Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 6 – 12 พฤษภาคม 2556

8 May 2013 เข้าชม 4,109 112 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 6 – 12 พฤษภาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 6 – 12 พฤษภาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 6 – 12 พฤษภาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Pentacles ระวังความขัดสนทางการเงิน ความช่วยเหลือที่ไม่ทันการณ์ ปัญหาจุกจิกน่ารำคาญใจ เรื่องที่แก้ไขยากตราบใดไม่ทะลวงเจอต้นเหตุ

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Pentacles พบคนมีวัย สนับสนุนกันทางเศรษฐกิจ ความสัมพันธ์ในขั้นสูงเกือบไปสู่จุดสูงสุด แต่ก็ยังไม่ใช่วาระสมรสหรือหมั้นหมาย

สถานการณ์การเงิน Nine of Cups มีรายได้ที่ไม่อยากเปิดเผยสายสัมพันธ์ซ่อนเร้น นำมาซึ่งค่าตอบแทนงาม ๆ แต่ก็ไม่มีข้อน่าวิตกทางการเงิน เพียงแต่ค่าใช้จ่ายบางอย่างอาจต้องเก็บเป็นความลับ

ธุรกิจ การงาน Knight of Pentacles มีจังหวะดีในเรื่องงาน มีคนนำข่าวดี ๆ มาให้ การงานมีแนวโน้มได้ค่าตอบแทนงามในอนาคต แต่ตอนนี้ยังต้องค่อยเป็นค่อยไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Wands เรื่องที่ทยอยเข้ามาเรื่อย ๆ เรื่องเก่าไปเรื่องใหม่มา ปัญหาหน้างาน ไม่หมดง่ายๆ ต้องเหนื่อยไปอีกนาน

คำแนะนำพิเศษ Seven of Swords การเอาตัวรอดจากสภาวะวิกฤติด้วยวิธีแปลก ๆ อาจจำเป็นต้องใช้เล่ห์กลในการแก้ไขปัญหา ระวังการถูกโจรกรรมหรือทรัพย์สินสูญหายด้วย

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Cups แม้ว่าภายในจะไม่สมบูรณ์สุข มีบางอย่างทำให้เหงาอยู่ลึก ๆ แต่คุณมักจะมีสภาพแวดล้อมที่ดี มีสิ่งดี ๆ เติมเต็มเข้ามา ไม่ทางใดก็ทางหนึ่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Swords ระวังเรื่องของการปกป้องตัวเองจนนำไปสู่การทะเลาะเบาะแว้งอย่างไม่น่าเป็นไปได้ ปัญหาจากการสื่อสาร ความผิดพลาดที่อาจเกิดขึ้นได้แม้ในเวลาพยายามปรับความเข้าใจกัน

สถานการณ์การเงิน Four of Pentacles ไพ่ใบนี้แสดงถึงคนมีเงินเก็บเงินออม แต่อาจยังวิตกกังวลต่ออนาคต มีความไม่มั่นใจในสถานการณ์ ตั้งสติดี ๆ จะรู้ว่าตนเองมีโอกาสดีกว่าคนอีกจำนวนมาก

ธุรกิจ การงาน King of Swords การทำงานร่วมกับคนที่ใช้อำนาจเป็นใหญ่ การเผชิญหน้ากับอุปสรรคใหญ่ ปัญหาที่ต้องการความเข้มแข็งเด็ดขาด คู่ปรับหรือศัตรูซึ่งมีพลังไม่แพ้กัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands การหวงงานเอาไว้คนเดียวทั้งที่เหนื่อยสุด ๆ และมีความลังเลใจ เลือกอย่างโลเล หรือความคิดอยากโยกย้ายแต่ตัดใจไม่ลง

คำแนะนำพิเศษ Ace of Cups สิ่งที่หล่อเลี้ยงคุณไว้ในระยะยาว อาจเป็นศิลปะในการรักและอยู่ร่วมกัน แม้จะโกรธ จะมีปัญหา ก็ต้องหันหน้าหากัน คำนึงถึงสิ่งดี ๆ ที่มีอยู่ และเริ่มต้นกันใหม่ให้ได้เสมอ

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Chariot ได้งานหรือสัมพันธ์กับคนต่างชาติต่างภาษา มีการเดินทางครั้งสำคัญ การบากบั่นไปให้ถึงเป้าหมายเหนื่อยแต่ก็มองเห็นผลสำเร็จที่คาดว่าจะได้รับ

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Wands ความสัมพันธ์กับคนเก่ง การช่วยเหลือกิจการงานกัน การจัดการกับเรื่องรักเรื่องใคร่ด้วยสมองมากกว่าหัวใจ ใช้การบริหารจัดการเข้าช่วยในเรื่องที่เป็นปัญหา

สถานการณ์การเงิน Knight of Cups ข่าวดีทางการเงิน กระแสการเงินที่ไหลช้าแต่ก็มีความมั่นคง ได้ค่าตอบแทนจากสิ่งที่ทำมาแล้วระดับหนี่ง แต่ก็ยังต้องก้าวต่อไปข้างหน้า

ธุรกิจ การงาน Knight of Wands โอกาสในการเดินทาง ความกระตือรือร้นที่จะก้าวไปข้างหน้า โอกาสในการแสดงฝีมือ งานใหม่ ๆ ที่มีเข้ามา

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Wands การได้คู่คิดหรือที่ปรึกษาซึ่งไม่มีประสิทธิภาพ ความโดดเดี่ยวในการทำงาน

คำแนะนำพิเศษ Death คำเตือนเกี่ยวกับจุดเปลี่ยนครั้งสำคัญ อาจมีการจบลงของบางอย่าง หรือการต้องตัดใจจากใครบางคน จากบางเรื่องราว แต่อย่างไรก็อย่าประมาท ในการใช้รถใช้ถนน ระวังอุบัติเหตุด้วย

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Swords หากเป็นสถานการณ์มักหมายถึงการต้องพึ่งตนเองอย่างหนัก จะมีการปะทะกับอุปสรรคใหญ่ คู่ปรับเป็นคนที่มีอิทธิพลต่อชีวิตเจ้าชะตา หรืออยู่ในสถานะมารดา ญาติผู้ใหญ่ หัวหน้านายงาน ที่แก้ปัญหาร่วมกันไม่ได้

ความรัก ความสัมพันธ์ The Emperor ระวังการใช้อำนาจ การปกครองกัน การเป็นเจ้าเข้าเจ้าของที่เข้มงวดเกินไป แต่ก็มักหมายถึงคู่ที่มั่นคง การร่วมชีวิตเป็นปึกแผ่น หรือมีแผนการอนาคตร่วมกัน

สถานการณ์การเงิน Seven of Cups ช็อปเก่ง เผลอไผลฟุ่มเฟือย หรือแสวงหาวัตถุมาตอบสนองจิตใจ มีค่าใช้จ่ายเพิ่มมากขึ้น การจับจ่ายใช้สอยส่วนมากเพื่อตอบสนองความปรารถนาส่วนตัว

ธุรกิจ การงาน The Sun งานเกี่ยวกับเด็ก วัยรุ่น งานบันเทิง ร่วมงานกับคนอายุน้อยกว่า ได้โอกาสดีที่รอคอย มีความสุขและสมหวัง ได้รับชื่อเสียงเกียรติยศ โบนัส หรือเรื่องที่ทำให้สบายใจอย่างมากในช่วงนี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Cups การไปพบอุปสรรคระหว่างการเดินทาง จำใจต้องไปในที่ลำบากทุรกันดาร หรือไม่เต็มใจจะเดินทาง

คำแนะนำพิเศษ The Fool ความรับผิดชอบและวินัยสำคัญสำหรับคุณ แม้โลกข้างหน้าจะดูตื่นเต้นท้าทายแค่ไหน แต่ก็มีหลายเรื่องที่คุณไม่อาจทำตามใจตัวเองตลอดเวลา

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Swords ปัญหาในครอบครัว เรื่องที่ยากจะพูดกับคนอื่น นำมาซึ่งความเครียด ความกังวล จิตตก แต่บางครั้งไพ่อาจแสดงถึงสถานการณ์ใดปกติ แต่คุณมีความนอยด์ในระดับสูงมากเกินไป

ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Pentacles ใช้จ่ายกับคนรักอย่างคาดหวังความสบายใจ อยู่กับความสัมพันธ์ที่มีการแลกเปลี่ยนผลประโยชน์ แต่เป็นได้ทั้งการสนับสนุนกัน หรือการพึ่งพิงอย่างเต็มใจ

สถานการณ์การเงิน Temperance การต้องยอมรับสถานการณ์ที่เปลี่ยนแปลงหักเห การประเมินทุกสิ่งตามตามจริง จัดความสมดุลทางบัญชี ปรับตัวไปตามจังหวะเท่าที่ทำได้

ธุรกิจ การงาน The Moon สภาวะลับลวงพราง การทำงานอย่างไร้สุข ความวิตกกังวล ปัญหากับเพื่อนร่วมงานซึ่งมองด้วยตาเปล่าไม่เห็น หรือตกในความหวาดระแวงที่รบกวนจิตใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Pentacles สิ่งที่คุณเคยสั่งสมมาจะเป็นประสบการณ์หรือเงินทอง แม้แต่ความสัมพันธ์ ที่เคยคิดว่ามันมีค่าและเพียงพอ แต่วันหนึ่ง เหมือนไม่อาจคว้าอะไรไว้ได้จริง ๆ เลย

คำแนะนำพิเศษ Ace of Sword การรักษาความเข้มแข็งให้ตลอดรอดฝั่ง อดทนสู้ไปให้ถึงจุดหมาย หากต้องตัดสินใจเรื่องใด ให้ชัดเจนและลุยไปข้างหน้าเถอะ

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Swords สิ่งที่คุณรอคอยใกล้เข้ามาทุกขณะ แต่บางเรื่องราวจะล่าช้าออกไปกว่าที่คิดไว้ ปัญหาของคุณจะเป็นเรื่องของเวลา ไม่อาจประเมินได้อย่างแท้จริง

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Pentacles คู่รักที่ช่วยกันสร้างฐานะ หรือมองความสัมพันธ์ในแง่ชีวิตจริงมากขึ้น ช่วยเหลือเกื้อหนุนกัน พยายามพัฒนาตัวเองเพื่อไปสู่สิ่งดี ๆ ที่ต้องการ แต่บางทีก็อาจละเลยอีกฝ่ายโดยไม่ได้ตั้งใจ

สถานการณ์การเงิน The Star นิมิตหมายที่ดี หากมีปัญหาจะได้รับการช่วยเหลือ มีโชคทางการเงิน ได้ข่าวที่น่ายินดี ใช้เงินกับความสุขและความหวัง เป็นช่วงที่ตระหนักถึงคุณค่าของเงินมาก

ธุรกิจ การงาน King of Pentacles มีอนาคตแจ่มใสในเรื่องค่าตอบแทนในภายภาคหน้า ได้ทำงานหรือร่วมหุ้นร่วมทุนกับบริษัทใหญ่ บุคคลมีฐานะ มีผู้ที่ให้การสนับสนุนคุณอย่างดี หากทำธุรกิจส่วนตัวจะไปได้ดีมาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Pentacles ค่าใช้จ่ายที่เกี่ยวกับบุตรหลานบริวาร หรือสัตว์เลี้ยงในครัวเรือน ปัญหาการเงินในครอบครัว

คำแนะนำพิเศษ Knight of Swords ยังไงก็ต้องเดินหน้าละ ถอยหลังไม่ได้ ไม่ว่าอย่างไรก็ตาม คุณไม่มีทางเลือกอื่นนอกจากชนกับอุปสรรคที่ขวางหน้า หากำลังใจมาให้ตัวเองมีพลังมาก ๆ

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength การใช้พลังในทางสร้างสรรค์ ความเข้มแข็งในตัวเอง ชัยชนะที่ได้มาด้วยการลงแรง การอดกลั้น ในบางคนแสดงถึงการพยายามกำราบศัตรูที่ยังไม่รู้แพ้ชนะ

ความรัก ความสัมพันธ์ The Lovers บางคนมีหลายรัก มีคู่หลายคน มีถนนที่ต้องเลือกเดิน เจอทางแยกที่ต้องเลือก มีความสัมพันธ์ซึ่งก่อให้เกิดความขัดแย้ง ต้องการการตัดสินใจอย่างแรง

สถานการณ์การเงิน Justice การมีคู่ค้าหรือหุ้นส่วนซึ่งเชื่อถือได้ เจ้าหนี้หรือลูกหนี้จะได้รับประโยชน์ตามส่วนของตัวเอง ได้ความยุติธรรมในค่าตอบแทน

ธุรกิจ การงาน Ace of Pentacles มีอนาคตที่ดี มีโอกาสดีทางการเงิน อาจมีการเริ่มต้นงานใหม่ หรือใช้จ่ายในสิ่งที่เป็นการริเริ่มลงทุน หากมองหาโอกาสทางการงาน จะสมหวัง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Tower ตั้งสติให้มาก ทำอะไรก็อย่าประมาท อาจมีเหตุการณ์ไม่คาดฝันเกิดขึ้น แต่จะดีหรือร้าย ก็อยู่ที่การจัดการต่อจากนั้น

คำแนะนำพิเศษ Five of Cups อย่างที่บอกเสมอว่าเมื่อไพ่ใบนี้เปิดขึ้น หันหลังกลับมาดูให้ดี แม้มีสิ่งที่คุณสูญเสียไป ยังมีสิ่งที่คุณเหลืออยู่

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Wands การร่วมงานกับคนที่มีทัศนคติแตกต่างกันอย่างมาก ช่วงเวลาของความขัดแย้ง การวิวาท ความเห็นไม่ลงรอยกัน หรือมีความขัดแย้งในตัวเองเพิ่มมาอีกหนึ่งอย่าง

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Cups อารมณ์อ่อนไหวเล็ก ๆ น้อย ๆ ที่เกิดในระหว่างการเรียนรู้ดูใจ โอกาสพบรักกับคนอายุน้อยกว่า การเริ่มต้นใหม่ในเรื่องความสัมพันธ์

สถานการณ์การเงิน Eight of Wands การปรับปรุงประสิทธิภาพที่จะนำไปสู่ค่าตอบแทนที่ดีกว่าเดิม มีแนวโน้มงานจะขยายออกไปได้อีก หรือมีการต่อยอดจากงานเดิม หากวางแผนด้านการศึกษา จะเป็นโอกาสที่ดี

ธุรกิจ การงาน The High Priestess (กลับหัว) บางครั้งแสดงถึงสิ่งที่เร้นลับและการฉกฉวยโอกาส การร่วมงานกับสตรีที่มีอำนาจ บุคคลชั้นสูง หรือใช้สัญชาตญาณเข้าช่วยในการทำงาน แต่สิ่งใดที่คุณคิดว่าเป็นความลับ อาจมีคนเข้าถึงได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hanged Man ไม่อาจจะแก้ไขอะไรได้รวดเร็ว มีสิ่งที่ซ่อนเร้น คาราคาซัง บาดแผลบางประการหมักหมมเจ็บปวดอยู่ข้างใน

คำแนะนำพิเศษ The World เหมือนชีวิตไม่มีอะไรแตกต่างจากเดิม แต่ในความจริงคุณจะมีคุณภาพชีวิตที่ดีขึ้นเรื่อย ๆ หรือถ้ามีการเปลี่ยนแปลง แม้แต่การตกงาน การยุติความสัมพันธ์ นั่นจะนำคุณไปสู่เส้นทางใหม่ ๆ ที่จะดีกว่า

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Wands พบกับคนเก่งที่จะจุดประกายคุณได้หลายอย่าง ได้งานใหม่ โอกาสใหม่ โอกาสได้แสดงฝีมือ การเริ่มกิจกรรมใดๆ จะเป็นไปอย่างสนุกสนาน ได้ประสบการณ์ที่ดี

ความรัก ความสัมพันธ์ The Magician ความสัมพันธ์หักเหในแนวทางคาดเดาไม่ได้ เช่น การพบรักกับคนที่ไม่เคยคาดฝันมาก่อน หรือมีจุดเปลี่ยนครั้งสำคัญ อนึ่ง ชีวิตรักต้องการไหวพริบในการแก้ปัญหา

สถานการณ์การเงิน Ten of Swords การเงินในครอบครัว หรือเรื่องซ้ำเติมเข้ามาจนเป็นค่าใช้จ่ายก้อนใหญ่ ปัญหาที่สั่งสมมาถึงจุดสำคัญ การเงินที่เกี่ยวข้องกับคนหมู่มาก (ในแง่ลบ)

ธุรกิจ การงาน Knight of Pentacles มีจังหวะดีในเรื่องงาน การงานมีแนวโน้มได้ค่าตอบแทนงามในอนาคต มีคนนำข่าวดีมาให้ แต่ก็ไม่ใช่จะเปลี่ยนอะไรได้รวดเร็วฉับพลัน ยังต้องค่อยเป็นค่อยไปอยู่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Wands (กลับหัว) การโฆษณาประชาสัมพันธ์ที่ไม่ได้ผล ขาดความกระตือรือร้นในการเรียนรู้ อยู่กับสิ่งเดิม ๆ มากเกินไป

คำแนะนำพิเศษ Four of Wands ไม่ว่าจะเกิดอะไรขึ้น จะตั้งหลักได้ คุณมีรากฐานที่มั่นคง มีคนคอยสนับสนุนอย่างแข็งแกร่ง อาจหมายถึงธุรกิจที่ยั่งยืนหรือครอบครัวที่แข็งแรง

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Four of Swords ตรวจสอบจิตใจหน่อย เช็คสุขภาพบ้างก็ดี คุณเหนื่อยมากเกินไปหรือไม่ ควรจะพักบ้างได้แล้ว การพักเพื่อทบทวนจะช่วยชาร์ตแบตคุณให้กลับมามีพลังอีกครั้ง บางครั้งคุณอาจไม่รู้ตัวว่าแบกความกังวลไว้แค่ไหน

ความรัก ความสัมพันธ์ Two of Pentacles อาจมีหลายรักหลายคน หรือมีปัญหาเฉพาะหน้าให้ต้องหาวิธีเอาตัวรอด ต้องจัดสรรเวลาอย่างวุ่นวาย ความสัมพันธ์ไม่ราบรื่นนัก ปัญหาจุกจิกเกิดขึ้นตลอด

สถานการณ์การเงิน Eight of Swords คราวเคราะห์ทางการเงิน หนี้สินที่งวดบีบเข้ามา มีค่าใช้จ่ายจากสิ่งที่คุณเองไม่ได้ก่อ แต่ก็ปฏิเสธไม่ได้ ระวังปัญหาที่มีเข้ามาซ้ำเติมขณะที่ยังตั้งหลักไม่ได้ด้วย

ธุรกิจ การงาน King of Cups ทำงานร่วมกับคนมีเสน่ห์ ประสบการณ์สูง หรืออยู่กับการงานที่มีความสุข การได้ทำในสิ่งที่ตนเองรัก มีใจให้กับหน้าที่เต็มร้อย แต่ถึงกระนั้นก็มีเรื่องจุ๊ก ๆ จิ๊ก ๆ ให้รู้สึกอ่อนไหวบ้างเป็นระยะ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Cups ปัญหาจากความสัมพันธ์ ความสุขสมหวังแค่ชั่วครั้งชั่วคราว

คำแนะนำพิเศษ Three of Cups อย่าเพิ่งคิดอะไรล่วงหน้าเกินไปนัก เป็นสุขกับปัจจุบัน รื่นเริงกับสิ่งพิเศษที่มี ใช้เวลาของคุณให้ดีที่สุดจะดีกว่า

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Swords ระวังการวิวาทด้วยโทสะ อยู่กับคนกวนประสาท หงุดหงิดกับคนใกล้ชิด คนที่ขัดขวางความสะดวกในเรื่องต่าง ๆ ดูแลอุณหภูมิทางอารมณ์ให้ดี เดี๋ยวบานปลาย

ความรัก ความสัมพันธ์ Wheel of Fortune ได้คู่ที่ผู้ใหญ่ให้การสนับสนุน มีจังหวะที่ดี ในการปรับเปลี่ยนสถานการณ์หลายอย่าง แม้ความสัมพันธ์จะขึ้น ๆ ลง ๆ แต่ก็เป็นช่วงขาขึ้นในระหว่างนี้ ถ้ามองหาโอกาสในการใกล้ชิด การสานสัมพันธ์ จะได้รับสมหวัง

สถานการณ์การเงิน The Empress หากจะมีค่าใช้จ่ายมักเป็นเรื่องในบ้านเรือน ได้มากกว่าเสีย หมายถึงความมั่นคงอย่างมาก และการได้รับแรงสนับสนุนจากคู่ครองหรือครอบครัว

ธุรกิจ การงาน The Hermit การเรียนการศึกษาเป็นไปด้วยดี แนะนำให้ใช้ประโยชน์จากสติปัญญาให้มาก การอยู่โดดเดี่ยวอาจส่งผลให้คุณค้นพบแนวทางสำคัญ หากทำงานด้านการศึกษา เป็นครูบาอาจารย์ยิ่งถือตรงกับหน้าไพ่ คุณมาถูกทางแล้ว

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Pentacles สิ่งที่คิดว่าพิเศษ ได้มาง่าย ๆ อาจมีต้นทุน หรือค่าใช้จ่ายหนักๆ ตามมา

คำแนะนำพิเศษ The Devil สำรวจสัญชาตญาณมืดของตัวเอง คุณกำลังคิดอะไร ทำอะไร และในเบื้องลึกจิตใจทุรนทุรายอยู่กับอะไรบ้าง ความรัก ความเกลียด ความชัง ความกลัว ฯลฯ อะไรบ้างที่ทำให้คุณไม่อาจก้าวพ้นจากปากหลุมมืด ๆ

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Cups การร่วมแรงร่วมใจสร้างบรรยากาศที่ดีร่วมกัน ความสุข ความอบอุ่นในครอบครัว การตระหนักถึงความสำคัญของญาติมิตร ได้รับข่าวดีเกี่ยวกับบุตรหลานบริวาร

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Swords ฝ่ายใดฝ่ายหนึ่งเลือกที่จะหันหลังไปตั้งหลัก หรือจัดระยะห่างกันชั่วคราว เป็นเวลาที่มีปัญหากัน ระวังความเข้าใจผิด หรือเอาเรื่องเก่ายกมาเป็นประเด็นซ้ำ ๆ

สถานการณ์การเงิน Page of Pentacles คนอายุน้อยกว่านำโชคลาภมาให้ ได้ข่าวดี มีรายรักจากสิ่งที่เริ่มต้นใหม่ ให้ความสำคัญกับการเก็บออมเงินมากขึ้น

ธุรกิจ การงาน Judgement วาระที่มีคำประกาศสำคัญ การมองย้อนไปยังอดีตเพื่อประเมินสถานการณ์ในอนาคต คุณจะมองเห็นแนวทางชีวิตตนเองชัดขึ้นเรื่อย ๆ แต่ให้ใช้บทเรียนจากวันเก่า ๆ ให้มาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Cups สิ่งที่ฝังใจ ความรู้สึกอันไม่อาจลืมเลือน การติดค้างกับความทรงจำเก่า ๆ ที่นำความเหงา ความทุกข์ มาให้

คำแนะนำพิเศษ Queen of Wands อย่าผลัดวันประกันพรุ่ง หรือให้งานแก่คนที่ไม่เหมาะสม การบริหารจัดการสำคัญมาก ตัวคุณเองมีศักยภาพ และทำงานให้มีประสิทธิภาพได้ ช่วงไหนเหนื่อยแรงก็พักหน่อย ชาร์ตแบตให้ตัวเอง

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

112 Comments »

 • Burton Haynes said:

  I just want to mention I am just beginner to blogging and site-building and actually enjoyed this web site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog post . You definitely have very good article content. Thank you for sharing with us your web page.

 • online business directory listing said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • entry sexovisa com said:

  Spot on with this write-up, I absolutely believe this site needs far more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the advice!

 • www.paradiseradio.fr said:

  voyance gratuite en ligne parisVisiter le superbe site : voyance en direct

 • go to sexo-cam com said:

  You should be a part of a contest for one of the finest blogs on the internet. I am going to recommend this web site!

 • check out the post right here said:

  Where by web-based can an accredited psyciatrist publish posts (or web sites) for them to get to be famous?

 • zasobniki solarne said:

  Sprężarkowe pompy ciepła realizują obieg termodynamiczny (obieg Lindego), będący odwróceniem obiegu silnika cieplnego. Ciepło jest pobierane przez parujący ciekły czynnik roboczy znajdujący się pod niskim, stałym ciśnieniem [ciepło przemiany fazowej] czynnik termodynamiczny (freon, amoniak, dwutlenek węgla) w parowniku (dolne źródło ciepła), i dalej jako para trafia do sprężarki, gdzie rośnie jej ciśnienie oraz energia wewnętrzna. Para pod wysokim, stałym ciśnieniem oddaje ciepło skraplając się w wymienniku ciepła – skraplaczu (górne źródło ciepła) i czynnik w postaci cieczy przez zawór dławiący, lub rurkę kapilarną, lub turbinę rozprężną gdzie następuje spadek ciśnienia, trafia z powrotem do parownika.pompy ciepła

 • check website said:

  I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 • cigarette ego-t said:

  Consulter mon nouveau post : Acheter ecigarette ego-t

 • visit please-bang-my-wife.net said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • les steroides legaux said:

  Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 • here pornarmy net said:

  I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue that not enough folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I stumbled across this in my hunt for something concerning this.

 • browse website said:

  I love reading an article that can make men and women think. Also, thanks for permitting me to comment!

 • atrakcje turystyczne said:

  An interesting discussion is worth comment. There’s no doubt that that you should publish more on this subject matter, it might not be a taboo matter but generally people do not speak about such topics. To the next! Many thanks!!

 • follow this link said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • browse website said:

  It’s hard to find experienced people for this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 • go now sluttymilfmom.com said:

  I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something which too few people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my hunt for something regarding this.

 • LåNa pengar Snabbt said:

  Definitely believe that that you stated. Your favorite justification
  appeared to be on the web the easiest thing to bear in mind of.

  I say to you, I definitely get irked while other people consider issues that
  they just don’t recognise about. You managed to hit the nail upon the highest as well as outlined out the entire thing without
  having side-effects , folks can take a signal. Will probably be back to get more.
  Thank you Låna pengar

 • good link said:

  An intriguing discussion is worth comment. I do believe that you need to write more about this subject matter, it may not be a taboo subject but generally people don’t talk about such topics. To the next! Many thanks!!

 • viagra said:

  Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, may check this… IE still is the market chief and a large portion of other people will omit your excellent writing due to this problem.

 • visit website said:

  Acquires Support for Actions…

  I always was interested in this subject and still am, regards for posting….

 • tworzenie stron www said:

  I really like looking through an article that will make men and women think. Also, many thanks for permitting me to comment!

 • informative post said:

  I’m attempting to find some brilliant organisation web logs to include in my search engines website reader which were sensible pursuing upon an regular structure. Could you make and solutions? I actually have Seth Godin’s certainly. Thanks a bunch! . . If you explained to me reasons why you appreciated these blog pages., it is going to additionally be informative.

 • full post said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • Charlie Occhiogrosso said:

  I’ve understand approximately nutrients here. Without doubt well value bookmarking regarding revisiting. I take aback immediately how a good deal effort a person situate to avoid achieve this sort of superb enlightening website.

 • partylite reviews said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting info…

 • bubble envelopes said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting topic…

 • find more info said:

  I’m seeking for some great venture blogs and forums to enhance my google and yahoo audience which were of great benefit below for an recurring time frame. Is it possible make and proposals? I had Seth Godin’s definitely. Thanks a bunch! . . It could be also effective as soon as you advised me the reason why you loved these information sites..

 • God said:

  Yahoo results…

  While searching Yahoo I found this page in the results and I didn’t think it fit…

 • go to my site said:

  Put differently, how to try to find web logs which fit what I want to examine? Does those have learned how to Read through blog sites by field or whatever on blog writer? .

 • Mobile Website Builder said:

  Just Browsing…

  While I was browsing today I saw a great article about…

 • penny stock egghead review said:

  Actually, I?m a blog starter. I just want more people to visit my blog to make me a popular blog. I?m capable of writing, and I know writing skill is a must. But is there any other way to make my blog more popular?.

 • http://www.youtube.com/watch?v=CHVLW7meVig said:

  Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

 • Alternative Education said:

  Thank you for sharing superb informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just could not come across. What a perfect website.

 • Låna pengar said:

  My relatives always say that I am killing my time
  here at web, however I know I am getting
  experience all the time by reading thes good articles.
  Låna pengar snabbt

 • Beauty Treatments said:

  Thanks for some other informative blog. The place else may I am getting that type of info written in such a perfect way? I’ve a undertaking that I’m just now operating on, and I’ve been on the look out for such info.

 • site link said:

  I’m on the search for some great business blogs to increase my google reader that can be beneficial keeping with while on an recurring structure. Should you make and solutions? I have got Seth Godin’s presently. Kudos! . . If you ever told me why you loved these personal blogs., it could be also valuable.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly saying that its difficult to find good help, but here is…

 • iPad Keyboard said:

  I cling on to listening to the news bulletin lecture about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

 • Kitchen Flooring said:

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as the content!

 • dre beats said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch,

 • venus factor for women said:

  Why does Alex Jones just post mainstream news articles on his website? Isn’t he breaking copyright laws?

 • Biomass Energy said:

  Thank you so much for giving everyone a very brilliant chance to check tips from this site. It is always very pleasant and as well , jam-packed with a great time for me personally and my office colleagues to visit the blog at the least three times in a week to study the fresh stuff you have got. And of course, I’m certainly impressed with your unique secrets you give. Certain 3 ideas on this page are easily the finest I’ve had.

 • how to manifest today said:

  Looking around…

  I like to look in various places on the web, often I will go to Digg and follow thru…

 • Natural Skin Care said:

  Useful info. Lucky me I discovered your site unintentionally, and I’m shocked why this coincidence didn’t came about in advance! I bookmarked it.

 • LED Monitors said:

  magnificent points altogether, you simply received a brand new reader. What would you suggest about your submit that you simply made a few days ago? Any sure?

 • Gothic Fashion said:

  I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • Global Warming said:

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

 • Diamond Ring said:

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 • Acheter accessoires ego-t said:

  Visiter mon magnifique site : atomiseur ego-t

 • Homes for Sale said:

  I have fun with, cause I discovered exactly what I was taking a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 • Tablet PC said:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

 • SEO Link Building said:

  you’re in point of fact a just right webmaster. The site loading velocity is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a great task in this matter!

 • Business Insurance said:

  I’m still learning from you, as I’m trying to reach my goals. I certainly liked reading everything that is written on your site.Keep the stories coming. I liked it!

 • Cruise Vacations said:

  whoah this weblog is great i love studying your articles. Stay up the good paintings! You understand, lots of people are searching around for this info, you could help them greatly.

 • Modern Dining Room said:

  My brother suggested I might like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Business Plan said:

  I haven¡¦t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • Racial Discrimination said:

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • Auto Body Repairs said:

  I delight in, lead to I discovered exactly what I used to be looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 • Neverwinter Power Leveling said:

  Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch! “Love is made in heaven and consummated on earth.” by John Lyly.

 • Homes for Sale said:

  I and also my buddies ended up looking at the good tricks on your site and then at once I had a horrible feeling I never expressed respect to the website owner for those secrets. My guys are actually joyful to read through all of them and have now truly been enjoying those things. Many thanks for truly being simply helpful and for settling on such smart subjects most people are really desperate to learn about. My very own sincere regret for not expressing appreciation to you earlier.

 • Financial Accounting said:

  I have to show some appreciation to this writer just for bailing me out of such a crisis. As a result of surfing around through the search engines and meeting suggestions that were not powerful, I was thinking my entire life was done. Being alive without the approaches to the problems you have sorted out as a result of your good website is a serious case, and those which might have in a negative way damaged my entire career if I had not discovered your website. Your own personal understanding and kindness in dealing with every aspect was precious. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a solution like this. I’m able to now look forward to my future. Thanks a lot so much for the impressive and effective guide. I won’t be reluctant to endorse your blog to anyone who ought to have support on this subject.

 • Unsecured Loans said:

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Hotel Discount said:

  Thanks , I’ve recently been looking for information about this topic for ages and yours is the greatest I have discovered so far. However, what in regards to the conclusion? Are you certain about the supply?

 • Lamborghini Gallardo said:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

 • Learning Disorders said:

  Hello there, I found your web site by means of Google even as searching for a comparable topic, your website got here up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Cheap Rugs said:

  As a Newbie, I am constantly searching online for articles that can aid me. Thank you

 • SEO Services said:

  Hello.This post was extremely motivating, particularly since I was searching for thoughts on this subject last Friday.

 • Weight Loss said:

  You made some decent points there. I looked on the internet for the topic and found most persons will approve with your blog.

 • Leather Furniture said:

  I¡¦ll right away snatch your rss as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me understand so that I may subscribe. Thanks.

 • Sony Ericsson Xperia said:

  My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 • Vinyl Wall Art said:

  Great write-up, I¡¦m regular visitor of one¡¦s site, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Bipolar Disorder Symptoms said:

  I keep listening to the rumor lecture about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 • dr dre beats said:

  OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • trickphotographybookreview said:

  Fair use provisions of the copyright law allow for limited copying or distribution of published works without the author’s permission in some cases. Examples of fair use of copyrighted materials include quotation of excerpts in a review or critique, or copying of a small part of a work by a teacher or student to illustrate a lesson.. . This is what a i found somewhere.. So can i upload short excerpts of copyrighted content there?.

 • dr dre headphones said:

  If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • follow this post said:

  Oh my goodness! Incredible article dude!

 • voyance tout de suite said:

  voyance par telephone en ligne toulouseVisiter le nouveau site : voyance gratuite amour

 • Continue said:

  I’m looking around to learn a great deal of over the internet browsing on community while i can. Can most people recommend their preferred blogs, tweet grips, or sites that you choose to pick most thorough? The ones are hottest? Thanks a lot! .

 • visit now xxxkylierose com said:

  It’s difficult to find well-informed people in this particular topic, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 • penny stock egghead review said:

  I want to have a secret blogspot page, but some people I know have been able to find my URL via a Google search…is there a way I can prevent this? I don’t want anyone to be able to realistically find the URL unless I give it to them. . . (Please don’t suggest that I switch to another blog site.) . . Thanks!.

 • hamburger said:

  Hamburger działa kojąco na podniebienie. Hamburger w sieci ZigZac oraz franczyza w sieci ZigZac to spełnienie twoich marzeń i szansa na twój sukces!

 • adonis golden said:

  I’m looking for a nice digital camera under or around $200 for the purpose of blogging (as in wordpress, blogger, etc). I’m trying to get a blog which will be based around the daily photos I take despite the fact that I’m not really a photographer but only doing it for fun. Any cool features like video would also be great but mainly I’m just looking for something I can take quality pictures, and that will hopefully hide my total amateur abilities. . . Thanks guys!.

 • Gala said:

  Thank you for the lucky writeup. It in fidelity was after a entertainment account it. Give the impression of being complicated to far brought pleasant from you! Near the way, how can we live in contact?

 • Teaching Strategies said:

  Awsome site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also

 • Spa Treatments said:

  Thank you for some other magnificent article. The place else could anybody get that kind of information in such an ideal manner of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the search for such information.

 • Samsung Galaxy Tab said:

  I was just searching for this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative web sites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 • Living Room Ideas said:

  Good site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 • Geothermal Energy said:

  You could definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 • Spa Treatments said:

  hi!,I love your writing so a lot! proportion we be in contact more approximately your post on AOL? I require a specialist on this house to unravel my problem. Maybe that is you! Taking a look ahead to see you.

 • High Tech Gadget said:

  What i do not understood is in reality how you’re no longer really a lot more well-preferred than you might be now. You are very intelligent. You recognize thus considerably with regards to this matter, made me individually consider it from a lot of varied angles. Its like men and women aren’t interested unless it¡¦s something to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. At all times deal with it up!

 • Diamond Ring said:

  I think this is one of the most significant information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 • Bangles said:

  there are actually lots of physical exercise guides on the internet but some of them usually are not scientifically confirmed and just assumptions.

 • Living Room Ideas said:

  I¡¦ve read some just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you put to create such a fantastic informative site.

 • Black Diamond Ring said:

  Well I sincerely enjoyed reading it. This information provided by you is very helpful for proper planning.

 • Solar Technology said:

  you’re in point of fact a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve performed a fantastic task in this matter!

 • Homes for Sale said:

  There is perceptibly a bundle to know about this. I think you made some good points in features also.

 • Smart Phone said:

  I wanted to draft you one tiny remark to be able to give many thanks over again for those precious solutions you have provided in this article. It has been certainly pretty open-handed with people like you to supply openly all that many people would have marketed for an e-book to get some dough for themselves, most notably considering that you might well have tried it in case you decided. These tips in addition served to become good way to be certain that some people have similar passion just like my personal own to figure out a lot more with respect to this problem. Certainly there are some more fun instances in the future for individuals who browse through your blog post.

 • Website Builder said:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 • Business Insurance said:

  Good info and straight to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers? Thank you :)

 • Cheap Travel said:

  Hello. magnificent job. I did not anticipate this. This is a great story. Thanks!

 • Games for Toddlers said:

  I do agree with all of the concepts you’ve offered for your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very quick for novices. May you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post.

 • Commercial Carpet said:

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this site. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

 • Marketing Plan said:

  Great remarkable issues here. I am very happy to look your article. Thank you a lot and i’m having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • Criminal Investigation said:

  hi!,I love your writing very much! share we communicate extra approximately your post on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that is you! Taking a look ahead to look you.

 • Lamborghini Gallardo said:

  you’re truly a just right webmaster. The site loading speed is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you have performed a magnificent activity on this topic!

 • Bamboo Flooring said:

  I would like to show some thanks to this writer just for bailing me out of this type of trouble. As a result of checking throughout the online world and finding techniques which are not pleasant, I believed my life was over. Living minus the strategies to the problems you’ve resolved all through your main article content is a crucial case, and the kind that could have badly affected my career if I had not encountered your web page. Your main mastery and kindness in handling all the stuff was invaluable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t discovered such a step like this. I am able to at this moment relish my future. Thanks so much for this skilled and sensible help. I will not hesitate to recommend your blog post to any person who requires guidance about this subject matter.

 • Contemporary Furniture said:

  I¡¦ll right away grasp your rss feed as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me recognise so that I could subscribe. Thanks.

 • educational games said:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

 • Apple Macbook said:

  I keep listening to the news update speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

 • demilunes said:

  We stumbled over here by a different web address and thought I might check things out.
  I like what I see so i am just following you.
  Look forward to exploring your web page repeatedly.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.