Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556

13 May 2013 เข้าชม 6,109 151 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 13-19 พฤษภาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Pentacles เกิดความผิดพลาดเฉพาะหน้า ความวุ่นวายอลหม่าน จากการพยายามแก้ไขปัญหาต่าง ๆ จัดสรรเวลาได้ไม่ดีพอ

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Wands ค่อนข้างหนักและเหนื่อย ความสัมพันธ์ไม่ใช่ช่วงหวานชื่น อาจด้วยต่างคนต่างมีภาระหน้าที่ของตัวเอง ไม่ค่อยมีเวลาให้กัน

สถานการณ์การเงิน Page of Pentacles มีข่าวดีเล็ก ๆ น้อย ๆ เข้ามา แต่อาจเป็นช่องทางใหม่ในการหารายได้พิเศษ การเงินถือว่ามีกระแสที่ดี

ธุรกิจ การงาน Six of Wands การเงินใดที่เคยล่าช้า กำลังจะใกล้เข้ามาเต็มที หวังได้ถึงความสำเร็จ แต่หากสิ่งใดเพิ่งเริ่มต้นตอนนี้ อีกนานกว่าการเบิกจ่ายจะมาถึง

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot เป้าหมายที่เลื่อนห่างไปเรื่อย ๆ การเดินทางที่ผิดแผน ความไร้วินัย

คำแนะนำพิเศษ Judgement อย่างที่บอกเสมอค่ะ ความหมายของไพ่ใบนี้ จับตาดูหรือฟังให้ดี คุณอาจได้รับโอกาสสำคัญ ในการแก้ไขข้อผิดพลาดที่ผ่านมา หรือเริ่มต้นอะไรใหม่ ๆ

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Swords วาระที่ต้องเข้มแข็ง การต้องพึ่งตนเอง การตัดสินใจในเรื่องสำคัญ ความเด็ดเดี่ยวเมื่อเผชิญหน้ากับอุปสรรค

ความรัก ความสัมพันธ์ The Tower สิ่งที่สั่นสะเทือนความรู้สึกนึกคิดของคุณ ค้นพบสิ่งที่ทำให้ตกใจ ประหลาดใจ อาจเป็นความรู้สึกที่รุนแรงของตัวเองก็ได้ หรือสถานการณ์รักที่พลิกผันฉับพลัน มีคนเข้ามาแทรกในชีวิตคู่

สถานการณ์การเงิน The Magician ความคิดสร้างสรรค์นำโชคลาภมาให้ โอกาสที่ดีค่ะ อาจได้ทรัพย์ ได้ของมีค่า โดยไม่ได้คาดหมาย มีรายได้จากสิ่งที่ดูไม่น่าเป็นไปได้

ธุรกิจ การงาน Eight of Swords ช่วงเวลาปัญหาร้อยแปด เพื่อนร่วมงานไม่มีใครช่วยเหลือใครได้ อาจมีเรื่องยุ่งที่บีบล้อมเข้ามาอีกครั้ง พบกับเรื่องอึดอัดขัดข้อง เจอเรื่องซวยอย่างช่วยไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Sword เรื่องที่ไม่อาจจะทำอะไรได้ชัดเจนดังต้องการ เพราะต้องพึ่งพาการตัดสินใจของคนอื่น

คำแนะนำพิเศษ Queen of Wands (กลับหัว) คุณเครียดมากไปไหม แม้จะเป็นคนเก่ง จัดการอะไร ๆ ได้ดี แต่บางทีคุณก็ใจร้อนและเอาแต่ใจตัวเองมาก ๆ จนทำให้อยู่ร่วมกับคนอื่นไม่ค่อยได้ (จริงหรือเปล่า)

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Hanged Man เวลาของความอึดอัด ปัญหาทับซ้อนหมักหมม การตกในภาวะจำยอม การเสียสละแลกเปลี่ยนในเรื่องที่ไม่เต็มใจ เรื่องคาราคาซังหาคำตอบไม่ได้

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Swords หากคุณนึกสนุก อยากท้าทายกับเรื่องรักใคร่ เป็นต้นว่ามีรักซ้อนซ่อนใจ หรือมีความคิดแผลง ๆ อยากนอกใจคนรัก ระวังคนรักจะเป็นฝ่ายทำอย่างนั้นแทน หรือโดนซ้อนกลเข้าให้ ความลับแตก

สถานการณ์การเงิน Five of Swords การติดตามทวงถามหนี้สินใด ๆ จะไม่สำเร็จ และยังจะมีเหตุให้คุณต้องจำใจ ยอมรับเงื่อนไข ตกลงต่อค่าตอบแทนที่ไม่พึงพอใจ

ธุรกิจ การงาน Six of Swords คีย์เวิร์ดอยู่ที่เวลา ปัญหาใด ๆ ต้องรอกว่าจะแก้ไขได้ ไม่ง่ายที่จะพลิกสถานการณ์ฉับพลัน แต่หากเพิ่งเริ่มทำสิ่งใดในช่วงนี้ ต้องใจเย็นอย่างมาก ต้องอดทนและรอคอย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Pentacles พบกับความสูญเปล่า อดีตที่ไม่มีความหมาย สิ่งที่อุตส่าห์สั่งสมมา ใช้ไม่ได้สักอย่างเดียว

คำแนะนำพิเศษ Page of Pentacles ถ้าคุณมีปัญหาทางการเงิน ไม่มีโชคลาภทางอื่น นอกจากการเก็บออม การตั้งต้นใหม่ หรือพยายามแก้ปัญหาไปทีละเปลาะ ชีวิตคุณในช่วงนี้ไม่มีคำว่ารวยทางลัด

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Cups เรื่องราวในชีวิตครอบครัว มีความเหงาอยู่ลึก ๆ แม้จะมีความสัมพันธ์ภายนอกที่ดีต่อกัน เหมือนคนอยู่ร่วมบ้าน แต่ใช่ว่าจะเข้าใจกันไปหมดทุกอย่าง กรณีคุณมีจิตใจเข้มแข็ง ก็จะมีคนที่อ่อนไหวกว่าอยู่ใกล้ตัว อย่างไรก็ต้องดูแลกันไป

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Cups สิ่งที่เริ่มต้นด้วยดี ข่าวดีเล็ก ๆ น้อย ๆ การมาถึงของคนรัก ได้ข่าวสารที่รอคอย ได้พบกันหลังจากรอมาระยะหนึ่ง

สถานการณ์การเงิน King of Cups ทั่วไปอยู่ในเกณฑ์ดี ถือว่ามีความพร้อมสมบูรณ์มากทีเดียว มักเงินเก็บหรือฐานะรองรัง แม้เงินขาดมืออีกไม่นานก็ได้มาแทนที่ ถ้าไม่่ฟุ่มเฟือยอะไรมากก็อยู่ได้สบาย ๆ

ธุรกิจ การงาน Queen of Pentacles อยู่ในตำแหน่งที่ดี มีความเจริญรุ่งเรือง ได้ร่วมงานกับคนเก่ง หรือคนมีอำนาจฐานะ ได้รับการสนับสนุนช่วยเหลือ จะได้รับข่าวดีเป็นผลลัพธ์จากการทำงานด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Justice เรื่องทางกฏหมาย การเจรจาต่อรอง เรื่องที่พูดกันด้วยกฏเกณฑ์กติกาชัดเจน เพราะไม่เห็นทางอื่นที่จะตกลงกันได้

คำแนะนำพิเศษ Ten of Cups ครอบครัวมีความสำคัญกับคุณนะ ถึงจะลุ่ม ๆ ดอน ๆ อย่างไรก็มีความรักอยู่ในนั้นล่ะ หากมีกันไม่กี่คนก็ดูแลกัน ใส่ใจกัน ความผูกพันเป็นของมีค่า และเวลาที่ยังมีโอกาสได้อยู่ร่วมกันก็พิเศษที่สุด

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Wands ปัญหาห้าร้อยประการ ความขัดแย้งในหมู่เพื่อนร่วมงาน ความวุ่นวายอันเกิดจากคนหมู่มาก เรื่องยุ่ง ๆ ในครอบครัว ต้องอยู่ร่วมกับคนที่ทัศนคติไม่ตรงกัน

ความรัก ความสัมพันธ์ Knight of Swords อาจมีปัญหากัน และไม่ง่ายที่คุณจะตัดใจ หรือไปตามเส้นทางที่ต้องการ เป็นช่วงเวลาที่ต้องอดทนอดกลั้นหลายอย่าง ส่วนคนที่มีคู่ซ้อน มีสัมพันธ์ลับ ช่วงนี้ไม่มีโอกาสทำตามใจตัวเองเท่าไหร่ ระวังปัญหาตามมาอีกหลายระลอกด้วย

สถานการณ์การเงิน The Devil ไม่ค่อยปลอดโปร่งใจ อาจต้องเกี่ยวข้องกับบัญชีที่ไม่โปร่งใส หากเกี่ยวพันกับเงินทอนเงินใต้โต๊ะ งบประมาณที่ไม่โปร่งใสต่าง ๆ ให้ระมัดระวังให้มาก อาจเกิดข้อผิดพลาดให้ซวยได้ ระวังคนที่โลภจัด ๆ ด้วย ถ้าต้องเกี่ยวข้องกัน

ธุรกิจ การงาน Strength ต้องใช้กำลังภายในอย่างมาก แต่ในข้อดี คุณมีความสามารถในการจัดการสิ่งต่าง ๆ ดีอยู่แล้ว เพียงแต่ในด้านลบ คุณก็จะเครียดตามไปด้วยเช่นกัน และอาจกดดันตัวเองไปด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The World (กลับหัว) ชีวิตที่ดูไม่มีความก้าวหน้า มองเผิน ๆ เหมือนมีคุณภาพชีวิตที่ดี แต่กลับมีแต่เรื่องซ้ำซากจำเจ และการเริ่มต้นจบลงในวงจรเดิม ๆ

คำแนะนำพิเศษ King of Pentacles การจัดการเงิน การถือครองทรัพย์สิน การร่วมมือกับคนมีฐานะ หรือมีอำนาจทางการเงิน

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Pentacles หากทำเรื่องกู้ยืม การใช้เครดิตต่าง ๆ จะประสบผลสำเร็จ ได้รับความช่วยเหลือเจือจุน กรณีทำธุรกิจส่วนตัวจะต้องหมุนเงินหน่อยในช่วงนี้ วิ่งเต้นเหนื่อย แต่ก็จะผ่านไปได้ทีละขั้น

ความรัก ความสัมพันธ์ The Star นิมิตหมายที่ดีในเรื่องความสัมพันธ์ คนรักที่หวนกลับมาคืนดี หรือถ้าเลิกราก็จะยังมีความเป็นเพื่อน และเพื่อนบางคู่อาจจะตกหลุมรักกันเอง

สถานการณ์การเงิน Page of Swords ควรระมัดระวังให้มาก สถานการณ์ไม่สู้ดีนัก มีเรื่องที่ควบคุมไม่ได้ เจออุปสรรค รายรับรายจ่ายทุกอย่างต้องตั้งหลักให้มั่น หรืออาจมีค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับบุตรหลานบริวารเกิดขึ้นโดยมากกว่าที่ประมาณการไว้

ธุรกิจ การงาน Four of Cups การต้องเลือกในเงื่อนไขกำหนด หรือมีเหตุต้องตัดสินใจ แต่คุณยังเลือกไม่ได้ และตัวเลือกที่มีก็ไม่ใช่สิ่งที่พอใจเอาเสียเลย หากคิดจะเปลี่ยนงานจะยังไม่ได้เปลี่ยน เพราะตัวคุณเองยังไม่รู้จะเอาอะไรแน่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hierophant ความยึดมั่นถือมั่น การใช้ความคิดตนเองเข้าตัดสินผู้อื่น หรือตกในชะตากรรมต้องรับฟังผู้ใหญ่ที่ไม่ได้เก่งจริง หลงในความสำเร็จแต่อดีต และชอบอบรมสั่งสอนผู้อื่นมากจนเกินจำเป็น

คำแนะนำพิเศษ Ace of Pentacles อีกไม่นานจากนี้ คุณจะมีโชคทางการเงิน มีรายได้ใหม่ หรือได้ทรัพย์มาอย่างน่าชื่นใจ หากมีการเริ่มต้นธุรกิจ การลงทุนใหม่ ๆ ให้ผลดี

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Pentacles การเผชิญกับปัญหาจุกจิกหลายเรื่อง สิ่งน่ารำคาญใจ โดยเฉพาะปัญหาทางการเงิน รายได้รั่วไหล ค่าใช้จ่ายเล็ก ๆ น้อย ๆ ที่มีเข้ามาตลอดเวลา (ไพ่การเงินคุณก็ไม่ค่อยดี ควรระวังให้มาก)

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Swords ความรักมีอุปสรรคหลายอย่าง ทั้งระหว่างกันไม่พอ อาจมีคนอื่น ๆ เข้ามาแทรก หรือมีมือที่สาม ที่สี่ เป็นช่วงความสัมพันธ์ขาลง ถ้ามีปัญหากันและไม่อยากจะสูญเสียกันไปให้รีบเคลียร์

สถานการณ์การเงิน Eight of Cups ไม่สู้ดีนัก อาจต้องใช้เงินกับสิ่งอำนวยความสะดวกสบาย แต่กลับไม่ได้ผลตามที่มุ่งหวัง และรายได้ที่คาดหวังก็มีเรื่องพลิกผัน อีกค่าใช้จ่ายจุกจิกด้วย ไม่ควรประมาทเลยจริง ๆ

ธุรกิจ การงาน Two of Swords เตรียมรับมือปัญหาการสื่อสารกับเพื่อนร่วมงาน อาจพบคนที่พูดไม่รู้เรื่อง ทำงานร่วมกันไม่ได้ หากต้องเจรจาหาข้อสรุปใด ๆ ให้รอบคอบอย่างมาก เครื่องมือเครื่องใช้อาจเกิดปัญหาด้วยในช่วงนี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The High Priestess ความระแวงแคลงใจ อารมณ์ที่เปราะบาง ปัญหาจากเรื่องละเอียดอ่อนส่วนตัว ความสัมพันธ์ซ้อนด้วยก็ได้

คำแนะนำพิเศษ The Sun เถอะนะ แม้อะไร ๆ จะดูหนักหน่วงในช่วงนี้ แต่ไม่นานคุณจะพบฟ้าใส อย่างไรก็ต้องมีเรื่องดี ๆ สักเรื่องละน่า

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Wands (กลับหัว) ข่าวร้ายสำหรับคนขี้เกียจเพราะจะมีงานเยอะ งานมาก งานแตกขยายออกไปอีกมากมาย ทั้งงานหลวงงานราษฎร์ ทำอะไรก็ไม่จบสิ้นลงง่าย ๆ บางเรื่องนึกว่าจบไปแล้วยังกลับคืนมาให้แก้ปัญหาอยู่อีก

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Wands ได้คนรักคู่ครองเข้ามาทำธุรกิจด้วยกัน หรือมีโอกาสสานสัมพันธ์กับคนที่กำลังคบหาติดต่อ ความรักเป็นหนึ่งในแรงใจสำคัญ มีแรงบันดาลใจอย่างมากจากใครบางคน

สถานการณ์การเงิน Four of Swords ระวังการจ่ายเงินเพื่อสุขภาพ และปัญหาที่ซ้ำซาก การเงินอาจเหมือนถูกแช่แข็ง ยังไม่มีจังหวะรายได้ใหม่ ๆ และเผลอ ๆ จะเสียเงินเก็บเงินออมอีกด้วย

ธุรกิจ การงาน The Empress ตำแหน่งงานที่ดี ค่าตอบแทนที่ยั่งยืน (หากคุณมีปัญหาทางการเงิน จึงเป็นเพียงระยะเวลาสั้น ๆ) และยังหมายถึงกิจการงานที่มั่นคง ธุรกิจซึ่งมีผู้หญิงเป็นใหญ่ หรือเป็นทรัพย์สินของคู่สมรส จะอำนวยโชคให้คุณมากเมื่อทำงานร่วมกัน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Cups (กลับหัว) ความรักที่กัดกินใจ แม้จะมีคู่อยู่ข้าง ๆ คุณอาจฝันถึงใครบางคนอยู่ ไม่ถึงกับทุกข์ แต่ก็ไม่ใช่ความสุข

คำแนะนำพิเศษ Five of Pentacles ไพ่ใบนี้ มักบอกให้มองโลกในแง่ดี มองสิ่งที่เหลืออยู่ให้มากกว่าสิ่งที่หายไป เปรียบเหมือนน้ำหกไปแล้วครึ่งหนึ่ง อีกครึ่งที่ยังมี ใช้ความคิดสร้างสรรค์ให้มาก จะใช้มันอย่างไรให้สมค่า

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Wands การเดินทาง การมุ่งไปสู่เป้าหมายด้วยความกระตือรือร้น การเอาใจการงานอย่างทุ่มเท มีแรงบันดาลใจกับการงานใหม่ ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Cups อาจได้ประกาศข่าวดีเร็ว ๆ นี้ เพราะนี่เป็นไพ่ของการแจ้งข่าว การหมั้นหมาย การสมรส การฉลองวาระครบรอบต่าง ๆ ให้เพื่อนฝูงร่วมแสดงความยินดี หรือคู่รักได้มีเวลาพักผ่อนท่องเที่ยวด้วยกัน

สถานการณ์การเงิน Ten of Pentacles ข่าวดีอีกค่ะ มักหมายถึงการเงินก้อนใหญ่ รายได้ที่มาก ครอบครัวให้การสนับสนุน ได้รับค่าตอบแทนงาม ๆ มีเงินขวัญถุงเข้ามา หากใช้จ่ายกับอสังหาริมทรัพย์จะเป็นสิ่งที่น่ายินดี มีอนาคตแจ่มใส

ธุรกิจ การงาน Seven of Cups จิตใจคุณอยู่กับงานตรงหน้าหรือไม่ คุณอาจมีความฝันมากมาย หรืออยากทำไปหมดทุกอย่าง ให้มองโลกตามความเป็นจริง มองสถานการณ์ให้ชัด ระวังภาพลวงตา อย่ามัวแต่ยื้อฝันเสียจนตกเก้าอี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Lovers เหมือนอะไร ๆ ลงตัว แต่ก็มีเรื่องให้เลือกหรือต้องตัดสินใจ ปัญหาคือคุณยังเลือกไม่ได้นะสิ

คำแนะนำพิเศษ Ace of Cups เมื่อเริ่มต้นสิ่งใดด้วยความรู้สึกที่ดี รักษาเอาไว้ให้ตลอดรอดฝั่ง นับหนึ่งนั้นสำคัญเสมอ

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Four of Pentacles ทำอะไรก็ติดขัดแปลก ๆ ตกในสภาพหลังชนกำแพง ข้างหน้าก็เป็นทางตัน กังวลเรื่องเศรษฐกิจจนขี้เหนียวกว่าปกติ หรือมีความหวั่นไหวต่อสถานภาพบางอย่างของตัวเอง กลัวความสูญเสีย

ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Wands ในบางคนพบรักจากการทำงานหรือการเดินทาง คนน่าสนใจในแวดวงใหม่ ๆ ความสัมพันธ์ที่แจ่มใสสร้างแรงบันดาลใจให้อย่างมาก

สถานการณ์การเงิน Wheel of Fortune โล่งใจเถอะค่ะ อย่ากลัวมากนัก เดี๋ยวก็ได้เวลาขาขึ้นอีกครั้ง เรื่องยุ่ง ๆ จะสงบลงชั่วคราว ปัญหาหนัก ๆ ได้รับการแก้ไข กังวลมากไปเสียสุขภาพจิตเปล่า ๆ คุณยังมีโอกาสดีกว่าคนจำนวนมาก

ธุรกิจ การงาน King of Wands (กลับหัว) คุณอาจจะล้าเหนื่อยชั่วคราว หรือหมดใจ หมดไฟ แต่ไม่ใช่จะเป็นเช่นนี้ตลอดไป พื้นฐานคุณมีความสามารถ มีศักยภาพ เหนื่อยนักก็พักก่อน แต่อย่ายอมแพ้เลยน่า

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hermit สิ่งที่คนอื่นไม่อาจเข้าใจ ความเหงา ความเปล่าเปลี่ยว ความสันโดษที่ไม่เต็มใจ แม้ในเวลาที่มีคนรัก มีคนอยู่รอบตัวมากมายก็ตาม

คำแนะนำพิเศษ Queen of Pentacles ย้ำอีกครั้งว่า ไม่ต้องกังวลเรื่องความขาดแคลน ในดวงชะตาราศีนี้ ไม่นานจะได้ข่าวดี คุณจะจัดการอะไร ๆ ได้ หรือไม่เช่นนั้นก็จะมีคนเข้ามาช่วยเหลือ

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Fool มองไปยังอนาคตอย่างท้าทาย มีเรื่องใหม่ ๆ เกิดขึ้น ได้ประสบการณ์ใหม่ ชีวิตก้าวไปสู่ประตูอีกบาน บางคนอาจได้เป็นอิสระจากข้อผูกมัดบางอย่าง หรือจากพันธนาการที่เคยมี

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Wands บางคนต้องการหย่าร้าง แยกทาง อยากจัดสรรชีวิตใหม่ มีความขัดแย้งเกิดขึ้น หรืออาจมีมุมมองแตกต่างเรื่องชีวิตคู่ แต่ก็ไม่ง่ายที่จะตัดสินใจกันรวดเร็ว ยังต้องอยู่กับปัญหาเก่า ๆ อีกพักใหญ่

สถานการณ์การเงิน The Emperor รายได้ที่มั่นคง รายได้จากงานประจำ หากคุณมีปัญหาก็จะจัดการได้ในลำดับต่อไป แต่ในบางคนหมายถึงพันธะหน้าที่ที่ต้องรับผิดชอบ การส่งเสียเลี้ยงดูบุตรหลานบริวาร ญาติมิตรพี่น้อง

ธุรกิจ การงาน The Moon เป็นช่วงเวลาซึมเซาไหม คุณอาจจิตตก มีความกังวลใจกับอนาคต หรืออยู่ในที่ ๆ ไม่ค่อยปลอดโปร่งแจ่มใส หาวิธีทำให้ตัวเองกระฉับกระเฉงสักหน่อยดีกว่า ไพ่ใบแรกก็ยังบอกว่า คุณจะมีเรื่องใหม่ ๆ ควรกระตือรือร้นนะ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Wands น่าจะเป็นช่วงที่คุณขัดแย้งในตัวเองหลายอย่าง ทั้งด้านที่ต้องการเดินหน้า แต่ก็ไม่ยอมรับเรียนรู้สิ่งใหม่ ๆ มีการปิดกั้นตัวเองในระดับหนึ่ง

คำแนะนำพิเศษ Two of Wands คุณกำลังต้องการคู่คิดที่ปรึกษาหรือเปล่า ใครสักคนที่จะเป็นเพื่อนพูดคุย ให้กำลังใจ หรือช่วยให้คุณผ่อนคลายจากความสับสน ความเหน็ดเหนื่อยยามต้องทำอะไรตามลำพัง ไพ่บอกว่าคุณมีคน ๆ นั้นอยู่นะ ไม่ไกลตัวหรอก ลองมองหาให้ดี

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Nine of Swords ปัญหาเกี่ยวกับครอบครัว สุขภาพสายตา ระบบประสาท ความเครียด และเรื่องยุ่งจากญาติผู้ใหญ่ ให้ระวังความคิดด้านลบที่จะบั่นทอนจิตใจตัวเองด้วย

ความรัก ความสัมพันธ์ Death อาจมีการเปลี่ยนแปลงในชีวิตคุณ มีเหตุให้ความสัมพันธ์จบลง หรือต้องหย่าร้าง แยกทาง เป็นช่วงวิกฤติในชีวิตคู่ ถ้าอยากมีกันและกันต่อไป ก็อย่านิ่งนอนใจเวลาที่มีปัญหากัน แต่ในบางคนแสดงถึงการพยายามตัดใจสุดความสามารถ เพราะรู้ดีว่า ถ้าไม่เช่นนั้นคุณเดินหน้าต่อไปไม่ได้

สถานการณ์การเงิน Eight of Pentacles เงินสัมพันธ์กับงาน หมายถึงค่าตอบแทนจากงานที่คุณมีความชำนาญพิเศษ หรือใช้ทักษะนั้นในการแสวงหาประโยชน์ หากทำด้านการเรียนการศึกษา การเป็นครูผู้ฝึกอบรม งานแฮนด์เมดต่าง ๆ ถึงว่าจะเด่นมาก จะได้รับความสำเร็จ

ธุรกิจ การงาน Knight of Cups หากมีการเดินทางจะราบรื่นดี มีความสุข ได้อยู่ร่วมกับคนเก่ง คนน่ารัก มีบรรยากาศที่ดีร่วมกัน ถ้าทำงานเหนื่อยมานานจะได้พักผ่อนหย่อนใจ ชาร์ตแบตสักระยะ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Wands ยังมีภาระที่ต้องรับผิดชอบ เส้นทางอีกยาวไกล แม้จะเหนื่อยก็ต้องอดทนเดินต่อไปข้างหน้า ยึดมั่นต่อเป้าหมาย

คำแนะนำพิเศษ Nine of Cups คุณอาจมีคำถามกับโลกส่วนตัวบางอย่าง ความสุขที่อยู่ในส่วนลึกของจิตใจ เอาเถอะน่า ถ้าไม่เดือดร้อนใครคนอื่น ไม่ได้เป็นการทำร้ายเบียดเบียนใคร ให้สิ่งนั้นมอบความสุขแก่คุณบ้างก็ได้ (อะไรก็ตาม ที่คุณปรารถนา และไม่คิดจะอธิบายกับใคร)

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

151 Comments »

 • Hipolito M. Wiseman said:

  I simply want to mention I am just all new to blogs and honestly liked your web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You surely come with wonderful well written articles. Bless you for sharing with us your web page.

 • voyance gratuite immediate said:

  consulter voyance par mail franceVoir notre superbe site web : voyance en direct

 • free online business directory listing said:

  Wikia…

  Wika linked to this site…

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • Låna pengar said:

  I have read so many posts regarding the blogger lovers except this paragraph is truly a good article, keep it up.
  Låna pengar snabbt

 • albumsexo.com said:

  You’re so interesting! I don’t suppose I’ve truly read through anything like that before. So good to discover somebody with genuine thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something that is needed on the internet, someone with some originality!

 • Find Out More said:

  the definition of some preferred and very good websites for information sites? ?? .

 • discover more said:

  I was excited to uncover this great site. I need to to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you saved to fav to check out new information in your blog.

 • Naperville Homes for Sale said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • look at hot-porn-site.com said:

  After I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Thanks a lot!

 • Done for You Sales Funnels said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really cool information…

 • Tattoo letters said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I noticed this…

 • lesbianporns.net said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • telewizory lcd said:

  Thank you, I’ve just been looking for information about this topic for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

 • Watch Hong Kong Movies said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its difficult to find good help, but here is…

 • maduras desnudas said:

  Oh my goodness! Incredible article dude!

 • good info said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • Anonymous said:

  I was excited to find this site. I need to to thank you for ones time due to this fantastic read!! I definitely loved every little bit of it and i also have you book-marked to see new stuff in your website.

 • check content said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • follow this link said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • Buck Dedo said:

  I was just seeking this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 • read post said:

  I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and engaging, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I came across this in my search for something regarding this.

 • go to princessbands com said:

  When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. Is there an easy method you can remove me from that service? Many thanks!

 • check out here said:

  It appears to be one can find blogging sites and online pages dedicated to countless physical activities, such type of television, popular music, is located of super stars, and so forth … . Having Said That I quite cannot obtain blog pages and internet pages devoted to examining, however an afterthought with regards to pastimes.. . Most people know some absolutely prominent and really good designs? Classic and present-day literature both are cool with me, since I read through equally.. . Appreciate it such a lot! =o).

 • read website said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • viagra said:

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your web site?

 • freelancer said:

  This site was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something that helped me. Cheers!

 • read website said:

  Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • Remona Fuhs said:

  Hello. Very polite blog!! Man .. Outstanding .. Amazing .. I’ll bookmark your web place and acquire the feeds additionally…I’m satisfied to attain several beneficial in rank decent at this point in the send. Merit for sharing.

 • this post said:

  In my friend’s websites they possess increased me on his or her web publication rolls, but mine definitely sits at the end belonging to the checklist and fails to checklist whenever i report enjoy it does for other individuals. Is that this a location that I need to alter or is this a choice that they have developed? .

 • envelopes said:

  Just Browsing…

  While I was surfing yesterday I saw a excellent article about…

 • Princess house said:

  Digg…

  While checking out DIGG yesterday I found this…

 • Origami owl charms said:

  Looking around…

  I like to look around the internet, regularly I will go to Stumble Upon and follow thru…

 • Hugegenic reviews said:

  Just Browsing…

  While I was browsing yesterday I saw a great article about…

 • pop over here said:

  It seems there exist web logs and internet websites specialized in a lot of recreation, this kind of tv set, song, everyday life of stars, and so on.. . Nonetheless totally are not able to acquire website pages and blogs and forums specialized in browsing, sorry to say an afterthought when dealing with pastimes.. . Anybody know some genuinely popularly accepted and exceptional people? Basic and latest literature both are interesting with me, since i have read through both the.. . Cheers so much! =o).

 • Conspiracy Theory said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and precise info but here I found…

 • web said:

  Where by live on the internet can a certified psyciatrist page blog posts and articles (or blog posts) to help them to become popular?

 • Chat said:

  Capitalize on your Greatness…

  I enjoy, result in I found just what I used to be having a look for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye…

 • NDE said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to messing around online and realized…

 • Jeremy Madvin said:

  Yahoo results…

  While searching Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • money said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its difficult to procure good help, but here is…

 • http://inici.cat/c/2x9ob said:

  I’m studying for my bachelors degree in computer system science, and that i might continue on to get a masters degree. I’ve my A+ and Network+ certifications, and I’m preparing on getting

 • How To Get A Bigger Penis said:

  What i do not realize is in fact how you’re now not really a lot more well-favored than you might be now. You’re very intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, produced me individually consider it from numerous various angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated until it is something to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs great. At all times maintain it up!

 • see this page said:

  Through which around the web can an approved psyciatrist posting expert articles (or blogging sites) to be able to come to be common?

 • dre beats said:

  Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • Winter Vacation said:

  Thanks for some other wonderful article. Where else could anybody get that type of info in such an ideal means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m on the search for such information.

 • Contemporary Bedroom Furniture said:

  I have been browsing on-line more than three hours these days, yet I never discovered any fascinating article like yours. It¡¦s pretty value sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet can be a lot more useful than ever before.

 • Healthy Gums said:

  Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I found this…

 • Financial Planner said:

  There is obviously a bundle to know about this. I consider you made some good points in features also.

 • Website Design Services said:

  Normally I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite nice article.

 • Auto Body Repairs said:

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back.

 • Hardwood Flooring said:

  Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

 • how to manifest what you want said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really cool information…

 • Foreign Policy said:

  Hello there, I found your website via Google even as searching for a related subject, your web site got here up, it appears to be like great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 • Business Insurance said:

  Thanks for every other informative site. Where else may I get that type of information written in such an ideal approach? I have a project that I’m simply now running on, and I’ve been on the glance out for such information.

 • Stiletto Heels said:

  Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 • Hot Stone Massage said:

  My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Neverwinter Power Leveling said:

  magnificent post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don’t notice this. You must continue your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

 • iPod Touch said:

  Needed to put you that little observation just to thank you as before over the marvelous strategies you’ve provided on this site. This has been simply seriously generous with people like you to provide freely what exactly a few individuals would have supplied as an e book to get some dough for their own end, chiefly seeing that you could have done it if you desired. Those advice additionally served to be the fantastic way to fully grasp that most people have similar dreams just like mine to see a great deal more when it comes to this issue. Certainly there are millions of more pleasurable opportunities ahead for people who see your site.

 • TESO Gold said:

  Simply wanna input on few general things, The website layout is perfect, the subject matter is very great. “I have seen the future and it doesn’t work.” by Robert Fulford.

 • venus factor said:

  What is a blogging site where people give a lot of quick feedback?

 • Cherry Flooring said:

  Thank you for some other wonderful post. Where else may just anybody get that type of information in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.

 • Lamborghini Gallardo said:

  Wow! Thank you! I continually needed to write on my site something like that. Can I take a part of your post to my site?

 • Environmental Issues said:

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 • Leather Sofa said:

  I think other site proprietors should take this web site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

 • GPS Navigation said:

  I just couldn’t depart your website before suggesting that I really loved the usual info a person provide to your guests? Is going to be back incessantly to check out new posts

 • Alternative Fuel said:

  You actually make it seem really easy together with your presentation but I in finding this topic to be actually something which I think I would by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely huge for me. I am having a look forward to your subsequent submit, I¡¦ll attempt to get the dangle of it!

 • see this here said:

  What is a sensible way to look up websites you are searching for?

 • Skin Care Tips said:

  of course like your web site but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the reality nevertheless I will definitely come back again.

 • Teaching Strategies said:

  I am also commenting to make you know of the outstanding experience my cousin’s girl went through browsing your blog. She noticed some details, most notably what it’s like to possess a marvelous coaching spirit to get men and women really easily thoroughly grasp specific problematic issues. You undoubtedly did more than my expectations. Thank you for imparting the insightful, safe, revealing and as well as easy thoughts on your topic to Ethel.

 • Real Estate Agents said:

  You can definitely see your skills within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

 • Residential Property said:

  Wow, incredible blog structure! How long have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The total glance of your website is magnificent, as neatly as the content material!

 • Luxury Vacation said:

  Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 • Smart Phone said:

  Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the content!

 • Book Reviews said:

  Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 • Marketing Plan said:

  Someone necessarily assist to make seriously posts I’d state. That is the first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to make this particular put up amazing. Great process!

 • Gothic Fashion said:

  As a Newbie, I am always browsing online for articles that can aid me. Thank you

 • cigarette electronique paris said:

  Consulter notre superbe site web : cigarette ego-t

 • Modern Bedroom said:

  It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 • dr dre headphones said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune.

 • dr dre beats said:

  iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why?

 • cheap mulberry bag said:

  I do trust all of the concepts you’ve presented for your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are very quick for starters. May you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.
  cheap mulberry bag http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • BRIXTON snapback hats wholesale said:

  I carry on listening to the reports speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i get some?
  BRIXTON snapback hats wholesale http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • cheap mulberry bag said:

  I have recently started a website, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • mulberry satchel Sale said:

  Itˇs really a nice and helpful piece of info. Iˇm happy that you simply shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.
  mulberry satchel Sale http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • mulberry group plc Sale said:

  I really appreciate this post. Iˇve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again
  mulberry group plc Sale http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • Cheap mulberry blog said:

  Hello, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • Cheap Michael Kors flat sandals said:

  I’m still learning from you, while I’m improving myself. I definitely liked reading everything that is posted on your website.Keep the tips coming. I liked it!
  Cheap Michael Kors flat sandals http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • Discount oakley dispatch said:

  Hey, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring I miss your great writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!
  Discount oakley dispatch http://www.rsmelamine.com/flash/oakley/index.html

 • http://trickphotographybookrevealed.tumblr.com said:

  I just couldn’t depart your site before suggesting that I extremely enjoyed the standard info an individual provide on your guests? Is gonna be again regularly to check out new posts

 • go to sitidelima com said:

  The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • Jacquelyne said:

  Your blog site was tweeted by a friend yesterday. Reflection I’d take a look. Top evaluation ever.

 • Jamey said:

  Can I in basic terms utter what a relief to attain a big cheese who rightly knows what they’re talking about proceeding the internet.

 • Earrings said:

  Wohh just what I was looking for, thankyou for putting up.

 • hamburger said:

  Hamburger jest najlepszy gdy smazony bezposrednio przed podaniem, do tego grilowna buleczka i palce lizac.

 • browse myworkoutconnection.com said:

  The next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, nonetheless I truly believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of complaining about something you could fix if you weren’t too busy looking for attention.

 • Carroll said:

  Random Google results can lead to fantastic blogs comparable this. You’re doing a good trade, and we distribute a great agreement of opinions.

 • venus factor said:

  I made a blogger account a few months ago, and i added some pictures to my sidebar and don’t know how to remove them. I used the image hosting site ‘Photobucket’ to put the pictures on my blog, and put my login information there nd they did it for me. I don’t like how one of the pictures look and I really want to remove/delete it. Help? Thanks..

 • Winter Vacation said:

  I am also writing to make you understand of the fantastic discovery my friend’s daughter obtained reading through your site. She discovered a good number of things, which included how it is like to have an excellent helping style to get many others with ease master several problematic things. You actually surpassed my desires. I appreciate you for distributing such helpful, dependable, edifying and also fun tips about your topic to Evelyn.

 • Contemporary Bedroom Furniture said:

  Very nice post and right to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you people have any thoughts on where to get some professional writers? Thanks in advance :)

 • air max for girls said:

  You actually make it appear so easy along with your presentation but I in finding this matter to be actually something which I believe I would by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely broad for me. I’m taking a look ahead in your next submit, Iˇll attempt to get the hang of it!
  air max for girls http://www.yachtsman.com/rates/?p=air-max-for-girls.html

 • Women Health said:

  I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.

 • cheap pandora charms uk said:

  Helpful info. Fortunate me I discovered your website unintentionally, and I’m shocked why this twist of fate did not happened earlier! I bookmarked it.
  cheap pandora charms uk http://www.supportc2c.com/contactus/?p=cheap-pandora-charms-uk.html

 • louis vuitton uomo said:

  Normally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice post.
  louis vuitton uomo http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-uomo.html

 • pandora bangles said:

  Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!
  pandora bangles http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-bangles.html

 • borsa artsy louis vuitton said:

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your site in my social networks!
  borsa artsy louis vuitton http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=borsa-artsy-louis-vuitton.html

 • prezzi borse louis vuitton 2012 said:

  I am really delighted to glance at this weblog posts which consists of lots of helpful facts, thanks for providing these kinds of statistics.
  prezzi borse louis vuitton 2012 http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=prezzi-borse-louis-vuitton-2012.html

 • louis vuitton saldi said:

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.
  louis vuitton saldi http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-saldi.html

 • louis vuitton catalogo said:

  Heya i抦 for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.
  louis vuitton catalogo http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-catalogo.html

 • listino prezzi borse louis vuitton said:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually understand what you are speaking about! Bookmarked. Kindly also talk over with my web site =). We can have a link exchange contract between us!
  listino prezzi borse louis vuitton http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=listino-prezzi-borse-louis-vuitton.html

 • pandora ruby charm said:

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!
  pandora ruby charm http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-ruby-charm.html

 • pochette louis vuitton prezzi said:

  Do you have any video of that? I’d care to find out more details.
  pochette louis vuitton prezzi http://www.elbahotel.net/immagini/louis-vuitton.asp?p=pochette-louis-vuitton-prezzi.html

 • pandora mouse charm said:

  Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea
  pandora mouse charm http://www.supportc2c.com/contactus/?p=pandora-mouse-charm.html

 • prezzo borsa louis vuitton said:

  Excellent, what a blog it is! This website provides valuable information to us, keep it up.
  prezzo borsa louis vuitton http://www.cllat.it/lavori/louis-vuitton.asp?p=prezzo-borsa-louis-vuitton.html

 • Bad Credit said:

  I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • Ecommerce Website said:

  Wow, awesome weblog format! How lengthy have you been blogging for? you make running a blog glance easy. The overall glance of your site is wonderful, as neatly as the content!

 • Best Web Hosting said:

  I have to express thanks to this writer just for rescuing me from this particular crisis. Right after checking throughout the search engines and seeing techniques which were not helpful, I was thinking my life was done. Being alive without the presence of solutions to the difficulties you have resolved as a result of your good post is a critical case, as well as the ones that would have negatively damaged my career if I had not discovered your web blog. Your primary know-how and kindness in taking care of all the things was crucial. I don’t know what I would’ve done if I had not come across such a stuff like this. I am able to now look ahead to my future. Thank you so much for this impressive and sensible guide. I won’t be reluctant to endorse your blog to anybody who would like guidance on this problem.

 • Auto Body Repairs said:

  I definitely wanted to compose a small message so as to thank you for all of the splendid techniques you are giving at this website. My time-consuming internet lookup has at the end been compensated with wonderful know-how to go over with my classmates and friends. I would declare that many of us site visitors actually are definitely endowed to exist in a perfect community with many wonderful professionals with useful tactics. I feel very much blessed to have used your entire web site and look forward to many more exciting times reading here. Thanks once more for a lot of things.

 • Red Oak Flooring said:

  Hello, you used to write excellent, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your super writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

 • pandora login said:

  I for all time emailed this website post page to all my friends, since if like to read it after that my friends will too.
  pandora login http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-login.html

 • beats by dre repair said:

  Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely wonderful. I actually like what you have acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful web site.
  beats by dre repair http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-repair.html

 • beats by dre cheap philippines said:

  whoah this blog is magnificent i really like reading your posts. Stay up the good paintings! You recognize, a lot of persons are hunting around for this info, you could aid them greatly.
  beats by dre cheap philippines http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-cheap-philippines.html

 • cheapest beats by dre online said:

  My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!
  cheapest beats by dre online http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=cheapest-beats-by-dre-online.html

 • pandora rabbit charm said:

  I don抰 even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!
  pandora rabbit charm http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-rabbit-charm.html

 • where to buy pandora charms said:

  It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!
  where to buy pandora charms http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=where-to-buy-pandora-charms.html

 • pandora charms amazon said:

  Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea
  pandora charms amazon http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-charms-amazon.html

 • pandora stoppers said:

  I抦 not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.
  pandora stoppers http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-stoppers.html

 • pandora charm braclet said:

  Hi there to every single one, it’s truly a nice for me to visit this web page, it includes precious Information.
  pandora charm braclet http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-charm-braclet.html

 • beats by dre studio dhgate said:

  Hi there to every body, it’s my first go to see of this web site; this webpage includes awesome and actually fine data designed for readers.
  beats by dre studio dhgate http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-studio-dhgate.html

 • pandora watches uk said:

  I have to show thanks to this writer just for bailing me out of this particular situation. Right after looking through the the net and finding solutions that were not beneficial, I was thinking my life was done. Living minus the approaches to the problems you’ve fixed by way of this website is a serious case, and the ones which might have badly damaged my entire career if I hadn’t discovered the blog. Your primary training and kindness in controlling all the pieces was crucial. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come upon such a solution like this. It’s possible to now look forward to my future. Thanks very much for the professional and effective guide. I won’t be reluctant to endorse your site to any person who needs and wants guide about this matter.
  pandora watches uk http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-watches-uk.html

 • pandora battery said:

  Keep functioning ,splendid job!
  pandora battery http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-battery.html

 • cheap beats by dre america said:

  I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It抯 pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.
  cheap beats by dre america http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=cheap-beats-by-dre-america.html

 • pandora friendship charm said:

  I would like to express some thanks to this writer for bailing me out of this scenario. Right after surfing through the world wide web and getting proposals that were not productive, I assumed my life was well over. Living without the presence of answers to the issues you’ve solved through your post is a crucial case, as well as ones which might have negatively affected my career if I hadn’t noticed your blog. Your primary competence and kindness in controlling every part was vital. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a step like this. I can also at this time look forward to my future. Thanks for your time so much for the skilled and result oriented guide. I will not hesitate to propose the website to any individual who requires direction about this topic.
  pandora friendship charm http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-friendship-charm.html

 • Physical Abuse said:

  My brother suggested I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 • Cheap Louis Vuitton rain boots said:

  What i don’t understood is in fact how you’re not really a lot more smartly-preferred than you might be right now. You are very intelligent. You know thus significantly relating to this matter, produced me in my opinion consider it from numerous varied angles. Its like women and men are not interested except itˇs one thing to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs great. Always take care of it up!
  Cheap Louis Vuitton rain boots http://www.hods.org/English/about/recipients.asp?p=Cheap-Louis-Vuitton-rain-boots.html

 • 5Linx review said:

  Yahoo results…

  While searching Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • Business Ideas said:

  Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

 • Gothic Fashion said:

  It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 • Skin Care Products said:

  Lovely blog! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also

 • Buy Fender American Standard Stratocaster said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really cool topic…

 • Shop smarter with BAAGD said:

  Just Browsing…

  While I was browsing today I saw a great post about…

 • Samsung Galaxy Tab said:

  I am always invstigating online for tips that can benefit me. Thx!

 • bamboo flooring said:

  My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 • Mac Computer said:

  It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

 • Healthy Gums said:

  Great article and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you guys have any ideea where to get some professional writers? Thanks in advance :)

 • Sleeper Sofa said:

  What i don’t realize is actually how you are now not actually a lot more well-favored than you might be now. You are very intelligent. You know therefore significantly in terms of this topic, produced me for my part believe it from so many varied angles. Its like men and women are not involved unless it¡¦s one thing to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. Always care for it up!

 • Modern Interior Design said:

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 • high converting automated system said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around on the internet and realized…

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.