Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556

28 May 2013 เข้าชม 4,073 162 Comments
TAGS:

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556 โดย คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 27 พฤษภาคม-2 มิถุนายน 2556

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย. – 13 พ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Pentacles การตั้งหลักวางแผน การเก็บออม การจัดการเกี่ยวกับทรัพย์สินเงินทอง (ก้อนเล็ก) บางคนกำลังมองหาความมั่นคงหลังจากประเมินสถานการณ์แล้วดูไม่สู้จะดีนัก

ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Pentacles คู่รักคู่ครองจะอยู่ในช่วงเข้าอกเข้าใจกันเป็นพิเศษ หากทำกิจการงานร่วมกัน แต่ถ้าเครียด ๆ ทั้งสองฝ่าย จะยิ่งไม่มีเวลาให้กัน ความรักจะขาดความโรแมนติกไปบ้างละช่วงนี้

สถานการณ์การเงิน Nine of Swords ไม่ค่อยจะดีนักค่ะ อาจมีปัญหาให้ต้องเสียค่าใช้จ่าย โดยเฉพาะเรื่องสุขภาพ ไม่ว่าจะของตนเองหรือคนในครอบครัว หากมีญาติผู้ใหญ่เจ็บไข้ได้ป่วยควรระวังให้มาก อนึ่ง ความคิดจะไม่ค่อยปลอดโปร่ง มีเรื่องกังวล

ธุรกิจ การงาน Seven of Wands อยู่ในเกณฑ์ต้องคิดต้องทำ ต้องลุย ต้องสู้ จะมีสิ่งที่ต้องผลักดันให้ขับเคลื่อนไปให้ได้ ไม่ว่าจะเกิดอะไรขึ้นก็ตาม

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Swords ความเครียด ความหงุดหงิด เรื่องไม่ได้ดั่งใจ หรือสัมพันธ์อยู่กับคนที่ใช้อารมณ์อยู่เสมอ

คำแนะนำพิเศษ Ace of Wands มองหาอะไรใหม่ ๆ ที่จะทำให้คุณเกิดแรงบันดาลใจ เกิดกำลังใจ การเข้าร่วมกิจกรรมที่ไม่เคยทำมาก่อน หรือริเริ่มโครงการใหม่ใด ๆ จะทำให้คุณมีชีวิตชีวาขึ้น

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค. – 13 มิ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Knight of Swords ช่วงเวลาของความเหน็ดเหนื่อย ความเครียด การรุกไปข้างหน้า พยายามทำเวลากับการแข่งขัน หรือมีเป้าหมายที่ต้องพิชิตให้จงได้ แต่ในบางคน หมายถึงการพยายามต่อสู้กับความขัดแย้งในตัวตนก็ได้ พยายามทำใจให้สงบ (ซึ่งทำไม่ได้)

ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Cups เป็นเวลาที่ดีสำหรับคู่รักคู่ครองค่ะ มีความเข้าใจกันมากเป็นพิเศษ อาจวางแผนเกี่ยวกับบ้านเรือนที่อยู่อาศัย การมองชีวิตคู่อย่างมีวุฒิภาวะ มีเกณฑ์หมั้นหมายแต่งงาน

สถานการณ์การเงิน The Hierophant ไม่ลำบากเดือดร้อนอยู่แล้วค่ะ หากมีปัญหาก็จะมีคนช่วยเหลือ โดยทั่วไปแสดงถึงการเงินที่มั่นคง รายได้ประจำ แต่ไม่เหมาะกับการเสี่ยงโชค การลงทุนรอกำไรระยะสั้น

ธุรกิจ การงาน The Sun เด่นอย่างที่สุดค่ะ จะเป็นเวลาของการได้รับตำแหน่งที่ดี การมีชื่อเสียง มีผลงาน ได้รับเกียรติยศจากสิ่งที่ทำ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Three of Pentacles ความคาดหวังที่มากเกินไป ต่อสิ่งต่าง ๆ ที่ทำให้คุณไม่มีความสุขกับชีวิตประจำวัน

คำแนะนำพิเศษ Queen of Wands คุณเป็นคนที่มีความสามารถสูง ใช้ศักยภาพของตัวเองให้เต็มที่ และการมีบทบาทผู้นำ หรือการจำเป็นต้องนำในบางครั้ง จะช่วยให้อะไร ๆ ง่ายขึ้นมาก

ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย. – 14 ก.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Six of Cups การได้พบหรือสัมพันธ์กับสิ่งที่เป็นเรื่องเก่าความหลัง เช่น การระลึกถึงอดีต การพบปะมิตรเก่า แฟนเก่า เพื่อนเก่า การได้หวนคืนสู่ที่ ๆ มีความทรงจำพิเศษ รวมไปถึงการใช้ประโยชน์จากประสบการณ์

ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Cups หากคุณมีความรัก ทุกสิ่งจะดูไปได้ดี สวยงาม แต่ก็ยังมีสิ่งที่ไม่ถึงจุดสูงสุดของความสัมพันธ์ เหมือนเดินไปได้ 8 ก้าว อีก 2 ก้าวจะถึงปลายทาง ก็มีอันให้ต้องพะวักพะวง

สถานการณ์การเงิน Two of Cups จะมีเรื่องยินดี ได้ลาภจากสเน่หา หรือได้สิ่งของต้องประสงค์ ใช้จ่ายเงินกับความรักความใคร่ การเดท การดื่มกิน แม้แต่การทำของกินอร่อย ๆ ที่บ้านกับคนที่ตนพึงใจ

ธุรกิจ การงาน King of Wands เด่นค่ะ ถือว่าอยู่ในเกณฑ์ดี มีผลงานเป็นที่ประจักษ์ หากมีการสอบการแข่งขันจะได้รับความสำเร็จดังมุ่งหวัง ถ้าคิดจะโยกย้ายงานก็จะสมใจ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Cups การมองสิ่งที่อยู่ไกลตัวออกไป ด้วยความรู้สึกอันเลื่อนลอยเพ้อเจ้อในบางคราว จะเรียกว่าความหวังที่สูงสุดสอย (ทั้งๆ ที่รู้ก็ได้) ระวังการหลอกตัวเองด้วย

คำแนะนำพิเศษ Eight of Cups หากคุณมีเรื่องทุกข์ใจ ความเครียด ความกังวล อย่าปล่อยให้ตนเองตกในสถานการณ์แย่ ๆ นานไป หาที่พักผ่อนหย่อนใจ ที่ ๆ ทำให้คุณผ่อนคลายดีกว่า หากให้ดีควรเป็นที่ใกล้แหล่งน้ำ ทะเล

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค. – 16 ส.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Sword การตัดสินใจครั้งสำคัญ หรือเรื่องที่ต้องใช้กำลังกายกำลังใจเข้าฮึดสู้ การฝ่าไปสู่เบื้องหน้า แม้จะผ่านอุปสรรคแค่ไหน ประเด็นอยู่ที่คุณพร้อมจะ “ไป” แล้วจริง ๆ หรือเปล่า

ความรัก ความสัมพันธ์ The Hermit เป็นช่วงของความเงียบเหงา ความแปลกแยก ความห่างไกลและความโดดเดี่ยว ไม่ว่าอยู่ใกล้หรือไกล คุณอาจรู้สึกว่าไม่มีใครเข้าใจมากพอ และสิ่งที่คุณต้องการก็ยากจะอธิบายได้เสียด้วย แม้พยายามใช้วุฒิภาวะแค่ไหน แต่ก็ไม่อาจทำใจให้รื่นเริงขึ้นได้กับสิ่งที่เป็น

สถานการณ์การเงิน Queen of Pentacles เด่นค่ะ แม้เรื่องอื่นจะมีปัญหา แต่การเงินของคุณดีมากเลยนะ และก็จะพบความสำเร็จมากไปกว่านี้ หากมีปัญหาก็จะจัดการได้อย่างแน่นอน

ธุรกิจ การงาน Queen of Cups อาจทำงานไม่มีความสุขเท่าที่ควร หรือมีโลกส่วนตัวในเวลาที่ควรจะเปิดตัวเปิดใจให้กว้างกว่านี้ จะลงตัวถ้าเป็นคนที่ทำงานตามลำพัง หรือชอบการทำอะไร ๆ ด้วยตัวเอง ไม่มีคนยุ่งวุ่นวาย แต่จะไม่สนุกเลยถ้าตัวตนลึก ๆ ของคุณต้องการสิ่งที่มีชีวิตชีวากว่านี้

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Two of Wands การขาดคู่คิดที่ปรึกษา หรือมีคนอยู่เคียงข้างก็ไม่อาจพึ่งพาได้อย่างแท้จริง

คำแนะนำพิเศษ Four of Swords คุณอาจต้องพบสถานการณ์ที่ทำให้ต้องตัดสินใจหยุดพัก หรือทบทวนเรื่องบางอย่าง ก่อนจะเดินหน้าไปอีกครั้ง ข้อสังเกต ไพ่ใบแรกของคุณบอกถึงการมุ่งไปข้างหน้า แต่ไพ่ใบสุดท้ายเตือนให้คุณตระหนักถึงการ “หยุด” อย่างมีจังหวะ ลองพิจารณาในเรื่องนี้ดู

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค. – 16 ก.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Empress เวลาที่ดีของคุณค่ะ อะไรก็ตามที่คาดหวังถึงความมั่นคงยั่งยืน ให้ทำในช่วงนี้ จะเป็นเวลาของการหว่านพืชรอหวังผล หรือเก็บเกี่ยวผลลัพธ์ในสิ่งที่เคยทำไปก่อนหน้า หากคุณมีคู่รักคู่ครอง จะเป็นเวลาเหมาะสมกับการวางแผนตั้งครรภ์ หรือการรับสมาชิกใหม่ด้วยค่ะ

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Wands เวลาที่ดีและเหมาะสม หากจะหมั้นหมาย สมรส ปูพื้นฐานการร่วมชีวิตคู่ หากเป็นโสดก็จะหมายถึงเวลาที่มีหุ้นส่วนดี ๆ เข้ามา มีคนสนับสนุนช่วยเหลือ ความสัมพันธ์แนบแน่นมั่นคง

สถานการณ์การเงิน Eight of Pentacles จังหวะที่ดีของคุณอีกหนึ่งเรื่อง น่าจะเป็นสัปดาห์แห่งความเฮงเชียวล่ะ เพราะอะไรที่เคยติดขัดล่าช้าจะเริ่มเดินหน้า และคุณจะได้โอกาสพัฒนาทักษะฝีมือ การเรียนการศึกษาอยู่ในเกณฑ์แจ่มใส

ธุรกิจ การงาน The Magician จะมีข่าวดีค่ะ ได้เรื่องเซอร์ไพรส์ในทางบวก ได้ใช้ความคิดสร้างสรรค์ หรือพูดแบบโบราณ ๆ ว่าส้มหล่น อนึ่ง เรื่องราวใดที่มีจุดหักเห แม้ว่าจะดูย่ำแย่ในตอนต้น จะเป็นเรื่องต้นร้ายปลายดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ten of Swords ปัญหาที่รัดตัวเข้ามาโดยยังไม่อาจจะแก้ไขได้ทั้งหมด เรื่องยุ่งมักจะมาจากกลุ่มคน ญาติพี่น้อง หรือทีมงานที่อยู่ด้วยกันอย่างจำเป็นจำใจ และสถานการณ์ที่คุณจะปลีกตัวไปตามลำพังก็ทำไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ The Star ทำในสิ่งที่คุณรักคุณเชื่อ มีความหวังกับอนาคตไว้ และอย่าลืมเรื่องของมิตรภาพ การคบหากับคนที่มองไปในทิศทางเดียวกัน เรื่องนี้สำคัญกับคุณมาก

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย. – 16 ต.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength การเผชิญแรงกดดันในหลายรูปแบบ การต้องมีวินัยสำหรับตัวเองด้วย แต่หลายครั้งไพ่ใบนี้ก็เตือนถึงการเดินทางสายกลาง ระวังจะเคร่งเกินไป ไม่ยืดหยุ่นเสียจนเกิดผลเสียก็เป็นได้ อย่างไรก็ตาม แสดงถึงเจ้าชะตาที่มีกำลังอยู่มาก เรื่องใดที่เกิดขึ้นใช่ว่าจะกระทบให้เสียศูนย์ได้ง่าย ๆ

ความรัก ความสัมพันธ์ King of Swords เป็นเวลาของความขัดแย้ง ความเครียด สิ่งที่อาจเกิดการปะทะคะคาน เอาแพ้เอาชนะ ถ้ามีปัญหากันอยู่ ให้ระวังเรื่องขิงก็ราข่าก็แรง บรรยากาศที่จะฟาดฟันกันไม่รู้จบ แต่ถ้าดี ๆ กันอยู่ก็ระวังอย่าให้เกิดความเครียดต่อกันขึ้นมาได้

สถานการณ์การเงิน Knight of Pentacles จังหวะที่ดีของคุณนะ จะมีข่าวเกี่ยวกับรายได้ใหม่ หรือได้โอกาสเก็บออม มีข่าวโชคลาภ หากมีการเดินทางจะช่วยเพิ่มประโยชน์ให้คุณ บางคนจะมีรายได้ประจำขึ้นมา

ธุรกิจ การงาน Five of Pentacles แต่ในส่วนของการงาน ก็คงต้องเผื่อเหลือเผื่อขาด จะมีงานที่คุณรู้สึกได้อย่างเสียอย่าง หรือได้รับผลตอบแทนไม่เต็มเม็ดเต็มหน่วย มีความไม่พอใจในสถานการณ์ ปัญหาจุกจิกมีมาเรื่อย ๆ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Eight of Wands งานที่งอกออกมาจากของเดิม ทำเรื่องเก่าไม่เสร็จ แล้วก็ต้องไปต่อเรื่องใหม่ คุมงานไม่ได้ มีสิ่งที่ต้องรับผิดชอบมากขึ้นเรื่อย ๆ เหนื่อยโดยไม่ได้รับค่าตอบแทนที่เหมาะสม

คำแนะนำพิเศษ Death ชีวิตของคุณกำลังมีการเปลี่ยนแปลง บางสิ่งจะสิ้นสุดลง อาจหมายถึงรูปแบบชีวิตเก่า ๆ หรืออาจมีการสูญเสียเกิดขึ้นก็ได้ แต่เป็นภาวะของการอดทนต่อการเปลี่ยนผ่าน ถึงที่สุดแล้วคุณจะมีชีวิตใหม่

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค. – 15 พ.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Three of Wands การเดินทางระยะใกล้ การติดต่อสื่อสารกับผู้คนในแวดวงใหม่ ๆ การเข้าสังคม การพบปะญาติมิตรพี่น้อง มีกิจกรรมที่ต่อเนื่องจากก่อนหน้านี้ ซึ่งก็นำเอาประโยชน์ใหม่ ๆ มาให้คุณ

ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Swords ระวังการทะเลาะเบาะแว้ง ปัญหาความตึงเครียด ไม่เข้าใจ มีความทุกข์กับสิ่งที่เกิดขึ้นระหว่างกัน แต่ก็จะมีฝ่ายหนึ่งยอมแพ้ให้กับอีกฝ่าย (ชั่วคราว) ระวังปัญหาที่จะไม่จบลงง่าย ๆ

สถานการณ์การเงิน Temperance ยังต้องพยายามจัดสรรให้ดีที่สุด อยู่ระหว่างดีกับแย่ เหมือนเหตุการณ์สลับไปสลับมา ต้องคิดเลข คิดงบประมาณ มากกว่าครั้งไหน ๆ การใช้จ่ายทุกอย่างหาความแน่นอนไม่ได้

ธุรกิจ การงาน Five of Wands เป็นเวลาที่คุณจะต้องพบความกดดันในแทบทุกเรื่อง สิ่งที่ไม่เป็นปัญหาก็เป็นขึ้นมาจนได้ กับเพื่อนร่วมงานร่วมทีมอาจมีบรรยากาศสับสน ขัดแย้ง มีเหตุไม่ลงรอยกัน การทำงานเป็นหมู่คณะจะหาความสำเร็จได้ยาก

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Chariot การวางเป้าหมายชีวิตของคุณเอง แน่ใจหรือไม่ว่าได้กำหนดไว้ชัดเจนดีแล้ว จะไม่สะเปะสะปะ หรือว่าล้มเลิกเองกลางคัน

คำแนะนำพิเศษ The High Priestess คุณเป็นคนฉลาดเฉลียว มีความคิดอ่านที่ลึกซึ้ง และหลายครั้งมีสัญชาตญาณที่แม่นยำด้วย บางเรื่องจึงไม่จำเป็นต้องขอคำปรึกษาจากใคร ตราบใดที่คุณค้นลึกเข้าไปในจิตใตตัวเอง แล้วจะได้คำตอบ

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย. – 15 ธ.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Wheel of Fortune ภาวะที่ทุกสิ่งไม่แน่นอน โชคและเคราะห์จะผ่านมาหาคุณด้วยการสลับไปสลับมา ประดุจการลอยโล้โต้คลื่นในทะเล คุณจะตระหนักได้ถึงโอกาสงาม ๆ ทัศนียภาพที่น่าตื่นตะลึงน่าหลงใหล และการตกตะลึงในสิ่งไม่คาดฝัน ความหวั่นไหว ความกลัว ตลอดจนความไม่มั่นคงทางจิตใจก็เกิดขึ้นได้

ความรัก ความสัมพันธ์ The World หากคุณมีคู่รักคู่ครอง มีโอกาสเป็นไปได้ทั้งสองอย่าง คือหย่าร้าง หรือคืนดี สิ่งที่เป็นคีย์เวิร์ดคือ การเดินทางถึงปลายทางของความสัมพันธ์ เพื่อจะเริ่มต้นใหม่ แต่จะเป็นการเริ่มกับคนเก่า หรือเริ่มด้วยตัวคุณเอง นั่นคือสิ่งที่จะเป็นคำตอบภายหลัง ในบางคนจะได้พบคู่โซลเมท ได้รักที่มาด้วยโชคชะตา

สถานการณ์การเงิน Seven of Pentacles การเก็บหอมรอมริบ การวางแผนเก็บออม จะเป็นประโยชน์สำหรับคุณ และจะเป็นช่วงที่ดีในการซื้อหาอสังหาริมทรัพย์ การทำงานด้านเกษตร การงานประจำ ธุรกิจส่วนตัวที่ต้องใช้เวลายาวนานหลายปี กว่าจะคืนทุน

ธุรกิจ การงาน Queen of Swords แต่ในการทำงานของคุณ หากมีเพื่อนร่วมงานหรือหัวหน้านายงานเป็นผู้หญิงที่มีบุคลิกเก่ง แกร่ง เชื่อมั่นตัวเองสูง บุคคลนี้ย่อมให้คุณให้โทษคุณได้ อย่าประมาทถ้ามีข้อขัดแย้งกัน สถานการณ์ทั่วไป หมายถึงการต้องอยู่ในภาวะตั้งรับให้ดีที่สุด ยังรุกอะไรมากไม่ได้ และต้องใช้พระเดชพระคุณให้เหมาะสมในแต่ละกาลเทศะด้วยค่ะ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Page of Swords เรื่องลมเพลมพัด ข่าวรกหูรกใจ แต่ปัญหาคือ คุณไหวโอนเอนไปกับมันนี่สิ เหมือนเพิ่มทุกข์ให้ตัวเองอยู่เสมอ ๆ ถ้าเข้มแข็งเสียก็ไม่เป็นไร แต่ทำไม่ได้นี่สิ

คำแนะนำพิเศษ Knight of Wands เดินหน้าไปเถอะกับสิ่งที่คุณฝัน อย่ามัวรอการพึ่งพาคนอื่น สิ่งใดที่ไม่เป็นไปตามแผนก็อย่าเพิ่งท้อใจ ช่วงนี้จังหวะชีวิตคุณจะต้องเหนื่อย ยังไงก็เลี่ยงปัญหาไม่ได้ เติมไฟให้ตัวเองแล้วก็ “ไป” เลย

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค. – 13 ม.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Wands การเริ่มต้นกิจกรรมใหม่ที่น่าสนใจ การเรียนการศึกษาในขั้นต้น การได้พบปะผูกมิตรสัมพันธ์กับคนอายุน้อยกว่า แต่ก็ให้ประสบการณ์ดี ๆ กับคุณได้ นักเรียนนักศึกษาจะมีข่าวดี

ความรัก ความสัมพันธ์ Ace of Cups การเริ่มต้นใหม่อีกครั้งหนึ่ง แต่จะเป็นเรื่องของรักใหม่ หรือการคืนดีกับคนเดิม ก็เป็นสิ่งที่ต่างเกิดขึ้นได้ เป็นเวลาของข่าวดี ความสุข เซ็กส์ที่นุ่มนวล และการมีความรักก่อเกิด โรแมนติกเป็นพิเศษ แต่ถ้าเป็นโสดระวังจะอิจฉาเพื่อน

สถานการณ์การเงิน The Lovers จะมีเรื่องให้คุณต้องตัดสินใจ หรือต้องเลือก เช่น เงื่อนไขเกี่ยวกับค่าตอบแทน การจัดสรรงบประมาณรายได้ การเลือกเส้นทางที่จะเกี่ยวพันกับการเงินของคุณอย่างมีนัยสำคัญ

ธุรกิจ การงาน The Emperor เด่นทีเดียวค่ะ หมายถึงงานที่จะประสบความสำเร็จในสุดท้าย การได้รับแรงสนับสนุนจากผู้มีตำแหน่งสูง การได้จับงานใหญ่ โปรเจคท์ใหญ่ แต่ถ้าคุณอยู่ในตำแหน่งสูงอยู่ ก็ให้ระวังจะมีเกมการเมืองดุเดือดไม่เบา แต่อย่างไรก็ตาม คุณจะเป็นฝ่ายได้รับข่าวดี

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands เรื่องที่ทำให้คุณลังเลและตัดสินใจลำบาก เหมือนมีสิ่งถ่วงรั้ง มีเหตุพะวักพะวง ในบางคนระวังการหวงงาน หวงคน หวงของ ทำให้อะไร ๆ ก็คืบหน้าลำบาก

คำแนะนำพิเศษ Seven of Wands จะมีอุปสรรคทยอยเข้ามาเป็นระยะตลอดเวลา แต่ข้อดีก็คือ คุณก็จะฝ่าไปได้เรื่อย ๆ ไม่เหมือนกัน ไม่ท้อถอยไว้จะเป็นการดี เพราะบททดสอบต่าง ๆ นี้ จะมีเพื่อให้คุณแข็งแกร่งขึ้น และทำได้ดีกว่าในครั้งต่อ ๆ ไป

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค. – 12 ก.พ.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Moon พึงระวังภาพลวงตาจากสถานการณ์ต่าง ๆ การตกในห้วงหวาดระแวง หรือมีเรื่องเคลือบแคลงในใจ เป็นเวลาที่คุณอาจจิตตกได้ง่าย มีความทุกข์ในส่วนลึก มีความเปราะบาง จิตใจอ่อนไหวง่ายเป็นพิเศษ

ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Swords ปัญหาจุกจิกจะเกิดขึ้นได้ง่าย ชีวิตประจำวันไม่ราบรื่น หากมีคนรักอายุน้อยกว่า หรือเป็นรักต่างวัยยิ่งต้องระวังให้มาก ถ้อยคำและการสื่อสารจะเป็นที่มาของความเข้าใจผิดอีกด้วย

สถานการณ์การเงิน Ten of Wands จะมีภาระความรับผิดชอบมาก ต้องจัดงบประมาณอย่างจริงจัง ใช้จ่ายกับเรื่องในครอบครัว เครื่องมือเครื่องใช้ อุปกรณ์ทำงาน เครื่องจักรขนาดใหญ่ หรือการลงทุนลงแรงเพื่ออนาคต

ธุรกิจ การงาน Knight of Cups อยู่ในช่วงกึ่งดีกึ่งควรระมัดระวัง สถานการณ์อาจสวนทางกับความรู้สึกก็ได้ ทำสิ่งใดให้ตระหนักถึงข้อเท็จจริงให้มาก การทำงานต้องใช้ศาสตร์และศิลป์ควบคู่กันไป

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Ace of Pentacles ค่าใช้จ่ายใหม่ ๆ การต้องควักกระเป๋าอยู่เรื่อย ๆ ไม่รู้จบ จากเงินเล็กเงินน้อย รวมกันก็เป็นก้อนใหญ่ได้เหมือนกัน อนึ่ง การเริ่มต้นสิ่งใดใหม่ ๆ ในช่วงนี้ควรระวังให้มาก อาจพลาดหวัง ไม่อาจจะคืบหน้าได้อย่างที่คิด

คำแนะนำพิเศษ Six of Swords ถ้าคุณมีอะไรจำเป็นต้องรอ รอเวลาที่เหมาะสมเถิดนะ อย่าด่วนดันทุรังออกเรือเมื่อพายุกำลังจะมา

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ. – 13 มี.ค.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Cups การเริ่มต้นของสิ่งใหม่ๆ ความรู้สึกที่อ่อนไหว การใช้สัญชาตญาณเข้าจับในเรื่องต่าง ๆ มีข่าวดีเกี่ยวกับบุคคล การเริ่มต้นของความรู้สึกดี ๆ มีความสุขเกี่ยวข้องกับบุตรหลานบริวาร

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Pentacles อาจไม่มีความสุขมากนัก แต่ก็มีความห่วงหวงกันที่ตัดไม่ขาด อาจเกิดความระแวงแคลงใจ หึงหวง มีปัญหาอยู่ลึก ๆ โดยไม่พูดกัน รวมไปถึงบางคนที่จะมีปัญหาเพราะไม่มั่นใจในกันและกัน

สถานการณ์การเงิน Five of Cups ได้ครึ่งเสียครึ่ง ได้ค่าตอบแทนไม่เต็มเม็ดเต็มหน่วย หรือจำเป็นต้องยอมรับเงื่อนไขที่เกิดขึ้นแล้ว ถ้าซื้อข้าวของเครื่องใช้ในช่วงนี้ ระวังจะได้ของไม่มีคุณภาพเพียงพอ ได้ของมีตำหนิ

ธุรกิจ การงาน Justice เสมอตัวมาก ทำมากได้มาก ทำน้อยได้น้อย ผลลัพธ์เป็นไปตามการกระทำ กรณีมีข้อพิพาทปัญหา คุณจะได้รับความเป็นธรรม งานราชการ การทำงานร่วมกับภาครัฐ จะเป็นไปโดยราบรื่นดี บางคนจะมีการเซ็นสัญญาลงนามในเอกสารสำคัญ

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Swords สิ่งที่ต้องเก็บซ่อนไว้ ความปรารถนาจะมีชีวิตส่วนตัว หรือต้องการหลบเลี่ยงจากความเหน็ดเหนื่อยยุ่งยาก การพยายามแสวงหาที่ ๆ ลงตัวสำหรับตนเอง แต่หาไม่ได้

คำแนะนำพิเศษ Two of Pentacles ในช่วงสัปดาห์นี้ คุณอาจต้องหมุนเงินหน่อย หรือจัดสรรเวลาให้ดีที่สุด สิ่งต่าง ๆ จะยังยุ่งเหยิงไปอีกสักระยะหนึ่ง อดทนไปก่อนนะ

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค. – 12 เม.ย.)

เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Pentacles การพยายามจัดการหลายสิ่งหลายอย่าง โดยมีคนอื่นเข้ามาเป็นปัจจัยประกอบ อาจมีคนที่มีอิทธิพลเหนือคุณ ทำให้ต้องยอมรับฟัง หรือเป็นความกดดันในอีกรูปแบบหนึ่ง

ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Cups มีเรื่องให้ต้องทบทวน ต้องตัดสินใจ มีความลังเล ทั้งกับอดีตที่ผ่านมา หรืออนาคตที่กำลังจะมาถึง บางคนจะนึกเสียดายย้อนหลังว่าไม่น่า…

สถานการณ์การเงิน The Fool มีสิ่งที่ไม่อาจจะคาดเดาได้ ไม่ควรวางใจต่ออนาคต สิ่งที่คาดหวังอาจผิดหวัง แต่ก็จะได้ใช้ความคิดสร้างสรรค์อย่างท้าทาย พึงระวังอารมณ์ใจเร็วด่วนได้ของตัวเอง การใช้เงินเพื่อตอบสนองความสุขระยะสั้น

ธุรกิจ การงาน Queen of Pentacles คุณยังอยู่ในตำแหน่งที่ดี และในเรื่องหน้าที่การงาน จะได้รับผลตอบแทนที่ดี มีลาภผล แม้ว่าสิ่งอื่น ๆ จะแย่แค่ไหน เรื่องการงานของคุณยังมั่นคงและรุ่งโรจน์ได้อยู่

คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The Tower สิ่งที่ไม่อาจจะคาดฝัน เรื่องที่พลิกผัน เหตุการณ์อันอุบัติขึ้นฉับพลันทันใด เกินกว่าการตั้งรับได้

คำแนะนำพิเศษ The Hanged Man คุณจะต้องอยู่กับสถานการณ์บางอย่าง ที่ยังไม่มีทางออกดีไปกว่าที่เป็นอยู่ หรือจำเป็นยอมรับเงื่อนไขที่ไม่พึงประสงค์ ต้องอดทนอดกลั้น ท้าทายความสงบนิ่งในจิตใจมาก เป็นช่วงที่พยายามดูแลจิตใจตัวเองให้มาก ๆ ค่ะ จะมีเรื่องทุกข์ได้ง่ายมาก

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

162 Comments »

 • Andrew A. Sailer said:

  I just want to tell you that I’m new to blogging and truly liked this web page. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with excellent well written articles. Cheers for sharing your website page.

 • Extra voyance said:

  consulter horoscope par mail parisDecouvrir notre superbe site web : voyance gratuite en direct

 • free online business directory listing said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here yesterday, so I just took to piddeling around on the internet and realized…

 • check article in albumsexo.com said:

  Aw, this was an exceptionally good post. Taking a few minutes and actual effort to generate a very good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and never manage to get anything done.

 • Cures for depression said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting information…

 • follow this article said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • Naperville Homes for Sale said:

  Looking around…

  I like to surf around the internet, regularly I will just go to Digg and follow thru…

 • great content said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • pompy ciepła said:

  Pompa ciepła jest maszyną cieplną wymuszającą przepływ ciepła z obszaru o niższej temperaturze do obszaru o temperaturze wyższej. Proces ten przebiega wbrew naturalnemu kierunkowi przepływu ciepła i zachodzi dzięki dostarczonej z zewnątrz energii mechanicznej (w pompach ciepła sprężarkowych) lub energii cieplnej (w pompach absorpcyjnych).klimatyzacja

 • Woocommerce points said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting information…

 • Done for You Sales Funnels said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and precise info but here I found…

 • http://macigarette-electronique.com said:

  Decouvrir ce excellent site web : Acheter ecigarette

 • Tattoo design said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and accurate information but here I noted…

 • good link said:

  You need to be a part of a contest for one of the best sites on the net. I will recommend this site!

 • why not try here said:

  How to apply for search engines like google adsense make up my all 3 blogs and forums and two websites ?

 • visit freshfreepornvideos.com said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • article of zugs-teen-xtacy.com said:

  Next time I read a blog, Hopefully it doesn’t disappoint me as much as this one. After all, I know it was my choice to read, however I really believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of complaining about something you can fix if you weren’t too busy looking for attention.

 • follow this link said:

  Spot on with this write-up, I absolutely feel this web site needs a great deal more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the advice!

 • Anonymous said:

  It

 • browse post said:

  You are so interesting! I don’t believe I have read through a single thing like that before. So good to discover somebody with a few original thoughts on this topic. Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality!

 • go to page said:

  Aw, this was an extremely nice post. Finding the time and actual effort to generate a good article… but what can I say… I put things off a lot and never seem to get anything done.

 • entry princessbands com said:

  I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something that too few men and women are speaking intelligently about. I’m very happy I found this during my search for something relating to this.

 • article source said:

  Career Building Triangle…

  Hello, i feel that i saw you visited my web site thus i came to “go back the choose”.I am trying to in finding issues to improve my web site!I assume its adequate to make use of a few of your ideas!!…

 • view pattayainfo.com said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • my response said:

  I’m finding some fabulous corporation personal blogs to include in my google and bing viewer which could be sensible sticking to in an continual base. Can you really make and solutions? I actually have Seth Godin’s certainly. Thank you! . . It is going to also be important in the event you explained to me why you preferred these blog posts..

 • viagra said:

  You can certainly see your skills in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. All the time go after your heart. “The only way most people recognize their limits is by trespassing on them.” by Tom Morris.

 • internet said:

  Having read this I thought it was very informative. I appreciate you spending some time and energy to put this short article together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

 • franchising said:

  Franchising is the party obtaining the rights (and accepting responsibilities) such as paying salaries, the Franchiser to sharing control and prowadzee activities on its own account and in his own name. The essence of ZigZac lies in the fact that franczyzodawca is your individual right franczyzobiorcom and imposes on them the obligation to conduct business in accordance with his concept. Within the framework of the agreement drawn up in writing and in Exchange for direct or indirect financial benefits this permission entitles the individual franchisee to use the trade name, trade mark or its ZigZac network services, methods of doing business, technical knowledge, systems, and other intellectual property rights or industrial property, as well as the continued assistance and support ZigZac.franchising

 • look at storybeader.com said:

  If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 • Rosario Rattanachane said:

  I am not dependable qualification it is emphatically my machine, on the contrary I am incapable to view approximately of your images acceptably. I am by Chrome on the contrary a number of possessions are not loading. Social Networking Software

 • partylite candle said:

  Its hard to find good help…

  I am forever proclaiming that its hard to procure good help, but here is…

 • envo envelopes said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting information…

 • Full Report said:

  How to obtain the search engines adsense consider my all 3 2 and web sites websites ?

 • Longaberger review said:

  Informative and precise…

  Its difficult to find informative and precise info but here I noted…

 • site here said:

  I’m in the market to determine too much around the on the web surfing industry as I can. Can anybody urge their preferred personal blogs, flickr addresses, or sites you purchase most broad? The ones that are most in-demand? Many thanks! .

 • Conspiracy Theory said:

  Looking around…

  I like to surf around the online world, regularly I will go to Digg and follow thru…

 • admin said:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

 • check my reference said:

  I am exceptionally fresh to web development while i have no earlier past experiences and know bit of Html code.. I want to figure out what one of the best software package is to purchase to develop websites. I actually have down loaded CS5 Construction Superior quality with Photoshop and Dreamweaver, but I figure out this may be a bit of modern in my situation and expensive! !! . Does any person have suggestions of technology or ways of assemble blog posts and net sites quite easily and inexpensive? . . Cheers! .

 • NDE said:

  Looking around…

  I like to surf around the internet, often I will just go to Stumble Upon and read and check stuff out…

 • http://www.youtube.com/watch?v=hRDG9nRE4OQ said:

  Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any tips for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

 • Jeremy Madvin said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • http://ik.si/8rmj said:

  Sign up form for Joomla without all the bells and whistles?

 • stories said:

  Formulates Sound Strategies…

  Some times its a pain in the ass to read what blog owners wrote but this web site is very user pleasant!…

 • important source said:

  I’m shopping to see any regarding the using the web exploring network once i can. Can any individual encourage their most favorite information sites, youtube grips, or sites that you just simply locate most broad? Which ones are most widely used? Thanks a lot! .

 • Social Media Marketing Perth said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting information…

 • Neverwinter Astral Diamonds said:

  It is truly a nice and useful piece of info. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 • Acheter cigarette ego-t said:

  Decouvrir le nouveau post : cigarette ego-t

 • Cruise Vacations said:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Black Diamond Ring said:

  You actually make it seem so easy together with your presentation however I find this matter to be really something which I think I would never understand. It sort of feels too complicated and very broad for me. I am taking a look ahead for your subsequent submit, I¡¦ll attempt to get the dangle of it!

 • Business Insurance said:

  Thanks for all your valuable labor on this blog. My mom delights in working on internet research and it’s obvious why. All of us notice all of the dynamic medium you deliver rewarding tactics via this website and therefore boost response from visitors on that situation so our girl is undoubtedly being taught a lot of things. Enjoy the remaining portion of the year. You’re carrying out a splendid job.

 • Book Reviews said:

  Useful info. Fortunate me I found your site accidentally, and I am shocked why this coincidence did not took place earlier! I bookmarked it.

 • http://nibirurise.com/ said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around online and found…

 • Financial Planner said:

  Excellent weblog right here! Additionally your web site a lot up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link in your host? I want my site loaded up as fast as yours lol

 • Subaru Impreza said:

  I have been browsing on-line greater than three hours these days, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful worth sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net can be a lot more helpful than ever before.

 • dre beats said:

  Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • SEO Optimization said:

  Hi, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 • Carpet Tiles said:

  I’m still learning from you, while I’m making my way to the top as well. I certainly liked reading all that is posted on your website.Keep the stories coming. I loved it!

 • Cherry Flooring said:

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.

 • Face Products said:

  Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 • Cheap Rugs said:

  Very nice info and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks in advance :)

 • Hot Stone Massage said:

  Hi, Neat post. There’s a problem with your web site in internet explorer, could check this¡K IE nonetheless is the market chief and a huge component of folks will pass over your wonderful writing due to this problem.

 • Website Design said:

  Hi there, I discovered your blog by means of Google whilst searching for a similar topic, your website got here up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Apartments For Rent said:

  Well I sincerely enjoyed studying it. This information provided by you is very effective for good planning.

 • Marketing Strategy said:

  It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

 • Real Estate Foreclosures said:

  Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I’m also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 • Child Abuse said:

  I savour, lead to I found exactly what I used to be having a look for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 • Healthy Gums said:

  Valuable info. Fortunate me I found your site by chance, and I am stunned why this coincidence did not came about earlier! I bookmarked it.

 • Family Vacations said:

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 • Apple iOS said:

  I haven¡¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 • venus factor review said:

  Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 • Black Diamond Ring said:

  I am now not certain where you are getting your info, but great topic. I must spend some time finding out much more or figuring out more. Thank you for great information I was searching for this information for my mission.

 • Environmental Issues said:

  I really appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again

 • Honda Cars said:

  Thank you for every other informative web site. The place else could I am getting that type of info written in such an ideal method? I have a mission that I am simply now operating on, and I’ve been on the glance out for such info.

 • Future Technology said:

  I wanted to write a small comment to say thanks to you for the marvelous tactics you are sharing on this website. My prolonged internet investigation has now been compensated with professional facts and techniques to share with my family. I would state that that we readers actually are undeniably fortunate to live in a wonderful website with so many wonderful individuals with beneficial secrets. I feel somewhat blessed to have used your site and look forward to plenty of more pleasurable moments reading here. Thanks a lot once again for all the details.

 • iPhone Accessories said:

  As a Newbie, I am permanently exploring online for articles that can benefit me. Thank you

 • Alternative Education said:

  Hello there, You have done a great job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this site.

 • Leather Sofa said:

  It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 • check my source said:

  That by going online can an accredited psyciatrist write-up articles or blog posts (or blog sites) to enable them to grown to be well-accepted?

 • Women Health said:

  I have been browsing on-line more than three hours today, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty price enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content material as you probably did, the net will likely be a lot more helpful than ever before.

 • Dining Room said:

  Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • Child Abuse said:

  I precisely wanted to appreciate you yet again. I do not know the things I would’ve carried out without those recommendations shared by you relating to such question. It had become an absolute troublesome problem in my position, however , taking a look at a new skilled tactic you resolved the issue forced me to weep with gladness. I am just thankful for your service and thus have high hopes you are aware of a great job that you’re carrying out educating many others using a site. I know that you have never come across all of us.

 • Financial Planner said:

  Wonderful paintings! This is the kind of info that are meant to be shared across the net. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thank you =)

 • Green Power said:

  Hello very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds additionally¡KI’m satisfied to seek out numerous useful info right here within the post, we’d like develop extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 • dr dre beats said:

  Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 • dr dre headphones said:

  This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to.

 • voyance sans attendre said:

  voyance gratuite immediate perpignanConsulter le superbe blog : voyance par telephone gratuite

 • Amour et voyance said:

  voyance par telephone amour ile de franceConsulter notre nouveau blog : voyance

 • mulberry group plc Sale said:

  I do believe all of the ideas you have introduced on your post. They are really convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for novices. Could you please extend them a little from next time? Thank you for the post.
  mulberry group plc Sale http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • Cheap mulberry careers said:

  Thank you a lot for sharing this with all of us you really know what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly additionally consult with my web site =). We will have a link alternate arrangement among us!
  Cheap mulberry careers http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • Cheap mulberrys said:

  This post is worth everyone’s attention. When can I find out more?
  Cheap mulberrys http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • BRIXTON snapback hats wholesale said:

  Great tremendous issues here. Iˇm very glad to look your article. Thank you a lot and i am having a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?
  BRIXTON snapback hats wholesale http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • Cheap mulberry blog said:

  Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!
  Cheap mulberry blog http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • discount mulberry bags said:

  Ridiculous quest there. What happened after? Take care!
  discount mulberry bags http://www.cwasu.org/images/mulberry-handbags/index.html

 • mulberry furniture Sale said:

  I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today..
  mulberry furniture Sale http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • go to post said:

  Oh my goodness! Incredible article dude!

 • Melania said:

  I merit the blog post. Fantastic.

 • Stephanie said:

  Heya i am for the earliest period now. I found this board and I get back It really practical & it helped me absent a lot. I possibility to give something back and aid others like you aided me.

 • Låna pengar snabbt said:

  Asking questions are in fact pleasant thing if you are not understanding anything fully, however this post gives good understanding
  even. Låna pengar snabbt

 • http://www.btvsoloreviews.com/ said:

  I sign into my Tumblr account, and switch the dashboard from my main blog to the secondary blog, then I go to Account > Preferences > Customize your blog, but then it just takes me to the customization page for my main blog. Any way to customize my secondary blog, or should I just create a second account altogether?.

 • hamburger said:

  Hamburger działa kojąco na podniebienie. Hamburger w sieci ZigZac oraz franczyza w sieci ZigZac to spełnienie twoich marzeń i szansa na twój sukces!

 • browse article said:

  Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 • Margarette said:

  Thanks on behalf of sharing this practical clause. I’m always enthusiastic regarding earshot different opinions by this deliver. I’ll ensue backside for more!

 • Cocktail Dress said:

  you’re in point of fact a good webmaster. The website loading speed is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a wonderful activity in this topic!

 • European Vacation said:

  I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 • Business Plan said:

  I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You are wonderful! Thanks!

 • Christmas Shopping said:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 • nike free run 3 youth said:

  you are in reality a excellent webmaster. The site loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve performed a magnificent task on this topic!
  nike free run 3 youth http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-3-youth.html

 • nike free haven 3.0 shield said:

  Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such information much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.
  nike free haven 3.0 shield http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-haven-3.0-shield.html

 • louis vuitton borse prezzi said:

  hello!,I really like your writing so a lot! percentage we keep in touch more approximately your article on AOL? I require an expert on this house to solve my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to see you.
  louis vuitton borse prezzi http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-borse-prezzi.html

 • nike free run cheap said:

  This video post is in fact enormous, the sound feature and the picture feature of this film post is truly remarkable.
  nike free run cheap http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-cheap.html

 • nike boys free run 3 running shoes said:

  I simply wanted to type a quick comment so as to express gratitude to you for those marvelous suggestions you are sharing at this website. My time consuming internet lookup has at the end of the day been paid with awesome strategies to talk about with my neighbours. I would assume that most of us site visitors are very fortunate to dwell in a useful network with so many perfect professionals with helpful methods. I feel somewhat privileged to have discovered your webpage and look forward to some more enjoyable minutes reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.
  nike boys free run 3 running shoes http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-boys-free-run-3-running-shoes.html

 • portafoglio louis vuitton uomo said:

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it friend :)
  portafoglio louis vuitton uomo http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=portafoglio-louis-vuitton-uomo.html

 • louis vuitton bags said:

  I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I抣l learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!
  louis vuitton bags http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-bags.html

 • free run nike said:

  Whats Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & aid different customers like its aided me. Good job.
  free run nike http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=free-run-nike.html

 • nike shoes free shipping said:

  Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too great. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific website.
  nike shoes free shipping http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-shoes-free-shipping.html

 • borse louis vuitton on line said:

  you are truly a good webmaster. The site loading speed is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a magnificent job in this matter!
  borse louis vuitton on line http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=borse-louis-vuitton-on-line.html

 • nike free run 2 mens sale said:

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks , Iˇll try and check back more often. How frequently you update your site?
  nike free run 2 mens sale http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-2-mens-sale.html

 • Alternative Education said:

  Hello there, I found your site by the use of Google even as looking for a comparable subject, your website came up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • Bangles said:

  determined by fossil fuel is always a undesirable notion, we really should generally focus on renewable energy..

 • Bad Credit said:

  Great blog right here! Also your site lots up very fast! What web host are you the usage of? Can I get your affiliate link on your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 • what is 5Linx said:

  Informative and precise…

  Its difficult to find informative and accurate information but here I noted…

 • Hosting Services said:

  Lovely website! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also

 • Leather Furniture said:

  I keep listening to the reports speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

 • Bamboo Flooring said:

  Thanks a lot for sharing this with all folks you really recognise what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please also visit my web site =). We can have a hyperlink exchange arrangement among us!

 • Natural Skin Care said:

  I’m still learning from you, but I’m improving myself. I certainly liked reading everything that is written on your blog.Keep the tips coming. I enjoyed it!

 • Buy Gretsch nashville falcon guitar said:

  Informative and precise…

  Its hard to find informative and accurate info but here I found…

 • Leather Sofa said:

  I’m still learning from you, but I’m trying to achieve my goals. I certainly love reading everything that is posted on your blog.Keep the information coming. I liked it!

 • Face Products said:

  Hiya, I’m really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually frustrating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 • Website Design Services said:

  I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite sure I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 • Car Audio Systems said:

  Hello. splendid job. I did not expect this. This is a excellent story. Thanks!

 • Hair care said:

  Hey there, You have done a great job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they will be benefited from this website.

 • home furniture said:

  Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too wonderful. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a tremendous web site.

 • Vegetable Soup said:

  Good website! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

 • home furniture said:

  Good write-up, I am regular visitor of one¡¦s web site, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • home furniture said:

  What i do not understood is in reality how you are no longer actually a lot more smartly-liked than you may be now. You’re so intelligent. You recognize thus significantly on the subject of this topic, produced me in my view consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t interested except it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times care for it up!

 • Property Investment said:

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

 • motor gp said:

  I together with my guys have been going through the great tricks from your web page and unexpectedly developed a horrible feeling I had not expressed respect to the blog owner for those techniques. These young men ended up consequently thrilled to read through them and have clearly been loving them. Appreciate your simply being very considerate as well as for going for this form of fine information most people are really desirous to discover. My honest apologies for not expressing gratitude to earlier.

 • Health Insurance said:

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

 • home shopping said:

  I¡¦ve read a few just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you set to make the sort of great informative website.

 • general auto insurance said:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 • home insurance said:

  hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

 • model home interiors said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • Low Calorie Foods said:

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Great. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 • Shop smarter with BAAGD said:

  Tumblr article…

  I saw someone writing about this on Tumblr and it linked to…

 • Business Insurance said:

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 • Intellectual Property said:

  I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again

 • bedroom furniture said:

  I would like to show my appreciation to you just for bailing me out of this challenge. Right after surfing throughout the the net and coming across techniques which are not productive, I assumed my entire life was over. Existing minus the strategies to the issues you’ve solved as a result of your good review is a serious case, and the ones that could have in a negative way affected my career if I had not discovered your web blog. Your actual ability and kindness in controlling everything was important. I don’t know what I would’ve done if I had not come across such a solution like this. I’m able to now relish my future. Thank you so much for the impressive and results-oriented help. I will not think twice to refer your site to any individual who needs counselling on this subject matter.

 • health benefits said:

  Good article and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you people have any ideea where to get some professional writers? Thank you :)

 • Macbook Laptop said:

  A person essentially lend a hand to make severely articles I might state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I amazed with the analysis you made to make this particular publish extraordinary. Magnificent process!

 • Academic Writing said:

  You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most guys will consent with your website.

 • Best iPhone Apps said:

  Lovely site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also

 • Weight Loss said:

  Valuable info. Fortunate me I discovered your site accidentally, and I’m surprised why this coincidence did not happened in advance! I bookmarked it.

 • south america travel said:

  What i don’t understood is if truth be told how you’re not actually much more well-appreciated than you might be now. You are very intelligent. You know therefore significantly in terms of this matter, made me individually believe it from numerous various angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs great. At all times care for it up!

 • Best iPhone Apps said:

  Of course, what a fantastic website and informative posts, I will bookmark your website.Best Regards!

 • high converting automated system said:

  Yahoo results…

  While browsing Yahoo I discovered this page in the results and I didn’t think it fit…

 • structured finance said:

  Hello. fantastic job. I did not imagine this. This is a great story. Thanks!

 • Entertainment News said:

  I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

 • business insurance said:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

 • Maple Flooring said:

  magnificent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not realize this. You should proceed your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

 • Contemporary Bedroom Furniture said:

  Thanks for some other informative web site. Where else may just I am getting that kind of info written in such a perfect means? I’ve a challenge that I am simply now operating on, and I have been at the glance out for such information.

 • fashion marketing said:

  Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part :) I care for such info much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

 • holistic dentist san diego said:

  Looking around…

  I like to browse in various places on the online world, often I will go to Digg and follow thru…

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.