpful tips. I really feel genuinely grateful to have used your entire web site and appear forward to some more outstanding minutes reading here. Thank you again to get a lot of points.

 • Lonnie said:

  Thanks used for your advice by this blog. Individual particular fixation I would wish to say is that purchasing electronic yield items from the Internet is nothing in mint condition. The fact is, in the historical not many existence alone, the marketplace for online electronics has full-grown drastically. These days, you’ll find practically several typography of electronic thingamabob and gizmo on the Internet, plus cameras plus camcorders to computer pieces and betting consoles.

 • check link said:

  Oh my goodness! Awesome article dude!

 • weight lose program for women said:

  Hi there, I found your site via Google while looking for a related topic, your website came up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Red Oak Flooring said:

  I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 • Face Products said:

  Hi my family member! I wish to say that this post is amazing, nice written and come with almost all significant infos. I¡¦d like to look extra posts like this .

 • Oral Hygiene said:

  Nice blog here! Also your website quite a bit up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink on your host? I desire my website loaded up as fast as yours lol

 • Bad Credit said:

  It¡¦s actually a nice and helpful piece of info. I¡¦m glad that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 • Mitsubishi Lancer said:

  It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

 • Leather Furniture said:

  I¡¦ve read a few just right stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you set to create any such great informative site.

 • rap music said:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

 • Homes for Sale said:

  Very efficiently written story. It will be valuable to everyone who utilizes it, as well as yours truly :). Keep up the good work – looking forward to more posts.

 • Beauty Products said:

  I am just commenting to make you understand of the nice experience my friend’s girl obtained going through the blog. She even learned lots of details, most notably what it’s like to possess a great teaching character to get the rest easily fully understand specified very confusing things. You really did more than our expected results. Thank you for providing these beneficial, trustworthy, informative and fun thoughts on that topic to Mary.

 • Business Insurance said:

  I really wanted to construct a simple note so as to say thanks to you for those lovely secrets you are writing at this site. My particularly long internet search has at the end of the day been compensated with really good strategies to share with my contacts. I would claim that most of us site visitors are unequivocally lucky to dwell in a wonderful site with very many outstanding individuals with valuable tricks. I feel rather lucky to have encountered your entire website and look forward to tons of more fun times reading here. Thank you once more for a lot of things.

 • what is 5Linx said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and accurate information but here I noted…

 • women lose weight program said:

  How does one make money from blogs? How does one go about it or start it?

 • Marketing Plan said:

  I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site :)

 • GPS Navigation said:

  I and also my buddies happened to be taking note of the nice tips on your website and then all of the sudden I got an awful suspicion I had not thanked the website owner for them. All the ladies were certainly happy to read through all of them and have in effect extremely been loving these things. Appreciate your actually being well helpful as well as for utilizing this sort of marvelous topics millions of individuals are really desperate to be aware of. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

 • SEO Optimization said:

  I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re amazing! Thanks!

 • belstaff sale said:

  I truly wanted to post a simple comment so as to express gratitude to you for some of the wonderful advice you are writing on this site. My extended internet investigation has finally been compensated with high-quality concept to go over with my company. I would repeat that many of us website visitors actually are quite endowed to be in a magnificent place with many marvellous people with beneficial guidelines. I feel very happy to have encountered your webpage and look forward to many more exciting times reading here. Thank you again for all the details.

 • SEO Services said:

  Good write-up, I am regular visitor of one¡¦s blog, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 • Buy Gretsch nashville falcon guitar said:

  Tumblr article…

  I saw someone talking about this on Tumblr and it linked to…

 • Financial Management said:

  A person necessarily lend a hand to make significantly articles I would state. This is the very first time I frequented your web page and so far? I amazed with the analysis you made to create this actual put up amazing. Fantastic job!

 • Shop smarter with BAAGD said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really cool topic…

 • Eco Products said:

  Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great website.

 • Bedroom Furniture said:

  I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 • best hybrid cars said:

  Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, as well as the content!

 • Cancer Treatment said:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

 • custom computer said:

  whoah this blog is magnificent i really like reading your articles. Stay up the great work! You realize, a lot of people are hunting around for this info, you could aid them greatly.

 • Hair care said:

  I¡¦m now not certain the place you’re getting your info, however good topic. I must spend some time finding out more or working out more. Thanks for magnificent information I used to be searching for this info for my mission.

 • home furniture said:

  I think this is among the most vital info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The website style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • healthy weight loss said:

  I am always invstigating online for tips that can aid me. Thank you!

 • French Furniture said:

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 • fashion merchandising said:

  I precisely wanted to appreciate you once again. I am not sure the things that I could possibly have carried out in the absence of the type of creative ideas shared by you directly on such area of interest. It became an absolute terrifying case in my circumstances, nevertheless coming across your expert tactic you processed the issue forced me to cry with gladness. I’m just happier for your support and even hope you are aware of a great job you’re doing training other individuals thru your blog. I know that you haven’t encountered any of us.

 • technology education said:

  Very good written information. It will be supportive to anybody who utilizes it, as well as yours truly :). Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

 • Patio Dining Sets said:

  Hi there, I discovered your website by way of Google at the same time as searching for a related topic, your website came up, it appears to be like great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 • Trendy Clothing said:

  Thanks a bunch for sharing this with all folks you really recognise what you are speaking about! Bookmarked. Please additionally visit my site =). We may have a hyperlink exchange contract among us!

 • Car Insurance said:

  Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 • Sterling Silver Jewelry said:

  Hello.This article was really fascinating, especially since I was browsing for thoughts on this subject last Friday.

 • Girls Clothing said:

  It¡¦s really a cool and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 • Trendy Clothing said:

  I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :)

 • Healthy Lifestyle said:

  I do believe all of the concepts you have presented in your post. They’re really convincing and can certainly work. Still, the posts are too brief for beginners. Could you please extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 • Poppy said:

  Very good post. I definitely love this website. Thanks!

 • LeadPages said:

  Digg

  While checking out DIGG yesterday I found this

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.