Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556

23 May 2013 เข้าชม 4,620 205 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 20-26 พฤษภาคม 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Devil ระวังการอยู่ในช่วงโลภโกรธหลงเกินห้ามใจ หรือการงานที่ลากยาว พันธนาการติดค้าง การเข้าไปพัวพันกับเล่ห์กะเท่ของมนุษย์

ความรัก ความสัมพันธ์ The High Priestess มีความลับซ่อนอยู่ อาจมีความสัมพันธ์ที่เปราะบางและซ่อนเร้น หรือตกเป็นฝ่ายเฝ้ารอ ความสัมพันธ์ไม่อาจอธิบายกับใครได้ง่าย

สถานการณ์การเงิน Four of Cups ไม่มีความสุขความพอใจเท่าที่ควรเป็น ลังเลตัดสินใจได้ยาก ไม่ว่าจะซื้อจะหาอะไร ต้องการสิ่งที่ดีกว่าที่เป็นอยู่ รวมถึงค่าตอบแทนรายได้ต่าง ๆ

ธุรกิจ การงาน Knight of Pentacles ได้เกี่ยวข้องกับงานที่มีมูลค่าสูง ธุรกิจขนาดใหญ่ หวังได้ถึงความมั่งคั่งรุ่งเรืองจากงาน มีความสัมพันธ์ที่ดีกับผู้บริหาร เพื่อนร่วมงาน วางแผนได้ดีอย่างเป็นขั้นตอน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Cups การเริ่มต้นที่ล้มเหลวซ้ำแล้วซ้ำอีก

คำแนะนำพิเศษ Nine of Wands หากต้องการโยกย้ายเปลี่ยนแปลงใด ๆ รออีกสักระยะ อย่างไรก็ต้องอดทนไปก่อนในเวลาที่ไม่มีจังหวะขยับขยาย

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Cups พบคนที่เข้ามามีอิทธิพลต่อจิตใจ สร้างความหวั่นไหวทางอารมณ์ เป็นผู้เชี่ยวชาญเกมรัก มีประสบการณ์มาก่อน แต่อาจไม่ใช่คู่คนเดิม หรือตัวคุณเองกำลังมองใครอยู่อย่างสนใจมาก

ความรัก ความสัมพันธ์ Knight of Swords ความสัมพันธ์ไม่ราบรื่น มีปัญหาเอาชนะกันอยู่เรื่อย ๆ และเป็นไปได้ที่จะมีความสัมพันธ์กับคนอื่น (มีมากกว่า 1) หรือถึงจุดที่เริ่มมองคนใหม่ ๆ

สถานการณ์การเงิน Eight of Cups มีค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับการเดินทาง การพยายามแก้ปัญหาเพื่อความสะดวกสบายในชีวิต แต่ก็ไม่สำเร็จผลดังต้องการ อาจจำต้องตัดหนี้สูญ หรือเสียสละเงินบางก้อนไป

ธุรกิจ การงาน Temperance เดินทางสายกลางดีที่สุดในเวลานี้ หมายถึงการประนีประนอม การยอมรับต่อความเปลี่ยนแปลง ยืดหยุ่นปรับตัวไปตามสภาพ ทำเท่าที่คุณทำได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Queen of Cups ลึก ๆ ในใจไม่มีความสุขมากพอ แม้จะเหมือนมีทุกอย่างเพียบพร้อม

คำแนะนำพิเศษ Two of Cups สิ่งที่พึงมอบแก่กันคือความรักและความเข้าใจ แต่ที่สำคัญกว่านั้นคือความละเอียดอ่อนต่ออารมณ์อีกฝ่าย การให้และรับในจังหวะที่เหมาะสม

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Magician การเดินทางต่าง ๆ ราบรื่นดี เป็นช่วงที่มีโอกาสดีสำหรับความคิดสร้างสรรค์ การเปลี่ยนแปลงใหม่ ๆ อาจเกิดขึ้นอย่างกะทันหัน แต่จะเป็นเรื่องที่ดีสำหรับคุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Swords ยังมีเรื่องทุกข์ มีปัญหา ความสัมพันธ์มีจุดเปราะบางง่าย ชีวิตส่วนตัวก็วุ่นวาย มีเรื่องยุ่ง ๆ ทับซ้อนเข้าไปอีก หรือประสบปัญหาจากญาติพี่น้อง เพื่อนฝูง ที่เข้ามาก้าวก่ายความสัมพันธ์

สถานการณ์การเงิน Seven of Cups หลายครั้งไพ่ใบนี้เตือนถึงการจับจ่ายใช้สอยที่ไม่อยู่บนพื้นฐาน “กำลังทรัพย์” ที่คุณมี หรือการใช้เครดิต ใช้สินเชื่อ ซึ่งอาจจะแก้ปัญหาเบื้องต้นได้ แต่ในระยะยาวจะมีความเสี่ยงในทางลบเกิดขึ้น ระวังการเงินที่เป็นภาพลวงตาด้วย

ธุรกิจ การงาน Four of Cups ประเด็นสำคัญคือการเปรียบเทียบสิ่งที่ยังไม่พึงพอใจ การมีข้อเสนอเข้ามาให้เลือก แต่บอกยากว่าข้อสรุปจะเป็นอย่างไร ด้วยอาจไม่ใช่สิ่งที่คุณต้องการ หรือจะยอมรับได้ทั้งหมด

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Wheel of Fortune ชีวิตมีขึ้นมีลง โปรดระวังขาลงที่ทุรกันดาร หรือเบรกแตกเอากลางคัน

คำแนะนำพิเศษ Two of Swords ระวังปัญหาจากการสื่อสาร คนที่พยายามปกป้องตัวเอง พูดไม่รู้เรื่อง การทำร้ายจิตใจกันด้วยคำพูดทั้งที่ไม่ได้ตั้งใจ

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands การมองไปข้างหน้าด้วยความหวัง และวิสัยทัศน์ที่ยาวไกลกว่าเดิม การงานหรือธุรกิจที่เริ่มต้นได้ดีแล้วระดับหนึ่ง แต่ยังต้องการการสานต่อที่จริงจังกว่านี้ บางคนจะได้เพื่อนใหม่หรือหุ้นส่วนดี ๆ เข้ามา

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Cups ข่าวคราวของคนรัก การเริ่มต้นในสิ่งที่ดี ความไว้วางใจขั้นต้น ความผูกพันที่ค่อย ๆ ก่อตัว หรือการคืนดีที่มีความหมาย

สถานการณ์การเงิน Three of Pentacles เพื่อนฝูงนำลาภผลมาให้ มีรายได้พิเศษ ได้เงินจากงานที่ทำระยะสั้น โครงการชั่วคราว ข่าวดีเล็ก ๆ น้อย ๆ ที่ทำให้คุณมีกำลังใจ

ธุรกิจ การงาน Queen of Pentacles การเงินถือว่าอยู่ในเกณฑ์ดี แต่การงานดียิ่งขึ้นไปอีกค่ะ แสดงถึงการงานที่จะนำค่าตอบแทนดี ๆ มาให้ อาจได้จับเงินก้อนโต หรือมีส่วนร่วมในการวางนโยบายทางการเงิน การจัดระบบทรัพย์สิน และการวางแผนธุรกิจที่ยั่งยืน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Wands (กลับหัว) ขาดที่ปรึกษาที่ไว้วางใจได้ชั่วขณะ มีภาวะสุญญากาศช่วงสั้น ๆ

คำแนะนำพิเศษ Five of Wands คุณอาจหลีกเลี่ยงปัญหาความขัดแย้งในหมู่เพื่อนร่วมงานไม่ได้ จับพลัดจับผลูเข้าร่วมในวงเวียนสับสนนั้นด้วย

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Four of Wands จะมีการเริ่มต้นการงานหรือธุรกิจ หวังได้ถึงความยั่งยืน พบหุ้นส่วนหรือเพื่อนร่วมงานที่ทำงานด้วยกันสอดคล้อง มองไปข้างหน้าในทิศทางเดียวกัน เป็นช่วงที่ดีหากคุณคิดจะวางแผนงานอย่างเป็นระบบ

ความรัก ความสัมพันธ์ Six of Wands (กลับหัว) คุณมาถึงปลายทางกันแล้วหรือเปล่า มันเป็นสิ่งที่ต้องการ หรืออยากจะข้ามไปให้พ้น? ความสัมพันธ์อาจไม่มีอะไรหวือหวาอีกต่อไป หรือเหมือนถึงเส้นคั่นบางอย่างที่เตือนให้คุณตระหนัก ถึงอดีตที่ไม่อาจกลับไป

สถานการณ์การเงิน Judgement ต้องเงี่ยหูฟัง “คำประกาศ” บางอย่างให้ดี จะได้หรือเสีย อีกไม่นานจะได้รู้กัน แต่ดูไพ่ใบอื่น ๆ ของคุณ นี่เป็นเวลาที่ดีของคุณนะ

ธุรกิจ การงาน The Sun พระอาทิตย์เป็นของคุณค่ะ จะเป็นเวลาของช่วงการเงินสดใส ลู่ทางแจ่มชัด มีโอกาสได้เงินก้อนโต ได้ค่าตอบแทนงาม ๆ น้ำขึ้นรีบตักได้เลยล่ะ :-)

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The World ไม่ว่าจะดูดีอย่างไร ในโชคชะตาช่วงนี้ แต่ยังมีสิ่งที่ต้องทำเป็นวงจรซ้ำซาก แต่ถึงจะเบื่อแค่ไหนก็ยังเลี่ยงไม่ได้ค่ะ

คำแนะนำพิเศษ Page of Pentacles เฮงจริงค่ะ เพราะยังจะมีข่าวดีมาถึงคุณอีก โดยเฉพาะเรื่องเงิน ๆ ทอง ๆ นะคะ

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Pentacles การเริ่มต้นใหม่ทางการเงิน เงินก้อนใหม่ ๆ โอกาสทางธุรกิจที่เริ่มตันอย่างสวยงาม หากต้องการเงินทุนใด ๆ จะราบรื่น รวมไปถึงการใช้จ่ายในสิ่งที่เป็นประโยชน์และมีความสุขในครอบครัว

ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Pentacles ดังที่เคยบอกไว้ค่ะ ไพ่ใบนี้ เมื่ออยู่ในตำแหน่งที่ดี หมายถึง การมีหลายอย่างที่คุณกับคนรักสั่งสมร่วมกันมา อาจเป็นประสบการณ์ทั้งวันร้ายและดี สิ่งเหล่านั้นเองคือรากฐานแข็งแรงที่จะนำคุณไปสู่อนาคตร่วมกัน

สถานการณ์การเงิน Five of Pentacles การเงินของคุณเด่นนะ (จากไพ่ใบแรก) หมายถึงรายรับที่ดี การจัดการที่ควบคุมได้ แต่ในตำแหน่งนี้กลับยังบอกถึงปัญหาที่แฝงเร้นอยู่ จึงไม่ควรประมาทในเรื่องรายจ่าย ปัญหาจุกจิก การเงินรั่วไหล เพราะถ้าเผลอนิดเดียว รายรับมากเท่าไหร่ก็แย่ได้ค่ะ

ธุรกิจ การงาน The Lovers จุดเปลี่ยนหรือทางเลือกใหม่กำลังจะมาถึง การงานที่ต้องตัดสินใจ การใช้ความคิดทบทวนพิจารณา แต่ก็เป็นวาระที่สำคัญมาก ไม่ควรโยนการตัดสินใจให้คนอื่น

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Pentacles การเงินภายในครอบครัว ค่าใช้จ่ายเกี่ยวกับบุคคลอันเป็นที่รัก เกินการจะควบคุมได้

คำแนะนำพิเศษ Knight of Cups ความรักเป็นสิ่งสำคัญสำหรับคุณ โดยเฉพาะในเวลานี้ ถนอมมันไว้ให้ดี

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Queen of Wands ลูกจ้างพนักงานองค์กรจะถูกจับตามองในความสามารถ ได้รับมอบหมายงานสำคัญ ได้เกียรติยศชื่อเสียง รับการโปรโมท มีการทำงานอย่างมืออาชีพ ผลงานโดดเด่นค่ะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Swords ปัญหาเกี่ยวกับความสัมพันธ์ในหลาย ๆ รูปแบบ นำเรื่องทุกข์กังวลมาให้ หรือญาติผู้ใหญ่ ครอบครัว เข้ามามีส่วนทำให้จิตตกลงไปกว่าเดิมอีก คู่รักควรระวังปัญหาบุคคลอื่นเข้ามาแทรกแซงด้วย

สถานการณ์การเงิน The Empress รายได้ที่มั่นคง หรือแม้จะมีปัญหากับคู่รักคู่ครอง แต่ก็จะมีช่วงเวลาที่เข้ากันได้ดีในเรื่องอื่น ๆ โดยเฉพาะการวางแผนทางการเงิน การเตรียมการหมั้นหมายสมรส การใช้จ่ายในสิ่งที่เตรียมไว้สำหรับอนาคต

ธุรกิจ การงาน The Tower ระวังเรื่องพลิกผันที่เกิดขึ้นกะทันหัน ความสัมพันธ์กับเพื่อนร่วมงานมีจุดเปลี่ยน รับข่าวร้าย ความสูญเสีย หรือโครงการถูกยกเลิกโดยไม่ทันตั้งตัว สิ่งที่คิดว่าแน่นอนคือความไม่แน่นอน

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Wands งานเก่ายังไม่หมดไป งานใหม่ก็งอกมาอีกแล้ว ความเหน็ดเหนื่อยที่เหมือนไม่สิ้นสุดเสียที

คำแนะนำพิเศษ Justice ชั่งตวงวัดให้ดี อะไรที่คุณควรไม่ควรทำ ทำทุกอย่างไปตามข้อเท็จจริง และด้วยการยึดหลักการความถูกต้อง เมื่อนั้นสิ่งที่คุณลงมือและตัดสินใจ จะเป็นเกราะปราการชั้นดี ที่คนอื่นไม่อาจทำลายแผนการของคุณได้

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Death อย่างที่เคยบอกค่ะ ไพ่ใบนี้มักหมายถึงการสิ้นสุดหรือจบลงของบางเรื่องราว แต่จะเป็นเพียงความรู้สึกภายใน หรือสถานการณ์ที่จำต้องยอมรับเงื่อนไขนั้น ๆ ก็มาลองลุ้นกันดู อนึ่ง หากมีการผ่าตัด การทำศัลยกรรม การจัดฟัน ถือว่าอยู่ในขอบข่ายของไพ่ใบนี้ ไม่ได้เป็นเรื่องเลวร้ายเสมอไป (เจ็บเพื่อสิ่งที่ดีกว่า)

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Pentacles พบคู่ที่ดวงสมพงศ์กันในทางวัตถุเงินทอง ทำมาค้าขึ้น ทำธุรกิจร่วมกันได้ดี คู่รักสนับสนุนกัน ต่างตระหนักถึงคุณค่าของอีกฝ่าย แต่อาจมีความเครียดแฝงอยู่บ้าง เวลาที่ต่างคนต่างมุ่งจะจัดการกับปัญหาที่เกิดบ้างเป็นครั้งคราวไป

สถานการณ์การเงิน Three of Swords ระวังการเสียเงินเพราะความใจร้อนด่วนได้ หรือมีเรื่องขัดอกขัดใจ ได้ของที่ไม่สมบูรณ์แบบ ไม่เต็มใจจ่ายเงิน มีเงินแต่ก็ซื้อสิ่งที่ต้องการไม่ได้

ธุรกิจ การงาน Ten of Wands ภาระความรับผิดชอบยังหนักอยู่มาก มีเป้าหมายยาวไกลที่ต้องไปให้ถึง แถมไม่มีใครอื่นจะช่วยคุณได้มาก อะไร ๆ ก็ต้องทำเอง แต่จะพุ่งสู่เส้นชัยคนเดียวก็ทำไม่ได้อีก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Emperor การเมืองในสำนักงาน ความสัมพันธ์กับผู้อยู่ในตำแหน่งสูง ผู้มีอำนาจ ซึ่งใช่ว่าจะให้ผลที่ดีกับคุณเท่านั้น

คำแนะนำพิเศษ Page of Swords อย่าปรวนแปรให้มากนักเลย การไหวเอนไปตามกระแสลมพัดตลอดเวลาเป็นสิ่งบั่นทอนไม่ใช่เล่น ตั้งหลักและมีสติเข้มแข็งไว้ คุณไม่ใช่เด็กเล็ก ๆ เสียหน่อย

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Seven of Wands อดทนเอาหน่อย แก้ปัญหาหน้างานไปเถอะ ปัญหาของคุณในช่วงนี้จะยากคาดเดาได้ การแก้ไขไม่ง่าย เรื่องจุกจิก บททดสอบที่ท้าทายจะมีตลอดเวลา

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Cups ความรู้สึกที่ไม่สมบูรณ์แบบ การไม่อาจคาดหวังสิ่งที่จะมาเติมเต็มจิตใจ มีความทุกข์ซึ่งก็พูดไม่ได้เต็มปาก บางคนต้องอดทนต่อการอยู่กับคนที่ตนเสียความรู้สึก สูญเสียความนับถือ

สถานการณ์การเงิน The Fool มีโอกาสในการเสี่ยงโชค มีรายได้ก้อนใหม่ ๆ เด่นพิเศษหากอยู่ในแวดวงบันเทิง ทำงานกับเด็ก-เยาวชน หรือเพิ่งเข้าทำงานใหม่ แต่ก็อย่าเพิ่งวางใจ อนาคตยังมีเรื่องท้าทายคุณอีกมาก

ธุรกิจ การงาน Strength (กลับหัว) ต้องพึ่งพาตัวเองให้มากที่สุด มีแรงกดดันมหาศาล ข่าวดีคือคุณจะควบคุมสถานการณ์ได้ แต่ข่าวร้าย คุณจะเครียดมากถึงมากที่สุดในช่วงเวลาหนึ่ง ก่อนจะได้ปลดปล่อยปัญหาไป ดูแลสุขภาพด้วย

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น King of Swords ชนตอเข้าอย่างจัง มีปัญหากับคนที่ไม่ยอมใครง่าย ๆ เหมือนกัน ผลัดกันรุกผลัดกันรับ ในสถานการณ์ที่มีการแข่งขันสูงมาก

คำแนะนำพิเศษ Ten of Cups ครอบครัวมีความหมายลึกซึ้งกับคุณ และการวางแผนใด ๆ เกี่ยวกับบ้านเรือนที่อยู่อาศัย เป็นสิ่งที่ดี ที่จะพาคุณไปสู่ชีวิตดี ๆ หากมีการใช้จ่ายกับสิ่งเหล่านี้ คุณจะพบความสำเร็จในขั้นสุดท้าย

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Swords การต้องรอคอยเวลาที่เหมาะสม เงื่อนไขสำคัญที่สุดในทุก ๆ เรื่องอยู่ที่ “เวลา” จึงหมายถึงสิ่งที่ไม่อาจจะผลักดันได้ก่อนกำหนด และการต้องอดทนอย่างใจเย็นจนกว่าจะถึงวาระที่ “ใช่”

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Wands การเริ่มต้นความสัมพันธ์ด้วยกิจกรรมดี ๆ มีความกระตือรือร้นจะทำความรู้จักกันมากขึ้น อนึ่ง ในคนที่กำลังเริ่มคบหากัน จะมีความปรารถนาทางกามารมณ์สูง แต่ก็ยังสามารถยับยั้งชั่งใจได้

สถานการณ์การเงิน Nine of Pentacles เป็นไพ่ทางการเงินที่ดีมากใบหนึ่ง แสดงถึงฐานที่มั่นคง การได้รับค่าตอบแทนจากสิ่งที่เคยเหน็ดเหนื่อยมาก่อน แต่ก็นั่นล่ะ บางคนจะใช้จ่ายกับคนอื่นมากกว่าให้ตัวเอง

ธุรกิจ การงาน Nine of Cups การทำงานร่วมกับบางบุคคลอย่างใกล้ชิด มีผลประโยชน์ร่วมกัน หรือมีสายสัมพันธ์พิเศษเกิดขึ้น และยังหมายถึงงานที่กำลังไต่ระดับขึ้นไปหาเป้าหมายเรื่อย ๆ มีเรื่องที่ยังต้องเก็บเป็นความลับไว้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Hierophant วัฒนธรรมประเพณี หรือค่านิยมที่สร้างแรงกดดันให้คุณ การอยู่ในระเบียบแบบแผนมากเกินไปจนขาดความคิดสร้างสรรค์

คำแนะนำพิเศษ Knight of Wands ความกระตือรือร้นจะเป็นประโยชน์สำหรับคุณ มากกว่าการนั่งคิดนั่งฝัน หรือเพ้อเจ้อเลื่อนลอยไปวัน ๆ และการเปิดตัว เปิดให้กว้าง ก็จะดีกว่าหลบมุมอยู่ในความมืด เก่งในโลกส่วนตัว

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Wands การวางแผนงานให้ดียิ่งขึ้น มีปัญหาที่ท้าทายคุณมาก แต่ก็ยังมีโอกาสดี ๆ หลายอย่าง หากเป็นช่วงธุรกิจมีปัญหาอย่าท้อใจ อีกไม่นานก็จะดีขึ้น

ความรัก ความสัมพันธ์ The Chariot มีแรงกดดันพอสมควรระหว่างทาง คู่รักอาจคบหากันด้วยความรู้สึกที่ไม่ได้ปลอดโปร่งใจ มีความเหนื่อย ความเครียด แต่ถ้าคุณตั้งใจจริงก็จะไปร่วมกันได้ยาวนาน สำคัญที่ว่าจะทิ้งกันกลางทางหรือไม่

สถานการณ์การเงิน Queen of Swords หนักค่ะ จะมีปัญหาเข้ามาตูม ๆ หรือเป็นช่วงเงินฝืดเคืองกว่าปกติ และเช่นเดียวกับไพ่ใบแรก สถานการณ์ท้าทายให้คุณตั้งมือรับ พยายามจัดการให้ได้ อย่ายอมแพ้

ธุรกิจ การงาน Two of Pentacles มีปัญหาให้ต้องจัดการอย่างพลิกแพลงตลอดเวลา สำคัญคือการหมุนเงิน การจัดสรรเวลา ดูจะเป็นช่วงที่ต้องวุ่น ๆ หน่อย วางใจให้คนอื่นไม่ได้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Cups (กลับหัว) หาความบันเทิงไม่ค่อยได้ เหนื่อยล้าและขาดแรงใจในระยะสั้น ๆ

คำแนะนำพิเศษ The Hermit เมื่อจิตใจว้าวุ่นสับสน ลองอยู่คนเดียวสักพักหนึ่ง ทบทวนและใช้สมาธิ ใช้สติปัญญา คุณจะผ่านจากถ้ำที่มืดสลัวไปได้ในที่สุด ใช้ประโยชน์กับการอยู่เพียงลำพังจะดีกว่า (อย่าวุ่นวายใจไปนักเลย)

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Wands งานใหม่ การเริ่มต้นของความคิดดี ๆ โอกาสทางธุรกิจ การได้ทำงานในสถานที่ใหม่ หรือเริ่มกิจกรรมที่น่าสนใจในช่วงนี้

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hanged Man ยังมีเรื่องหมักหมมค้างคาใจ มีความผูกพันที่เป็นทุกข์และสลัดให้หลุดไม่ได้ ปัญหาหลายประการยังเคลียร์ไม่ได้เลยจริง ๆ หากคบหากับคนที่มีพันธะ เป็นความสัมพันธ์ซ้อน จะยุ่งยากกว่าเดิมเรื่อย ๆ

สถานการณ์การเงิน Six of Pentacles เด่นในเรื่องการขอสินเชื่อ การกู้ยืม หรือขอความช่วยเหลือในยามเดือดร้อนคับขัน แต่ขณะเดียวกัน ก็อาจต้องให้ความช่วยเหลือคนอื่นด้วย ได้ใช้ความเมตตา

ธุรกิจ การงาน The Moon บรรยากาศที่ไม่แจ่มใสนัก อาจเป็นเรื่องส่วนตัวเข้ามากระทบงาน หรือแม้การงานดูเดินหน้าไปด้วยดี แต่ก็ยังมีบางเรื่องที่บั่นทอนคุณอยู่ลึก ๆ มีความแปลกหน้าในการพบปะเพื่อนร่วมงาน หรือไม่อาจจะวางใจใครได้จริง ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Star ความหวังที่เกินเลยความจริงไปมาก มิตรภาพที่ไม่มีอยู่จริง หรือคุณไม่พร้อมจะเป็นแค่เพื่อนสำหรับใครสักคน

คำแนะนำพิเศษ Eight of Pentacles ใช้ประโยชน์จากทักษะของคุณ และการลงมือทำสิ่งต่าง ๆ ด้วยตัวคุณเอง คุณสร้างสิ่งที่มีมูลค่าขึ้นมาได้ จากภายในตัวตนของคุณ

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

205 Comments »

 • Carroll B. Merriman said:

  I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and seriously liked you’re web page. Very likely I’m want to bookmark your website . You actually come with incredible articles. Regards for sharing your webpage.

 • browse page said:

  After I initially commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment. Perhaps there is a way you can remove me from that service? Many thanks!

 • voyance sans attendre said:

  voyance gratuite amour ile de franceDecouvrir ce excellent site web : voyance gratuite amour

 • sexo-cam com said:

  Right here is the right webpage for anybody who wishes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject that has been written about for many years. Great stuff, just great!

 • go to post said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • ceny telewizorów said:

  I truly wanted to write a note in order to say thanks to you for all the precious suggestions you are showing on this site. My extended internet investigation has finally been paid with extremely good facts and techniques to talk about with my friends and family. I would suppose that most of us readers are very much lucky to dwell in a fabulous site with so many perfect individuals with very beneficial ideas. I feel somewhat happy to have encountered the web pages and look forward to tons of more amazing minutes reading here. Thanks once more for everything.

 • read link said:

  I’m very happy to find this site. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to check out new things in your web site.

 • look at freshfreepornvideos.com said:

  I’m pretty pleased to find this site. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you book marked to look at new information in your site.

 • http://www.medicalcybrarian.com said:

  Consulter mon nouveau site web : Acheter ecigarette ego-t

 • view zugs-teen-xtacy com said:

  Can I just say what a comfort to discover an individual who really knows what they are discussing on the internet. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. A lot more people need to read this and understand this side of your story. I was surprised you’re not more popular because you definitely possess the gift.

 • useful reference said:

  How should you unearth very different information sites on Blog writer with keyword or look?

 • Låna pengar said:

  wonderful put up, very informative. I ponder why the opposite specialists of this
  sector don’t realize this. You must continue your writing.

  I am sure, you’ve a great readers’ base already! Låna pengar

 • great link said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • Anonymous said:

  There’s definately a great deal to find out about this subject. I really like all the points you’ve made.

 • good post said:

  Oh my goodness! Awesome article dude!

 • see here now said:

  Just where on line can a certified psyciatrist blog post reviews (or web sites) so that they can develop into fashionable?

 • go to smutlinxxx com said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • visit here said:

  Is there a most suitable software system to develop sites and internet websites?

 • princess bands homepage said:

  It’s difficult to find educated people on this subject, but you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 • good content said:

  Good write-up. I definitely appreciate this site. Keep it up!

 • viagra said:

  As I website possessor I believe the content matter here is rattling magnificent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

 • freelancer said:

  Greetings! Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that produce the most important changes. Thanks a lot for sharing!

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • Cordell Miyazaki said:

  I am not unfeigned magnificent with English except I get back this especially relaxing to interpret.

 • visit their website said:

  I would really love to make a wordpress blog but.. I’m not sure which type of blogs and forums maximum benefit traffic? Which kind of web sites would you surfing? I principally surfing graphic web sites and vogue websites. Just acquiring a survey in this article thanks a bunch! .

 • go to article said:

  After I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service? Appreciate it!

 • envo envelopes said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • Plastic Surgeon Dallas said:

  Howdy! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thanks

 • increase libido in women said:

  As a Newbie, I am permanently exploring online for articles that can be of assistance to me. Thank you

 • Visit This Link said:

  I am rather new to web layout as I have no preceding go through and know minimal Html code.. I simply want to understand what the correct applications are to purchase to build weblogs. I realize this is usually a minimal amount of enhanced in my opinion and dear, whereas i had obtained CS5 Product Quality with Photoshop and Dreamweaver! !! . Does any person have options of software package or ways of develop websites and web blogs without difficulty and inexpensive? . . Thanks a lot! .

 • go to my blog said:

  What sites and blogging sites do the exploring community talk most on?

 • How To Make Your Penis Larger Without Pills said:

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I

 • chatline said:

  Achievement Oriented…

  Some really rattling work on behalf of the owner of this web site, perfectly outstanding subject material….

 • Afterlife said:

  Wikia…

  Wika linked to this place…

 • Building iOS/Android Apps said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • Låna pengar snabbt said:

  My relatives every time say that I am wasting my time here at
  web, however I know I am getting knowledge every day by reading thes good posts.
  Låna pengar snabbt

 • http://www.youtube.com/watch?v=CHVLW7meVig said:

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I

 • http://url.lily.la/k500 said:

  I’m studying Journalism at the University of Minnesota, and I am looking for a good website to start blogging on. I’m mostly looking for a good sports blogging website, but a music website would also be of interest. I’ve heard about Bleacher Report, is that one of the main sites?.

 • official website said:

  Put differently, how can you hunt for blogs and forums which fit what I would like to find about? Does anybody realize how to BROWSE through web sites by area or anything that on blogger? .

 • http://www.youtube.com/watch?v=CHVLW7meVig said:

  you’ve got an excellent blog right here! would you wish to make some invite posts on my weblog?

 • Erfolg im Internet said:

  Just Browsing…

  While I was browsing today I saw a great article concerning…

 • Aston Martin said:

  I¡¦ve recently started a blog, the info you provide on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 • Business Ethics said:

  Thank you so much for providing individuals with an extremely remarkable opportunity to discover important secrets from this blog. It can be very pleasing and jam-packed with amusement for me personally and my office co-workers to visit your site at a minimum 3 times in one week to find out the newest stuff you have. And definitely, we’re always happy considering the sensational tricks served by you. Certain 4 tips in this article are without a doubt the finest we have all had.

 • www said:

  You need to be a part of a contest for one of the most useful websites on the internet. I will recommend this site!

 • Up to 60% discount said:

  Just Browsing…

  While I was surfing yesterday I noticed a excellent post concerning…

 • Modern Sofa said:

  I enjoy you because of all of your efforts on this blog. Kim really likes setting aside time for investigation and it’s really obvious why. My partner and i hear all about the lively manner you make worthwhile tips and hints via this website and even attract response from other individuals on this article then our child is always understanding so much. Have fun with the remaining portion of the year. You are doing a remarkable job.

 • Green Power said:

  Hi my loved one! I want to say that this article is amazing, great written and include approximately all vital infos. I would like to look extra posts like this .

 • Cruise Vacations said:

  As a Newbie, I am always searching online for articles that can benefit me. Thank you

 • Property Investment said:

  you are really a just right webmaster. The website loading pace is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful process in this topic!

 • dre beats said:

  will help you decide if it’s the right choice for you.

 • Tourist Attractions said:

  certainly like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the truth however I¡¦ll certainly come back again.

 • venus factor review said:

  There’s an interesting webpage that has just been deleted, but thanks to the miracle of hibernation, it’s still open in Firefox. The problem is, when I save it, it seems to attempt to retrieve the page from its source on the internet, which no longer exists. Is there any way I can configure Firefox to save the locally-held files instead?.

 • Physical Abuse said:

  Hello, Neat post. There’s a problem with your web site in internet explorer, may test this¡K IE still is the market chief and a large component to people will omit your magnificent writing because of this problem.

 • Innovative Technology said:

  I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 • http://nibirurise.com/ said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly proclaiming that its hard to get quality help, but here is…

 • Payday Loans said:

  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 • Virus Protection said:

  Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 • Modern Bedroom said:

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 • International Travel said:

  You are a very bright person!

 • www said:

  Hello there! I could have sworn I’ve been to your blog before but after going through some of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly delighted I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

 • Solar Technology said:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 • adonis golden ratio review said:

  What Firefox Extension can I get to download streaming videos from sites?

 • Samsung Galaxy Tab said:

  I have been examinating out many of your articles and i can claim clever stuff. I will definitely bookmark your site.

 • Website Design Services said:

  I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this website. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 • Business Management said:

  Excellent blog right here! Additionally your web site quite a bit up very fast! What host are you the usage of? Can I am getting your associate link on your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • Facial Treatment said:

  I¡¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Reading this information So i am glad to show that I’ve a very excellent uncanny feeling I came upon just what I needed. I so much no doubt will make sure to don¡¦t omit this web site and provides it a glance regularly.

 • www said:

  Your style is so unique compared to other people I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.

 • Family Vacations said:

  I¡¦ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Studying this info So i¡¦m happy to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I found out just what I needed. I most unquestionably will make certain to do not disregard this site and provides it a glance on a relentless basis.

 • Girls Clothing said:

  What i do not understood is in fact how you are now not actually much more neatly-favored than you might be now. You are so intelligent. You recognize thus considerably in terms of this matter, made me in my opinion believe it from numerous varied angles. Its like men and women don’t seem to be interested unless it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. At all times care for it up!

 • Criminal Investigation said:

  Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal website.

 • Classroom Design said:

  Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 • Honda Cars said:

  I¡¦ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this info So i am glad to express that I’ve a very just right uncanny feeling I found out just what I needed. I so much surely will make sure to don¡¦t overlook this web site and give it a glance regularly.

 • Best Web Hosting said:

  I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re wonderful! Thanks!

 • Teaching Strategies said:

  Simply wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is just cool and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 • Shaw Rugs said:

  Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely great. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is actually a wonderful site.

 • Women Health said:

  Useful info. Fortunate me I discovered your website by accident, and I am surprised why this accident didn’t took place earlier! I bookmarked it.

 • The Elder Scrolls Online Gold said:

  What i do not understood is in truth how you’re not really much more well-favored than you might be now. You are very intelligent. You understand therefore considerably relating to this topic, made me personally believe it from a lot of various angles. Its like men and women are not involved except it’s something to do with Woman gaga! Your personal stuffs great. At all times handle it up!

 • Automotive Repair said:

  Just want to say your article is as astounding. The clarity in your post is just nice and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 • EQ Next Platinum said:

  Great web site. A lot of helpful info here. I’m sending it to some buddies ans also sharing in delicious. And of course, thanks for your sweat!

 • Natural Vitamin said:

  You actually make it appear really easy with your presentation but I to find this topic to be really one thing which I feel I would never understand. It seems too complicated and very vast for me. I’m looking forward for your subsequent submit, I will try to get the hold of it!

 • see here said:

  How to apply for google and yahoo adsense account for my all 3 2 and blog posts websites ?

 • Apartments For Rent said:

  I¡¦m not certain the place you are getting your info, however great topic. I needs to spend some time studying more or understanding more. Thank you for magnificent information I used to be searching for this info for my mission.

 • Subaru Impreza said:

  Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is really frustrating. A good website with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 • Geothermal Energy said:

  I’ve been surfing on-line greater than 3 hours these days, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely price sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the internet will likely be much more helpful than ever before.

 • Property For Sale said:

  Very good written story. It will be supportive to everyone who usess it, including myself. Keep doing what you are doing – for sure i will check out more posts.

 • http://medicalcybrarian.com said:

  Decouvrir notre superbe site : Acheter ecigarette

 • Decorative Panels said:

  wonderful publish, very informative. I ponder why the opposite experts of this sector do not understand this. You should continue your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!

 • Sony Ericsson Xperia said:

  As I website possessor I believe the content matter here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

 • Kitchen Design said:

  Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • Beauty Treatments said:

  You are a very capable individual!

 • Collaborative Learning said:

  I will right away seize your rss feed as I can not find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me realize so that I may just subscribe. Thanks.

 • Healthy Gums said:

  My wife and i ended up being absolutely cheerful Ervin managed to carry out his investigation with the precious recommendations he was given from your own web pages. It is now and again perplexing to simply choose to be freely giving helpful tips that many some people might have been making money from. So we do understand we’ve got the writer to appreciate for that. Those explanations you’ve made, the easy web site menu, the friendships you make it easier to foster – it’s got most astounding, and it is aiding our son in addition to us know that this subject matter is awesome, and that is wonderfully essential. Thanks for the whole thing!

 • Virus Protection said:

  Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply nice and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 • Natural Skin Care said:

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 • Carpet Tiles said:

  I’m still learning from you, as I’m improving myself. I definitely enjoy reading everything that is written on your website.Keep the stories coming. I loved it!

 • Stiletto Heels said:

  Excellent blog here! Also your site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • Stiletto Heels said:

  I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • Financial Consultant said:

  Great paintings! That is the type of information that are supposed to be shared across the internet. Disgrace on the seek engines for not positioning this post upper! Come on over and consult with my site . Thanks =)

 • SEO Link Building said:

  Thanks for all of your work on this website. Ellie delights in engaging in investigations and it is obvious why. Many of us learn all about the dynamic mode you render reliable solutions by means of this web site and therefore attract contribution from the others on the subject while our favorite princess is always becoming educated so much. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re performing a powerful job.

 • Frieze Carpet said:

  Thanks , I have recently been looking for information approximately this topic for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. But, what about the conclusion? Are you certain about the source?

 • EQ Next Platinum said:

  Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent. I really like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific website.

 • Business Research said:

  I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this information So i¡¦m glad to express that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much undoubtedly will make certain to don¡¦t overlook this website and give it a glance regularly.

 • Apple iOS said:

  I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one these days..

 • Federal Laws said:

  Hey, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your great writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

 • Bad Credit said:

  Of course, what a magnificent website and instructive posts, I surely will bookmark your website.Best Regards!

 • Business Tips said:

  I savor, lead to I found exactly what I used to be having a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 • Vinyl Flooring said:

  Thank you for any other excellent post. The place else could anybody get that kind of information in such a perfect means of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the look for such information.

 • SEO Marketing said:

  I have been browsing on-line greater than 3 hours nowadays, yet I by no means discovered any fascinating article like yours. It is beautiful price enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content material as you did, the internet will likely be a lot more helpful than ever before.

 • Weight Loss said:

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this website. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

 • Financial Planner said:

  Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my blog something like that. Can I implement a part of your post to my blog?

 • Vinyl Wall Art said:

  I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

 • Alternative Education said:

  Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • Leather Sofa said:

  Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • photography special effects said:

  How do I add Facebook comment box to Blogger, different in each post?

 • Virus Protection said:

  Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too wonderful. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is really a terrific website.

 • Child Abuse said:

  Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 • dr dre headphones said:

  Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users,

 • Lance Aldinger said:

  I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 • dr dre beats said:

  OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • mulberry Sale said:

  You made some good points there. I did a search on the topic and found most guys will go along with with your site.
  mulberry Sale http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • mulberry furniture Sale said:

  Keep functioning ,impressive job!
  mulberry furniture Sale http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • discount mulberry bags said:

  Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too great. I actually like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a tremendous site.
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • mulberry satchel Sale said:

  Usually I don’t read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great article.
  mulberry satchel Sale http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • Cheap Michael Kors flat sandals said:

  Nice weblog right here! Also your website rather a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link for your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol
  Cheap Michael Kors flat sandals http://www.rsmelamine.com/flash/michael-kors/index.html

 • Mirian said:

  Khmer Karaoke Stars I was suggested this web locate by my cousin. I am unsure whether this exact column is written by him as rebuff self else distinguish such in vigor about our problem. You’re amazing! Thanks! your content concerning Khmer Karaoke Superstars All the finest Agata Cassetta

 • voyance tout de suite said:

  voyance gratuite perpignanConsulter le magnifique post : voyance en direct

 • Corrie said:

  It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve read this publish and if I may just I desire to recommend you few interesting issues or suggestions. Maybe you can write subsequent articles regarding this article. I want to read even more things approximately it!

 • the-elites homepage said:

  Spot on with this write-up, I actually believe that this site needs much more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for the info!

 • www said:

  I blog frequently and I genuinely thank you for your content. Your article has really peaked my interest. I’m going to bookmark your site and keep checking for new information about once a week. I opted in for your RSS feed too.

 • Amal said:

  No matter how immoral a child is he is stagnant sunny for a accuse deduction.

 • how to make your dick bigger info said:

  Hey this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 • Earrings said:

  This is specifically such an awesome reserve that you re giving about this subject and individuals offer you it away plagued approachable.

 • hamburger said:

  Hamburger jest najlepszy gdy smazony bezposrednio przed podaniem, do tego grilowna buleczka i palce lizac.

 • get more in xxxkylierose.com said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • Caren said:

  Thanks hence a lot on the topic of giving me personally an renovate by this topic matter on your website. Entertain get that if a completely new place of duty becomes available otherwise if possibly some improvements transpire proceeding the current submission, I would consider conception a enormous split added and learning how to make superb get through of those techniques you discuss. Merit for your time and consideration of new males and ladies by producing this internet site on hand. public holiday in cuba

 • the venus factor said:

  They are noteworthy for the possibly of the making of a book..

 • Penis Enlargement Exercises said:

  Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem resolved soon. Many thanks

 • Subaru Impreza said:

  I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 • barbour abi said:

  But wanna remark on few general things, The website design is perfect, the subject matter is rattling fantastic. “If a man does his best, what else is there” by George Smith Patton, Jr..

 • Business Plan said:

  Wow! Thank you! I permanently needed to write on my blog something like that. Can I take a fragment of your post to my site?

 • Karen Millen Dresses 2014 said:

  Its good as your other articles : D, regards for putting up. “So, rather than appear foolish afterward, I renounce seeming clever now.” by William of Baskerville.

 • Wood Flooring said:

  I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • Alternative Fuel said:

  Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • Family Vacations said:

  I have recently started a web site, the info you provide on this web site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

 • Karen Millen Outlet Shop said:

  Good ?I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 • Apartments For Rent said:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you actually recognize what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly additionally consult with my web site =). We may have a hyperlink change contract among us!

 • Cruise Vacations said:

  You made some good points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will agree with your site.

 • Future Technology said:

  I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 • Foreign Policy said:

  What i do not realize is in reality how you are no longer actually a lot more neatly-favored than you might be right now. You are very intelligent. You already know therefore significantly with regards to this subject, produced me in my opinion imagine it from numerous varied angles. Its like women and men are not fascinated unless it is something to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. At all times take care of it up!

 • Financial Consultant said:

  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 • Gaming Headset said:

  It¡¦s really a great and useful piece of information. I¡¦m glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 • belstaff boots said:

  Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 • Modern Bedroom said:

  I do believe all of the ideas you have introduced in your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

 • Cruise Vacations said:

  Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

 • Alternative Fuel said:

  What i don’t understood is in reality how you’re not actually much more smartly-liked than you might be right now. You’re so intelligent. You already know thus considerably when it comes to this topic, produced me in my opinion believe it from so many varied angles. Its like women and men are not interested except it is something to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. Always maintain it up!

 • GPS Navigation said:

  My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 • Solar Technology said:

  It¡¦s in point of fact a great and helpful piece of information. I am happy that you just shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 • Hosting Services said:

  I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You’re wonderful! Thanks!

 • air max 2013 red said:

  Iˇve recently started a site, the info you provide on this website has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.
  air max 2013 red http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=air-max-2013-red.html

 • tracolla louis vuitton said:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?
  tracolla louis vuitton http://www.bellavista-abetone.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=tracolla-louis-vuitton.html

 • borsa louis vuitton 2011 said:

  You completed some nice points there. I did a search on the topic and found the majority of people will agree with your blog.
  borsa louis vuitton 2011 http://www.ammiraglio.com/foto/spiagge/louis-vuitton.asp?p=borsa-louis-vuitton-2011.html

 • air max 2013 cheap said:

  I have to show my thanks to the writer for bailing me out of this type of predicament. Because of researching through the world-wide-web and seeing basics which were not productive, I figured my entire life was over. Being alive devoid of the strategies to the problems you have solved by way of your good short article is a critical case, as well as the ones which might have adversely affected my entire career if I had not discovered your web blog. That capability and kindness in handling the whole thing was important. I am not sure what I would have done if I had not come across such a thing like this. It’s possible to now look forward to my future. Thanks for your time so much for this impressive and result oriented guide. I won’t be reluctant to recommend the blog to any individual who would need tips about this situation.
  air max 2013 cheap http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=air-max-2013-cheap.html

 • nike air max mirabella said:

  Hello.This article was really fascinating, particularly because I was browsing for thoughts on this topic last couple of days.
  nike air max mirabella http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=nike-air-max-mirabella.html

 • nike max air 2011 said:

  I just could not leave your web site prior to suggesting that I really enjoyed the usual info a person provide in your guests? Is gonna be again continuously in order to inspect new posts
  nike max air 2011 http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=nike-max-air-2011.html

 • louis vuitton portafogli uomo said:

  You actually make it seem so easy together with your presentation however I in finding this matter to be really something which I feel I’d never understand. It sort of feels too complicated and very large for me. I’m having a look ahead on your subsequent submit, I will attempt to get the dangle of it!
  louis vuitton portafogli uomo http://www.bellavista-abetone.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-portafogli-uomo.html

 • louis vuitton torino said:

  Hello, I just wanted to mention, you’re dead wrong. Your point doesn’t make any sense.
  louis vuitton torino http://www.ammiraglio.com/foto/spiagge/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-torino.html

 • nike air max speed turfs said:

  Thank you a lot for sharing this with all folks you actually recognise what you’re talking approximately! Bookmarked. Kindly also seek advice from my web site =). We may have a link change agreement between us!
  nike air max speed turfs http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=nike-air-max-speed-turfs.html

 • louis vuitton foulard said:

  Your mode of describing the whole thing in this article is really nice, every one be able to easily be aware of it, Thanks a lot.
  louis vuitton foulard http://www.bellavista-abetone.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-foulard.html

 • air max 95 shoes said:

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.
  air max 95 shoes http://www.supportc2c.com/aboutc2c/?p=air-max-95-shoes.html

 • guvesdilort said:

  Sites we Like……

  [...] Every once in a while we choose blogs that we read. Listed below are the latest sites that we choose [...]……

 • rap music said:

  Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & help other customers like its aided me. Great job.

 • Business Management said:

  Thanks a bunch for sharing this with all people you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally visit my website =). We could have a hyperlink alternate arrangement between us!

 • Beauty Treatments said:

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 • Diamond Necklaces said:

  You made some good points there. I looked on the internet for the topic and found most persons will go along with with your site.

 • Winter Vacation said:

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 • Real Estate Foreclosures said:

  Awsome post and straight to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you people have any ideea where to get some professional writers? Thanks in advance :)

 • criolipoliza said:

  I enjoy what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the amazing works guys I’ve you guys to my personal blogroll.

 • Physical Abuse said:

  Of course, what a great site and revealing posts, I definitely will bookmark your website.All the Best!

 • taxi bucuresti said:

  My partner and I stumbled over here by a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your web page repeatedly.

 • cresa particulara sector 5 said:

  Everyone loves what you guys tend to be up too. This type of clever work and coverage! Keep up the amazing works guys I’ve you guys to blogroll.

 • Car Modification said:

  Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Best Web Hosting said:

  It is truly a nice and helpful piece of info. I¡¦m satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 • Berber Carpet said:

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

 • Mental and Emotional Health said:

  I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thanks , I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your website?

 • Classroom Design said:

  You made some good points there. I did a search on the matter and found a good number of people will go along with with your blog.

 • Auto Body Repairs said:

  There is clearly a lot to realize about this. I assume you made some nice points in features also.

 • Games for Toddlers said:

  Great website! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

 • Face Products said:

  This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 • website link said:

  Online Article……

  [...]The information mentioned in the article are some of the best available [...]……

 • Real Estate Agents said:

  Awsome site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also

 • Mitsubishi Lancer said:

  Great weblog right here! Also your site lots up very fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate hyperlink to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • Biomass Energy said:

  Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 • Real Estate Agents said:

  Keep functioning ,splendid job!

 • Outdoor Carpet said:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 • Online College said:

  Hi my friend! I want to say that this post is awesome, great written and include almost all vital infos. I¡¦d like to see extra posts like this .

 • Business Idea said:

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 • importance of education said:

  Great weblog right here! Also your site lots up fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink to your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

 • Baby Clothes said:

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :)

 • Bathroom Design said:

  Hello. remarkable job. I did not anticipate this. This is a fantastic story. Thanks!

 • Travel Information said:

  Thanks a lot for giving everyone such a memorable possiblity to read critical reviews from this web site. It’s always very lovely and as well , jam-packed with a good time for me and my office co-workers to visit your web site on the least three times weekly to read the fresh guides you will have. Not to mention, I am just actually motivated with all the awesome pointers you serve. Certain two points on this page are in fact the very best I have had.

 • Business Idea said:

  Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

 • Carpet Installation said:

  I’m just commenting to let you be aware of of the incredible encounter our child obtained browsing your web site. She came to find too many pieces, not to mention what it is like to possess a marvelous coaching heart to let many more effortlessly know just exactly selected grueling things. You actually exceeded our own expected results. Many thanks for providing the valuable, trustworthy, explanatory not to mention easy thoughts on the topic to Lizeth.

 • hotel cheap said:

  Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • statecraft said:

  I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your blog.
  It appears as if some of the written text in your posts are
  running off the screen. Can somebody else please provide
  feedback and let me know if this is happening to them too?
  This may be a problem with my browser because I’ve had this happen previously.
  Many thanks

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.