Home » ข่าวด่วน

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี ประจำวันที่ 17- 23 พฤษภาคม 54

ดวงแม่น ๆ มาแล้วจ้า เช็คดวงรายสัปดาห์ ทั้งเรื่องการงาน การเงิน ความรัก และคำแนะนำพิเศษทุกราศี..

.สำหรับผู้ที่รู้ลัคนาของตนเอง (การผูกดวงโดยใช้เวลาตกฟาก) สามารถอ่านได้ทั้งราศีและลัคนาค่ะ

ดูดวงไพ่ยิปซี 12 ราศี

ราศีเมษ Aries (13 เม.ย.-13 พ.ค.)
   

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Two of Pentacles ต้องใช้ความพยายามในการแก้ปัญหาที่สุมรุมเร้า ทั้งเรื่องเวลาหรือการเงิน การจัดการสิ่งต่างๆ ให้ราบรื่นลงตัว เป็นสัปดาห์ของความชุลมุนวุ่นวายหลายอย่างจริงๆ

         ความรัก ความสัมพันธ์ Page of Swords บรรยากาศที่ยังหาจุดลงตัวไม่ง่ายนัก ทุกๆ อย่างสร้างผลกระทบต่ออารมณ์ได้ ในคู่รักคู่ครองจะพูดจาผิดหูกันง่าย บางคนหวั่นไหวเพราะถ้อยคำของอื่น ลำพังเรื่องส่วนตัวก็ปวดหัวพอแล้ว ยังมีเรื่องวุ่นใจแทรกมาอีก

         สถานการณ์การเงิน Five of Wands มีบรรยากาศที่ไม่ดีเลยจริงๆ ไพ่เปิดมาสามใบเป็นไปในด้านลบเกือบหมด ด้านการเงินยิ่งถ้าต้องสัมพันธ์กับคนอื่นจะยิ่งเจอปัญหา รายรับรายจ่ายมีแต่อุปสรรค

        ธุรกิจ การงาน The Hermit อาจต้องเก็บตัวเพื่อทำงานให้สำเร็จในเวลาจำกัด ใช้สมาธิในการทำกิจกรรมต่างๆ เป็นช่วงปลีกตัว ปลีกวิเวก มีเรื่องให้คิดทบทวนเพื่อแสวงหาทางออก มองหาแสงสว่างแก่ชีวิตตัวเอง

       คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Seven of Wands ปัญหาเฉพาะหน้าที่ไม่จบไม่สิ้นเสียที เรื่องเก่าไปเรื่องใหม่มา

        คำแนะนำพิเศษ The High Priestess สัญชาตญาณและความหยั่งรู้ของคุณจะเป็นประโยชน์อย่างมาก อย่าลืมใช้ให้เป็นประโยชน์ เรื่องบางเรื่องคุณแทบไม่ต้องใช้สมองคิดให้มากเสียด้วยซ้ำ สิ่งที่ผุดขึ้นในในจิตใต้สำนึก หรือเสียงกระซิบลึกๆ คือสิ่งที่ใช่

ราศีพฤษภ Taurus (14 พ.ค.-13 มิ.ย.)

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Strength การใช้พลังของคุณกำราบศัตรู หรือควบคุมสถานการณ์ให้เข้าที่เข้าทาง อย่างไรก็ตาม ไพ่ใบนี้หมายถึงคนที่มีพลังกล้าแข็งให้ตัวค่อนข้างมาก จนบางครั้ง นอกจากการจัดการกับผู้คนอื่นหรือสถานการณ์แวดล้อม คุณยังเผลอมากดดันตัวเองเข้าให้อีกด้วย

         ความรัก ความสัมพันธ์ Seven of Pentaclesเปรียบเหมือนคนที่หว่านไถพรวนดินมาแล้วพักใหญ่ ตอนนี้ก็ได้ผลิตผลงอกงามมาระดับหนึ่ง แต่อนาคตข้างหน้าจะเป็นอย่างไรก็อีกหลายเหตุหลายปัจจัย ความสัมพันธ์ก็เหมือนกัน ก้าวหน้ามาอย่างมากและมีสิ่งดีๆ ที่เก็บเกี่ยวมาด้วยกัน แต่ใครจะรู้ถึงวันพรุ่งนี้?

         สถานการณ์การเงินKnight of Cups จะมีรายได้ทยอยเข้ามาเรื่อยๆ หรือมีทิศทางทางการเงินที่ดี ไม่มีอะไรน่าห่วง คุณจะได้รับความสะดวกสบายในชีวิต การใช้จ่ายหนักๆ ถ้าจะมีก็เพื่อการตอบสนองความสุขแก่ตนเอง

        ธุรกิจ การงาน Ace of Swords คุณจะมีเรื่องสำคัญให้ต้องตัดสินใจ ซึ่งเมื่อไหร่ที่ตัวคุณชัดเจน สิ่งต่างๆ จะดำเนินไปอย่างราบรื่นมากขึ้น นอกจากนั้นยังหมายถึงสถานการณ์ที่ต้องการความมั่นใจในการฝ่าไปข้างหน้าอย่าง แน่วแน่ ไม่อย่างนั้นก็จะค้างๆ คาๆ ในจุดที่คุณไม่ต้องการ

        คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Temperance การพยายามปรับตัว หรือจัดสมดุลสิ่งต่างๆ อยากใช้ชีวิตให้เรียบง่าย อยากทำให้ทุกอย่างง่ายดายกว่านี้ แต่ก็เหมือนไม่มีทางเป็นไปได้เลยจริงๆ

        คำแนะนำพิเศษ The Magician อย่ากังวลใจไปเลย คุณได้ไพ่ดีมากในใบสุดท้าย กลับไปดูคำเตือนสิ บอกว่าคุณจะ “รู้สึก” หนักใจกับสถานการณ์ที่ไม่ว่าจะใช้ความพยายามอย่างไร แต่เหมือนไม่มีอะไรดีขึ้น ข่าวดี คุณจะมีทางออกหรือแนวทางแก้ไขปัญหาในนาทีสุดท้าย คุณจะพบความสำเร็จ
 
ราศีเมถุน Gemini (14 มิ.ย.-14 ก.ค.)

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Pentacles ความสำเร็จทางวัตถุ ความมั่งคั่ง การเงินที่หวังได้ รายได้ของครอบครัว การใช้จ่ายเกี่ยวกับบุคคลในชีวิต วงศาคณาญาติ ซึ่งล้วนแต่ให้ผลลัพธ์ในทางที่ดี ไพ่ใบนี้เปิดขึ้นแบบนี้ หากใครกำลังวางแผนธุรกิจในครอบครัว ทำงานร่วมกับญาติพี่น้อง จะเฮงมาก

         ความรัก ความสัมพันธ์ Eight of Cups จะมีเหตุทำให้คุณผิดหวัง ขนาดอยากปลีกตัวไปที่ไหนสักแห่ง คนรักคู่ครองมีปัญหากันอย่างมาก บางคนจะคิดหลบหนีจากความสัมพันธ์ มีเรื่องที่พูดกันอย่างไรก็เข้าใจกันไม่ได้

        สถานการณ์การเงิน Judgement ได้เวลาของบิลต่างๆ หรือรอบการชำระหนี้สิน หากคุณเผลอใช้จ่ายอะไรหนักๆ ไปก่อนหน้านี้ จะถึงเวลาควักกระเป๋าแล้วล่ะ ส่วนใครที่รอฟังผลเกี่ยวกับการเงิน ค่าตอบแทนต่างๆ คุณจะได้คำตอบในเร็วๆ นี้

        ธุรกิจ การงาน Nine of Cups ทำงานด้วยความสุข ความพึงพอใจไม่ใช่น้อย แต่ก็ยังมีเรื่องที่ต้องใช้เทคนิคส่วนตัวบางประการเข้าช่วย อาจเป็นความสัมพันธ์กับเพื่อนร่วมงาน หรือมีแผนการลับๆ อย่างใดอย่างหนึ่ง ที่คุณคิดว่าจะช่วยให้ทุกอย่างดำเนินไปอย่างราบรื่น
   
       คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Death การเปลี่ยนแปลงกำลังจะมาถึง และเป็นสิ่งที่คุณหลีกเลี่ยงไม่ได้จริงๆ

        คำแนะนำพิเศษ Three of Swords ถึงหงุดหงิดก็ทนหน่อย ช่วงนี้จะมีคนยั่วโมโหคุณบ่อยๆ หรือสถานการณ์ทำให้ขุ่นมัวอยู่เสมอ พึงระวังและหลีกเลี่ยงคนที่ใช้ความรุนแรงทุกรูปแบบ
 

ราศีกรกฎ Cancer (15 ก.ค.-16 ส.ค.)   

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Wheel of Fortune จังหวะชีวิตที่คาดเดาไม่ได้ มีทั้งเรื่องร้ายและดี ขึ้นๆ ลงๆ มีทั้งเรื่องที่ได้โอกาสดีๆ เข้ามาใหม่ กับเรื่องที่พลิกผันไปมาจนน่าเวียนหัว เป็นสัปดาห์ที่ต้องใช้สติให้มากและตระหนักถึงคำว่า ความไม่แน่นอนคือสัจธรรมชีวิต
 
         ความรัก ความสัมพันธ์ Four of Wands คุณมีความสัมพันธ์ที่มั่นคงในชีวิต ตรงนี้จะเป็นคู่รักคู่ครอง ญาติมิตร หรือบุคคลในครอบครัวก็ได้ ไม่ได้เฉพาะคู่รักคู่ครองเท่านั้น หากเกิดปัญหาในชีวิตคุณจะได้แรงหนุนและความช่วยเหลือ ส่วนคนที่อยู่กินกัน การทำงาน การวางแผนธุรกิจใดๆ ร่วมกันจะนำไปสู่ความสำเร็จ

         สถานการณ์การเงิน Queen of Pentacles เด่นมากทีเดียวค่ะ มีความสามารถในการจัดการทรัพย์สิน มีศักยภาพในการหารายได้ และยังหมายถึงคนที่มีอำนาจทางการเงิน ใช้เงินเป็นเครื่องมือได้ตามประสงค์

        ธุรกิจ การงาน Page of Wands จะมีงานใหม่ๆ มาให้ทำ หรือเป็นกิจกรรมที่เพิ่งเริ่มต้น บางคนได้ร่วมงานกับคนอายุน้อยกว่า อยู่ในช่วงกระฉับกระเฉงดี บุตรหลานบริวารจะเข้ามาช่วยเหลือการงาน เป็นที่พึงพอใจ
 
        คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Five of Pentacles ได้ทั้งสองอย่างคือ 1. ปัญหาทางการเงิน การขัดสนชั่วคราว ต้องหาหยิบยืมผู้อื่นในเวลาลำบาก 2. เจอเรื่องจุกจิกไม่เว้นแต่ละวัน แต่ละเรื่องแก้ไขเฉพาะหน้าไปก็ไม่มีทางจบง่ายๆ ต้องแก้ที่ต้นเหตุเท่านั้น

         คำแนะนำพิเศษ The Lovers เมื่อไหร่ที่คุณมีคำถามและสิ่งที่ต้องเลือก ขอให้โฟกัสไปที่อนาคตของตัวเอง เส้นทางของตัวคุณเอง อย่าลืมว่าในนวนิยายชีวิต เราเท่านั้นเป็นตัวเอก คนอื่นคือตัวประกอบ ก็เช่นกัน ในชีวิตคนอื่นเราก็เป็นเพียงตัวประกอบ ลองนึกดูดีๆ

ราศีสิงห์ Leo (17 ส.ค.-16 ก.ย.)

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Eight of Swords สภาวะที่อึดอัด การถูกจำกัดบทบาท ปัญหาที่ไม่สามารถแก้ไขได้ การถูกต้อนเข้ามุม เจอเงื่อนไขที่กลืนไม่เข้าคายไม่ออก หรือต้องอดทนอดกลั้นอย่างหนักกับสถานการณ์ที่บีบบังคับอยู่

          ความรัก ความสัมพันธ์ สัปดาห์นี้ ก็ถึงเวลาของคุณราศีสิงห์กันแล้วนะคะ และก็เช่นเคย มีคำถามฝากมาหลายข้อ จะเลือกมาตอบให้นะคะ ส่วนใครที่อยากถามคำถามพิเศษในแต่ละรอบสัปดาห์ เชิญที่ การะเกต์พยากรณ์ ใน Facebook นะคะ

         พูดถึงเรื่องรัก กล่าวว่าราศีสิงห์เป็นราศีที่มีความเบิกบานอย่างมาก เวลามีรักจะคึกคักกระฉับกระเฉง จริงไหมนะ เราลองมาเจาะดูชีวิตรักของคุณในสัปดาห์นี้กันเลยดีกว่า

         ไพ่ The Devil ได้ไพ่ซาตานมาแต่หัววันเชียว :-) อย่างนี้เห็นทีช่วงนี้ ราศีสิงห์หลายคนกำลังตกอยู่ในห้วงพันธนาการ มีเรื่องลึกๆ ลับๆ หรืออยู่ในภาวะร่าเริงไม่ออกสักเท่าไหร่แฮะ

         ไพ่ใบนี้ มีความหมายโดยตรงกับเรื่องทางกามรส รักต้องห้าม สัญชาตญาณมืด กิเลส หรือสิ่งที่ยั่วยุต่างๆ นานา สัปดาห์นี้ดูแนวโน้ม ราศีสิงห์ส่วนใหญ่น่าจะกำลังเผชิญกับพายุในใจตัวเองอยู่

         คุณสิงห์ทั้งหลาย ไม่ว่าจะสิงห์ตัวโต สิงห์ตัวเล็ก ซึ่งปกติเคยปราดเปรียวอยู่ใต้ฟ้ากว้าง เบิกบานกับแสงอาทิตย์สาดส่อง เคยมีรักที่สดชื่นรื่นรมย์ มีคนที่ทำให้กระฉับกระเฉงมีชีวิตชีวา แต่สัปดาห์นี้ คุณจะเหมือนสิงห์เหี่ยวๆ ที่ยืนอยู่หน้ามหาสมุทร มองเห็นเกลียวคลื่นกระฉอกรุนแรง จิตใจคุณมืดครึ้ม ดวงตามัวมน คุณอาจกำลังคิดถึงคนรักที่อยู่ไกลสุดขอบฟ้า หรือไม่แน่ว่าเค้ากำลังเมคเลิฟกับคนอื่นอยู่ (!) หรือเขาไม่ใช่ของคุณอีกต่อไป หรือเขาจะไม่กลับมาหาคุณอีกแล้ว ฯลฯ

         เป็นไปได้อย่างมาก ที่คุณสิงห์กำลังอยู่ในภาวะเดินหน้าถอยหลัง เหมือนมีเชือกที่มองไม่เห็นฉุดรั้งคุณไว้ ขณะที่จินตนาการทำงานอย่างหนัก พลังของคุณก็จะลดและเพิ่มเป็นช่วงๆ อย่างเอาแน่นอนอะไรไม่ได้ แต่ที่แน่ๆ เพราะคุณกำลังไม่มีความสุขกับความรัก กับความสัมพันธ์ ซึ่งตรงนี้ก็มีตั้งแต่ความปรารถนาของคุณไม่ได้รับการตอบสนอง หรือคุณไปเผลอปล่อยตัวปล่อยใจไปเอง ไปรักคนไม่สมควรรัก ไปยุ่งเกี่ยวกับคนมีพันธะแล้ว ไปมีรักซ้อนซ่อนเร้น รักเพศเดียวกัน รักในหมู่ญาติของตัวเองก็ยังเกิดขึ้นได้

         ทุกสิ่งทุกอย่างเป็นเรื่องที่ไม่มีความสุข ไม่มีทางออก แต่ใช่คุณไม่รู้นะ คุณรู้ทุกอย่าง แต่อย่างที่บอก ปกติคุณมีพลัง แต่ตอนนี้พลังของคุณไม่คงที่ เดี๋ยวมีมาก เดี๋ยวล้าแรง อีกทั้งที่รู้ บางทีคุณก็ยังปล่อยตัวไปตามแรงกระชากจากพายุ เข้าสู่ความสัมพันธ์ที่รู้แน่ว่า “หาความแน่นอนไม่ได้” และอาจนำความเจ็บปวดมาให้คุณอีกซ้ำแล้วซ้ำเล่า

         หน้าไพ่แสดงถึงพันธนาการ สิ่งที่ผูกมัดคุณอยู่ มีแนวโน้มว่าราศีสิงห์จำนวนมากกำลังหลงวนอยู่กับบ่วงเชือกที่มองไม่เห็นนี้ บางคนไม่รู้ด้วยซ้ำว่าตัวเองนั่นแหละเป็นผู้ผูกเงื่อนตาย บางคนก้าวเข้าสู่หลักประหารโดยการปลอบใจตัวเองว่า กิโยตินจะไม่ทำงาน (อะนะ)

         คุณสิงห์ในสัปดาห์นี้ คงมีความชุลมุนวุ่นวายใจกันไปคนละแบบนะคะ แต่ในภาพรวมคือความระส่ำระสาย ความไร้สุข การยอมแพ้ต่อกิเลส ความอ่อนแอ และอยู่ในหมิ่นเหม่ต่อการจมทะเลน้ำตา

         อ้ะ…ว่าแล้ว เรามาดูกันสักหน่อยสิว่า แล้วคนที่ทำให้คุณระส่ำระสายใจอยู่ เค้าเป็นอย่างไร เค้าทำอะไรกับคุณอยู่หรือ

         Four of Cups อพิโถ ก็ความไม่แน่นอนของเค้าน่ะสิ ความลังเลของเขา ภาวะที่ชักเข้าชักออกนั่นอีกเหมือนกัน ถึงทำให้คุณก็กระทบหวั่นไหวไปด้วย

         คนรักของชาวสิงห์สัปดาห์นี้ มักเป็นคนที่ตัดสินใจไม่เก่ง เลือกอะไรไม่ได้เรื่องสักอย่าง บางคนมีคู่รักมากกว่าหนึ่ง (ซ้อนสอง-ซ้อนสาม) และเมื่อสิงห์เป็นหนึ่งคนในนั้น ขณะที่เค้าไม่ยอมเลือก หรือพูดอย่างทำเอง บางเรื่องตัดสินใจไปแล้วก็ยังมีเปลี่ยนแปลง แล้วจะให้ชาวสิงห์เป็นสุข มีความมั่นใจได้อย่างไร เฮ้อ

         มาดูคนโสดกันบ้างค่ะ เป็นอย่างไร

         Ten of Swords อ้าว ช่วงนี้ศึกหนักค่ะ เจอเรื่องปัญหาในครัวเรือนมากมาย ขนาดไม่มีคู่กับใครเขายังเจอผลกระทบเข้าเต็มๆ ระยะนี้คุณสิงห์ที่โสดอยู่จะได้เห็นความวุ่นวายของชาวบ้านชาวช่อง ญาติพี่น้อง คนใกล้ตัว เห็นแล้วทำให้เหนื่อยใจอย่างแรง ก็นึกดูว่า โสดยังเหนื่อยและปวดหัวไปด้วยขนาดนี้ มีกับเค้ามั่งจะอ่อนล้าขนาดไหน :-)

         มาถึงคนที่ต้องการเลิกลากับแฟนบ้างค่ะ จะสมหวังมั้ย

         Queen of Cups ยังค่ะ ยังต้องอดทนต่อสถานการณ์ที่ดำเนินไป ความคิดความรู้สึกต่างๆ ไม่สามารถแสดงออกมาง่ายๆ และคุณจะต้องอดทนกับสิ่งที่อีกฝ่ายกระทำต่อคุณ หรือแสดงออกมามากกว่า

         เอ๊ะ แต่ในบางคน ไพ่บอกว่าคุณกำลังมีรักอื่นนี่นา หรือมีคนในความรู้สึกที่ลึกซึ้งมากกว่า เพียงแต่สถานการณ์ยังไม่สามารถเปิดออกมาได้ในเวลานี้ และนี่ก็ทำให้แต่ละวันของคุณดำเนินไปอย่างเชื่องช้า

         มาถึงคำถามกันบ้างค่ะ คำถามแรก ราศีสิงห์แอบมีกิ๊ก แล้วแฟนราศีมีนจับได้ แต่เค้านิ่งมาก ไม่รู้ว่าจะอยู่หรือจะไป อยากถามว่า ราศีมีนจะอยู่กับราศีสิงห์มั้ย จะคบกันยืดมั้ย  เพราะมีแพลนจะแต่งงานกัน แต่เกิดเรื่องนี้ซะก่อน

         Ace of Pentacles เรื่องนี้จะแก้ไขได้ค่ะ สิ่งสำคัญคือการเริ่มต้นใหม่ อย่างให้คุณค่าและให้ความนับถือแก่กันและกัน ไพ่หมายเลขหนึ่ง บอกว่าชาวสิงห์กับมีนที่มีปัญหา คุณยังมีอนาคตร่วมกันอีกไกล มองย้อนถึงสิ่งเก่าๆ ที่มีร่วมกันมา และถ้าเริ่มได้ ก็เริ่มทำสิ่งที่ “ใช่” เสียตั้งแต่ตอนนี้

         อีกคำถาม ความรักชายชาวต่างชาติราศีสิงห์ กับ ราศีมีน และทิศทางของสิงห์ กับมีนคนอื่นๆ

         The Star จะมีมิตรภาพที่ดีนะคะ แต่ความสัมพันธ์นี้เป็นไปเชิงเพื่อนมากกว่าคู่รัก แม้จะมีการเกื้อหนุนกัน การมีบรรยากาศที่ดี แต่ก็ขาดความลึกซึ้งในเชิง xx (อะนะ) ส่วนคนที่ทะเลาะกัน คุณจะคืนดีกันในเร็ววันนี้ แต่ถ้าเป็นกรณีแอบชอบ ยังเป็นอื่นไม่ได้นอกจากความเป็นเพื่อน ส่วนคู่ครองที่อยู่กินกันดีอยู่แล้ว คุณก็จะมีความผาสุกในชีวิตเป็นปกติ

         อีกคำถามค่ะ ความรักระหว่างชายชาวต่างชาติราศีสิงห์กับสาวเมถุน จะเป็นอย่างไร (รวมถึงสิงห์กับเมถุนคนอื่นๆ ด้วย)

         The Tower อะฮะ คุณจะเจอเรื่องไม่คาดฝันเร็วๆ นี้ จะมีสิ่งที่พลิกผัน เปลี่ยนแปลง หรืออุบัติขึ้นเพื่อให้คุณต้องเริ่มอะไรใหม่ๆ เรื่องดังกล่าวนี้เป็นได้หลายอย่าง ตั้งแต่การค้นพบความลับของคู่รัก, ความลับคุณแตกเสียเอง, มีสถานการณ์ที่เปิดเผยขึ้นเกี่ยวกับชีวิตส่วนตัวของเขา, อยู่ดีๆ ก็ตกหลุมรักคนใหม่เสียเฉยเลย, มีการเปลี่ยนแปลงเกี่ยวกับชีวิตความเป็นอยู่กระทันหัน ฯลฯ ลองสังเกตนะคะว่าคุณได้เจอเรื่องใดเรื่องหนึ่งในลักษณะเช่นนี้หรือเปล่า ประเด็นก็คือ คุณจะต้อง “เริ่ม” บางสิ่งบางอย่างใหม่ และอาจต้องยอมให้อะไรบางอย่าง “พัง” ไปก่อนด้วย

         อีกคำถาม ความรักราศีสิงห์กับราศีตุลย์ค่ะ จะราบรื่นหรือขรุขระอย่างไร

         Ten of Cups ดีนินา :-) ได้ไพ่ของคู่รักคู่รส หากทะเลาะเบาะแว้งก็จะกลับมาคืนดีค่ะ และหลายคู่น่าจะมีผู้ใหญ่ให้การสนับสนุน บางคนมีทุนทรัพย์มารองรังกันด้วย หากทำธุรกิจร่วมกันก็จะเป็นไปด้วยดีในอนาคต บางคู่มีการวางแผนเรื่องสมรสหมั้นหมาย แต่ช่วงนี้ถ้าจะระวังปัญหา จะมาจากครอบครัวแต่ละฝ่ายเอง ไม่ใช่จากคนนอก

         อีกคำถาม ความรักสาวราศีสิงห์กะหนุ่มราศีธนู จะไปได้ถึงไหน ฝ่ายไหนจะไปก่อนกัน (และทิศทางของราศีสิงห์กับธนูคนอื่นๆ)

         The Emperor ยังไม่เห็นวี่แววว่าจะไปไหนได้ ฝ่ายหนึ่งยังมีอำนาจอิทธิพลหรือจิตใจอีกฝ่าย ส่วนคนที่ทะเลาะเบาะแว้งกัน ก็หนีเอาตัวรอดไม่ได้อีกอยู่ดี :-) สำหรับคนที่แอบรักแอบชอบ ดูเหมือนจะมีโอกาส แต่อุปสรรคก็ยังขวางอยู่ กรณีต้องการเลิกลา บอกได้ว่า ยังยาก

         อีกคำถาม ชายราศีสิงห์โดนหญิงราศีธนูทิ้งไปมีคนใหม่ 3 เดือนแล้ว แต่ ญ ก็ยังติดต่อด้วย และเริ่มกลับมาสนิทกันมากขึ้นกว่าตอนทิ้งกันใหม่ๆ… มีโอกาสจะกลับมาคบกันใหม่มั้ย ถ้ามีโอกาสจะต้องรออีกนานมั้ย

         หากมีการคบหากันอีก จะเป็นลักษณะอื่นๆ มากกว่าคู่รักคู่ครอง เป็นได้ที่ฝ่ายหญิงยังตระหนักถึงคุณค่าของเจ้าชะตา และมองเห็นความสามารถอีกหลายๆ ด้าน ยังมีความรู้สึกดี ความนับถือ ความรู้สึกว่าเป็นที่พึ่งพาได้ รวมถึงไม่ต้องการมีปัญหากับเจ้าชะตาอีกด้วย แต่ถามว่า จะมีโอกาสคบกันเหมือนเดิมมั้ย ถ้าเหมือนเดิมในที่นี้ก็คือการพบปะ พูดคุย ทำงานร่วมกัน ไม่ได้มีอะไรลึกซึ้ง ไม่ได้มีเซ็กซ์กัน ก็ถือว่าเหมือนเดิม แต่ถ้ามีเรื่องรักๆ ใคร่ๆ ความโรแมนติคมากกว่านั้น ต้องบอกว่า ยังไม่มีบรรยากาศเช่นนั้น

         ไพ่ใบสุดท้ายค่ะ คำแนะนำพิเศษของคุณ

         Knight of Swords หากคุณพบว่าตัวเองถูกถีบลงบนถนนขรุขระ เส้นทางที่ยาวไกล เหมือนถูกลงแซ่ให้ต้องขับเคลื่อนไปข้างหน้า ไปเถอะ ไม่ว่านั่นจะเป็นการรัก หรือเลิกรัก หรือจะต้องอยู่เพียงลำพังให้ได้ คุณไม่มีที่ให้ถอยอีกต่อไปแล้ว

         คีย์เวิร์ดสำหรับคุณคือ หันหลังกลับไม่ได้ ก็ตะลุยไปข้างหน้าเลยน่า เอาให้รู้ดีรู้ชั่วกันไปข้าง อย่างมากก็แค่ตาย (โอ้โห)

        สถานการณ์การเงิน Seven of Swords จะมีรายได้ที่ไม่เปิดเผย หรือต้องใช้เทคนิคบางประการเกี่ยวพันกับธุรกิจการเงิน และหลายคนอาจกำลังมองหาช่องทางพลิกแพลงเพื่อมีรายได้เพิ่มมากขึ้น รวมถึงใช้เงินเพื่อแก้ปัญหา

         ธุรกิจ การงาน Eight of Wands จะมีการขยับขยาย มีโครงการใหม่ที่ต่อยอดต่อจากของเดิม ได้ออเดอร์ ได้งานเพิ่ม มีประสบการณ์และการเรียนรู้ที่จะเป็นประโยชน์ต่อการพัฒนาตน

        คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น The World คุณมาถึงจุดสิ้นสุดของโครงการใดโครงการหนึ่ง หรือการยุติกิจกรรมบางอย่าง ประตูบานหนึ่งกำลังปิดลง แต่ยังไม่เห็นบานใหม่ที่จะเปิดต่อไปนี่สิ

       คำแนะนำพิเศษ Three of Pentacles คุณได้ไพ่ใบนี้อีกครั้ง ช่วงนี้ อะไรๆ ที่พิเศษนั้น มีแง่งามในตัวมันเองอยู่แล้ว อย่าเพิ่งคาดหวังถึงอนาคตยาวไกลมากไป ไม่มีใครเดาอะไรได้ทุกอย่างหรอก ปล่อยไปตามธรรมชาติ สิ่งใดก็ตามที่คุณได้รับมา สิ่งนั้นคือของขวัญ

ราศีกันย์ Virgo (17 ก.ย.-16 ต.ค.)

         เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ten of Wands ภาระหน้าที่ที่ได้รับมอบหมาย ต้องทำให้สำเร็จในเวลาจำกัด รวมถึงความรับผิดชอบต่อครอบครัว การงานที่ต้องทำร่วมกับคนอื่นๆ ไม่สามารถปลีกตัวไปตามลำพังได้ ไม่ว่าคุณจะเก่งแค่ไหนก็ตาม

        ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Swords มีอุปสรรคหนักๆ เข้ามา อาจจากบุคคลที่มีอิทธิพลต่อคนทั้งคู่ หรือเป็นญาติผู้ใหญ่ที่ไม่เห็นชอบกับความสัมพันธ์นี้ รวมถึงปัญหาจากอัตตาของแต่ละฝ่าย ความเป็นตัวของตัวเองที่หาจุดลงตัวไม่ได้

       สถานการณ์การเงิน The Empress คุณจะได้รับการเกื้อหนุนจากคนที่มีอำนาจ หรือมีทรัพย์สินมากกว่า สามารถให้ความช่วยเหลือคุณในเวลาลำบาก กับอีกอย่างหนึ่งคือ คุณจะมีรายได้เพิ่มมากขึ้น มีงานที่นำผลตอบแทนมั่นคงมาให้ เป็นช่วงรับผลตอบแทนจากสิ่งที่เคยเหน็ดเหนื่อยมาก่อนหน้านี้

        ธุรกิจ การงาน  Eight of Pentacles ทำมากได้มาก ทำน้อยได้น้อย ว่าอย่างนั้นสำหรับความหมายของไพ่ใบนี้ หมายถึงจังหวะที่ดี ที่กำลังมาถึงคุณแล้วล่ะ แต่ในเวลาเดียวกันก็มีคำแนะนำให้เพิ่มเติมประสบการณ์ ฝึกฝนทักษะให้มากขึ้น จะเป็นประโยชน์อย่างมาก

         คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Nine of Wands ความต้องการอยากเปลี่ยนแปลง แต่ไม่ได้รับการตอบสนอง มีเรื่องอึดอัดขัดข้อง หาวิธีแก้ไขไม่เจอ

         คำแนะนำพิเศษ  Four of Swords ดูแลสุขภาพตัวเองหน่อยนะ มีสัญญาณว่าความตึงเครียดอาจมีมากเกินไป และหากมีกิจกรรมใดต้องหยุด หรืองานไหนยุติลง สิ่งนั้นจะส่งผลดีแก่คุณในอนาคตอันใกล้ อย่าฝืนตัวเองจนหมดลาน

ราศีตุลย์ Libra (17 ต.ค.-15 พ.ย.)
   
         เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Swords การต้องเอาชนะอุปสรรคที่ขวางทาง ทั้งจากสถานการณ์และปัญหาในชีวิตส่วนตัว บางครั้งไพ่ใบนี้ยังบอกถึงเรื่องขรุขระในชีวิตที่เกิดจากอัตตาของตัวเจ้า ชะตาเองอีกด้วย

        ความรัก ความสัมพันธ์ Queen of Pentacles คู่รักคู่ครองจะให้ความช่วยเหลือเกื้อกูลกัน จะมีฝ่ายหนึ่งมักมีฐานะดีกว่าอีกฝ่าย หรือในปัจจุบันนี้มีบทบาทในการ “ให้” มากกว่า ส่วนใครที่เป็นโสด อาจได้อุปถัมภ์เด็กๆ พอชื่นอกชื่นใจ

         สถานการณ์การเงิน The Hierophant หากคุณมีปัญหา จะได้รับคำแนะนำที่เป็นประโยชน์เร็วๆ นี้ จะมีผู้ใหญ่ยื่นมือเข้ามาช่วยเหลือ หรือให้แนวทางสำคัญ แต่ถ้ามองหาช่องทางรายได้เพิ่ม หรือการเงินก้อนโตๆ ยังไม่มีโอกาสขนาดนั้น เพียงแต่ก็จะไม่ขัดสน

         ธุรกิจ การงาน The Fool กำลังจะมีงานใหม่ๆ หรือกิจกรรมน่าสนุกในเร็วๆ นี้ ชีวิตด้านการงานจะมีเรื่องตื่นเต้น ท้าทาย หรือการเผชิญแง่มุมใหม่ๆ ได้ใช้ความคิดสร้างสรรค์ การมองโลกในแง่บวกและความกล้าหาญจะเป็นสิ่งสำคัญ

         คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Six of Cups เรื่องเก่าๆ ในอดีตที่ยังติดตามรบกวนจิตใจ หรือปัญหาที่ติดตามมากับผู้คนเก่าๆ ในความสัมพันธ์

        คำแนะนำพิเศษ Six of Pentacles ถ้าคุณกำลังตกในภาวะวิกฤติ อย่าลังเลที่จะมองหาความช่วยเหลือ จะมีคนที่ช่วยคุณแก้ปัญหา หยิบยื่นโอกาสหรือทรัพยากรให้

ราศีพิจิก Scorpio (16 พ.ย.-15 ธ.ค.)   

         เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Page of Pentacles คุณอาจกำลังมองหาช่องทางใหม่ๆ ทางการเงิน การเก็บเล้กผสมน้อย หรือช่องทางดีๆ ที่มากับคนอายุน้อยกว่า อาจเป็นบุตรหลานบริวาร หรือผู้ที่สัมพันธ์กันในด้านการงาน อีกอย่างคือเป็นช่วงที่ควรให้ความสนใจเรื่องการเก็บออม อย่าประมาทเงินก้อนเล็ก

         ความรัก ความสัมพันธ์ The Chariot ในคู่รักคู่ครอง จะมีเป้าหมายชีวิตร่วมกัน อาจเป็นการเดินทางจริงๆ หรือเป็นการร่วมทางกันในความรู้สึก แต่ก็ใช่ว่าทุกอย่างจะราบรื่นไปหมด คุณต้องพบกับอุปสรรคมากมายที่ชวนให้คิดไขว้เขว เช่น อยากเดินออกจากความสัมพันธ์

         สถานการณ์การเงิน Queen of Wands คุณจะมีรายได้เพิ่มมากขึ้นจากการทำงาน หรือใช้จ่ายส่วนหนึ่งไปกับอุปกรณ์ วัสดุ สิ่งที่จะช่วยเพิ่มผลผลิต หรือเป็นสิ่งช่วยในการทำงาน สถานการณ์ทั่วไปถือว่าควบคุมได้

         ธุรกิจ การงาน Two of Cups จะได้งานที่พึงพอใจ มีความสุขกับการทำงาน ตลอดจนได้เพื่อนร่วมงาน หุ้นส่วน ที่สอดคล้องกัน ช่วยเหลือกัน มีมิตรภาพอันดีเกิดขึ้น บางคนได้ทำในสิ่งที่ตัวเองมุ่งหวังมานาน มีเรื่องให้ยินดีมาก

        คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Six of Wands ความสำเร็จที่ดูอยู่ใกล้แค่อึดใจคว้า กลับไกลลิบออกไปอีก ส่วนหนึ่งก็มาจากความประมาทล่าช้าของตัวคุณเอง

        คำแนะนำพิเศษ The Sun สัปดาห์ที่สดใสสุดๆ สำหรับคุณ คงไม่ต้องบอกอะไรมาก ไพ่พระอาทิตย์แสดงถึงเรื่องดีๆ อยู่แล้ว ไม่ว่าเมฆหมอกจะมาในรูปแบบไหน สุดท้ายก็จะปลอดโปร่ง เคลียร์คัท เอาละ เตรียมรับความเบิกบานกันเลยดีกว่า

ราศีธนู Sagittarius (16 ธ.ค.-13 ม.ค.

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ The Moon ความวิตกกังวล ปัญหาจากความคลุมเครือ หรือคนที่ดูทิศทาง ดูใจกันไม่ออก บางคนจะอยู่ในช่วงจิตตกมากเป็นพิเศษ สถานการณ์เหมือนมีแต่เรื่องสิ้นหวัง แต่ก็ลองดูให้ดีว่าเป็นความรู้สึกพาไปเยอะๆ หรือเปล่า

         ความรัก ความสัมพันธ์ Ten of Cups ช่วงเวลาดีๆ สำหรับคุณ สำหรับครอบครัว การอยู่ร่วมกันในบรรยากาศอบอุ่น การคืนดี การวางแผนพักผ่อนในวันหยุด รวมถึงแผนการต่างๆ เกี่ยวกับการสมรสและหมั้นหมาย ใช้เวลาร่วมกันให้ดีที่สุดนะคะ

         สถานการณ์การเงิน The Star ข่าวดี เรื่องน่ายินดี ปัญหา (หากมี) จะถูกปัดเป่าให้หมดไป บางคนจะได้รับการอนุเคราะห์เกื้อกูลจากผู้ที่มีฐานะมากกว่า เพื่อนฝูงยื่นมือเข้ามาช่วยเหลือ และยังรวมถึงการได้ค่าตอบแทนเป็นสิ่งที่พึงพอใจมากๆ แม้ไม่ใช่ตัวเงิน

        ธุรกิจ การงาน The Emperor สงสัยจะเป็นสัปดาห์ที่สวิงสวายน่าดู เพราะการงานคุณเด่น การเงินก็ดี เพียงแต่ใบแรกยังซ่อนความวิตกกังวลไว้ ไพ่ใบนี้เปิดมายืนยันกับคุณว่า อย่าห่วงอะไรมาก คุณมีอำนาจจะจัดการกับอุปสรรคปัญหา และการงานของคุณก็มั่นคงดี

        คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  King of Wands ศักยภาพของคุณเอง การใช้ไม่เต็มที่ ไม่ถูกที่ รวมถึงการประเมินคนอื่นผิดไปด้วย

        คำแนะนำพิเศษ Seven of Cups พิจารณาให้ดีว่าคุณกำลังต้องการอะไร และคุณจะทำความฝันให้เป็นรูปธรรมได้อย่างไรด้วย

ราศีมังกร Capricorn (14 ม.ค.-12 ก.พ.)

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Five of Swords ความพ่ายแพ้ชั่วขณะ หรือการต้องพาตัวเองออกจากสถานการณ์ความยุ่งยากไปก่อน หาจุดพักเพื่อตั้งหลัก ปรับตัว เตรียมแก้มือครั้งใหม่ในเวลาที่เหมาะสมกว่านี้

         ความรัก ความสัมพันธ์ Nine of Swords มีเรื่องกังวลอย่างมาก จิตตก ปัญหาเยอะ ส่วนหนึ่งมาจากความตึงเครียดทางอารมณ์ ส่วนหนึ่งมาจากเรื่องที่แฝงฝังเรื้อรังมานาน ไม่มีอะไรดีขึ้นสักทีในความรู้สึก และก็จะมีหลายคนเจอปัญหาวุ่นวายเพราะญาติผู้ใหญ่

         สถานการณ์การเงิน Justice ข้อตกลงต่างๆ จะเป็นไปด้วยดี มีความราบรื่น การลงนามในเอกสารต่างๆ จะเป็นไปด้วยความเที่ยงธรรม คุณอาจได้ทำสัญญาว่าจ้าง หรือมีข้อตกลงใหม่ทางการเงินเร็วๆ นี้

        ธุรกิจ การงาน Page of Cups ต้องควบคุมความอ่อนไหวของตัวเองบ้าง มีเรื่องที่คุณอาจกำลังใช้ใจมากกว่าสมอง แต่ก็นั่นล่ะ มันเป็นธรรมชาติของคุณนี่
 
         คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Four of Pentacles ความไม่แน่ใจต่อบทบาทตัวเอง หรือตำแหน่งแห่งที่ๆ ตัวเองอยู่ มีความห่วง หวง กังวล เครียด และความกลัวที่ไม่ได้เปิดเผยกับใคร

        คำแนะนำพิเศษ Ace of Cups เชื่อเถอะ สิ่งใดหมดไป จะมีสิ่งใหม่เติมมา จะเป็นความเหงา ความขาด ปัญหาในความสัมพันธ์ หรือความรู้สึกดีๆ ที่สูญเสียไป อีกไม่นานคุณจะได้รับการเติมเต็ม

ราศีกุมภ์ Aquarius (13 ก.พ.-13 มี.ค.)

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ Ace of Wands งานใหม่ กิจกรรมใหม่ การเริ่มต้นของสิ่งที่สร้างสรรค์ การวางแผนทางธุรกิจ การงานที่มองเห็นผลประโยชน์อีกมากในอนาคตข้างหน้า และไพ่ยังเป็นนิมิตหมายที่ดีสำหรับคนที่มองหาแรงบันดาลใจ

         ความรัก ความสัมพันธ์ Five of Cups มีเรื่องที่ต้องอดทนอย่างมาก ยอมรับความผิดหวัง เสียใจ หรือต้องปลอบใจตัวเองว่าไม่ได้อะไรมา 100% กับคนรักคู่ครองจะมีเรื่องปวดใจ ส่วนคนที่เจอปัญหาระหว่างคนสองคน ต้องทำใจยอมรับกัน ปรับตัวหากันอย่างละครึ่ง

         สถานการณ์การเงิน  Six of Swords ถ้าคุณมีปัญหา จะมีสัญญาณที่ดี อีกไม่นานต่อจากนี้ อะไรๆ ก็จะคลี่คลาย มีทิศทางที่ดีมากขึ้น คุณจะพ้นจากความยุ่งยากต่างๆ กรณีรอการเบิกจ่ายที่ล่าช้า อดทนรออีกนิด ใกล้เส้นชัยแล้วล่ะ

        ธุรกิจ การงาน Two of Swords จะเป็นช่วงที่ไม่เหมาะกับการประสานงานเองนัก การเจรจาสื่อสารมักติดขัด มีปัญหา พึงระมัดระวังท่าทีและการเจรจาหาข้อตกลง โดยเฉพาะกับคนที่มีอคติต่อกัน จากเรื่องเล็กๆ จะบานปลายได้

       คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น  Knight of Wands คุณทำอะไรเร็วไปจนไม่คำนึงถึงความพร้อมหรือจังหวะที่เหมาะสมของตัวเอง บางที การเร่งความเร็วสูงตั้งแต่จุดสตาร์ท ก็ทำให้ควบคุมทิศทางไม่ได้

        คำแนะนำพิเศษ The Hanged Man  ยังต้องอดทนกับเรื่องบางเรื่องไปก่อน เป็นการยอมรับเงื่อนไขหรือสิ่งที่ถ่วงอารมณ์ความรู้สึกจมดิ่ง แต่ยังไม่เห็นหนทางที่ดีกว่านี้อย่างเป็นรูปธรรม บางเรื่องจำเป็นต้องปรับที่ทัศนคติเพื่อให้อยู่รอดไปได้ก่อน

ราศีมีน Pisces (14 มี.ค.-12 เม.ย.)

          เรื่องสำคัญของคุณในสัปดาห์นี้ King of Pentacles ความมั่งคั่งร่ำรวย โอกาสทางการเงิน การเป็นผู้จัดสรรผลประโยชน์แก่ผู้อื่น รวมถึงการวางแผนธุรกิจอย่างรอบคอบ ไพ่บอกถึงความชาญฉลาดและความสามารถของคุณ

         ความรัก ความสัมพันธ์ Three of Cups จะมีเรื่องเบิกบานใจ  เป็นสุข ได้แนะนำคนรักให้เพื่อนๆ รู้จัก หรือเข้าไปมีส่วนในชีวิตครอบครัวของเค้า ได้เปิดเผยความสัมพันธ์ ใช้เวลาร่วมกันในบรรยากาศรื่นเริง

      สถานการณ์การเงิน Two of Wands หากทำธุรกิจ จะมีความก้าวหน้าขึ้นตามลำดับ และได้คู่ค้าหุ้นส่วนที่ทำให้คุณรุ่งเรืองมากยิ่งขึ้น การเงินยังต้องอาศัยการจัดการที่ดี และใช้จ่ายอย่างมีหลักการ
   
        ธุรกิจ การงาน King of Cups ทำงานด้วยความสุข แม้จะมีเรื่องไม่พอใจอยู่บ้าง แต่รวมๆ ก็จะราบรื่นดี บางคนมีเรื่องรักๆ ใคร่ๆ ในที่ทำงาน เป็นส่วนสำคัญที่ทำให้จิตใจชุ่มชื่น

       คำเตือนหรือปัญหาที่อาจเกิดขึ้น Knight of Pentacles บุคคลที่กำลังแสวงหาผลประโยชน์จากคุณอย่างตั้งใจ หรือสถานการณ์ที่ดูดีมากทางธุรกิจ แต่มีความเสี่ยงกว่าที่คิด

       คำแนะนำพิเศษ Three of Wands  การแสวงหาความร่วมมือจากคนอื่นๆ เป็นเรื่องที่ถูกแก่เวลา คุณจะก้าวไปข้างหน้าได้ดีมากขึ้นเมื่อมีจำนวนหุ้นส่วนมากกว่าเดิม หรือมีคนเข้ามาช่วยด้านการโฆษณา-ประชาสัมพันธ์ หากคุณกำลังทำธุรกิจอยู่ การมองไปให้ไกลกว่าจุดเดิมๆ จะเป็นเรื่องสำคัญมาก

อ้างอิง : คุณการะเกต์ ศรีปริญญาศิลป์ kapook

1 ดาว2 ดาว3 ดาว4 ดาว5 ดาว (ยังไม่มีคนโหวต)
Loading ... Loading ...

156 Comments »

 • Matthew C. Kriner said:

  I just want to tell you that I’m newbie to blogging and really liked you’re website. More than likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely have wonderful posts. With thanks for revealing your web-site.

 • Låna pengar snabbt said:

  Hello there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew
  where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?
  Thanks a lot!

 • franczyza said:

  Franczyza (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations) through the conclusion of franchise agreements. Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use.

 • online business directory listing said:

  Tumblr article…

  I saw a writer talking about this on Tumblr and it linked to…

 • voyance tout de suite said:

  voyance par telephone en direct toulouseConsulter ce excellent site : voyance en direct

 • www.albumsexo.com said:

  I enjoy reading an article that can make people think. Also, many thanks for permitting me to comment!

 • here sexoviajes com said:

  Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 • klimatyzacja said:

  Sprężarkowe pompy ciepła realizują obieg termodynamiczny (obieg Lindego), będący odwróceniem obiegu silnika cieplnego. Ciepło jest pobierane przez parujący ciekły czynnik roboczy znajdujący się pod niskim, stałym ciśnieniem [ciepło przemiany fazowej] czynnik termodynamiczny (freon, amoniak, dwutlenek węgla) w parowniku (dolne źródło ciepła), i dalej jako para trafia do sprężarki, gdzie rośnie jej ciśnienie oraz energia wewnętrzna. Para pod wysokim, stałym ciśnieniem oddaje ciepło skraplając się w wymienniku ciepła – skraplaczu (górne źródło ciepła) i czynnik w postaci cieczy przez zawór dławiący, lub rurkę kapilarną, lub turbinę rozprężną gdzie następuje spadek ciśnienia, trafia z powrotem do parownika.pompy ciepła

 • review said:

  Through which live on the internet can an accredited psyciatrist report content articles (or websites) for them to grown to be common?

 • check dans-porn-links.com said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 • going to lesbianporns.net said:

  It’s difficult to find educated people for this topic, however, you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 • sony telewizory said:

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 • full post said:

  The very next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this particular one. After all, I know it was my choice to read through, nonetheless I truly thought you’d have something helpful to say. All I hear is a bunch of crying about something you can fix if you were not too busy looking for attention.

 • Acheter ecigarette said:

  Consulter notre magnifique blog : Acheter liquide ecigarette

 • view zugs-teen-xtacy com said:

  Oh my goodness! Impressive article dude!

 • atrakcje turystyczne said:

  Howdy! This post could not be written any better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I’ll send this information to him. Pretty sure he’s going to have a great read. I appreciate you for sharing!

 • great article said:

  It’s hard to find knowledgeable people for this subject, however, you sound like you know what you’re talking about! Thanks

 • go to page said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 • Annika Bullers said:

  Whats Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & help other customers like its aided me. Good job.

 • read article said:

  Spot on with this write-up, I honestly believe that this web site needs much more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the info!

 • check page said:

  Next time I read a blog, I hope that it does not disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, however I genuinely thought you would have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something you could fix if you weren’t too busy looking for attention.

 • look at here said:

  Going Beyond what is Expected…

  Excellent website. A lot of useful information here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And naturally, thank you for your sweat!…

 • follow this page said:

  Spot on with this write-up, I truly believe that this amazing site needs much more attention. I’ll probably be back again to see more, thanks for the information!

 • why not check here said:

  Is there a website making it simple to follow podcasts and blogs and forums? I don’t get an iPod, does that thing? .

 • viagra said:

  What i don’t understood is actually how you are now not really much more smartly-liked than you may be now. You are very intelligent. You already know thus considerably in terms of this subject, produced me personally imagine it from so many numerous angles. Its like women and men aren’t fascinated except it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs great. Always deal with it up!

 • Låna pengar said:

  This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of
  your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!
  Låna pengar

 • marketing said:

  Hello, I believe your web site could possibly be having browser compatibility problems. When I look at your website in Safari, it looks fine however when opening in I.E., it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that, fantastic website!

 • franchising said:

  franchising (the franchise)-ZigZac networks is a proven system that is based on a close and continuous cooperation between the legally and financially separate and independent enterprises: franchiser, which is a network of ZigZac and its individual franchisees. Franchise assumes also the flow of know-how of the franchisor to the franchisee throughout the duration of the franchise agreement. The essence is the granting of rights (and the adoption of obligations). Franchise agreement (franchise agreement) network ZigZac is a contract between the franchiser-ZigZac, and franczyzobiorcą; is included to unnamed. The parties are: franczyzny-Franczyzodawca (ZigZac network) is the Party granting rights (and imposing obligations) franchise. Entitles the recipient to use a franchise package.

 • visit rmtplusone com said:

  The very next time I read a blog, I hope that it won’t disappoint me just as much as this particular one. I mean, I know it was my choice to read, nonetheless I truly thought you would have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of complaining about something you can fix if you weren’t too busy searching for attention.

 • Julius Balkcom said:

  A lot of the things you assert is surprisingly legitimate and that makes me wonder the reason why I hadn’t looked on this in this light in the past. This piece especially did switch the ignite taking place for me as far as this exact issue goes. But at this calculate here is really 1 position I am not excessively comfortable with and although I attempt to reconcile that with the central idea of your sit, okay me observe a minute ago what all the rest of your visitors have to say.Well done.

 • partylite party said:

  Its hard to find good help…

  I am constantnly proclaiming that its difficult to get quality help, but here is…

 • Learn More said:

  Are you ready for absolute best online websites and blogs and forums specializing in literature and checking out?

 • envo envelopes said:

  Digg…

  While checking out DIGG today I found this…

 • Longaberger baskets said:

  Tumblr article…

  I saw a writer writing about this on Tumblr and it linked to…

 • princess house recipes said:

  News info…

  I was reading the news and I saw this really interesting info…

 • i thought about this said:

  why some blog posts for a blogroll do not possess their most recent report posted among others do? Best ways to alter that?

 • Read Full Report said:

  Simply put, how can i try to look for web sites which fit what I want to learn about? Does an individual discover how to BROWSE through blog posts by topic area or whichever on blogger? .

 • NDE said:

  Dreary Day…

  It was a dreary day here today, so I just took to messing around online and realized…

 • how to make your penis bigger without pills said:

  hello!,I really like your writing very so much! percentage we keep in touch extra approximately your article on AOL? I require an expert on this space to solve my problem. Maybe that is you! Looking forward to see you.

 • Building iOS/Android Apps said:

  Wikia…

  Wika linked to this website…

 • www.btvsoloreviews.com said:

  How can I get new free layouts for blogspot, without using Webfetti?

 • go to this web-site said:

  Anticipating Reactions…

  Yay google is my world beater assisted me to find this outstanding web site!…

 • check this site out said:

  The places on the web can an accredited psyciatrist put up reports (or blogs) so they can grow sought after?

 • dre beats said:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod,

 • Berber Carpet said:

  I wanted to jot down a small message so as to thank you for those stunning items you are giving out at this site. My time-consuming internet search has at the end been rewarded with brilliant insight to go over with my classmates and friends. I would believe that most of us readers actually are rather fortunate to be in a decent community with so many brilliant people with great suggestions. I feel really fortunate to have seen your entire weblog and look forward to tons of more thrilling minutes reading here. Thank you once more for everything.

 • Black Diamond Ring said:

  I cling on to listening to the reports speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 • Real Estate Auctions said:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 • http://nibirurise.com/ said:

  Its hard to find good help…

  I am regularly proclaiming that its difficult to get good help, but here is…

 • Cheap Rugs said:

  Thank you for some other excellent post. The place else could anyone get that type of information in such an ideal means of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the search for such information.

 • Racial Discrimination said:

  Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, great written and come with almost all significant infos. I would like to look more posts like this .

 • Hot Stone Massage said:

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 • Innovative Technology said:

  Good write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s blog, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • Real Estate Auctions said:

  Somebody essentially assist to make significantly articles I might state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to make this actual post amazing. Magnificent task!

 • Wood Flooring said:

  Excellent blog right here! Also your website rather a lot up fast! What web host are you using? Can I get your associate hyperlink in your host? I want my site loaded up as fast as yours lol

 • Vinyl Wall Art said:

  I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 • Business Plan said:

  I¡¦m no longer certain where you’re getting your information, however great topic. I must spend a while studying much more or working out more. Thanks for great information I was in search of this information for my mission.

 • European Vacation said:

  I would like to show my respect for your generosity supporting those people who require help on your theme. Your special dedication to passing the solution all over had become definitely productive and have usually allowed those like me to arrive at their objectives. Your amazing useful guidelines means much a person like me and additionally to my peers. Best wishes; from all of us.

 • cigarette electronique said:

  Decouvrir notre nouveau post : Acheter ecigarette

 • Face Products said:

  You are a very smart individual!

 • SEO Marketing said:

  What i don’t realize is if truth be told how you’re not really much more neatly-preferred than you may be right now. You’re so intelligent. You recognize therefore significantly in the case of this matter, produced me in my view consider it from so many numerous angles. Its like men and women are not fascinated except it is something to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs great. Always deal with it up!

 • European Vacation said:

  I have to express some appreciation to you for rescuing me from such a condition. Because of exploring through the the web and meeting solutions which are not helpful, I figured my life was well over. Existing devoid of the approaches to the problems you have sorted out through your entire website is a crucial case, and ones that might have in a negative way damaged my entire career if I hadn’t noticed your blog post. Your own expertise and kindness in handling the whole thing was priceless. I don’t know what I would’ve done if I had not discovered such a thing like this. I’m able to at this point look forward to my future. Thanks a lot so much for this reliable and amazing guide. I won’t hesitate to propose the website to anybody who should get guide on this issue.

 • EverQuest Next Platinum said:

  Merely a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding pattern .

 • iPhone Accessories said:

  I think this is among the most vital information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The website style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 • Ecommerce Website said:

  Definitely, what a splendid website and enlightening posts, I will bookmark your website.Have an awsome day!

 • Mitsubishi Lancer said:

  I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.

 • Future Technology said:

  Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Great. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 • Red Oak Flooring said:

  I’m still learning from you, but I’m trying to achieve my goals. I certainly enjoy reading all that is posted on your website.Keep the information coming. I loved it!

 • Diamond Ring said:

  Thanks so much for giving everyone remarkably wonderful chance to read in detail from this blog. It can be so cool and as well , packed with amusement for me and my office peers to visit your web site at minimum 3 times in a week to find out the new things you have got. And indeed, I’m just usually amazed considering the remarkable secrets you serve. Certain two areas in this article are in fact the simplest we have had.

 • Carpet Tiles said:

  Hello. impressive job. I did not anticipate this. This is a fantastic story. Thanks!

 • find more information said:

  Exactly what is the very best software to develop information sites and internet resources?

 • Environmental Protection said:

  Definitely, what a great site and illuminating posts, I definitely will bookmark your blog.Best Regards!

 • Physical Abuse said:

  Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to contribute & help different customers like its helped me. Great job.

 • Apple iPhone said:

  Normally I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great article.

 • Business Opportunities said:

  Excellent weblog here! Also your website rather a lot up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink for your host? I want my website loaded up as fast as yours lol

 • Environmental Issues said:

  I’ve been browsing online greater than 3 hours lately, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is beautiful value enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content material as you probably did, the internet shall be much more helpful than ever before.

 • Automotive Repair said:

  I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

 • Financial Consultant said:

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 • Healthy Teeth said:

  Hi, Neat post. There’s an issue together with your web site in web explorer, may check this¡K IE nonetheless is the market chief and a huge element of other folks will pass over your wonderful writing due to this problem.

 • Mental and Emotional Health said:

  Usually I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very nice post.

 • dr dre beats said:

  Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos,

 • dre beats said:

  The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine.

 • Pia said:

  hello!,I darling your writing vastly accordingly much! proportion we publicize mega in relation to your article resting on AOL? I demand an skilled taking place this area to unpick my problem. May possibly be that is you! Looking in advance to look you.

 • voyance gratuite immediate said:

  voyance gratuite en direct parisDecouvrir mon nouveau blog : voyance gratuite immediate

 • go to page said:

  After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I receive four emails with the same comment. There has to be a way you can remove me from that service? Appreciate it!

 • cheap mulberry bag said:

  I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and fantastic user genial style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!
  cheap mulberry bag http://www.heartandsoulrestaurant.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • purple mulberry bag said:

  Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I’m also a specialist in this topic therefore I can understand your hard work.
  purple mulberry bag http://www.iworkwear.co.uk/Data/mulberry-bags/index.html

 • BRIXTON snapback hats wholesale said:

  I do consider all of the ideas you’ve presented to your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for beginners. May just you please extend them a little from next time? Thanks for the post.
  BRIXTON snapback hats wholesale http://www.rsmelamine.com/image/hats/index.html

 • Cheap mulberrys said:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such fantastic information being shared freely out there.
  Cheap mulberrys http://www.penninetrent.co.uk/style/mulberry-sale/index.html

 • mulberry Sale said:

  Hello.This post was really remarkable, particularly because I was investigating for thoughts on this matter last Wednesday.
  mulberry Sale http://www.fisherassoc.co.uk/dbimgs/mulberry-sale/index.html

 • Kyle said:

  Overnice transmission. I was checking endlessly this blog and I am impressed! Enormously successful communication exclusively the finish endeavour I maintenance for such data a lot. I was hunt this exacting point on behalf of a hourlong quantify. Convey you and operational phenomenon.

 • http://fwdurl.net/Tn4t said:

  I have a site, and my content is protected with a Creative Commons license, but I want to copyright it so places like eBaums World doesn’t steal my content. How can I get my entire site copyrighted?.

 • hamburger said:

  Hamburger zawsze i tylko najlepszy jest w sieci ZigZac.

 • Willena said:

  Can I emphatically utter what a relief to discover someone who truly knows what theyre talking about proceeding the internet. You undoubtedly know how to bring an problem to light and make it crucial. A large amount more persons want to read this and realize this side with the story. I cant believe youre not additional fashionable since you undoubtedly have the gift.

 • bcHGc6SoQZ said:

  Souls in the Waves…

  Great Morning, I just stopped in to visit your website and assumed I would say I experienced myself….

 • Pearl Necklace said:

  It¡¦s truly a nice and helpful piece of information. I¡¦m satisfied that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 • Berber Carpet said:

  I simply desired to say thanks once again. I do not know what I would’ve implemented in the absence of the entire creative concepts provided by you over that subject. It truly was an absolute frightful scenario for me personally, however , being able to see a new professional technique you handled that took me to jump over contentment. I will be happy for the work and then hope that you really know what a powerful job you happen to be undertaking teaching many others using your blog post. I know that you haven’t encountered all of us.

 • cheapest place to buy real beats by dre said:

  I have recently started a site, the information you provide on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.
  cheapest place to buy real beats by dre http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=cheapest-place-to-buy-real-beats-by-dre.html

 • pandora sutton coldfield said:

  There is evidently a lot to realize about this. I feel you made some nice points in features also.
  pandora sutton coldfield http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-sutton-coldfield.html

 • beats by dre youtube said:

  Very good written story. It will be supportive to anyone who employess it, as well as yours truly :). Keep doing what you are doing – looking forward to more posts.
  beats by dre youtube http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-youtube.html

 • beats by dre sale said:

  We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.
  beats by dre sale http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-sale.html

 • cheap beats by dre blue said:

  I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.
  cheap beats by dre blue http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=cheap-beats-by-dre-blue.html

 • pandora stackable rings said:

  I constantly emailed this blog post page to all my friends, because if like to read it after that my links will too.
  pandora stackable rings http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-stackable-rings.html

 • pandora bracelets sale said:

  Of course, what a fantastic site and revealing posts, I surely will bookmark your blog.All the Best!
  pandora bracelets sale http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-bracelets-sale.html

 • pandora silver necklace said:

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels. I抣l be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!
  pandora silver necklace http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-silver-necklace.html

 • beats by dre zune said:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?
  beats by dre zune http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-zune.html

 • charm bracelets like pandora said:

  Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you made running a blog glance easy. The whole glance of your web site is great, let alone the content!
  charm bracelets like pandora http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=charm-bracelets-like-pandora.html

 • pandora heart charms said:

  Hello to every body, it’s my first pay a visit of this blog; this webpage contains amazing and really good stuff in support of readers.
  pandora heart charms http://www.rowancountyonline.com/weather.cfm?p=pandora-heart-charms.html

 • beats by dre mixr review said:

  It is really a great and useful piece of info. I am satisfied that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.
  beats by dre mixr review http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=beats-by-dre-mixr-review.html

 • cheap beats by dre from china said:

  whoah this weblog is excellent i like studying your articles. Keep up the good paintings! You realize, a lot of persons are searching around for this info, you can help them greatly.
  cheap beats by dre from china http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=cheap-beats-by-dre-from-china.html

 • cheap beats by dre usa said:

  This video post is truly wonderful, the noise feature and the picture feature of this video post is really awesome.
  cheap beats by dre usa http://www.supportc2c.com/specialthanks/?p=cheap-beats-by-dre-usa.html

 • Games for Toddlers said:

  I haven¡¦t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

 • Real Estate Auctions said:

  A person essentially assist to make severely articles I would state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this particular publish extraordinary. Excellent process!

 • Contemporary Bedroom Furniture said:

  As I web site possessor I believe the content matter here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

 • Foreign Policy said:

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

 • Chains said:

  I’m glad to be a visitant of this thoroughgoing site ! , thanks for this uncommon information! .

 • Natural Vitamin said:

  Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

 • nike free run womens said:

  Hi there to every , because I am genuinely eager of reading this web site抯 post to be updated daily. It contains nice stuff.
  nike free run womens http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-womens.html

 • louis vuitton prezzi borse said:

  whoah this weblog is fantastic i like studying your posts. Keep up the great paintings! You already know, lots of persons are looking around for this information, you can aid them greatly.
  louis vuitton prezzi borse http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-prezzi-borse.html

 • nike free run 2 shoes said:

  Great post and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to employ some professional writers? Thank you :)
  nike free run 2 shoes http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-run-2-shoes.html

 • nike free running shoes review said:

  This video post is actually great, the echo quality and the picture quality of this film post is actually awesome.
  nike free running shoes review http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-running-shoes-review.html

 • High Tech Gadget said:

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • louis vuitton sciarpe said:

  Thanks , I have recently been searching for info approximately this subject for a while and yours is the best I’ve came upon so far. However, what about the conclusion? Are you sure in regards to the supply?
  louis vuitton sciarpe http://www.biagiottiarredamenti.it/html/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-sciarpe.html

 • nike free 4.0 mens said:

  My brother suggested I might like this blog. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!
  nike free 4.0 mens http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=nike-free-4.0-mens.html

 • mens nike free tr said:

  Fantastic web site. Plenty of useful info here. Iˇm sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you for your sweat!
  mens nike free tr http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=mens-nike-free-tr.html

 • womens nike free run 3.0 said:

  Hi there, after reading this remarkable article i am also cheerful to share my familiarity here with mates.
  womens nike free run 3.0 http://www.supportc2c.com/droplocations/?p=womens-nike-free-run-3.0.html

 • louis vuitton negozi said:

  I just wanted to make a comment to say thanks to you for all the fantastic tricks you are sharing on this website. My particularly long internet research has at the end been rewarded with good strategies to exchange with my colleagues. I would assume that we site visitors are undoubtedly blessed to live in a remarkable community with so many outstanding individuals with very helpful techniques. I feel quite fortunate to have seen your entire web pages and look forward to really more amazing times reading here. Thanks a lot again for everything.
  louis vuitton negozi http://www.bibbonaturismo.it/ressources/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-negozi.html

 • Real Estate Auctions said:

  Great weblog here! Additionally your web site a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate link for your host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol

 • Modern Dining Room said:

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 • pandora newcastle said:

  Can you please email me the code for this script or please let know me in detail about this script?
  pandora newcastle http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-newcastle.html

 • louis vuitton nuova collezione said:

  My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!
  louis vuitton nuova collezione http://www.hotels-hostels-florence.com/struttura/default/louis-vuitton.asp?p=louis-vuitton-nuova-collezione.html

 • pandora friendship bracelets said:

  Great write-up, Iˇm regular visitor of oneˇs website, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.
  pandora friendship bracelets http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-friendship-bracelets.html

 • professor layton pandoras box said:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate?
  professor layton pandoras box http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=professor-layton-pandoras-box.html

 • professor layton and pandoras box said:

  Hi, I just wanted to mention, I disagree. Your point doesn’t make any sense.
  professor layton and pandoras box http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=professor-layton-and-pandoras-box.html

 • kangaroo pandora charm said:

  Hiya very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionallyI am happy to search out so many helpful information here in the put up, we want develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .
  kangaroo pandora charm http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=kangaroo-pandora-charm.html

 • pandora rings silver said:

  You are a very intelligent individual!
  pandora rings silver http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-rings-silver.html

 • pandora buddha charm said:

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I抣l be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I抣l definitely comeback.
  pandora buddha charm http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-buddha-charm.html

 • pandora charm bracelet prices said:

  My husband and i ended up being now contented when Jordan could finish up his investigations from your precious recommendations he received through your site. It’s not at all simplistic to simply find yourself freely giving ideas which the rest have been making money from. And now we remember we have got you to thank because of that. Those illustrations you made, the straightforward web site navigation, the relationships you will aid to instill – it’s mostly amazing, and it’s really helping our son and the family imagine that the situation is amusing, and that is highly essential. Thank you for the whole thing!
  pandora charm bracelet prices http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-charm-bracelet-prices.html

 • pandora uk stores said:

  Thank you for every other informative site. The place else could I get that type of info written in such a perfect manner? I have a mission that I’m just now operating on, and I’ve been on the look out for such information.
  pandora uk stores http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-uk-stores.html

 • pandora stopper said:

  I wanted to write you one bit of observation just to thank you very much yet again with the beautiful knowledge you have discussed above. This has been wonderfully open-handed of you in giving unreservedly what exactly some people could possibly have offered for an electronic book in making some dough for their own end, and in particular given that you could possibly have done it in case you wanted. Those tricks as well acted to be the easy way to fully grasp other people have the same passion much like my very own to figure out lots more in terms of this problem. I am sure there are a lot more pleasant sessions in the future for individuals who look over your blog post.
  pandora stopper http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-stopper.html

 • pandora trafford centre said:

  I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys Iˇve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :)
  pandora trafford centre http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-trafford-centre.html

 • pandora charms love said:

  Keep working ,remarkable job!
  pandora charms love http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-charms-love.html

 • pandora bracelet sale uk said:

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I am also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.
  pandora bracelet sale uk http://www.hods.org/English/lecturesE.asp?p=pandora-bracelet-sale-uk.html

 • Bamboo Flooring said:

  I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 • Business Insurance said:

  fantastic points altogether, you just won a emblem new reader. What would you recommend in regards to your post that you simply made some days ago? Any positive?

 • Cheap Travel said:

  I’m writing to let you be aware of what a wonderful encounter my friend’s child had using your web site. She came to understand several details, with the inclusion of what it’s like to possess an amazing giving mindset to let other individuals with ease learn chosen problematic subject areas. You truly did more than our desires. I appreciate you for providing such informative, trustworthy, revealing and easy guidance on this topic to Emily.

 • belstaff jackets said:

  Hello, you used to write excellent, but the last few posts have been kinda boring?I miss your super writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

 • Natural Vitamin said:

  hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this web site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

 • new music said:

  Thanks for any other fantastic article. Where else could anyone get that kind of info in such an ideal manner of writing? I have a presentation next week, and I am on the search for such info.

 • Ecommerce Website said:

  Thank you a lot for sharing this with all folks you really know what you are talking about! Bookmarked. Please additionally consult with my website =). We will have a hyperlink alternate contract between us!

 • gucci bags said:

  Make the most of my very own gucci bags’s within the next distinctive and also arctic, that this is usually during Sweden. They’re just terrific because they are which means type and cozy together with fit with any kind of clothes. All you will want to give thought to to make sure you oil these so that you will not ruin these!

 • Family Vacations said:

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 • milk nutrition facts said:

  What i don’t realize is in truth how you are not actually a lot more well-preferred than you might be now. You’re very intelligent. You realize thus considerably in terms of this matter, made me in my opinion consider it from a lot of various angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it¡¦s one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding. Always take care of it up!

 • persian carpet said:

  Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

 • auto insurance said:

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • Soft Skills said:

  Title

  [...]usually posts some really interesting stuff like this. If you’re new to this site[...]

 • David Mirich said:

  Title

  [...]Every when in a though we pick out blogs that we study. Listed below would be the most recent web-sites that we decide on [...]

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.